Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 18. 11. 2011 20:24

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak si začít znovu věřit?

Zklamaná napsal(a):

...věděla bych, co by na tebe pasovalo, jak hrnec na (_!_), ale nedělám to...možná je to tím, že se umím lépe chovat wink

...kouzlo nechtěného big_smile Holt dáma se pozná...

Upravil(a) Daphné (18. 11. 2011 20:25)

Není tady

#202 18. 11. 2011 22:01

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Zklamaná napsal(a):

lupina montana napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Kontrolu musíš mít 100% a věř, že vím, o čem mluvím tongue

Nad čím??? va

va Vlčice neví?
No přeci - aby by jí nevyhasl oheň, děti nesežral medvěd a neprošvihla uzrávající brusinky cool

Zklamco visslavissla

lol Mas to jinak no. dudlik

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#203 18. 11. 2011 22:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Zklamaná napsal(a):

Kontrolu musíš mít 100% a věř, že vím, o čem mluvím tongue Takže nemůže být ani malá, ani poloviční, nýbrž celá se 100% kontrolou.

Tak jo - znova a celý.
Nad čímžeto?
protože nevěřím, že bys věřila, že nad brusinkama můžeš mít stopro kontrolu cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#204 18. 11. 2011 23:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...věděla bych, co by na tebe pasovalo, jak hrnec na (_!_), ale nedělám to...možná je to tím, že se umím lépe chovat wink

To si piš - neb píšu, že bych věděla, co by pasovalo, a onen obrázek je pouze pár nevinných úděrů do klávesnice. Ale mohla bych to napsat na plnou pusu, jenže hirondel mi za BAN fakt nestojí...Vando wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#205 18. 11. 2011 23:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Kontrolu musíš mít 100% a věř, že vím, o čem mluvím tongue Takže nemůže být ani malá, ani poloviční, nýbrž celá se 100% kontrolou.

Tak jo - znova a celý.
Nad čímžeto?
protože nevěřím, že bys věřila, že nad brusinkama můžeš mít stopro kontrolu cool

Tak jo, znova a celý - aby by jí nevyhasl oheň, děti nesežral medvěd a neprošvihla uzrávající brusinky...to je období, kdy jsme chodily ovinuté kožešinou. A tohle si překonvertuj do 21. století. Takže nad těmi brusinkami můžeš (pokud ovšem chceš) mít 100% kontrolu.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#206 18. 11. 2011 23:12

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

...Vando wink

Ty jsi praskac Zklamca ,tfuuuj usch

Ja vim ze me milujes rodna

Není tady

#207 18. 11. 2011 23:15

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Lupi ,tohle Zklamca neda. Ta to ma jen odsud pocud. dudlik  lol

Není tady

#208 18. 11. 2011 23:23

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

elena007 napsal(a):

Protoze to musi by se mi teda hrube nelibilo.

Legalni prijmy a konta se daji vzdy dohledat, kdyz je potreba a o tech druhych se stejne nedovis.

To slovni spojeni- muset vedet zni dost nesvobodne. Az me zamrazilo.....brrrr....

Jasne o tech druhych se nemusi dovedet nikdo. smile

Mne zas napadlo, jestli by domaci nemeli  zvazit, zda nenazrala doba k cinkani klici nebo aspon na referendum. neutral big_smile

Není tady

#209 18. 11. 2011 23:27

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...Vando wink

Jak to ta Zklamča může vědět? va lol

Není tady

#210 18. 11. 2011 23:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

elena007 napsal(a):

Arcanum napsal(a):

elena007 napsal(a):

Protoze to musi by se mi teda hrube nelibilo.

Legalni prijmy a konta se daji vzdy dohledat, kdyz je potreba a o tech druhych se stejne nedovis.

To slovni spojeni- muset vedet zni dost nesvobodne. Az me zamrazilo.....brrrr....

