27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
eremuruss napsal(a):
Ty ses tak bl.ba,ze s nim ses dal.K tomu memam slov a takove nanynky jako ses ty me ani neni lito.
tohle jako myslí váně...co tvé zrcadlo?
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Mně třísknout někdo psa o zeď, tak do něj třísknu basebalovou pálkou
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jeho
K tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.
Tak v určitých situacích člověk v sobě nalezne tolik síly, e je to a s podivem - zná třeba matky, co budou klidně vradit? Tak si takovou matku připodobni na velkého milovníka zvířat... take ano, tu sílu v sobě má kadý.
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Mně třísknout někdo psa o zeď, tak do něj třísknu basebalovou pálkou
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jeho
K tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.
kdy se natvu, mám sílu, e bych utáhla kamion
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jehoK tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.
Tak v určitých situacích člověk v sobě nalezne tolik síly, e je to a s podivem - zná třeba matky, co budou klidně vradit? Tak si takovou matku připodobni na velkého milovníka zvířat... take ano, tu sílu v sobě má kadý.
To vis ze si rozumime.
Katuska ji jak je citelne nenasla. Asi to v sobe nenasla.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jehoK tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.
kdy se natvu, mám sílu, e bych utáhla kamion
Bez vahani verim. Znam to.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
Pavlo...ty má pravdu ve vem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství můe zanikat...ve tvých příspěvcích převauje obvykle hulvátská forma,která bývá v běné komunikaci kontraproduktivní..
tak mě nečti, kdy se ti moje forma nelíbí.
A se rozhodnu tě nečíst,udělám to...zatím jsem se rozhodla tvé hulvátství komentovat..
Není tady
tomu ráda věřím. jsi z těch, co ne by se zaobírali sami sebou a řeili sebe, řeí raději ty okolo. kdy ti to udělá dobře, proč ne. já tě číst nemám zájem.
Není tady
eremuruss napsal(a):
katuska123kat napsal(a):
Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu.... Jeste,ze tak.
Ty vo..le tak o takovym de..bilovi jsem tu jeste necetla.Tebe nechci urazet,tak abych poprve nedostala Ban tak se nebudu vyjadrovat k tobe,co na srdci to na jazyku.
![]()
Jak vubec muzes byt jako milovnice pejsku s takovym clovekem?Kdyby se tohle stalo me ,tak prvni co bych udelala,bych sla na policii pritele udat za tyrani zvirat a vic by me ten chlap nesmel pres prach.
Ty ses tak bl.ba,ze s nim ses dal.K tomu memam slov a takove nanynky jako ses ty me ani neni lito.
taky se tomu divím, ale přesto nevidím důvod, Katku uráet.
Pokud měla v ivotě jen takové agresivní partnery, a tento je jetě nejlepí z nich..tak je moná přesvěčená o tom, e takhle to ve vztazích chodí běně a nepřijde jí to divné
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tomu ráda věřím. jsi z těch, co ne by se zaobírali sami sebou a řeili sebe, řeí raději ty okolo. kdy ti to udělá dobře, proč ne. já tě číst nemám zájem.
..vidí,občas umí být i roztomilá...sluí ti to ,narozdíl od té hrané hrubosti....
Upravil(a) Revliba (17. 10. 2011 22:03)
Není tady
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
..vidí,občas umí být i roztomilá...sluí ti to ,narozdíl od té hrané hrubosti....
manipulace.
majkafa napsal(a):
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
manipulace.
Ok...narozdíl od tvé nehrané hrubosti...
Není tady
Eremuruss, Katka si zde přila pro radu či si jen tak postěovat, zdr se prosím podobných urálivých výlevů, jistě ví, e je to proti pravidlům.
Není tady
Preji vsem krasny vecer a dekuji za reakce a velkou pro me pomoc. Je me fajn a musim souhlasit s Eremuruss jsem nanynka,bohuzel asi vychova ale je fakt,ze jsem doma odsuzovala matku at otci nedela pitomecka,nenavidela jsem to a nenavidim dodnes a branim kazdou kamaradku ktera ma neco podobneho doma,radit druhym to me jde a presto sama jsem ta nana co vi,ze dela pipinu ale delam,nevim mam to opravdu asi zakodovane.
Jinak nejsem zadna chudinka a proc jsem nenapalila pritele kdyz ublizil pejskovi? Pejsek zustal lezet a nedychal,tak jsem mu davala umele dychani a ozivovala ho a on hned vypadl z meho bytu.Kdyby se me nepovedlo pejska vratit do zivota tam mozna si budete myslet,ze prehanim ale ja bych se snazila pritele zabit.Mozna hodna-blba holka ale taky dokazu byt vic jak dost tvrda jak kdy a proc.
Pro PPavlaa-k tomu mlaceni,nikdy v zivote uz by me chlap neuhodil a nebo jen jednou,mela jsem takoveho bejvaleho a to vim,ze uz nikdy .Laminanonte-takovy vztah vim,ze neni spravny,pripada me to divny,vzdy jsem se po vikendu vratila a vypravela kamaradkam co z nej vypadlo za spinu jak se vyjadruje nebo jak se chova ke me,ze to je sileny a hned na to jsem rekla,ja jsem ale deb....Je pravda,ze se nejvic zmenil az ted posledni dobou kdy uz jsem si nenechala vse libit a rekla mu tak takhle ne ale to hned o me zacal vykladat,ze jsem hysterka,byla jsem vztekla ale hystericky jsem nevejskala to on, ted naposled rval tak pisklave hystericky a asi jsem ho hodne nastvala, protoze jsem v klidu odpovedela-to si pis ze se v zivote nevratim.Vsem dekuji ale nevim,snazim se nebyt nanynka,pritom kdo me nezna tak si o me mysli jak jsem sebevedoma asi i tak vypadam jen me kamaradky vi a rikaj,ze nesmim vsem chtit pomahat a byt tak duveriva a opet moje odpoved,ja to beru podle sebe,nikdy bych neudelala umyslne podraz tak snad ty ostatni take ne to se prece nedela. Muj kamarad se me smeje a rika, kde zijes dnes je rok 2011.
Není tady
Pro Majkafa k tomu veku je me dost abych mela mit rozum,myslim,ze mam ale s tema chlapama to opravdu mam blbe dane,neni to,ze bych nemohla nikoho mit podle kamaradek skoro kazdeho.Rikaj me, koukni se do zrcadla a uvidis to ale o vzhledu to neni.Je me 45.Tak ted si reknete no ta uz z toho nevyroste,sama doufam,ze jo.Myslim,ze z predchoziho vztahu jsem moc lepsi i kdyz vim s tim pejskem jsem to mela utnout hned ,mrzi me to a vycitky budu mit asi uz stale,moc me to trapi ale bohuzel neni moznost to vratit.Milionkrat jsem se pejskovi omluvila,ze musel zazit co zazil.
Upravil(a) katuska123kat (18. 10. 2011 0:24)
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Pro Majkafa k tomu veku je me dost abych mela mit rozum,myslim,ze mam ale s tema chlapama to opravdu mam blbe dane,neni to,ze bych nemohla nikoho mit podle kamaradek skoro kazdeho.Rikaj me, koukni se do zrcadla a uvidis to ale o vzhledu to neni.Je me 45.Tak ted si reknete no ta uz z toho nevyroste,sama doufam,ze jo.Myslim,ze z predchoziho vztahu jsem moc lepsi i kdyz vim s tim pejskem jsem to mela utnout hned ,mrzi me to a vycitky budu mit asi uz stale,moc me to trapi ale bohuzel neni moznost to vratit.Milionkrat jsem se pejskovi omluvila,ze musel zazit co zazil.
Chová se jako nedospělé dítě. Vyhledej dobrého psychologa, co ti pomůe dospět.
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Revliba napsal(a):
Pavlo...ty má pravdu ve vem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství můe zanikat...ve tvých příspěvcích převauje obvykle hulvátská forma,která bývá v běné komunikaci kontraproduktivní..
tak mě nečti, kdy se ti moje forma nelíbí.
A se rozhodnu tě nečíst,udělám to...zatím jsem se rozhodla tvé hulvátství komentovat..
Proc?
Není tady
Katusko,
kam na tyhle sprky chodis clovece?
Není tady
Katusko,
já tvůj úvodní příspěvek ani nedočetla, udělalo se mi toti zle při líčení, jak tvů přítel hodil pejskem o zeď
Nerozumím tomu, proč ses s takovým člověkem dál bavila a měla vztah.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak mě nečti, kdy se ti moje forma nelíbí.A se rozhodnu tě nečíst,udělám to...zatím jsem se rozhodla tvé hulvátství komentovat..
Proc?
Proč ne?
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
A se rozhodnu tě nečíst,udělám to...zatím jsem se rozhodla tvé hulvátství komentovat..Proc?
Proč ne?
Protoze mnohdy Tvuj komentar je asi tak platny jako mrtvemu zimnik.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Proc?Proč ne?
Protoze mnohdy Tvuj komentar je asi tak platny jako mrtvemu zimnik.
No vidí a mně to nevadí...pokud budu umět komentovat,udělám to,pokud ne,neudělám...ale rozdávat rady hrubým způsobem mi není vlastní a hulvátství komentovat budu,kdy se mi zachce..
Není tady
Revliba napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Revliba napsal(a):
Proč ne?Protoze mnohdy Tvuj komentar je asi tak platny jako mrtvemu zimnik.
No vidí a mně to nevadí ...pokud budu umět komentovat,udělám to,pokud ne,neudělám...ale rozdávat rady hrubým způsobem mi není vlastní a hulvátství komentovat budu,kdy se mi zachce..
To panimaju ,ze komentovat budes kdyz se Ti zachce .
Nevadi Ti to,joooo jasne ,ale nejak Ti snad vadi to co jsi nazvala hulvactvim?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
tohle jako myslí váně...co tvé zrcadlo?
Myslim to vazne a zadne me zrcadlo.Me nikdo se psem nehazel a neprizabil ho.
Ja bych za svyho psa dychala a rozhodne bych se nemohla ani podivat na tak agresivniho partnera co by me takhle ublizil pejskovi.
Není tady
Katusko a proc ses vracela zpet ke svemu priteli,kdyz pochroumal zdravi tvemu pejskovi?Pri pohledu na toho psa bych k nemu mela tak obrovskou nenavist,ze by me vic nemohl prijit na oci.
Není tady