Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 16. 10. 2011 2:17

katuska123kat
♥------

SOBEC NEBO HAJZLIK

Prosim o radu jestli ma cenu vubec premyslet o navratu,mozna je chyba ve me.Mela jsem pritele a ted po 3 letech me rekl vypadni-sla jsem a respektuji.Vyhodit se necham jen jednou.Duvod vyhazovu a rozchodu.Poridila jsem si stenatko jela za pritelem a stenatko se pocuralo,pry za 3 dni ho to odnauci a take me rekl at ho odnaucim stekat-zbytecne stekat.Nechape,ze stenatka se to musi ucit.V te dobe jsem mela stene 1 den.Tak jsem se rozcilila,ze i on jako maly to hned neumel a jeho odpoved byla,ze mel pleny,na to jsem uz zarvala at se take ne.... a on me vyhodil.
To je pritomnost asi 3 tydny stara a i kdyz vim,ze se nemam vracet tak me trochu zacina chybet uz za mnou byl,proc na nej stekam,kdyz vim,ze je nervak.Rekla jsem mu,ze jeho reakce jsou hrozne at se jde lecit.
A ted k minulosti,2.5 roku nazpatek,kdy jsem mela ruzove bryle.Muj pes-civava ho omylem napadl pri hre,jeho reakce-trisknul s nim o zed a pak jeste jednou o nej zlamal raminko,pejsek prodelal infarkt a byl od te doby nemocny s ledvinama,vim melo me dojit,ze tak normalni clovek nereaguje nebo je to normal a ja to moc prozivam?
Jeste premyslim nad tim jak se vyjadruje o byvale manzelce-po 20 letech rozvodu,nedavno me rekl-ta mela chcipnout pri porodu i s tim parchantem-jeho syn,vyrazilo me to dech ale nekomentovala jsem to jemu se nesmi protestovat pak je agresivni.Nebo o dalsi bejvale s kterou ma dite,pronesl-kdyby zjistila,ze delam v Nemecku a chtela vetsi alimenty tak ji necham zabit to by bylo levnejsi.
On je lakomej-lakotnej.Jidlo kupovat minimalne,chtel kachnu tak jsem ji koupila a pak mu dala uctenku,rekl nic ti nedam tak ji priste nekupuj,kazdy tyden jsem k nemu jela ani na benzin nechtel prispet,kdyz jsem mu rekla ze ma vic nez ja at me da na benzin tak pronesl to uz po me chtela bejvalka to na me nezkousejte.No nejsem trosku naivka ve svem veku a jeste si rikam jestli neni chyba ve me?
Kdyz se me nelibilo,ze je moc kamaradsky k novym kamaradkam tak jsem byla kr...blba a hystericka.Stale si ale rikam jestli opravdu moc neprehanim a neprozivam.Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.

Upravil(a) katuska123kat (16. 10. 2011 13:45)

Není tady

#2 16. 10. 2011 11:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: SOBEC NEBO HAJZLIK

Promin, ale mohla bys to ,prosim, prepsat.

Ja to nemohu cist. Pis normalne, na klavesnici jsou i mala pismena a delej radsi u delsiho textu odstavce.

Cele jsi to napsala jako jednu ! vetu. Bez tecek.

Snazila jsem se to precist. Je to jeden chaos, kde je pritomnost,kde je minulost.To se neda poznat. Pises ze mas dceru, ktera bydli jinde. Tudiz jsem si opravila dojem ,. ze to napsala nejaka sestrnactka v puberte.

Mas i v sobe chaos, pravdepodobne. To ze mluvi o sve byvale, ze mela chcipnout pri porodu by melo jako jeho charakteristika pro tebe naprosto stacit. To neni clovek, to je hovado.

Upravil(a) sahleb (16. 10. 2011 11:26)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#3 16. 10. 2011 13:52

katuska123kat
♥------

Saheb, omlouvam se.Snad ted to bude trosku poporade,psala jsem pred tim v noci a byla jsem dost rozhozena,napsal me,ze jsem mu byla neverna,dobre vi ze ne.Nikdy nemam 2 najednou,nenavidim neveru.Asi tim neco sleduje aby nebyl on ten spatny,protoze si udelal facebook a hleda.To jen na ten muj chaos

Není tady

#4 16. 10. 2011 14:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tys u něj žila, nebo ne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 16. 10. 2011 14:55

katuska123kat
♥------

Zila- nezila,jen od patka do pondeli.Kazdy mame praci na jine strane tak dojizdeni bych neutahla.I kdyz je to jen 40 km ale bylo by to narocne.

Není tady

#6 16. 10. 2011 15:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Saheb, omlouvam se.Snad ted to bude trosku poporade,psala jsem pred tim v noci a byla jsem dost rozhozena,napsal me,ze jsem mu byla neverna,dobre vi ze ne.Nikdy nemam 2 najednou,nenavidim neveru.Asi tim neco sleduje aby nebyl on ten spatny,protoze si udelal facebook a hleda.To jen na ten muj chaos

Je mi jasny , ze jsi rozhozena. V soku. Ale snaz se psat i s malymi pismeny. lepe se cte tvuj pribeh a lepe se mu porozumi.

Tak jsem si to rychle prectla jeste jednou. Tvuj partner ti rekl at vypadnes. Zmasakroval ti pejska. Malem ho prizabil. O manzelce mluvi, ze by mela  chcipnout (asi by ji asi nejradsi prizabil) , o vlastnim diteti mluvi jako o parchantovi.

Pokud mas svoje zazemi, nejste sezdani, necekas ditenebo s nim dite nemas,uz se k nemu nevracej. Dej se co dej, takove jednani je patologicke a zavani silne nasilim.

Nevracej se tam, oplac to, vyplac se. Stesti znamena, zit daleko od takveho individua.

Upravil(a) sahleb (16. 10. 2011 15:26)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#7 16. 10. 2011 15:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já se teda přiznám, že já bych asi taky zrovna neskákala nadšením, kdyby mi někdo domů přitáhl štěňátko, co všude dělá loužičky, štěká atd. tohle pro někoho, kdo na to není zvyklej, musí být docela darda. a není to o tom, že bych neměla ráda zvířata. prostě bych to vnímala úplně jinak, pokud se rozhodneme pro to štěně všichni. pak je tohle všechno v pořádku a s loužičkama a vším okolo se počítá. ale jsou lidi, co prostě na zvířata nejsou a psa si umí představit tak možná venku na zahradě, ne doma. ti prostě nebudou nadšení, když jim někdo domů přinese pejska.
taky si myslím, že není v pořádku, pokud pes někoho napadane, i když je to při hře. a neštěstí, kdy pejsek někomu něco při hře udělal, těch už jsem viděla docela dost. jeho reakce byla samozřejmě neúměrná a pro mě by byla důvodem k tomu abych od něj odešla.
nakonec to, jak se vyjadřuje o své bývalé a synovi, mluví za všechno. přemýšlím, co tě k takovýmu blbovi táhne. s další bejvalkou další dítě, je agresivní, proč s ním jsi ? mᚠstrach, že si už nikdy nikoho nenajdeš, nebo tě takoví hulváti přitahují ?
co se týká té kachny - já bych teda po chlapovi peníze nechtěla. buď ji koupím, protože chci, nebo ji nekupuju a hotovo. ani bych se ho neprosila, aby mi dával na benál. a pokud by to pro mě byla taková položka, to dojíždění, nejela bych. přijet může i on, ne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 16. 10. 2011 16:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

katuško, a kdo je podle tebe lepší pro život? Sobec nebo hajzlík? vissla

Není tady

#9 16. 10. 2011 16:04

majkafa
Host

Tipla bych si, že ten pán je ve věku tvého otce. To fakt chceš s tímhle žít? Aby tě jednou při záchvatu vzteku zabil? va

Přečetla jsem si tvé předchozí příspěvky. Tvůj způsob psaní asi nebude věkem. Ale snad i člověk jednoduššího myšlení vidí dostatečně názorně, jaký partner je, když udělal to, co popisuješ, že udělal pejskovi a jak mluví. Nebo jsi opravdu hluchá, slepá a ....?

Upravil(a) majkafa (16. 10. 2011 16:08)

#10 16. 10. 2011 16:12

katuska123kat
♥------

Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.

Není tady

#11 16. 10. 2011 16:16

majkafa
Host

Katko, kolik je ti let?

#12 16. 10. 2011 16:27

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Katusko, to, co popisuješ, není člověk! Pryč od něho rychle  a daleko !!!!!

Není tady

#13 16. 10. 2011 16:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.

hele, když je to takovej bídák, proč za ním klušeš jako ten pejsek ? proč to všechno děláš, když tě to vlastně sere ? ty se bojíš, že nic lepšího nenajdeš, viď. jsi vzteklá na mě a na něho, ale měla bys být na sebe, drahá. že se ti tohle děje, to je tvůj problém.

Není tady

#14 16. 10. 2011 16:35

katuska123kat
♥------

Dekuji za nazory,ze zacatku to bylo nadherne,mela jsem spatnou zkusenost a najednou me drzel cely vikend za ruku,byl hodny.Pak se vse zacne menit,pomalu ale zacne.Jemu je 42 ale mysleni ma starsi,doma takovy usedly ale mimo si hraje na mladeho kluka,kamaradi ve veku jeho deti,tim se take vse pokazilo,zacal se chovat trosku pubertalne.Rozdil sobec-hajzlik asi minimalni.
Vim to ale nejak me pomaha kdyz druhy na to rekne nazor.Dekuji.

Není tady

#15 16. 10. 2011 17:25

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.
katuško, nezlob se na mě, ale opravdu Ti tolik chybí chlap, který:

- je schopen malého psa - čivavu ztřískat až do bezvědomí a přivodit mu trvalé následky na zdraví usch
- je sprostý a agresivní
- vyjadřuje se o matkách svých dětí a svých dětech jako dobytek
- do vztahu se ženskou nehodlá investovat ani pětník a vzpěčuje se jí zaplatit i dojíždění?!?

Nezlob se na mně, ale chlap mi napadnout moje zvíře tak, jak jsi to popisovala, okamžitě bych se s ním rozešla a do smrti už by mi nesměl na oči. To, s čím jsi tak dlouho žila není totiž žádnej chlap, ale agresivní, vypatlanej magor, sobec a hulvát k tomu. A já se jen divím ženské, která si nechá prvního psa od takového hovada skoro umlátit a cpe mu do bytu DRUHÉ štěně, to fakt vážně pochybuju o jejím zdravém rozumu usch

Jestli Ti můžu poradit, zapracuj trochu na své sebeúctě, protože to, po čem se Ti stýská by každá normální ženská obloukem nakopla daleko dřív, než by vůbec k nějaké agresi vůči jejímu zvířeti došlo. Já nevím, ale Ty asi patříš k těm ženským, které na chlapech fascinuje hrubiánství, násilí, sobectví, sprostota a arogance, protože jinak si nedovedu představit, PO ČEM že se Ti to vlastně stýská a že jsi za něčím takovým dokázala 2,5 roku dojíždět usch

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#16 16. 10. 2011 20:56

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

hele, když je to takovej bídák, proč za ním klušeš jako ten pejsek ? proč to všechno děláš, když tě to vlastně sere ? ty se bojíš, že nic lepšího nenajdeš, viď. jsi vzteklá na mě a na něho, ale měla bys být na sebe, drahá. že se ti tohle děje, to je tvůj problém.

Musim dodat, ze, bohuzel, jsi nevybocila ze sveho normalu odpovedi v diskusi. .

Tvoje odpovedi nestastnym lidem se pohybuji mezi. "Jak si to udelas, takovy to mas" a "To je tvuj problem".

Docela smutny.  Ano, ja mam pocit, ze Katuska se svym ponicenym sebevedomim se obava, ze nikoho lepsiho nenajde. Presto a prave proto potrebuje pomoc. Sebevedomi se nikomu nezvedne, kdyz se na nej hned lacine nekdo zkraje naveze.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#17 16. 10. 2011 21:17

katuska123kat
♥------

Pro PPavla.Jak jsi prisla na takovou hloupost,ze za nim klusu jak pejsek,on ted po vyhazovu prijel a ja jsem ho odmitla a ver,ze nebrecim a ty me neseres,jsi jina asi trosku take studena jak on,nechces seznamit,byla by jsi vyborna partie,vse by jsi financovala to presne hleda ale jeste drzet hubu a krok.A ze bych mela strach,ze nikoho nenajdu tak to fakt ne,myslim,ze takovych chlapu je az moc to je ta smula.A chlapu me chce stale dost jen ja jsem verny clovek a kdyz skonci vztah tak potrebuji cas neco noveho zacit,mozna ti pripadnu divna ale nestridam clapy jak ponozky.A ze se me co deje a proc,vim-jsem ta hodna pipi,varim,pecu,uklizim,panovi vse pod nos,tak jsem byla vychovana a oni ty co to nedelaj se maj lip i kdyz tento pan,pronesl,kdyby nedelala, varila,pekla atd tak by sla.Jen ted uz me hnul zluci tak jsem protestovala a to se mu nelibilo,ma rad kdyz zenska drzi hubu a neprotestuje.A ze ho mam po 3 tydnech v sobe,byli jsme spolu 3 roky a bylo i krasne tak to bych byla asi divna kdyby hned ze me odesel. Ale nelezu a nepolezu za nim jen me pomaha,nazor jinych ho vypudit z hlavy uplne.

Není tady

#18 16. 10. 2011 21:39

katuska123kat
♥------

Pro Kiara,byla jsem s nim 3 roky a vim a vedela jsem to hned,kdyz me skoro zabil pejska,ze to mam ukoncit ale byli jsme spolu asi 3-5 mesicu a on byl uzasny po predchozim vztahu to byl balzam na dusi,hledala jsem nehu,lasku a on me vydrzel vikend hladit ,drzet za ruku.Chtela jsem to ukoncit ale byla jsem zaslepena laskou tak jsem dala na jeho krasna slova ale pejska jsem tam uz nikdy nevzala.A dnes me to mrzi,ze jsem to nedokazala ale uz je pozde.Aproc to tak je nevim,doma se hnusne otec choval k matce a ja jsem to nenavidela ,kdyz me bylo 14 tak jsem otci rekla-jeste jednou se ji dotknes a ja te ....a pak mam vlastne chlapa pres kopirak,proto asi dost vydrzim ale jen do nejake doby pak  reknu dost a zacnu protestovat na to nejsou u me zvykly tak cuci.Asi jsem to prehnala,ze se me styska az tak moc ale vcera me napsal,ze jsem mu byla neverna tak to me dostalo.Jinak jse cele 3 tydny co jsme od sebe byla v pohode.Diky za nazor,moc me to pomaha.

Není tady

#19 16. 10. 2011 21:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Musim dodat, ze, bohuzel, jsi nevybocila ze sveho normalu odpovedi v diskusi. .

Tvoje odpovedi nestastnym lidem se pohybuji mezi. "Jak si to udelas, takovy to mas" a "To je tvuj problem".

Docela smutny.  Ano, ja mam pocit, ze Katuska se svym ponicenym sebevedomim se obava, ze nikoho lepsiho nenajde. Presto a prave proto potrebuje pomoc. Sebevedomi se nikomu nezvedne, kdyz se na nej hned lacine nekdo zkraje naveze.

jestli je na tom něco smutný, tak to, co jsou někteří ochotni od toho druhého schroupnout, aniž by museli. nepojí je děti, majetek, nic a přes to setrvávají v něčem takovém. a nemusíš s tím sahleb souhlasit, ale v tomto případě opravdu platí, že každej svýho štěstí strůjcem. než být s někým takovým, je lepší být sama.

Není tady

#20 16. 10. 2011 21:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat: a dobře dělᚠstolt Zklamání z rozchodu si musíš nějakou dobu "odžít" a potom začni hledat dál, nikde není psáno, že musíš zůstat až do smrti sama, nebo že se pro Tebe nenajde nikdo lepší, se kterým budeš šastná.

Hlavně už nesmíš zalovit ve škatulce mezi sobci, agresivními hrubiány a sprosáky, ale věř tomu, že existují i slušní, nesobečtí pánové a musíš hledat mezi nimi. Mᚠco nabídnout, tak to nabídni tomu člověku, který si toho bude vážit a na rukou Tě bude nosit - nikoliv tomu, který toho bude akorát tak využívat a zneužívat a na oplátku nedá nic stolt!!!

Není tady

#21 16. 10. 2011 21:49

katuska123kat
♥------

Pro Aneri a Majkafa diky za nazor,radu hlavne podporu,moc me to pomaha.Majkafa,vim,ze pisu zbrkle a vzdy nastvana nebo nestastna pak to vypada divne nebo....!Ale dekuji moc.