Jasne o tech druhych se nemusi dovedet nikdo. smile

Mne zas napadlo, jestli by domaci nemeli  zvazit, zda nenazrala doba k cinkani klici nebo aspon na referendum. neutral big_smile

Domácí jen žvaní o cinkání klíči, ještě neryjou dr*kou v zemi - no a pak už bude pozdě. On ten čas dozraje wink

Není tady

#211 19. 11. 2011 6:37

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

...Vando wink

Jj, všimla jsem si už prve, ale nekomentovala. Páč vím, že to jinak neumíš. Dyk říkám, dáma každým coulem. smile

Není tady

#212 19. 11. 2011 6:37

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...Vando wink

A není to jedno? smile

Upravil(a) Daphné (19. 11. 2011 6:37)

Není tady

#213 19. 11. 2011 10:35

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

A není to jedno? smile

Asi tak. stolt  .......   me je to uuuuuuplne jedno.  lol

Není tady

#214 19. 11. 2011 10:45

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

U náš říká, že to padne jako (_|_) do gatí, odkdy padá pr.del do hrnce? lol

Upravil(a) Modroočka (19. 11. 2011 10:46)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#215 19. 11. 2011 10:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A jinak musím říct, že já už jsem nevěřila a věřit bych už nemohla.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#216 19. 11. 2011 11:08

majkafa
Host

Původně je to nočník (hrnek) na zadeček. smile
Já už taky nevěřím a myslím, že ani nebudu. Už budu vždy opatrná, myslet na zadní vrátka. Už se nikdy stoprocentně neoddám, jako svému BM. Nevyplatí se to. Kdybych ryla držkou v zemi já, tak třeba jo, moje blbost. Ale děti ne.

#217 19. 11. 2011 12:38

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Daphné napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

A není to jedno? smile

pokud by ti to bylo jedno, neupozornila bys na to vůbec a mohlo se to přejít v tichosti - málokdo by si všimnul...ale díky tobě hirondel to ví teď celý babinet, že je Vanda převlékačka kabátů lol
No jo,no - pachatelé se vrací na místo činů....ale nic si z toho Vando nedělej, nejsi sama stolt je vás tu víc, co po jisté kauze utekly a pak se po špičkách a v převleku vracely...a úsměvné na tom je, že dokonce s notnou dávkou balamucení, jako například: "už vás tu dlouho čtu a teprve te´d jsem se odvážila se registrovat a tady taky něco napsat" vissla akorát, že neumíte jít s kůží na trh a ono se to pokaždé dřív, či později provalí.... big_smile

Není tady

#218 19. 11. 2011 13:09

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Chimana888 napsal(a):

Bude to už rok,co jsme s manželem řešili krizi,když se manžel zamiloval do jiné a chtěl od nás odejít.Jsme spolu už přes dvacet let,je nám 41 a 43 let a máme dvě už dospělé studující děti.
Tenkrát se manžel zamiloval do ženy o pár let mladší a rozvedené se dvěma menšími dětmi a to tak,že už po pár týdnech se chtěl rozvést a žít s ní.Pro mě to byl šok,do té doby se zdálo vše v pořádku,nic jsem netušila.Jezdil za ní každou volnou chvilku,domů se chodil jen vyspat,nezajímal se ani o děti. Byla to hrozná doba, ty probdělý noci,kdy jsem přemýšlela proč,co jsem udělala špatně,co bude dál,jak to všechno zvládnu...
Než ovšem došlo k rozvodu,tak se ta jeho paní ale s manželem rozešla,ze dne na den,ten vůbec nechápal proč,co se stalo.Zůstal s náma,o rozvodu přestal mluvit,nechtěl mluvit o tom co se stalo,řekl mi jen,že udělal chybu.Postupem času se vše nějak uklidnilo,o tom co se stalo se vůbec nebavíme,navenek vše funguje tak jako dřív,ale ve mě pořád nějaký smutek,nejistota,strach že se to může opakovat,přestala jsem si věřit.Pořád na to co se stalo musím myslet,vracím se k tomu,ale jen v duchu,navenek se snažím nic nedávat najevo,s manželem normálně fungujeme,jezdíme na výlety,smějeme se...
Jak z toho ven?Má naše manželství ještě smysl?Jak znovu začít důvěřovat manželovi i sama sobě?Děkuji za každou radu a názor.

já bych s ním nedokázala takhle být, když to hnal až skoro k rozvodu a pak bez vysvětlení prostě zůstal.

...kdyby jemom zůstal a snažil se, ale milostpán si chce ještě diktovat a přijet do hotovýho, on přeci pracuje a tak si chce o víkendu odpočinout...chudák zakladatelka vlákna, že na to přistoupila. Jedině ho zapojit do veškeré práce, aby neměl roupy. Musí to být trpělivá paní, já s mojí povahou už bych ho hnala vepřovým krokem

dum spiro spero

Není tady

#219 19. 11. 2011 13:12

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Já už taky nevěřím a myslím, že ani nebudu. Už budu vždy opatrná, myslet na zadní vrátka. Už se nikdy stoprocentně neoddám, jako svému BM. Nevyplatí se to. Kdybych ryla držkou v zemi já, tak třeba jo, moje blbost. Ale děti ne.

s tím souhlasím, kdo se spálí o kamna už /pokud je normální/ tak si dá příště pozor a vždycky myslí na zadní vrátka, není to sobectví ani vyčuranost, je to pud sebezáchovy, který člověk ztratil s první obrovskou láskou a povětšinou našel s jejím koncem.

dum spiro spero

Není tady

#220 19. 11. 2011 13:15

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

xxxx napsal(a):

majkafa napsal(a):

s tím souhlasím, kdo se spálí o kamna už /pokud je normální/ tak si dá příště pozor a vždycky myslí na zadní vrátka, není to sobectví ani vyčuranost, je to pud sebezáchovy, který člověk ztratil s první obrovskou láskou a povětšinou našel s jejím koncem.

xxxx: tummenuppgodliketummenupp zlatá slova, se kterými se dá jedině souhlasit stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#221 19. 11. 2011 13:22

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Daphné napsal(a):

A není to jedno? smile

pokud by ti to bylo jedno, neupozornila bys na to vůbec a mohlo se to přejít v tichosti - málokdo by si všimnul...ale díky tobě hirondel to ví teď celý babinet, že je Vanda převlékačka kabátů lol
No jo,no - pachatelé se vrací na místo činů....ale nic si z toho Vando nedělej, nejsi sama stolt je vás tu víc, co po jisté kauze utekly a pak se po špičkách a v převleku vracely...a úsměvné na tom je, že dokonce s notnou dávkou balamucení, jako například: "už vás tu dlouho čtu a teprve te´d jsem se odvážila se registrovat a tady taky něco napsat" vissla akorát, že neumíte jít s kůží na trh a ono se to pokaždé dřív, či později provalí.... big_smile

...vanda vanda...není to ta jak tu asi před rokem psala, že už babinet není co býval a že už bude chodit na ty jediné správné stránky. Já jsem si říkala, že se tam samou láskou budou nudit wink tak to už tu jsou skoro všechny Robinsonky a Robinson zpátky...takové to bývaly plamené projevy a teď změna nicku hmm. měla jsem je všechny v ignore a teď zase takové práce je pochytat. Myslela jsem, že i tady modertoři zdvojené nicky pročišťují podle IP adres. Zase ale musím přiznat, že to balamucení je dojemné skoro jako estelina pohádka a kalendář. Šup pátky do ignore dumbom, jinak ten seznam ignore je docela zajímavý počtení.

Upravil(a) xxxx (19. 11. 2011 13:38)

dum spiro spero

Není tady

#222 19. 11. 2011 14:29

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lol

Není tady

#223 19. 11. 2011 15:30

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

ale díky tobě hirondel to ví teď celý babinet, že je Vanda převlékačka kabátů lol

big_smile big_smile big_smile tak sis zazpívala starou písničku, užila svoje domněnky...a jedeme dál. big_smile

Není tady

#224 19. 11. 2011 16:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

opakování je matka moudrosti wink ale z tebe  žádné novinky nevypadnou lol zase a opět, jak Zklamaná si užívá domněnek - a jedeme dál
sám sám na kolo sám sám sám, sám na kolo usedám a šlapu šlapu jak šlapat se má, jo já se mám lol

mimochodem - ten, kdo tě práskl, je tvá kámoška lol

Není tady

#225 19. 11. 2011 16:20

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

mimochodem - ten, kdo tě práskl, je tvá kámoška lol

roll

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí