27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
se muj bracha chova jako hovado,presne jako muj syn... Bracha tatovi s nicim taky nepomuze vsechno dela 74 lety tata sam.
Take se děda bude starat jetě o dalího dospělýho lempla, jo?
No a kdy se tvůj přítel nechá slyet, e by bylo nejlepí, aby se syn odstěhoval, pak se nemůe divit, e "zase uslysim od sveho taty co jsem to za matku,ze jsem syna vyhnala".
Deti nebyli nikdy zvykle nic doma delat,vsechno jsem delala ja.
To si pak ale nemůe stěovat, e "neni si ji schopen za cely tyden povlict.Obleceni se mu vali po zemi.Spousta kelimku od jogurtu se lzickou u pocitace a krabice s nacatym mlikem a nedopite,ktery hodi do sveho kose i s nedojedenym salamem a rohlikama,ktery tam potom smrdi".
Jak si ho naučila, takovej je... a na převýchovu u je pozdě.
Někdy si říkám zlatá vojna - aspoň co se pořádku týče
Není tady
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Za co to bude platit,kdyz na konci prosince prijde o praci a bude mit nez podporu kolem 5 tisic?Erem - je to mladej svobodnej kluk. Co kdyby el do světa makat? Třeba i do zahraničí. Ubytovnu sehnat. Vdyt nemusí být u vás v zapadákově.
Na to nema povahu v tom je stejny jako ja,jit do sveta.
Nemá na to povahu, tak bude doma na podpoře, mladej, zdravej kluk. Moná ho bude i děda ivit - z důchodu
Není tady
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
dusička napsal(a):
Erem - je to mladej svobodnej kluk. Co kdyby el do světa makat? Třeba i do zahraničí. Ubytovnu sehnat. Vdyt nemusí být u vás v zapadákově.Na to nema povahu v tom je stejny jako ja,jit do sveta.
Nemá na to povahu, tak bude doma na podpoře, mladej, zdravej kluk. Moná ho bude i děda ivit - z důchodu
Nikdo ho zivit nebude,kdyz byl loni na podpore 4 mesice,protoze koncila vyroba tak platil stejnou castku z podpory jako plati.
Není tady
Erem - ale bude mu zadarmo prát a ehlit ne?
Děda mu bude zadarmo vařit - no moná jim přiveze nákup
Holčino má pravdu - marná slova.
Já bych mu hezky v pokojíku hodila vechno na kupu doprostřed místnosti, a řekla bych,dokavad tady bude bydlet, tak uklízet. A vzala bych si to do parády já, ádnej partner. Ale já jako máma. KDy jsem si synáčka rozmazlila, tak ho taky naučím makat.
Není tady
Erem, já tě chápu, taky jsem pár týdnů se synkem bojovala. Manel řekl, e by ho musel zabít a radi nic neřeil. A jestli si myslí, e 3700 stojí synka ivobytí na měsíc tak se teda plete a doplácí na něj ani neví kolik. Take ho ivit bude - buď děda nebo ty. Pořád ho jen omlouvá
Není tady
Nikdo ho zivit nebude,kdyz byl loni na podpore 4 mesice,protoze koncila vyroba tak platil stejnou castku z podpory jako plati.
Erem - kdy ho nebude nikdo ivit, tak by měl i na garsonku ne?
1+1 vyjde u nás cca 5000Kč (to je na dva lidi včetně záloh), take kdy by tam byl sám, vyjde mu mín.
Nebo jen garsonka. Ale má pravdu, je to víc ne 3700Kč kolik dává domu. Ale hlavně e ho nikdo neiví, ale sám by se neuivil.
Erem - já vím,nemáme to se synáčkama jednoduchý.
Mmch - kdo si uplně první vymyslel, e kluk potáhne z baráku? Kdo na to přiel, e půjde k dědovi?
Není tady
holcina napsal(a):
Erem, já tě chápu, taky jsem pár týdnů se synkem bojovala. Manel řekl, e by ho musel zabít a radi nic neřeil. A jestli si myslí, e 3700 stojí synka ivobytí na měsíc tak se teda plete a doplácí na něj ani neví kolik. Take ho ivit bude - buď děda nebo ty. Pořád ho jen omlouvá
To vim ja taky,ze tech 3700 kc nepokryje naklady na jeho bydleni.Dcera tuhle castku plati taky a maminka toho kluka co u nej ted prespava moje dcera se divi,ze chceme po dceri tolika penez,ze jeji syn platil 2000 tisice a neni prvni kdo tohle prohlasil.Moje spolupracovnice dokonce prohlasila,ze se na mych detech obohacujeme,kdyz plati tolika penez.
Není tady
Erem - záleí na TObě, kolik chce aby do domácnosti dával.
Nenech se rozhodit kecama druhých. Někdo třeba zase dává víc. Druhým do toho nic není,kolik dávaj tvý děti a tobě zase není do toho, kolik kde dávaj děti jinde. Kadej to má prostě jinak
Není tady
dusička napsal(a):
Erem - kdy ho nebude nikdo ivit, tak by měl i na garsonku ne?
