Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 16. 10. 2011 22:13

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Re: SOBEC NEBO HAJZLIK

katuska123kat napsal(a):

Prosim o radu jestli ma cenu vubec premyslet o navratu,mozna je chyba ve me.Mela jsem pritele a ted po 3 letech me rekl vypadni-sla jsem a respektuji.Vyhodit se necham jen jednou.Duvod vyhazovu a rozchodu.Poridila jsem si stenatko jela za pritelem a stenatko se pocuralo,pry za 3 dni ho to odnauci a take me rekl at ho odnaucim stekat-zbytecne stekat.Nechape,ze stenatka se to musi ucit.V te dobe jsem mela stene 1 den.Tak jsem se rozcilila,ze i on jako maly to hned neumel a jeho odpoved byla,ze mel pleny,na to jsem uz zarvala at se take ne.... a on me vyhodil.
To je pritomnost asi 3 tydny stara a i kdyz vim,ze se nemam vracet tak me trochu zacina chybet uz za mnou byl,proc na nej stekam,kdyz vim,ze je nervak.Rekla jsem mu,ze jeho reakce jsou hrozne at se jde lecit.
A ted k minulosti,2.5 roku nazpatek,kdy jsem mela ruzove bryle.Muj pes-civava ho omylem napadl pri hre,jeho reakce-trisknul s nim o zed a pak jeste jednou o nej zlamal raminko,pejsek prodelal infarkt a byl od te doby nemocny s ledvinama,vim melo me dojit,ze tak normalni clovek nereaguje nebo je to normal a ja to moc prozivam?
Jeste premyslim nad tim jak se vyjadruje o byvale manzelce-po 20 letech rozvodu,nedavno me rekl-ta mela chcipnout pri porodu i s tim parchantem-jeho syn,vyrazilo me to dech ale nekomentovala jsem to jemu se nesmi protestovat pak je agresivni.Nebo o dalsi bejvale s kterou ma dite,pronesl-kdyby zjistila,ze delam v Nemecku a chtela vetsi alimenty tak ji necham zabit to by bylo levnejsi.
On je lakomej-lakotnej.Jidlo kupovat minimalne,chtel kachnu tak jsem ji koupila a pak mu dala uctenku,rekl nic ti nedam tak ji priste nekupuj,kazdy tyden jsem k nemu jela ani na benzin nechtel prispet,kdyz jsem mu rekla ze ma vic nez ja at me da na benzin tak pronesl to uz po me chtela bejvalka to na me nezkousejte.No nejsem trosku naivka ve svem veku a jeste si rikam jestli neni chyba ve me?
Kdyz se me nelibilo,ze je moc kamaradsky k novym kamaradkam tak jsem byla kr...blba a hystericka.Stale si ale rikam jestli opravdu moc neprehanim a neprozivam.Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.

Káo, po někom takovém se ti stýská..? Představ si, že byste měli místo štěňátka miminko. Taky s ním třískne o zeď, až se počůrá? Bude často plakat, přiškrtí ho polštářem..?
Vůbec nezkoumej jestli sobec nebo hajzlík..já bych řekla že obojí. Takže raději nic neslepuj.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#27 16. 10. 2011 22:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

i kdyby nešlo o peníze a tohle fungovalo tak, aby to káče vyhovovalo, tak pořád je tu to, jak píše, že je agresivní, že neváhá švihnout se psem o zeď, jeho vyjádření, že bejvalka měla umřít už při porodu atd.
tady fakt není o co plakat. spíš abys měla strach, jestli příště se ta jeho agresivita neotočí vůči tobě.

Upravil(a) PPavlaa (16. 10. 2011 22:18)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 16. 10. 2011 22:25

katuska123kat
♥------

PPavlaa co stve tebe,ze jsem jina nez ty,kazdy jsme jiny.On chtel koupit kachnu s tim,ze az prijedu tak me da penize ale pan se asi rozmyslel jinak bych ji nekoupila.A ze jsem k nemu jezdila ja no on z prace jezdil dost pozde treba ve ěš hod.tak byl rad,ze budem u nej natom nevidim nic spatneho a jeste ma toho psa,tam ho vypustil na curani ven a u me musel chodit do parku,problem pro pejska ne pro nej tak to bylo lepsi.Svoji zaslepenosti jsem financovala benzin rok a pa jsem chtela po nem,chviku platil ale nelibilo se mu to,mas pravdu mel jezdit i on ale asi jsem ho milovala tak se hodne veci nekam posune a nevidi se co se videt ma.Ty jsi psala,ze by jsi si o kacky nerekla,jemu musis rict jinak nezaplati nic ani kdyby si to objednal,bud rada,ze mas jine zkusenosti jo a moje blbost ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit.Ver,ze v dusi jsem to vedela,ze to neni dobry clovek. Resila jsem uz drive,vzdy se zmenil-na chvilku tak ted nechci resit ale nedokazu hned vymazat proto jsem rada,ze me nekdo pomuze.Diky

Není tady

#29 16. 10. 2011 22:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já myslím, že kdyby byli sestěhovaní, tak by za čas zákonitě došlo i na tohle grater Takhle - když bydleli každý ve svém, tak katusku partner "jenom" vyhodil z obydlí, až by ji měl pod palcem, nerozpakoval by se jí za sebemenší prohřešek sprostě vynadat, řvát na ni jako tur nebo jí rovnou jednu vrazit usch

Já bych na katuščině místě dala radši na modlení, že se mi podařilo takového týpka se zbavit a nestýskalo by se mi po něm ani trochu. Co s takovým mamlasem, pro kterého má ženská cenu jenom ve chvíli, když skáče, jak on píská a on nemusí hnout ani prstem nebo se nedejbože nějak finančně angažovat usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#30 16. 10. 2011 22:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mě neštve, že jsi jiná. proč ? jen se divím, nemáte děti, mᚠsvý zázemí, vypadá, že jsi soběstačná, o chlapy říkáš, že nemᚠnouzi, tak proč tenhle ?
a že se člověk splete, protože do druhýho nevidíš a až časem poznáš, co je zač, to se prostě stává. ale život je příliš krátkej na to, abys ztrácela čas s někým takovým, nemyslíš wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 16. 10. 2011 22:35

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo...ty mᚠpravdu ve všem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství může zanikat...ve tvých příspěvcích převažuje obvykle hulvátská forma,která bývá v běžné komunikaci kontraproduktivní..

Není tady

#32 16. 10. 2011 22:40

katuska123kat
♥------

Jeste neco na sebe prozradim,byla jsem ,to uz je asi pul roku u kartarky a ona me rekla,on si vas chtel vzit,budte rada,ze se nestalo je agresivni a pak kdyby vas mel jistou tak by ukazal svou pravou tvar,neverila jsem i kdyz jsem vedela o tom co udelal pejskovi. Rekla, nechtela bych ho ani znat.Asi po mesici po kartarce me z neznameho duvodu,byl trochu napity.Rekl bud ticho nebo te dam pesti tak jsem to brala,ze ma blbou naladu ale byla jsem jak Alenka v risi divu,vzpomela jsem si na kartarku a uz se me hodne veci zacalo vracet co jsem asi pred tim nechtela vnimat.

Není tady

#33 16. 10. 2011 22:53

katuska123kat
♥------

Protoze jsi jina tak to nemuzes pochopit ja jdu do vztahu s tim,ze miluji celym srdcem,nejsem schopna dat ani pusu jinemu chlapovy abych neublizila a naivne verim,ze ten druhy to taky tak ma a proto i kdyz me ublizi tak se hned nedokazu odmilovat,zapomenout ale lepsim se,jemu nepisu nevolam a vim,ze to tak bude.Ale potrebuji to slyset od druhych,ze neni chyba ve me a i to,ze jsem zabednenec a pak ze me navzdy odejde.Vim,ze bych mela rict,je to clovek co za to nestoji a take to vim ale dyl me to trva,nejsem tak silna.

Není tady

#34 16. 10. 2011 23:08

katuska123kat
♥------

Laminanonte,mas pravdu,on ma rad asi jen sam sebe a priklad jak se choval k dceri 9 let,jeste pred rokem a pul tam jezdila na kazdy druhy vikend,obcas se pocurala,nemoc-ledviny to nebyly podle me psychika v haji-on pred ni pomlouval jeji matku jeji matka zas pomlouvala jeho a to dite bylo na dne ,kdyz byla u nej tak byla pri nem a naopak ale to je jen kvuli tomu curani,pocurala se v noci a on ji hrube vzbudil a rval na ni ze je jak..... at jde hned do vany se vysprchovat,ona nevedela co se deje,byla mimo,to na me bylo silne kafe,nepochopil,ze to dite to ma z rodicu,tak ted uz k nemu nejezdi ale problem ma stale a to uz ji je 11.Vzdy jsem ho uklidnovala at nerve ,ze mala nevi,ze se pocurala,malou jsem zas uklidnovala at nebreci,ze se nic nedeje no docela hruza.Takze i k vlasni dceri byl jak hovadko.To me take melo dojit,ze ma on problem sam zesebou.

Není tady

#35 16. 10. 2011 23:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

katuska123kat napsal(a):

...ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit...

katusko, ani nechci vědět, co jsi měla předtím za dárečka, když Ti TOHLE HOVADO po něm připadalo jako balzám grater a když jsi navíc TOLEROVALA, že Ti kvůli naprosté banalitě zmrzačil pejska yikes

Já bych řekla, katuško, že jsi něco, jako "profesionální obě", t.j. ženská, která k sobě přitahuje ksindly, jako plamen noční můry. Strašně nerada Ti to říkám, ale Ty naprosto postrádᚠrozlišovací schopnosti, co je ve vztahu normální a co už není a z deseti chlapů si spolehlivě vybereš buď toho, který Tě bude týrat, nebo takového, který s Tebou bude zacházet jako s onucí. Chlapa, se kterým bys tvořila vyrovnaný pár buďto mineš, nebo si ho ani nevšimneš grater

Já nevím, co se kdy v Tvé minulosti stalo (vlastní rodina?) že jsi takhle "naprogramovaná" ale protože už je to podle Tvého vyjádření nejméně podruhé, co sis našla silně defektního partnera, zauvažovala bych na Tvém místě o návštěvě nějakého psychologa, aby Ti pomohl Tvoje osudové nastavení rozklíčovat a pomohl Ti vytvořit základní obranné mechanismy, aby sis podobné syčáky napříště přestala pouštět do života. Vždy je to strašná škoda, trápit se věčně kvůli nějakému neřádovi, nemyslíš?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#36 17. 10. 2011 6:39

helena
♥♥♥♥♥♥♥

On chtel koupit kachnu s tim,ze az prijedu tak me da penize ale pan se asi rozmyslel jinak bych ji nekoupila
Nenapadlo tě, že s tím tak trochu počítal? Že ti "nezaplati nic ani kdyby si to objednal", protože zařve, "řekne bud ticho nebo te dam pesti" nebo to prostě udělá, když budeš příliš "otravná"?
pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam
Balzám, jo? Na nervy i na dušičku, koukám.
Chlap, kterej ubližuje dětem a zvířatům není chlap, ale normální srábek, co si vybírá jako partnerky ženský z nějakýho důvodu nesebevědomý, podřízený a tedy "šastný", že je vůbec někdo chce. Ženský, na který stačí zadupat a ony bleskem vyhoví a pak se stáhnou do koutečka, aby pán nebyl náhodou "obtěžován", čímž mu jen potvrdí, že on tímhle chováním (skoro) vždycky dosáhne svýho.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#37 17. 10. 2011 7:07

majkafa
Host

Katko, nijak jsi nereagovala na můj dotaz, kolik je ti let.

Probůh, co ještě ohledně tohoto chlapa řešíš? Fakt ti nestačilo, co jsi s ním už prožila?va Chceš se nechat zabít?

#38 17. 10. 2011 7:13

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

katuska123kat napsal(a):

...ale pred nim jsem mela daleko horsiho chlapa proto tento byl pro me balzam ale zmenil se a t jsi dobra jestli to hned poznas ja ne,kazdy nemuze byt tak chytry.Je fakt,ze me melo dojit hned po tech x mesicich kdyz ublizil pejskovi,ze neni neco v poradku,no laska nebo blbost ale nechtela jsem si to pripustit...

katusko, ani nechci vědět, co jsi měla předtím za dárečka, když Ti TOHLE HOVADO po něm připadalo jako balzám grater a když jsi navíc TOLEROVALA, že Ti kvůli naprosté banalitě zmrzačil pejska yikes

Já bych řekla, katuško, že jsi něco, jako "profesionální obě", t.j. ženská, která k sobě přitahuje ksindly, jako plamen noční můry. Strašně nerada Ti to říkám, ale Ty naprosto postrádᚠrozlišovací schopnosti, co je ve vztahu normální a co už není a z deseti chlapů si spolehlivě vybereš buď toho, který Tě bude týrat, nebo takového, který s Tebou bude zacházet jako s onucí. Chlapa, se kterým bys tvořila vyrovnaný pár buďto mineš, nebo si ho ani nevšimneš grater

Já nevím, co se kdy v Tvé minulosti stalo (vlastní rodina?) že jsi takhle "naprogramovaná" ale protože už je to podle Tvého vyjádření nejméně podruhé, co sis našla silně defektního partnera, zauvažovala bych na Tvém místě o návštěvě nějakého psychologa, aby Ti pomohl Tvoje osudové nastavení rozklíčovat a pomohl Ti vytvořit základní obranné mechanismy, aby sis podobné syčáky napříště přestala pouštět do života. Vždy je to strašná škoda, trápit se věčně kvůli nějakému neřádovi, nemyslíš?!?

Kiaro, ač se to nezdá, katuška zrovna s těmihle vytváří s tímto svým nastavením vyrovnaný pár. Právě proto, že je jaká je a že se chová tak, jak se chová.

#39 17. 10. 2011 11:53

mamba
♥♥♥♥---

Kiara to vystihla. Katuška potřebuje trošku přeprogramovat, aby v budoucnu vytvořila vyrovnaný pár s někým jiným a ne zase s hajzlíkem. To, že ji tento vztah trápí a není v pohodě, není vyrovnaný vztah. Je to první krok k jinému programu.

Není tady

#40 17. 10. 2011 12:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Revliba napsal(a):

Pavlo...ty mᚠpravdu ve všem,souhlasím..ale forma u tebe často přebije obsah a tím tvé poselství může zanikat...ve tvých příspěvcích převažuje obvykle hulvátská forma,která bývá v běžné komunikaci kontraproduktivní..

takových kontrapruduktivních je tu víc - kdy FORMA přebíjí obsah cool
já ji naopak pochopila přesně, jak to myslela a jakou formu tomu dala, takže pro mě tím nic nezaniklo stolt
Řekla bych, že Katuška PPavlu nepochopila, myslí si o PPavle, že je ten typ ženy, co běhá za chlapem s hajzlpapírem a utírá mu (_!_) gloria

Upravil(a) Zklamaná (17. 10. 2011 12:18)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#41 17. 10. 2011 12:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Katuško - ty jsi MOC HODNÁ a to si prostě někteří lidé nezaslouží. stolt jenže tyhle hodný holky potřebují dostat tu "ráno do palice", aby se v nich něco probudilo - zejména ta vlastní úcta k sobě.
No ale jestli se k takovému hovadu na sladký slovíčka vrátíš, už ti neřeknu, že jsi hodná - tam už by to byla diagnóza, a ta se léčí velmi zdlouhavě  wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#42 17. 10. 2011 18:14

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.

Ty vo..le tak o takovym de..bilovi jsem tu jeste necetla.Tebe nechci urazet,tak abych poprve nedostala Ban tak se nebudu vyjadrovat k tobe,co na srdci to na jazyku.  va
Jak vubec muzes byt jako milovnice pejsku s takovym clovekem?Kdyby se tohle stalo me ,tak prvni co bych udelala,bych sla na policii pritele udat za tyrani zvirat a vic by me ten chlap nesmel pres prach.
Ty ses tak bl.ba,ze s nim ses dal.K tomu memam slov a takove nanynky jako ses ty me ani neni lito.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#43 17. 10. 2011 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Revliba napsal(a):

tak mě nečti, když se ti moje forma nelíbí.

Není tady

#44 17. 10. 2011 19:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Jeste neco na sebe prozradim,byla jsem ,to uz je asi pul roku u kartarky a ona me rekla,on si vas chtel vzit,budte rada,ze se nestalo je agresivni a pak kdyby vas mel jistou tak by ukazal svou pravou tvar,neverila jsem i kdyz jsem vedela o tom co udelal pejskovi. Rekla, nechtela bych ho ani znat.Asi po mesici po kartarce me z neznameho duvodu,byl trochu napity.Rekl bud ticho nebo te dam pesti tak jsem to brala,ze ma blbou naladu ale byla jsem jak Alenka v risi divu,vzpomela jsem si na kartarku a uz se me hodne veci zacalo vracet co jsem asi pred tim nechtela vnimat.

no vida, kdybys s ním byla ještě chvíli, věřím, že by ses té rány pěstí dočkala doopravdy.

Není tady

#45 17. 10. 2011 19:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Protoze jsi jina tak to nemuzes pochopit ja jdu do vztahu s tim,ze miluji celym srdcem,nejsem schopna dat ani pusu jinemu chlapovy abych neublizila a naivne verim,ze ten druhy to taky tak ma a proto i kdyz me ublizi tak se hned nedokazu odmilovat,zapomenout ale lepsim se,jemu nepisu nevolam a vim,ze to tak bude.Ale potrebuji to slyset od druhych,ze neni chyba ve me a i to,ze jsem zabednenec a pak ze me navzdy odejde.Vim,ze bych mela rict,je to clovek co za to nestoji a take to vim ale dyl me to trva,nejsem tak silna.

já si myslím, že ty by ses od něj nechala i bít a našla proto vždycky nějákou omluvu. a ještě si to celé pleteš s tím, milovat celým srdcem.

Není tady

#46 17. 10. 2011 19:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

katuska123kat napsal(a):

stolt

Upravil(a) PPavlaa (17. 10. 2011 19:46)

Není tady

#47 17. 10. 2011 19:48

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Mně třísknout někdo psa o zeď, tak do něj třísknu basebalovou pálkou yikes

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#48 17. 10. 2011 19:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

taky jsem si říkala, že bych se musela jó držet, abych něčím nešvihla jeho smile

Není tady

#49 17. 10. 2011 20:17

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Poceeem Katusko,
to je me to ale rozkosny osloveni -hajzlik pro takovej format. visslabig_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#50 17. 10. 2011 20:19

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

PPavlaa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

taky jsem si říkala, že bych se musela jó držet, abych něčím nešvihla jeho smile

K tomuhle je holky ale jeste potreba takova vnitrni sila ,aby Vam ji borec nevrazil zpet a nebo Vas neomaltil taky rovnou o zed.  stolt

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí