1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Jídlo taky neřeím , se najíme "vyjímečně" u číňanů, Vojta má rád ty jejich nudle, hezky pálivý.
Holky, jak jsem to četla, tak by to asi chtělo rezervaci.
Není tady
já se sem vetřu. Jak jsem četla, tak v tom timeoutu beoru samostatně děti a od 3let, tak nevím... Človíčkov je tedy na Budějovické. Myslím, e poslední dobou se tam dala objednat i pizza. ( cenu tedy nevím).
Ambiente se fajn, lae trochu bych se víkendu bála, e tam bude plno a ten kutek není moc velký. (pokud si pamatuji). ale i to by se asi dalo.
Holky, jak si vybavuji fotky, tak přece u nějaký srazík s dětma byl a tenkrát snad i dětsý kutek tam, ne? ( vybavuji si fokty Mufat v kuličkách- mám tedy pociit).
ale určo by to chtělo rezervaci.
Já tedy můu jak s dětmi, tak bez
Není tady
Holky tak prima asi to bude pro prcky lepí, jen prosím aby se toho některá z vás zkuených koutkařek ujala mám pocit e u začíná být předvánočně plno vude...
Není tady
Ahojky trochu se vám sem vetřu. Na buďárně ve Človíčkově je pro děti monost ohřevu vlastního jídla, mikrovlnka se obsluhuje samostatně, k pouití jsou i talířky misky i ličky...pizza je tam taky cca kolem 100,- Kafe jak psala Tutulka 55kč a dusík od Tomy 38korun. Ale je pravda e děti se tam vyblbly, mají tam vozítka prolejzací domečky, kostky, trampolínku. Rezervace je moná pouze pro celý Človíčkov a to v rámci nějaké akce, ale finančně dosti náročné. My kdy jsme tam byly sely jsme se kolem 11 a bylo tam místa dost. Větinou tam přily maminky kolem druhé hodiny ale i tak tam bylo dost místa.
Podrobné info je na www.clovickov.cz je to v DBK Budějovická.
Není tady
Tak holky jak a kde to vidíte???
ad kuličky - Romí to bylo v Olmíku :-))))))
ad parkování človíčkov Budějovická - Leni to by mělo být ok, páč tam je placenka a v okolí se dá parkovat...
ad koutek na Zličíně - jj stejně jako ve vech ostatních a od 3 let věku dítěte... jinak smolík...
jináč mě je to celkem fuk, kam pojedu... na 90% pojedu bez holek
a asi i mhd, take za mě paráda :-)))))
Není tady
Jetě info parkování na buďárně....parkovitě u Billy nebo Lídlu ale obojí je placené a za hodinu myslím 50korun :-( muselo by se parkovat někde v postraních uličkách pokud by tam bylo místo a nebo mě napadlo parkovat v Arkádách na pankráci a dojít pěky :-( tak jsou 3hodiny zdarma
Není tady
Holky já zítra jedu na Zličín, později se tam u nedostanu, tak se rozhodněte co vám více vyhovuje. Mě to je fuk, dítě s sebou mít nebudu asponĄteda ne takové co vyaduje dětský koutek. Auto věřím e někde zaparkuji ale nevím jak to bude limitující pro holky z Moravy, 50 na hodku je dosta kdy Prahu neznají těko půjdou pěky z Pankráce. Ronji, Jani, Markétko?
Není tady
U nás zatím bohuel jetě není 100% jisté, zda dorazíme, take se kdytak přizpůsobíme. Jinak se přiznám, e vzhledem k tomu, e bychom měli s sebou děti, tak by se mi více zamloluval ten človíčkov, ale to parkování není zrovna nejlevnějí....
Upravil(a) lenule12 (31. 10. 2011 17:39)
Není tady
Holky nala jsem tohle a nevypadá to vůbec patně, jetě zkouknu parkování, ale jinak je to myslím ideální, sice se platí vstup, ale nemuselo by to být tak hrozný.
http://www.koalacafe.cz/atrakce-pro-deti
Není tady
Tak o parkování tam nic nepíou, ale určitě to nebude problém, protoe to není asi zrovna moc frekventovaná část Prahy. Vstupné je jen pro děti. Dospělí a děti do 1 roku zdarma.
Není tady
Holky mě je to fuk, nae děti hrací koutek jetě nepotřebují, po Praze snad nějak s manelem trefíme. Ten Zličín je ale pro nás dobrý kvůli parkování a e jsme tam u byli, navíc manela asi nebude bavit jen tak s námi sedět v kavárně - to ho spí polu jako minule do kina, take v tomhle byl pro nás Zličín fajn.
Taky je Sáři hodná, e je schopná a ochotná to zařídit. Chápu, e by se někomu mnohem víc hodilo mít to jinde, padlo tady dost návrhů, já je posoudit nemůu, jeliko nejsem místní. Přijde mi ale, e pokud se některá z vás neozve a neřekne přímo Já to zařídím někde jinde, zjistím počty osob, parkování a provedu za nás rezervaci, a to nejlépe do zítřka, kdy jde Sáři na ten Zličín, tak bych to nechala na Sáři a na Zličíně jakoto původní a nejjednoduí volbu.
Není tady
Zličíně je dětský koutek ? nebo se pletu ?
kdy nebude dětský koutek tak nevím jak to uděláme, leda, e by el manel courat někde ven s Tobim, on neusedí na idli ani 10 min, take bych asi nepokecala, u nás je snad v kadé druhé kavárně dětský koutek, není tam ta,y něco takového ( aspoň teda pro mue, e by si nael nějakou zábavu a já se můu aspoň na chvilku s vámi pobavit na bowlingu), jiank nevím.....
Není tady
Pro mě je taky Zličín lepí, i kdy to mám kousek, ale parkovat někde v centru, případně na okraji Prahy se mi nechce (jednak tam netrefím a jsem schopná zaparkovat na nějaký zóně), fakt nejsem Praanda. V tom Zličíně je koutek, take kdy se nějak prostřídáme s dětma, tak to dáme, ne Jani??? Případně pokecáme spolu:) ,kdy budou ostatní bez dětiček. Tedy já bych problém taky neměla nechat draka doma, kdy pojedete vechny BEZ zlobidel, tak ho nechám tatínkovi, jinak mu to přeci nemůu udělat, jít se bavit do dětskýho koutku bez něj a hlavně ta jízda autobusem, to je snad to NEJ. Nám tam jede autobus přímo. Můu tam být na 11, 12?? Ale s někým potřebuju mít spicha u fontány.
Můj orientační nesmysl je hroznej.
a Pavku myslím poznám a Kotr taky, aspoň doufám, no, nebudu mít s sebou brýle na dálku, take ...... slepoň .
Není tady
"Demokraticky" po domluvě s matkami vícerčat uzavírám diskuzi, zítra se pokusím zamluvit Zličín. Dětský koutek zde je, dále monost jídla a odregování pro tatínky, parkování zdarma, pro mimoprské jednoduché dojet i MHD. Tak jen doufám e budou mít volno a srazík se vydaří.
Není tady
Já tam budu mít taky dítko snad se do pátku nic nepotento a ná odjezd do Prahy klapne
budu se na Vás těit
Není tady
Marti33 napi mi číslo telefonu, a se nehledáme. Já tě asi nepoznám musím kouknout na fotky.
Jé teď jsem si vzpomněla, to na prvním srazu jsme měly ty zelený maličky
Není tady
Holky, tak mi to nedá a musím vám teda napsat, e úpřimně lituju, e na sraz nedorazím. Snad bude příleitost někdy jindy. Krásně si to uijte a těím se na fotečky.
Není tady
My taky nedorazíme kdy sem byla těhu,tak mě nepustil manel skrz virozy
a nyní skrz Bereničku a já bych bez ní nejela
take si počkáme na nějaký srazík v jiným ročním období,zápasili jsme teď dva týdny s první rýmou a máme od včera konečně klid
Vechny zúčasněné si to moc uijte papa
Není tady
Mufí, dorazím tak na 13 h +-, tel. č. jsem ti poslala SZ. Jetě Pavce, tu snad poznám Hele, nás 100% poznáte, běcí dítě a za nm nestíhající uhoněná matka.... k tomu 18 dámička:lol:
Není tady