Není tady

#22 16. 10. 2011 21:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

katuska123kat napsal(a):

Pro PPavla.Jak jsi prisla na takovou hloupost,ze za nim klusu jak pejsek,on ted po vyhazovu prijel a ja jsem ho odmitla a ver,ze nebrecim a ty me neseres,jsi jina asi trosku take studena jak on,nechces seznamit,byla by jsi vyborna partie,vse by jsi financovala to presne hleda ale jeste drzet hubu a krok.A ze bych mela strach,ze nikoho nenajdu tak to fakt ne,myslim,ze takovych chlapu je az moc to je ta smula.A chlapu me chce stale dost jen ja jsem verny clovek a kdyz skonci vztah tak potrebuji cas neco noveho zacit,mozna ti pripadnu divna ale nestridam clapy jak ponozky.A ze se me co deje a proc,vim-jsem ta hodna pipi,varim,pecu,uklizim,panovi vse pod nos,tak jsem byla vychovana a oni ty co to nedelaj se maj lip i kdyz tento pan,pronesl,kdyby nedelala, varila,pekla atd tak by sla.Jen ted uz me hnul zluci tak jsem protestovala a to se mu nelibilo,ma rad kdyz zenska drzi hubu a neprotestuje.A ze ho mam po 3 tydnech v sobe,byli jsme spolu 3 roky a bylo i krasne tak to bych byla asi divna kdyby hned ze me odesel. Ale nelezu a nepolezu za nim jen me pomaha,nazor jinych ho vypudit z hlavy uplne.

to klusání jako pejsek bylo myšleno tak, že za ním jezdíš ty sama, přes to, že nejsi spokojená s tím, že ti nepřispěje ani na benál. jako proč ? on neví, kde bydlíš ? já bych teda takhle za chlapem nejezdila, když je to takovej problém. taky to, jak píšeš, že on si PORUČIL kačenu a ty mu ji teda koupila, udělala, tak to je podle tebe co ? fakt normální ? ty to takhle máš, že chlap poručí a ty skáčeš ?
jinak hloupé řeči, ty si nech od cesty, stejně jako ten tvůj dáreček. rozdíl mezi námi je totiž v tom, že já bych od takovýho týpka dávno vzala nohy na ramena. kde jsi usoudila, že já financuju chlapy, to opravdu nevím, jestli jsi to usoudila z mé reakce, tak je to od tebe víc než hloupé.
a že mezi vámi bylo i to hezký, to ti věřím. jen to, co předvádí, ty škaredý řeči o jeho bejvalce, jeho synovi, agresivita, to, co ti udělal se psem a další věci, to by všechno hezký u většiny lidí hodně rychle přebilo a veškerou lásku zadusilo.
měla bys přemýšlet, proč se začínᚠstavět na zadní, až když tě on vyhodí a neřešilas tohle jeho hulvátské chování dřív. mě to fakt nepřijde normální. a taky si nemyslím, že ostatní chlapi jsou všichni jako tenhle, to v žádném případě.
buď ráda, že je pryč.

Není tady

#23 16. 10. 2011 21:58

katuska123kat
♥------

Kiara,uz jsem si nekolikrat rekla,ze musim byt hajzlik jak nektere zenske ale to se neda naucit jsem ten truba naivni,take doufam,ze musim potkat slusneho chlapa co bude rad jaka jsem a kdyz ne tak uz asi na sebe necham vytetovat hloupa a blba.Dekuju za podporu.

Není tady

#24 16. 10. 2011 22:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

nemusíš být hajzlík. stačí, když se  sebou nenechᚠtakhle zametat.

Není tady

#25 16. 10. 2011 22:05

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlasím s PPavloou stolt

Mně by ve vztahu vadilo, že bych musela dojíždět za partnerem jenom JÁ a nebylo by to spravedlivě vyvážené, tudíž náklady na cestování bych platila jenom já a do vztahu bych tím pádem finančně investovala zase jenom já. To samé s tou kachnou - když měl pán chu na kachnu, měl si na ni polovinou přispět, ne si ji poručit, nechat si ji připravit až pod nos a pak Ti říct - až když je kachna sežraná - že Ti nic nedá. To jsou natolik varovné signály, že se jedná o sobce non-plus-ultra, že bych na Tvém místě zdrhala daleko dřív a nečekala, až mě za nějaké banální provinění partner v záchvatu zuřivosti vyhodí dumbom

katuško, příště si musíš hlídat, aby Tvoje a partnerovy investice do vztahu byly daleko víc v rovnováze, ne aby se snažil jenom jeden a druhý partnerovu snahu bral jako naprostou samozřejmost a na oplátku nedával nic usch

Upravil(a) Kiara (16. 10. 2011 22:15)

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí