27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
katuska123kat napsal(a):
Prosim o radu jestli ma cenu vubec premyslet o navratu,mozna je chyba ve me.Mela jsem pritele a ted po 3 letech me rekl vypadni-sla jsem a respektuji.Vyhodit se necham jen jednou.Duvod vyhazovu a rozchodu.Poridila jsem si stenatko jela za pritelem a stenatko se pocuralo,pry za 3 dni ho to odnauci a take me rekl at ho odnaucim stekat-zbytecne stekat.Nechape,ze stenatka se to musi ucit.V te dobe jsem mela stene 1 den.Tak jsem se rozcilila,ze i on jako maly to hned neumel a jeho odpoved byla,ze mel pleny,na to jsem uz zarvala at se take ne.... a on me vyhodil.
To je pritomnost asi 3 tydny stara a i kdyz vim,ze se nemam vracet tak me trochu zacina chybet uz za mnou byl,proc na nej stekam,kdyz vim,ze je nervak.Rekla jsem mu,ze jeho reakce jsou hrozne at se jde lecit.
A ted k minulosti,2.5 roku nazpatek,kdy jsem mela ruzove bryle.Muj pes-civava ho omylem napadl pri hre,jeho reakce-trisknul s nim o zed a pak jeste jednou o nej zlamal raminko,pejsek prodelal infarkt a byl od te doby nemocny s ledvinama,vim melo me dojit,ze tak normalni clovek nereaguje nebo je to normal a ja to moc prozivam?
Jeste premyslim nad tim jak se vyjadruje o byvale manzelce-po 20 letech rozvodu,nedavno me rekl-ta mela chcipnout pri porodu i s tim parchantem-jeho syn,vyrazilo me to dech ale nekomentovala jsem to jemu se nesmi protestovat pak je agresivni.Nebo o dalsi bejvale s kterou ma dite,pronesl-kdyby zjistila,ze delam v Nemecku a chtela vetsi alimenty tak ji necham zabit to by bylo levnejsi.
On je lakomej-lakotnej.Jidlo kupovat minimalne,chtel kachnu tak jsem ji koupila a pak mu dala uctenku,rekl nic ti nedam tak ji priste nekupuj,kazdy tyden jsem k nemu jela ani na benzin nechtel prispet,kdyz jsem mu rekla ze ma vic nez ja at me da na benzin tak pronesl to uz po me chtela bejvalka to na me nezkousejte.No nejsem trosku naivka ve svem veku a jeste si rikam jestli neni chyba ve me?
Kdyz se me nelibilo,ze je moc kamaradsky k novym kamaradkam tak jsem byla kr...blba a hystericka.Stale si ale rikam jestli opravdu moc neprehanim a neprozivam.Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.
Káo, po někom takovém se ti stýská..? Představ si, e byste měli místo těňátka miminko. Taky s ním třískne o zeď, a se počůrá? Bude často plakat, přikrtí ho poltářem..?
Vůbec nezkoumej jestli sobec nebo hajzlík..já bych řekla e obojí. Take raději nic neslepuj.
Není tady
i kdyby nelo o peníze a tohle fungovalo tak, aby to káče vyhovovalo, tak pořád je tu to, jak píe, e je agresivní, e neváhá vihnout se psem o zeď, jeho vyjádření, e bejvalka měla umřít u při porodu atd.
tady fakt není o co plakat. spí abys měla strach, jestli přítě se ta jeho agresivita neotočí vůči tobě.
Upravil(a) PPavlaa (16. 10. 2011 22:18)
Není tady
PPavlaa co stve tebe,ze jsem jina nez ty,kazdy jsme jiny.On chtel koupit kachnu s tim,ze az prijedu tak me da penize ale pan se asi rozmyslel jinak bych ji nekoupila.A ze jsem k nemu jezdila ja no on z prace jezdil dost pozde treba ve ě hod.tak byl rad,ze budem u nej natom nevidim nic spatneho a jeste ma toho psa,tam ho vypustil na curani ven a u me musel chodit do parku,problem pro pejska ne pro nej tak to bylo lepsi.Svoji zaslepenosti jsem financovala benzin rok a pa jsem chtela po nem,chviku platil ale nelibilo se mu to,mas pravdu mel jezdit i on ale asi jsem ho milovala tak se hodne veci nekam posune a nevidi se co se videt ma.Ty jsi psala,ze by jsi si o kacky nerekla,jemu musis rict jinak nezaplati nic ani kdyby si to objednal,bud rada,ze mas jine zkusenosti jo a moje blbost ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit.Ver,ze v dusi jsem to vedela,ze to neni dobry clovek. Resila jsem uz drive,vzdy se zmenil-na chvilku tak ted nechci resit ale nedokazu hned vymazat proto jsem rada,ze me nekdo pomuze.Diky
Není tady
Já myslím, e kdyby byli sestěhovaní, tak by za čas zákonitě dolo i na tohle Takhle - kdy bydleli kadý ve svém, tak katusku partner "jenom" vyhodil z obydlí, a by ji měl pod palcem, nerozpakoval by se jí za sebemení prohřeek sprostě vynadat, řvát na ni jako tur nebo jí rovnou jednu vrazit
Já bych na katučině místě dala radi na modlení, e se mi podařilo takového týpka se zbavit a nestýskalo by se mi po něm ani trochu. Co s takovým mamlasem, pro kterého má enská cenu jenom ve chvíli, kdy skáče, jak on píská a on nemusí hnout ani prstem nebo se nedejboe nějak finančně angaovat
Není tady
mě netve, e jsi jiná. proč ? jen se divím, nemáte děti, má svý zázemí, vypadá, e jsi soběstačná, o chlapy říká, e nemá nouzi, tak proč tenhle ?
a e se člověk splete, protoe do druhýho nevidí a a časem pozná, co je zač, to se prostě stává. ale ivot je příli krátkej na to, abys ztrácela čas s někým takovým, nemyslí
Není tady
Pavlo...ty má pravdu ve vem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství můe zanikat...ve tvých příspěvcích převauje obvykle hulvátská forma,která bývá v běné komunikaci kontraproduktivní..
Není tady
Jeste neco na sebe prozradim,byla jsem ,to uz je asi pul roku u kartarky a ona me rekla,on si vas chtel vzit,budte rada,ze se nestalo je agresivni a pak kdyby vas mel jistou tak by ukazal svou pravou tvar,neverila jsem i kdyz jsem vedela o tom co udelal pejskovi. Rekla, nechtela bych ho ani znat.Asi po mesici po kartarce me z neznameho duvodu,byl trochu napity.Rekl bud ticho nebo te dam pesti tak jsem to brala,ze ma blbou naladu ale byla jsem jak Alenka v risi divu,vzpomela jsem si na kartarku a uz se me hodne veci zacalo vracet co jsem asi pred tim nechtela vnimat.
Není tady
Protoze jsi jina tak to nemuzes pochopit ja jdu do vztahu s tim,ze miluji celym srdcem,nejsem schopna dat ani pusu jinemu chlapovy abych neublizila a naivne verim,ze ten druhy to taky tak ma a proto i kdyz me ublizi tak se hned nedokazu odmilovat,zapomenout ale lepsim se,jemu nepisu nevolam a vim,ze to tak bude.Ale potrebuji to slyset od druhych,ze neni chyba ve me a i to,ze jsem zabednenec a pak ze me navzdy odejde.Vim,ze bych mela rict,je to clovek co za to nestoji a take to vim ale dyl me to trva,nejsem tak silna.
Není tady
Laminanonte,mas pravdu,on ma rad asi jen sam sebe a priklad jak se choval k dceri 9 let,jeste pred rokem a pul tam jezdila na kazdy druhy vikend,obcas se pocurala,nemoc-ledviny to nebyly podle me psychika v haji-on pred ni pomlouval jeji matku jeji matka zas pomlouvala jeho a to dite bylo na dne ,kdyz byla u nej tak byla pri nem a naopak ale to je jen kvuli tomu curani,pocurala se v noci a on ji hrube vzbudil a rval na ni ze je jak..... at jde hned do vany se vysprchovat,ona nevedela co se deje,byla mimo,to na me bylo silne kafe,nepochopil,ze to dite to ma z rodicu,tak ted uz k nemu nejezdi ale problem ma stale a to uz ji je 11.Vzdy jsem ho uklidnovala at nerve ,ze mala nevi,ze se pocurala,malou jsem zas uklidnovala at nebreci,ze se nic nedeje no docela hruza.Takze i k vlasni dceri byl jak hovadko.To me take melo dojit,ze ma on problem sam zesebou.
Není tady
katuska123kat napsal(a):
...ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit...
katusko, ani nechci vědět, co jsi měla předtím za dárečka, kdy Ti TOHLE HOVADO po něm připadalo jako balzám a kdy jsi navíc TOLEROVALA, e Ti kvůli naprosté banalitě zmrzačil pejska
Já bych řekla, katuko, e jsi něco, jako "profesionální obě", t.j. enská, která k sobě přitahuje ksindly, jako plamen noční můry. Straně nerada Ti to říkám, ale Ty naprosto postrádá rozliovací schopnosti, co je ve vztahu normální a co u není a z deseti chlapů si spolehlivě vybere buď toho, který Tě bude týrat, nebo takového, který s Tebou bude zacházet jako s onucí. Chlapa, se kterým bys tvořila vyrovnaný pár buďto mine, nebo si ho ani nevimne
Já nevím, co se kdy v Tvé minulosti stalo (vlastní rodina?) e jsi takhle "naprogramovaná" ale protoe u je to podle Tvého vyjádření nejméně podruhé, co sis nala silně defektního partnera, zauvaovala bych na Tvém místě o návtěvě nějakého psychologa, aby Ti pomohl Tvoje osudové nastavení rozklíčovat a pomohl Ti vytvořit základní obranné mechanismy, aby sis podobné syčáky napřítě přestala poutět do ivota. Vdy je to straná koda, trápit se věčně kvůli nějakému neřádovi, nemyslí?!?
Není tady
On chtel koupit kachnu s tim,ze az prijedu tak me da penize ale pan se asi rozmyslel jinak bych ji nekoupila
Nenapadlo tě, e s tím tak trochu počítal? e ti "nezaplati nic ani kdyby si to objednal", protoe zařve, "řekne bud ticho nebo te dam pesti" nebo to prostě udělá, kdy bude příli "otravná"?
pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam
Balzám, jo? Na nervy i na duičku, koukám.
Chlap, kterej ubliuje dětem a zvířatům není chlap, ale normální srábek, co si vybírá jako partnerky enský z nějakýho důvodu nesebevědomý, podřízený a tedy "astný", e je vůbec někdo chce. enský, na který stačí zadupat a ony bleskem vyhoví a pak se stáhnou do koutečka, aby pán nebyl náhodou "obtěován", čím mu jen potvrdí, e on tímhle chováním (skoro) vdycky dosáhne svýho.
Není tady
Katko, nijak jsi nereagovala na můj dotaz, kolik je ti let.
Probůh, co jetě ohledně tohoto chlapa řeí? Fakt ti nestačilo, co jsi s ním u proila? Chce se nechat zabít?
Kiara napsal(a):
katuska123kat napsal(a):
...ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit...
katusko, ani nechci vědět, co jsi měla předtím za dárečka, kdy Ti TOHLE HOVADO po něm připadalo jako balzám
a kdy jsi navíc TOLEROVALA, e Ti kvůli naprosté banalitě zmrzačil pejska
Já bych řekla, katuko, e jsi něco, jako "profesionální obě", t.j. enská, která k sobě přitahuje ksindly, jako plamen noční můry. Straně nerada Ti to říkám, ale Ty naprosto postrádá rozliovací schopnosti, co je ve vztahu normální a co u není a z deseti chlapů si spolehlivě vybere buď toho, který Tě bude týrat, nebo takového, který s Tebou bude zacházet jako s onucí. Chlapa, se kterým bys tvořila vyrovnaný pár buďto mine, nebo si ho ani nevimne
Já nevím, co se kdy v Tvé minulosti stalo (vlastní rodina?) e jsi takhle "naprogramovaná" ale protoe u je to podle Tvého vyjádření nejméně podruhé, co sis nala silně defektního partnera, zauvaovala bych na Tvém místě o návtěvě nějakého psychologa, aby Ti pomohl Tvoje osudové nastavení rozklíčovat a pomohl Ti vytvořit základní obranné mechanismy, aby sis podobné syčáky napřítě přestala poutět do ivota. Vdy je to straná koda, trápit se věčně kvůli nějakému neřádovi, nemyslí?!?
Kiaro, ač se to nezdá, katuka zrovna s těmihle vytváří s tímto svým nastavením vyrovnaný pár. Právě proto, e je jaká je a e se chová tak, jak se chová.
Kiara to vystihla. Katuka potřebuje troku přeprogramovat, aby v budoucnu vytvořila vyrovnaný pár s někým jiným a ne zase s hajzlíkem. To, e ji tento vztah trápí a není v pohodě, není vyrovnaný vztah. Je to první krok k jinému programu.
Není tady
Revliba napsal(a):
Pavlo...ty má pravdu ve vem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství můe zanikat...ve tvých příspěvcích převauje obvykle hulvátská forma,která bývá v běné komunikaci kontraproduktivní..
takových kontrapruduktivních je tu víc - kdy FORMA přebíjí obsah
já ji naopak pochopila přesně, jak to myslela a jakou formu tomu dala, take pro mě tím nic nezaniklo
Řekla bych, e Katuka PPavlu nepochopila, myslí si o PPavle, e je ten typ eny, co běhá za chlapem s hajzlpapírem a utírá mu (_!_)
Upravil(a) Zklamaná (17. 10. 2011 12:18)
Není tady
Katuko - ty jsi MOC HODNÁ a to si prostě někteří lidé nezaslouí. jene tyhle hodný holky potřebují dostat tu "ráno do palice", aby se v nich něco probudilo - zejména ta vlastní úcta k sobě.
No ale jestli se k takovému hovadu na sladký slovíčka vrátí, u ti neřeknu, e jsi hodná - tam u by to byla diagnóza, a ta se léčí velmi zdlouhavě
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.
Ty vo..le tak o takovym de..bilovi jsem tu jeste necetla.Tebe nechci urazet,tak abych poprve nedostala Ban tak se nebudu vyjadrovat k tobe,co na srdci to na jazyku.
Jak vubec muzes byt jako milovnice pejsku s takovym clovekem?Kdyby se tohle stalo me ,tak prvni co bych udelala,bych sla na policii pritele udat za tyrani zvirat a vic by me ten chlap nesmel pres prach.
Ty ses tak bl.ba,ze s nim ses dal.K tomu memam slov a takove nanynky jako ses ty me ani neni lito.
Není tady
Revliba napsal(a):
tak mě nečti, kdy se ti moje forma nelíbí.
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Jeste neco na sebe prozradim,byla jsem ,to uz je asi pul roku u kartarky a ona me rekla,on si vas chtel vzit,budte rada,ze se nestalo je agresivni a pak kdyby vas mel jistou tak by ukazal svou pravou tvar,neverila jsem i kdyz jsem vedela o tom co udelal pejskovi. Rekla, nechtela bych ho ani znat.Asi po mesici po kartarce me z neznameho duvodu,byl trochu napity.Rekl bud ticho nebo te dam pesti tak jsem to brala,ze ma blbou naladu ale byla jsem jak Alenka v risi divu,vzpomela jsem si na kartarku a uz se me hodne veci zacalo vracet co jsem asi pred tim nechtela vnimat.
no vida, kdybys s ním byla jetě chvíli, věřím, e by ses té rány pěstí dočkala doopravdy.
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Protoze jsi jina tak to nemuzes pochopit ja jdu do vztahu s tim,ze miluji celym srdcem,nejsem schopna dat ani pusu jinemu chlapovy abych neublizila a naivne verim,ze ten druhy to taky tak ma a proto i kdyz me ublizi tak se hned nedokazu odmilovat,zapomenout ale lepsim se,jemu nepisu nevolam a vim,ze to tak bude.Ale potrebuji to slyset od druhych,ze neni chyba ve me a i to,ze jsem zabednenec a pak ze me navzdy odejde.Vim,ze bych mela rict,je to clovek co za to nestoji a take to vim ale dyl me to trva,nejsem tak silna.
já si myslím, e ty by ses od něj nechala i bít a nala proto vdycky nějákou omluvu. a jetě si to celé plete s tím, milovat celým srdcem.
Není tady
Kiara napsal(a):
katuska123kat napsal(a):
katusko, ani nechci vědět, co jsi měla předtím za dárečka, kdy Ti TOHLE HOVADO po něm připadalo jako balzám
a kdy jsi navíc TOLEROVALA, e Ti kvůli naprosté banalitě zmrzačil pejska
Upravil(a) PPavlaa (17. 10. 2011 19:46)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Mně třísknout někdo psa o zeď, tak do něj třísknu basebalovou pálkou
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jeho
Není tady
Poceeem Katusko,
to je me to ale rozkosny osloveni -hajzlik pro takovej format.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Mně třísknout někdo psa o zeď, tak do něj třísknu basebalovou pálkou
taky jsem si říkala, e bych se musela jó dret, abych něčím nevihla jeho
K tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.
Není tady