|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den.minulý pátek 4letá dcera dostala rýmu,v pondělí se přidal kašel,občas horečka a navíc jí začal vytékat z očíčka hnis,otírala jsem to převařenou vodou.vždy měla oko uplně zalepené.ve středu začalo hnisat i druhé oko tak jsme šli k doktorce.napsala ATB kapky Fucithalmic,ale malá si je nechce nechat kápnout.vždy tak pevně semkne víčka,že to prostě ani násilím nejde.tak si řikam,že bez těch kapek se z toho nikdy nevyhrabe a jsem už zoufalá.máte s tim někdo zkušenost?díky
Není tady
ja sjem kapky kapala na zavrene oko, jen jsem si pohlidala, aby dcerka u toho zustala lezet a ty kapky se do toho oka prece jenom dostanou. Zvedavost ji donutila to oko prece jenom otevrit
a ta kapka co byla na vicku pak stekla do oka

Není tady

No jednou jsem to udělalo,ale přišlo mi,že to furt má na víčku.a za jak dlouho vám kapky zabraly?
Není tady
Ahoj, když byl synek malej, kapali jsme do vnitřního koutku zavřeného oka a pak stačilo jen říct...kuk na mámu (tátu, babi). Ono mu to stejně nedalo, pootevřel oko a ta kapka tam sjela. U Tebe (resp. malé) to asi bude horší o to, že u zánětu spojivek řeže oko samo o sobě, takže s nějakým jukáním po okolí to bude fuška :-( Přeju pevné nervy a hlavně brzké uzdravení mrněte. Jo....a když bylo nejhůř (není to moc výchovné) pomáhala nějaká drobná odměna.

Tak ATB kapky Fucithalmic zabraly.týden byl klid a zánět máme zpátky.teda začalo jí zas hnisat jedno oko.poslali nás na oční,tam se ale malá nenechala vyšetřit tak nám řekli ať dáváme ještě ty ATB kapky 4dny a doporučili výtěr.jenže když se nenechala malá vyšetřit tak už vidim jak si nechá něčim sáhnout do oka,to se budem zas prát.jsem z toho fakt nešťastná už.myslela jsem,že jsme to vyléčili a ono se to snad bude furt vracet.doktorka řikala,že je to tim,že jsem jí to nedoléčila Septonex kapkama prej
Není tady