1+1 vyjde u nás cca 5000Kč (to je na dva lidi včetně záloh), take kdy by tam byl sám, vyjde mu mín.
Nebo jen garsonka. Ale má pravdu, je to víc ne 3700Kč kolik dává domu. Ale hlavně e ho nikdo neiví, ale sám by se neuivil.
Erem - já vím,nemáme to se synáčkama jednoduchý.
Mmch - kdo si uplně první vymyslel, e kluk potáhne z baráku? Kdo na to přiel, e půjde k dědovi?
Dusicko rekl to asi pritel,ale nekolik let zpet,kdyz jsem jeste pritele nemela tak jsem chtela dat syna do vychvneho ustavu,nedalo se s nim zit.Vymyslela jsem taky vsechno mozne,aby si kluk sel svou cestou,kdyz se nedokaze prispusobit.Pritom syn si mysli,ze chyba je ve me,ze se se mnou neda zit,ze jenom buzeruju.On ma tu nejhorsi matku.Ja vim ,ze sousedovic kluk ma lepsi matku,ktera dovoli klukovi kourit marjanu v byte,cigarety kouri v byte od 13 let a kapesny dostane od rodicu vetsi nez si muj syn sam vydela v jeho oci je to dobra matka.
Není tady
No hele Erem - já jsem taky někdy nejhorí máma - kdy jim nepovolím to a to.
Já bych to přirovnala k učitelce na základce.
Ta která byla blbá a nechala si vechno líbit, říkali jsme,ona je blbá, tu okecáme. Nechala nás chodit při hodině po třídě, prostě ádná autorita, dělali jsme si co chtěli - vechno dovolila -
a naopak učitelka,která byla jako pes,kterou jsme nesnáeli,protoe pořád buzerovala ,kontrolovala - na tu ted vzpomínám, a dala mi víc ne učitelka měkká.
O tom není láska k dítěti dovolit vechno Erem
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dusicko rekl to asi pritel,ale nekolik let zpet,kdyz jsem jeste pritele nemela tak jsem chtela dat syna do vychvneho ustavu,nedalo se s nim zit.Vymyslela jsem taky vsechno mozne,aby si kluk sel svou cestou,kdyz se nedokaze prispusobit.Pritom syn si mysli,ze chyba je ve me,ze se se mnou neda zit,ze jenom buzeruju.On ma tu nejhorsi matku.Ja vim ,ze sousedovic kluk ma lepsi matku,ktera dovoli klukovi kourit marjanu v byte,cigarety kouri v byte od 13 let a kapesny dostane od rodicu vetsi nez si muj syn sam vydela v jeho oci je to dobra matka.
erem: vude, kde člověk ije se musejí dodrovat určitá pravidla, to se nedá nic dělat. Pokud synáček bydlí u Tebe, musí dodrovat taková pravidla, která po něm chce Ty jako matka. Ostatně, či je to byt - klukův, nebo Tvůj?!? Tak vidí. Pokud chce s Tebou kluk dobře vycházet, musí dodrovat to, co chce Ty a pokud nechce, u je dospělý a můe se odstěhovat tam, kde ho nikdo buzerovat (tzn. chtít po něm, aby dodroval v obydlí pořádek a přispíval na domácnost - taková drzost) nebude.
Já bych na Tvém místě nechala věcem volný průběh a odstěhovala kluka k dědovi. A Tvůj otec alespoň pozná, co je jeho vnuk za anděla kluk bude mezi svejma a na dědu se strejdou si rozhodně nedovolí to, co si dovoloval na vlastní mámu. Kdy u nic jiného, aspoň po čase ustanou nemístné řeči na Tvoji adresu, e jsi kluka omezovala, buzerovala a chudákovi nebohému ubliovala, potamo jsi ho nechala z bytu vytípat cizím chlapem
A ho tam budou mít delí dobu, u se ničemu divit nebudou
A a se kluk odstěhuje k dědovi, opova se mu prát nebo ehlit !!! Kluk není ádnej mentálně nebo tělesně postienej invalida, ruce má zdravý a kdy v ruce udrí jointa, udrí v ní určitě i praci práek nebo ehličku.
Chraň Tě avle husarova mu na jeho prádlo po odstěhování jenom sáhnout!!!
Není tady
Chraň Tě avle husarova mu na jeho prádlo po odstěhování jenom sáhnout!!!
Erem - souhlasím
at se panáček o sebe stará sám.
Vydr to,at tě táta klidně drbe, ale ty fakt nejsi povinná se o chlapečka starat. On u je dospělý. A kdy nerespektuje tvoje pravidla, proč by ty si mu měla dělat zadarmo sluku.
Erem - Ty klukovi ničím neublíí spí naopak, pomůe mu postavit se na vlastní nohy, vdyt u není dítě.
Upravil(a) dusička (24. 10. 2011 11:41)
Není tady