Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 3. 2006 7:36

Bludimíra
♥♥-----

dotaz

Dobrý den,
k tomuto dotazu se přemlouvám již rok.Vím,že hned po přečtení se mi vysmějete,přeci jen bych si vyčítala,kdybych to nezkusila.Navíc se tímto mým problémem strašně moc trápm.Je mi 37let,mám tři děti,tři holčičky,z toho jedna je na el.vozíčku(spinální amiotrofie).Před třemi lety jsem dost často krvácela a lékaři mi odebrali dělohu.Vím,že si teď říkáte co chci a ať jsem ráda,že mám tři děti,že někdo nemá ani jedno,ale mne to ,že už nemůžu mít miminko strašně moc trápí.Jsem usoužená,věčně ubrečená a moc bych si ho přála.Prosím,nesmějte se mému dotazu.Jsme přeci lidé a já to musím vědět.Je možné vrátit nějakým způsobem dělohu zpět?Dá se něčím nahradit?Teď už se dělají trnsplantace všeho možného.Bylo by mi jedno,kdybych byla první třebas i na světě,na kom by se to zkusilo.Třeba by to bylo dobré i jako do budoucna,takový experiment.Dala bych za to cokoli.Nevíte na koho bych se mohla obrátit,kdo by mi mohl pomci????Moc prosím,pomozte mi najít řešní.Udělala bych proto cokoli,věřte mi.
Jak já nenávidím ten den,kdy jsem se k tomu zákroku nechala přemluvit,proč nehledali jinou možnost?Jen tak a děloha je pryč.Prosím vážně by se nic nedalo dělat?
Těško se mi moje pocity popisují,ale věřím,že mi dokážete porozumět.
Spřáním hezkého dne Lada:)

Není tady

#2 1. 3. 2006 10:21

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Re: dotaz

Víš, napadá mě, pokud tak moc toužíš po velké rodině- jestli by nebylo lepší poskytnout domov dítěti, které rodinu nemá....
Odstranění dělohy je nejspíš nevratné.

Není tady

#3 1. 3. 2006 15:10

Bludimíra
♥♥-----

gemi napsal(a):

Víš, napadá mě, pokud tak moc toužíš po velké rodině- jestli by nebylo lepší poskytnout domov dítěti, které rodinu nemá....
Odstranění dělohy je nejspíš nevratné.

Ahoj,děkuji za odpověďrodna
O adopci už jsme rozhodnutí,jen jsem chtěla vědět,jestli je to možné.Teď mi psal jeden lékař,že prý před dvěma lety k takové operaci prý došlo,ale výsledek že nevísad
Pak že ještě existuje ,,náhradní matka",ale to u nás není povolené.sad

Není tady

#4 1. 3. 2006 16:02

potvurkapodivna
Host

Také si myslím, že by bylo lepší udělat šťastným třeba cizí dítko než se utápět v depresích a chtít hazardovat se svým tělem. Myslím, že další těhotenství by nejspíš bylo v tvém věku vysoce rizikové, zejména po takovém zákroku.

#5 1. 3. 2006 17:57

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Bludimíro - na děloze svět nestojí. Podle mě je Tvůj problém spíš to, že máš pocit, že Ti vzali ženství a to plně chápu. Domnívám se, že bych se cítila podobně.

Ale je to nevratná věc a žádné dítě už neporodíš a Ty se s tím prostě musíš vyrovnat.

A hlavně se odnaučit předem "vědět", co si kdo říká, že se Ti někdo bude smát, že jsi prostě bez dělohy podřadná osoba.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#6 1. 3. 2006 18:45

Bludimíra
♥♥-----

mashanka napsal(a):

Bludimíro - na děloze svět nestojí. Podle mě je Tvůj problém spíš to, že máš pocit, že Ti vzali ženství a to plně chápu. Domnívám se, že bych se cítila podobně.

Ale je to nevratná věc a žádné dítě už neporodíš a Ty se s tím prostě musíš vyrovnat.

A hlavně se odnaučit předem "vědět", co si kdo říká, že se Ti někdo bude smát, že jsi prostě bez dělohy podřadná osoba.

Děkuju,jsi hodná.

Není tady

#7 1. 3. 2006 19:13

Zuzajda
♥♥♥----
Místo: Praha

Taky bych to řešila adopcí, nebo osvojením dítěte. Ale k tomu je potřeba být v pořádku hlavně i po psychické stránce. Takže přestat na to myslet a být silná. A připravovat se na případné osvojení. Dětičky čekají na takové maminky co je mají rádi. A už vůbec bych si nelámala hlavu s nějakou operací.

http://www.rodice.cz/metrik/886.pnghttp://www.rodice.cz/metrik/887.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí