18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Setkání dinosaurů se uskuteční 5. 11. cca od 14 hod v Metropoli Zličín. Místo upřesním. Zřejmě tam co před třemi lety.
účast zatím potvrdily:
Muf
Ronja
Silvi
Janabas
Gabka
Tutulka
Kotrmelí
Pavka
Rheuka
Markétka
Romísek
Martina
jestli jsem na někoho zapoměla, předem se omlouvám, hlaste se
Upravil(a) sářice (4. 11. 2011 16:12)
Není tady
Sáří krásně jsi to sepsala
Jinak moje účast je zatím bohuel s otazníkem, manel má vyhřeznutou plotýnku a jestli se do té doby nedá do kupy, tak nevím, jestli bych to zvládla celé absolvovat sama. Ale doufám, e to vyjde
Není tady
Jé Sáří, koukám, e tu vidím svoje jméno...děkuju, no kdyby přijela Gabka, tak bych si to s největí pravděpodobností nemohla nechat ujít...kdyby vám to nevadilo, e nepatřím mezi "dinosaury" i kdy proporcionálně jo
Není tady
Sáří díky za organizaci. Nebylo by moné se sejít trochu dřív? Aby přespolní nemusely brzy přemýlet jak domů. Třeba od dvanácti???? Co na to ostatní?
Není tady
Lenul tak drím palce polovičku ukecá
Pavko můu taky dorazit o něco dřív, čas jsem vybírala podle holek e chtěly později a taky tam mají obědy a vím e ta blokace v době obědů je trochu problém...
Leontýnko já vím e to má daleko a toho tvého bys na předvánoční výlet do Prahy neukecala?
Tutul tak doufám e to s Gabkou dáte obě
Není tady
Ahojky, tak čas je mi taky celkem jedno, akorát se obávám aby mi Erik v autě neusnul kolem toho poledne, to je pak protivnej kdy ho vzbudím, no ale nějak to zvládnem. U se na vás moc těíme
Není tady
Ahoj,
tak já bohuel 5.11. nedám, zapomněla jsem, e mám objednanou úklid.firmu na celej den A jento je tu budu mít poprvé, tak u toho chci bejt...
No nedá se nic dělat. Tak si to moc uijte a hodně se vichni fote
Není tady
Veran to mě straně mrzí, budeme muset konečně provést ten víkend u nás, co? Moc ráda bych vás viděla
Asi teda po novým roce...listopad je zabitej a prosinec jsme v Motole.
Není tady
Tak jsem dneska okoukla Zličín výzdoba dýně + netopýři + pavouk, nóóó moc stylový
Není tady
Ahoj holky,
ráda bych se přidala,ale vezmete mě k sobě??? Kdyby náhodou JO, tak kde se přesně koná selost??
Není tady
Marti jasně- je to v metropoli Zličín, spodní část bowlingu, já to teda jetě nezamluvila ale doufám e to zarezervují Muf Pavka dorzí u kolem poledne tak tě dy tak navedou
Upravil(a) sářice (30. 10. 2011 10:09)
Není tady
..najíst se tam dá je to součást restaurace, dětský koutek tedy ne, le je to oddělené od ostatních
http://www.bestbowling.cz/
Není tady
Pokud někdo víte o lepím místě třeba s dětským koutkem není problém se domluvit.
Není tady
No jeden srazík byl ve Vinohradské v nějaké restauraci, kde prima dětský koutek byl ne? Byla tam Veran, Muf, Pavka s manou...ale asi parkování je tam zase na prd. Pokud si dobře vzpomínám tak Mufina okolo docela dlouho krouila nebo to byla Veran?
Jinak mě začalo solidně bolet v krku a jestli se mi to rozjede, pak nevím nevím
Není tady
Také jsem slyela dobré recenze na restauraci Ambiente(v Kotvě myslím) na Praze 1-nekuřácké a s koutkem pro děti, které Vám dokonce o víkendu hlídají
Ambiente Pizza Nuova
Praha 1, Revoluční 655/1
Restaurace má oddělenou část pro nekuřáky a dětský koutek s hlídáním o víkendech. Pro vstup s kočárkem lze pouít výtah, který je ve vedlejím vchodu, kde vás na recepci ochotně nasměrují dál. Doporučujeme rezervaci předem.
Já tam ale nebyla, tak soudit nemohu ale dobrých recenzí je dost i na netu. Je to tam prý ale troku draí, ale né nějak přehnaně.
Není tady
Pokud domluvíte něco jiného, kde se děti zabaví rád přenechám iniciativu. Já bohuel o dětských koutcích moc přehled nemám
Není tady
Holky, tak na bowlingu draka neuhlídám ani náhodou, mohlo by to skončit, e ho pak budu lovit v zákulisí spadaných kuelek. A e by na Zličíně nebyl dětský koutek?? Se mrknu.
Není tady
já to mám podobně jak Marti, avíc kdy budou dva draci ,tak to bude smr a neuhlídám ho, koutek by byl fajn, na jídle netrvám, se najíme někde cestou nebo a po srazíku
Není tady
Tak na Zličíně je u jen jeden dětský koutek - dětský koutek Time out , Človíčkov je pouze na Budějovický.
jinak je to tady:
http://www.timeoutplus.cz/detske-koutky … ole-zlicin
P.S.Sáří , neboj za 1,5- 2 roky u bude taky řeit dětský koutky:lol:
Není tady