27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosim o radu jestli ma cenu vubec premyslet o navratu,mozna je chyba ve me.Mela jsem pritele a ted po 3 letech me rekl vypadni-sla jsem a respektuji.Vyhodit se necham jen jednou.Duvod vyhazovu a rozchodu.Poridila jsem si stenatko jela za pritelem a stenatko se pocuralo,pry za 3 dni ho to odnauci a take me rekl at ho odnaucim stekat-zbytecne stekat.Nechape,ze stenatka se to musi ucit.V te dobe jsem mela stene 1 den.Tak jsem se rozcilila,ze i on jako maly to hned neumel a jeho odpoved byla,ze mel pleny,na to jsem uz zarvala at se take ne.... a on me vyhodil.
To je pritomnost asi 3 tydny stara a i kdyz vim,ze se nemam vracet tak me trochu zacina chybet uz za mnou byl,proc na nej stekam,kdyz vim,ze je nervak.Rekla jsem mu,ze jeho reakce jsou hrozne at se jde lecit.
A ted k minulosti,2.5 roku nazpatek,kdy jsem mela ruzove bryle.Muj pes-civava ho omylem napadl pri hre,jeho reakce-trisknul s nim o zed a pak jeste jednou o nej zlamal raminko,pejsek prodelal infarkt a byl od te doby nemocny s ledvinama,vim melo me dojit,ze tak normalni clovek nereaguje nebo je to normal a ja to moc prozivam?
Jeste premyslim nad tim jak se vyjadruje o byvale manzelce-po 20 letech rozvodu,nedavno me rekl-ta mela chcipnout pri porodu i s tim parchantem-jeho syn,vyrazilo me to dech ale nekomentovala jsem to jemu se nesmi protestovat pak je agresivni.Nebo o dalsi bejvale s kterou ma dite,pronesl-kdyby zjistila,ze delam v Nemecku a chtela vetsi alimenty tak ji necham zabit to by bylo levnejsi.
On je lakomej-lakotnej.Jidlo kupovat minimalne,chtel kachnu tak jsem ji koupila a pak mu dala uctenku,rekl nic ti nedam tak ji priste nekupuj,kazdy tyden jsem k nemu jela ani na benzin nechtel prispet,kdyz jsem mu rekla ze ma vic nez ja at me da na benzin tak pronesl to uz po me chtela bejvalka to na me nezkousejte.No nejsem trosku naivka ve svem veku a jeste si rikam jestli neni chyba ve me?
Kdyz se me nelibilo,ze je moc kamaradsky k novym kamaradkam tak jsem byla kr...blba a hystericka.Stale si ale rikam jestli opravdu moc neprehanim a neprozivam.Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.
Upravil(a) katuska123kat (16. 10. 2011 13:45)
Není tady
Promin, ale mohla bys to ,prosim, prepsat.
Ja to nemohu cist. Pis normalne, na klavesnici jsou i mala pismena a delej radsi u delsiho textu odstavce.
Cele jsi to napsala jako jednu ! vetu. Bez tecek.
Snazila jsem se to precist. Je to jeden chaos, kde je pritomnost,kde je minulost.To se neda poznat. Pises ze mas dceru, ktera bydli jinde. Tudiz jsem si opravila dojem ,. ze to napsala nejaka sestrnactka v puberte.
Mas i v sobe chaos, pravdepodobne. To ze mluvi o sve byvale, ze mela chcipnout pri porodu by melo jako jeho charakteristika pro tebe naprosto stacit. To neni clovek, to je hovado.
Upravil(a) sahleb (16. 10. 2011 11:26)
Není tady
Saheb, omlouvam se.Snad ted to bude trosku poporade,psala jsem pred tim v noci a byla jsem dost rozhozena,napsal me,ze jsem mu byla neverna,dobre vi ze ne.Nikdy nemam 2 najednou,nenavidim neveru.Asi tim neco sleduje aby nebyl on ten spatny,protoze si udelal facebook a hleda.To jen na ten muj chaos
Není tady
tys u něj ila, nebo ne ?
Není tady
Zila- nezila,jen od patka do pondeli.Kazdy mame praci na jine strane tak dojizdeni bych neutahla.I kdyz je to jen 40 km ale bylo by to narocne.
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Saheb, omlouvam se.Snad ted to bude trosku poporade,psala jsem pred tim v noci a byla jsem dost rozhozena,napsal me,ze jsem mu byla neverna,dobre vi ze ne.Nikdy nemam 2 najednou,nenavidim neveru.Asi tim neco sleduje aby nebyl on ten spatny,protoze si udelal facebook a hleda.To jen na ten muj chaos
Je mi jasny , ze jsi rozhozena. V soku. Ale snaz se psat i s malymi pismeny. lepe se cte tvuj pribeh a lepe se mu porozumi.
Tak jsem si to rychle prectla jeste jednou. Tvuj partner ti rekl at vypadnes. Zmasakroval ti pejska. Malem ho prizabil. O manzelce mluvi, ze by mela chcipnout (asi by ji asi nejradsi prizabil) , o vlastnim diteti mluvi jako o parchantovi.
Pokud mas svoje zazemi, nejste sezdani, necekas ditenebo s nim dite nemas,uz se k nemu nevracej. Dej se co dej, takove jednani je patologicke a zavani silne nasilim.
Nevracej se tam, oplac to, vyplac se. Stesti znamena, zit daleko od takveho individua.
Upravil(a) sahleb (16. 10. 2011 15:26)
Není tady
já se teda přiznám, e já bych asi taky zrovna neskákala nadením, kdyby mi někdo domů přitáhl těňátko, co vude dělá louičky, těká atd. tohle pro někoho, kdo na to není zvyklej, musí být docela darda. a není to o tom, e bych neměla ráda zvířata. prostě bych to vnímala úplně jinak, pokud se rozhodneme pro to těně vichni. pak je tohle vechno v pořádku a s louičkama a vím okolo se počítá. ale jsou lidi, co prostě na zvířata nejsou a psa si umí představit tak moná venku na zahradě, ne doma. ti prostě nebudou nadení, kdy jim někdo domů přinese pejska.
taky si myslím, e není v pořádku, pokud pes někoho napadane, i kdy je to při hře. a netěstí, kdy pejsek někomu něco při hře udělal, těch u jsem viděla docela dost. jeho reakce byla samozřejmě neúměrná a pro mě by byla důvodem k tomu abych od něj odela.
nakonec to, jak se vyjadřuje o své bývalé a synovi, mluví za vechno. přemýlím, co tě k takovýmu blbovi táhne. s dalí bejvalkou dalí dítě, je agresivní, proč s ním jsi ? má strach, e si u nikdy nikoho nenajde, nebo tě takoví hulváti přitahují ?
co se týká té kachny - já bych teda po chlapovi peníze nechtěla. buď ji koupím, protoe chci, nebo ji nekupuju a hotovo. ani bych se ho neprosila, aby mi dával na benál. a pokud by to pro mě byla taková poloka, to dojídění, nejela bych. přijet můe i on, ne ?
Není tady
katuko, a kdo je podle tebe lepí pro ivot? Sobec nebo hajzlík?
Není tady
Tipla bych si, e ten pán je ve věku tvého otce. To fakt chce s tímhle ít? Aby tě jednou při záchvatu vzteku zabil?
Přečetla jsem si tvé předchozí příspěvky. Tvůj způsob psaní asi nebude věkem. Ale snad i člověk jednoduího mylení vidí dostatečně názorně, jaký partner je, kdy udělal to, co popisuje, e udělal pejskovi a jak mluví. Nebo jsi opravdu hluchá, slepá a ....?
Upravil(a) majkafa (16. 10. 2011 16:08)
Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.
Není tady
Katko, kolik je ti let?
Katusko, to, co popisuje, není člověk! Pryč od něho rychle a daleko !!!!!
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Jeste na vysvetlenou,on ma take psa,ma ho v byte a je uz to hodne stary pes tak obcas udela i hromadku,napriklad kdyz byl on s pejskem u me,chapu to je to stari a nemoc jak u lidi,uklidila jsem a hotovo.Janak ji ma vychovanou ale je to nasilim,kdyz neposlechne dostane a dost,to je normal?Podle me ne! A k tomu napadnuti,muj pes byl civava a pokud vim tak ty lidi nezerou,byl zvykly jen ma me a najednou nekdo cizi i kdyz se rika,ze psi poznaj povahy lidi.A hozeni psa na zed a ten zustane lezet a tece mu s tlamy krev a nedycha to je dost neprimerene k chlapovy co ma 100kg.Ja a jeste k te kachne to byl priklad,ja jsem ji nechtela to on si ji porucil a snedl tak proc bych ho mela financovat,kupovala jsem pecivo,veci na peceni,mel rad sladke a jine potraviny a jezdit nechtel,pry je rad doma,tam byla zahrada a tak chtel abych jezdila ja,pokud ty financujes chlapy tak ok,kazdeho vec ale maji se podilet 2 a on ma dost na to aby nebyl lakota.Pred tim mel zenskou co mela 2 deti a take ji nedaval na benzin a to jezdila 140 km,ze zacatku to neresila ale ono to dost do penez leze az se nastvala a byl konec.A jeste priklad,kdyz se takovych zastavas,manzelky museli brat penize tajne,nedaval jim nic,prala bych ti takoveho chlapa,ja jsem do ted nikoho podobneho nepotkala,proto kdyz chtel abych si ho vzala a nastehovala se tak jsem to oddalovala.Jeste,ze tak.
hele, kdy je to takovej bídák, proč za ním klue jako ten pejsek ? proč to vechno dělá, kdy tě to vlastně sere ? ty se bojí, e nic lepího nenajde, viď. jsi vzteklá na mě a na něho, ale měla bys být na sebe, drahá. e se ti tohle děje, to je tvůj problém.
Není tady
Dekuji za nazory,ze zacatku to bylo nadherne,mela jsem spatnou zkusenost a najednou me drzel cely vikend za ruku,byl hodny.Pak se vse zacne menit,pomalu ale zacne.Jemu je 42 ale mysleni ma starsi,doma takovy usedly ale mimo si hraje na mladeho kluka,kamaradi ve veku jeho deti,tim se take vse pokazilo,zacal se chovat trosku pubertalne.Rozdil sobec-hajzlik asi minimalni.
Vim to ale nejak me pomaha kdyz druhy na to rekne nazor.Dekuji.
Není tady
Laska je slepa a pak to procitnuti a vse zacne dochazet a presto me trochu zacina chybet,blbost co.
katuko, nezlob se na mě, ale opravdu Ti tolik chybí chlap, který:
- je schopen malého psa - čivavu ztřískat a do bezvědomí a přivodit mu trvalé následky na zdraví
- je sprostý a agresivní
- vyjadřuje se o matkách svých dětí a svých dětech jako dobytek
- do vztahu se enskou nehodlá investovat ani pětník a vzpěčuje se jí zaplatit i dojídění?!?
Nezlob se na mně, ale chlap mi napadnout moje zvíře tak, jak jsi to popisovala, okamitě bych se s ním rozela a do smrti u by mi nesměl na oči. To, s čím jsi tak dlouho ila není toti ádnej chlap, ale agresivní, vypatlanej magor, sobec a hulvát k tomu. A já se jen divím enské, která si nechá prvního psa od takového hovada skoro umlátit a cpe mu do bytu DRUHÉ těně, to fakt váně pochybuju o jejím zdravém rozumu
Jestli Ti můu poradit, zapracuj trochu na své sebeúctě, protoe to, po čem se Ti stýská by kadá normální enská obloukem nakopla daleko dřív, ne by vůbec k nějaké agresi vůči jejímu zvířeti dolo. Já nevím, ale Ty asi patří k těm enským, které na chlapech fascinuje hrubiánství, násilí, sobectví, sprostota a arogance, protoe jinak si nedovedu představit, PO ČEM e se Ti to vlastně stýská a e jsi za něčím takovým dokázala 2,5 roku dojídět
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hele, kdy je to takovej bídák, proč za ním klue jako ten pejsek ? proč to vechno dělá, kdy tě to vlastně sere ? ty se bojí, e nic lepího nenajde, viď. jsi vzteklá na mě a na něho, ale měla bys být na sebe, drahá. e se ti tohle děje, to je tvůj problém.
Musim dodat, ze, bohuzel, jsi nevybocila ze sveho normalu odpovedi v diskusi. .
Tvoje odpovedi nestastnym lidem se pohybuji mezi. "Jak si to udelas, takovy to mas" a "To je tvuj problem".
Docela smutny. Ano, ja mam pocit, ze Katuska se svym ponicenym sebevedomim se obava, ze nikoho lepsiho nenajde. Presto a prave proto potrebuje pomoc. Sebevedomi se nikomu nezvedne, kdyz se na nej hned lacine nekdo zkraje naveze.
Není tady
Pro PPavla.Jak jsi prisla na takovou hloupost,ze za nim klusu jak pejsek,on ted po vyhazovu prijel a ja jsem ho odmitla a ver,ze nebrecim a ty me neseres,jsi jina asi trosku take studena jak on,nechces seznamit,byla by jsi vyborna partie,vse by jsi financovala to presne hleda ale jeste drzet hubu a krok.A ze bych mela strach,ze nikoho nenajdu tak to fakt ne,myslim,ze takovych chlapu je az moc to je ta smula.A chlapu me chce stale dost jen ja jsem verny clovek a kdyz skonci vztah tak potrebuji cas neco noveho zacit,mozna ti pripadnu divna ale nestridam clapy jak ponozky.A ze se me co deje a proc,vim-jsem ta hodna pipi,varim,pecu,uklizim,panovi vse pod nos,tak jsem byla vychovana a oni ty co to nedelaj se maj lip i kdyz tento pan,pronesl,kdyby nedelala, varila,pekla atd tak by sla.Jen ted uz me hnul zluci tak jsem protestovala a to se mu nelibilo,ma rad kdyz zenska drzi hubu a neprotestuje.A ze ho mam po 3 tydnech v sobe,byli jsme spolu 3 roky a bylo i krasne tak to bych byla asi divna kdyby hned ze me odesel. Ale nelezu a nepolezu za nim jen me pomaha,nazor jinych ho vypudit z hlavy uplne.
Není tady
Pro Kiara,byla jsem s nim 3 roky a vim a vedela jsem to hned,kdyz me skoro zabil pejska,ze to mam ukoncit ale byli jsme spolu asi 3-5 mesicu a on byl uzasny po predchozim vztahu to byl balzam na dusi,hledala jsem nehu,lasku a on me vydrzel vikend hladit ,drzet za ruku.Chtela jsem to ukoncit ale byla jsem zaslepena laskou tak jsem dala na jeho krasna slova ale pejska jsem tam uz nikdy nevzala.A dnes me to mrzi,ze jsem to nedokazala ale uz je pozde.Aproc to tak je nevim,doma se hnusne otec choval k matce a ja jsem to nenavidela ,kdyz me bylo 14 tak jsem otci rekla-jeste jednou se ji dotknes a ja te ....a pak mam vlastne chlapa pres kopirak,proto asi dost vydrzim ale jen do nejake doby pak reknu dost a zacnu protestovat na to nejsou u me zvykly tak cuci.Asi jsem to prehnala,ze se me styska az tak moc ale vcera me napsal,ze jsem mu byla neverna tak to me dostalo.Jinak jse cele 3 tydny co jsme od sebe byla v pohode.Diky za nazor,moc me to pomaha.
Není tady
sahleb napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Musim dodat, ze, bohuzel, jsi nevybocila ze sveho normalu odpovedi v diskusi. .
Tvoje odpovedi nestastnym lidem se pohybuji mezi. "Jak si to udelas, takovy to mas" a "To je tvuj problem".
Docela smutny. Ano, ja mam pocit, ze Katuska se svym ponicenym sebevedomim se obava, ze nikoho lepsiho nenajde. Presto a prave proto potrebuje pomoc. Sebevedomi se nikomu nezvedne, kdyz se na nej hned lacine nekdo zkraje naveze.
jestli je na tom něco smutný, tak to, co jsou někteří ochotni od toho druhého schroupnout, ani by museli. nepojí je děti, majetek, nic a přes to setrvávají v něčem takovém. a nemusí s tím sahleb souhlasit, ale v tomto případě opravdu platí, e kadej svýho těstí strůjcem. ne být s někým takovým, je lepí být sama.
Není tady
katuska123kat: a dobře dělá Zklamání z rozchodu si musí nějakou dobu "odít" a potom začni hledat dál, nikde není psáno, e musí zůstat a do smrti sama, nebo e se pro Tebe nenajde nikdo lepí, se kterým bude astná.
Hlavně u nesmí zalovit ve katulce mezi sobci, agresivními hrubiány a sprosáky, ale věř tomu, e existují i sluní, nesobečtí pánové a musí hledat mezi nimi. Má co nabídnout, tak to nabídni tomu člověku, který si toho bude váit a na rukou Tě bude nosit - nikoliv tomu, který toho bude akorát tak vyuívat a zneuívat a na oplátku nedá nic !!!
Není tady
Pro Aneri a Majkafa diky za nazor,radu hlavne podporu,moc me to pomaha.Majkafa,vim,ze pisu zbrkle a vzdy nastvana nebo nestastna pak to vypada divne nebo....!Ale dekuji moc.
Není tady
katuska123kat napsal(a):
Pro PPavla.Jak jsi prisla na takovou hloupost,ze za nim klusu jak pejsek,on ted po vyhazovu prijel a ja jsem ho odmitla a ver,ze nebrecim a ty me neseres,jsi jina asi trosku take studena jak on,nechces seznamit,byla by jsi vyborna partie,vse by jsi financovala to presne hleda ale jeste drzet hubu a krok.A ze bych mela strach,ze nikoho nenajdu tak to fakt ne,myslim,ze takovych chlapu je az moc to je ta smula.A chlapu me chce stale dost jen ja jsem verny clovek a kdyz skonci vztah tak potrebuji cas neco noveho zacit,mozna ti pripadnu divna ale nestridam clapy jak ponozky.A ze se me co deje a proc,vim-jsem ta hodna pipi,varim,pecu,uklizim,panovi vse pod nos,tak jsem byla vychovana a oni ty co to nedelaj se maj lip i kdyz tento pan,pronesl,kdyby nedelala, varila,pekla atd tak by sla.Jen ted uz me hnul zluci tak jsem protestovala a to se mu nelibilo,ma rad kdyz zenska drzi hubu a neprotestuje.A ze ho mam po 3 tydnech v sobe,byli jsme spolu 3 roky a bylo i krasne tak to bych byla asi divna kdyby hned ze me odesel. Ale nelezu a nepolezu za nim jen me pomaha,nazor jinych ho vypudit z hlavy uplne.
to klusání jako pejsek bylo myleno tak, e za ním jezdí ty sama, přes to, e nejsi spokojená s tím, e ti nepřispěje ani na benál. jako proč ? on neví, kde bydlí ? já bych teda takhle za chlapem nejezdila, kdy je to takovej problém. taky to, jak píe, e on si PORUČIL kačenu a ty mu ji teda koupila, udělala, tak to je podle tebe co ? fakt normální ? ty to takhle má, e chlap poručí a ty skáče ?
jinak hloupé řeči, ty si nech od cesty, stejně jako ten tvůj dáreček. rozdíl mezi námi je toti v tom, e já bych od takovýho týpka dávno vzala nohy na ramena. kde jsi usoudila, e já financuju chlapy, to opravdu nevím, jestli jsi to usoudila z mé reakce, tak je to od tebe víc ne hloupé.
a e mezi vámi bylo i to hezký, to ti věřím. jen to, co předvádí, ty karedý řeči o jeho bejvalce, jeho synovi, agresivita, to, co ti udělal se psem a dalí věci, to by vechno hezký u větiny lidí hodně rychle přebilo a vekerou lásku zadusilo.
měla bys přemýlet, proč se začíná stavět na zadní, a kdy tě on vyhodí a neřeilas tohle jeho hulvátské chování dřív. mě to fakt nepřijde normální. a taky si nemyslím, e ostatní chlapi jsou vichni jako tenhle, to v ádném případě.
buď ráda, e je pryč.
Není tady
Kiara,uz jsem si nekolikrat rekla,ze musim byt hajzlik jak nektere zenske ale to se neda naucit jsem ten truba naivni,take doufam,ze musim potkat slusneho chlapa co bude rad jaka jsem a kdyz ne tak uz asi na sebe necham vytetovat hloupa a blba.Dekuju za podporu.
Není tady
nemusí být hajzlík. stačí, kdy se sebou nenechá takhle zametat.
Není tady
Souhlasím s PPavloou
Mně by ve vztahu vadilo, e bych musela dojídět za partnerem jenom JÁ a nebylo by to spravedlivě vyváené, tudí náklady na cestování bych platila jenom já a do vztahu bych tím pádem finančně investovala zase jenom já. To samé s tou kachnou - kdy měl pán chu na kachnu, měl si na ni polovinou přispět, ne si ji poručit, nechat si ji připravit a pod nos a pak Ti říct - a kdy je kachna seraná - e Ti nic nedá. To jsou natolik varovné signály, e se jedná o sobce non-plus-ultra, e bych na Tvém místě zdrhala daleko dřív a nečekala, a mě za nějaké banální provinění partner v záchvatu zuřivosti vyhodí
katuko, přítě si musí hlídat, aby Tvoje a partnerovy investice do vztahu byly daleko víc v rovnováze, ne aby se snail jenom jeden a druhý partnerovu snahu bral jako naprostou samozřejmost a na oplátku nedával nic
Upravil(a) Kiara (16. 10. 2011 22:15)
Není tady