6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chinamo - a neláká tě to vyzkouet novýho chlapa?
Co kdy by to s ním bylo "hezčí"?
Píe kdy přijde konflikt - take ty tak nějak ví, co by si chtěla a nechtěla, ale protoe se bojí (to není e si nevěří) raději se stáhne do ulity, udělá to tak,aby bylo spokojenost na straně manela,protoe chce mít klid a nechce od něho slyet vyčítání a ty řeči výhrůné.
ale to bych řekla nemá nic společného s tím, e si nevěří.
Hm, spousta enských má malé sebevědomí. Má strach,e u by sis nenala chlapa? Kdyby tě manel opustil?
A mmch musí mít k ití chlapa?
Stejně se stále sama. A časem by se nějaký nael. Takhle viděj,e si vdaná, tak ani nezačne ádná komunikace z jejich strany.
A určitě bych řekla, e si samostatná ikovná enská, která manela - jako dalí dítě nepotřebuje. To je jen pocit.
Asi by sis dle mého měla ujastnit, jestli se bojí toho,e s tebou skončí, a jak se říká, čeho se bojí, to se stane,protoe si to přivolá.
A nebo - bud se mnou zůstane nebo ne, já se nezhroutím.
Stojí na křiovatce.
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Znovu děkuji vem za vae reakce, mám o čem přemýlet...Je zajímavý, jak spoustu věcí člověk přechází, jen aby je nemusel řeit, strká hlavu do písku, myslí si, e se nějak vyřeí samy...
Myslím e Duička se mě ptala, proč si vlastně nevěřím...no hodně jsem o tom přemýlela. Co se týká ostatních oblastí, myslím e tam je ve v pořádku, v práci bez problémů, s ostatní rodinou, s dětmi máme fajn vztahy, mám několik kamarádek, za kterými můu jít. Ale jak jsem psala, vdávala jsem se hodně mladá za prvního kluka, chybí mi ty zkuenosti, srovnání, já v podstatě nevím, jací jsou jiní chlapi, jak se chovají, uvaují, řeí konflikty, take kdy přijde nějaký konflikt, problém, jsem nejistá...
Jene ty má doma přesně toho chlapa, se kterým se konflikty naučí řeit, pokud bude opravdu chtít Sma píe, o co lehčí je strkat hlavu do písku, ne něco udělat.... Tvůj mu je tedy přesně natolik "hustej", aby tě to donutilo hlavu z písku vytáhnout a konečně zkusit jiné řeení ne defenzivní.
Take tady je naprosto nepodstatné, jací jsou jiní chlapi. Někteří by na tebe byli málo, jiní by tě třeba přizabili. Ty má přesně tolik, kolik potřebuje a má to přesně v té podobě, kterou potřebuje, abys se probrala ze "spánku" a udělala si pořádek sama se sebou. S těmi ostatními u to bude hračka. Konečně v téhle sféře to u teď je bez problémů, jak píe.
Chlap, to je pro enu archetyp - zázemí, bezpečí, finanční jistota, láska..... TADY někde má problém = nevěří si.
A to zmákne, jiný chlap příjde sám, nebude ho muset hledat. A nebo ten tvůj se taky "probere", kdo ví, jak to nakonec dopadne. Ale bude to správně, protoe to bude tak, jak vánm OBĚMA to bude vyhovovat.
Není tady
Duička: kdy o tom přemýlím, určitě na tom něco bude, asi je to opravdu strach, co mě ovládá. Strach a taky malá sebedůvěra. To ví, e jsem přemýlela o ledasčem. Ale vdycky se vzápětí vynoří ten trach, jak bych ve zvládla, kdybych byla sama, utáhnout barák, děcka co studují, já třeba nejsem absolutně technický typ, kdy se něco stane na baráku, s autem, s počítačem apod. je to pro mě panělská dědina, co by bylo, kdybych třeba přila o práci, teď obavy, e bych zůstala sama, nikoho si u třeba nenala, s kým bych si rozuměla apod. Já vím, e teď někdo namítne, e jsem stejně přes týden sama, e tu oporu v manelovi moc nemám, co je pravda, ale přece jenom ho mám, není lehký se odpoutat od člověka, se kterým člověk ije přes dvacet let a má děti, by v poslední době ten ná společný ivot není vůbec ideální.
To co se loni stalo, ta manelova nevěra, to byl ok, pořád jsem přemýlela proč, co jsem dělala patně, manel o tom nechtěl mluvit, ale z útrků jsem pochopila, e měl nějakou krizi a chtěl si dokázat spoustu věcí, tvalo ho prý, e jsem tenkrát vydělávala víc peněz, ho to v práci nebavilo, děti odrostly a prý ho u tak nerespektovaly, on je hodně introvert, nemá skoro ádný kamarády, nemá potřebu se stýkat ani se svou rodinou, s těmi vycházím já paradoxně líp ne on.
Já nic netuila, pak se to provalilo a manel začal hned mluvit o rozvodu, pak následoval rozchod s paní a já byla tenkrát ráda, e se mnou manel zůstal, myslela jsem, e zase bude vechno v pořádku, snaila jsem se ho pochopit, nemluvila o tom, co se stalo, představovala jsem si to hodně jednodue, teď se zlobím sama na sebe, proč to pořád nedokáu nějak zpracovat, nevracet se k tomu ani mylenkama, přijde mi, e jsem zůstala někde v půli cesty a zase mi z toho vychází ten strach. Na jedné straně strach buď ve ukončit a zůstat sama anebo naopak strach znovu plně důvěřovat manelovi a taky sama sobě, e kdyby se to znovu opakovalo, e to zvládnu a ustojím.
Duička psala,e stojím na křiovatce, taky mám podobný pocit, ale jakou cestou se vydat? A proč mám pocit, e a udělám to či ono, bude to patně?
Děkuji vám vem za názory, děkuji Majkafě za její odpověď na mou otázku, co by jste dělaly na mém místě vy, děkuji Pandoře za velmi podnětnou reakci.
Není tady
Chimana888 napsal(a):
..... ale jakou cestou se vydat?
A proč mám pocit, e a udělám to či ono, bude to patně?
Na tyhle sve otazky mas zde uz odpovedy ale mozna je jeste nedokazes videt.
Brilantni odpoved mas napr. v prispevku 25.
Není tady
Buď v tom vzahu nie si spokojná a bojí sa, e nie je spokojný ani tvoj mu (a ako je jeho dobrým zvykom, nič nepovie a potom len Prásk! ok..), alebo má malé sebavedomie a dokola sa vracia k nepríjemný mzáitkom a blbej skúsensoti. To nie je itie... to je ivorenie. Ak sa nespamätá, tak sa podža mňa aj tak skôr alebo neskôr rozídete - a teba to poloí. Skús sa zamera na niečo iné, čo a bude napĺňa a dá ti aspoň čas toho, čo očakáva (a asi nemôe dosta, lebo je toho priveža, viac ako je schopný daa) od mua. Podža mňa máte krízu obaja a navzájom od seba čakáte, e ten durhý vám ju pomôe vyriei... A ono nie. (Ukázalo sa, e ani "tretí/tretia" vo vzahu to neriei, tak asi treba hžada ďalej..
Není tady
Vechny vás zdravím a jetě jednou moc děkuji za názory. Teď jsem se na chvíli odmlčela a hodně o vem, co tu bylo napsáno přemýlela.
Nechci se v tom, co se tenkrát stalo, pořád dokola babrat, to vůbec ne, moc bych chtěla ve pustit z hlavy, zapomenout úplně asi nejde, ale aspoň na to pořád nemyslet.
Ale jak si poradit s tím, kdy VÍM, e mi manel kadou chvilku le? Nevím, co si o tom mám myslet, ale řekne, e byl přes týden hrát volejbal, pak se sám prořekne, e tam vůbec nebyl. Pak mi volá, e jde zrovna od lékaře, líčí mi, co mu řekl, a já pak kdy přijede na víkend domů, tak vidím na zprávě od lékaře úplně jiný datum, jindy mi zase řekne, e u nedobíjel telefon několik měsíců, pak se zase sám prořekne, e si kupoval dobíjecí kupon před několika dny atd. atd.
Jak mu potom důvěřovat? Jsou to třeba hlouposti, ale proč mi le? Proč nemluví pravdu? Nebo v tom je něco jinýho? Honí se mi potom hlavou velicos. Proč to dělá a jak mu mám potom důvěřovat?
Není tady
Chimana888: kdy Tvůj manel le i v nepodstatných maličkostech, které v podstatě nic neznamenají, trpí zřejmě chorobnou lhavostí nebo stárne a začíná trpět poruchami krátkodobé paměti, take si výpadek paměti "domyslí" a vyfabuluje si přijatelnou historku. MMCH byl takový vdycky, nebo sis vybájených historek vimla a poslední dobou?
Pokud chce, aby vae manelství fungovalo, podobné věci neře a "nechytej ho za slova" Můe se Ti toti stát, e se ho začne vyptávat, kolik bylo hodin, kdy el od toho lékaře, co měl pan doktor ten den pod bílým plátěm za kalhoty a protoe Tvému manelovi bude trapné, e si takové detaily nepamatuje, začne fabulovat a kdy se ho třikrát po sobě zeptá na tu samou věc a on Ti třikrát za sebou odpoví patně, bude zase zle
Zase se začne leccos domýlet, přestane v noci spát, začne manela ZNOVU podezírat a rodinná pohoda se definitivně odporoučí někam do kopru. Tvůj manel bude natvaný, e ho pořád podezírá a vyslýchá, Ty bude natvaná, e Ti manel podle veho bezdůvodně le a ocitnete se zase tam, kde jste byli
Není tady
troku hodně krátkodobá pamě, kdy JDE zrovna od lékaře a informuje o tom domů....a pak je na zprávě jiný datum. Prostě byl jinde a pro "klid" řekl, e byl tam a tam...to jsou právě ty li, co vdy vyplují na povrch - můe to chvíli přehlíet, ale jestli je toho u příli, je jasné, e jednou ten pohár přeteče...
Kdyby raději mlčel a nic "nehlásil" udělal by lépe - jene právě tohle ti chroničtí lháři jaksi nevědí...a pak se zaplétají do vlastních lí
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Vechny vás zdravím a jetě jednou moc děkuji za názory. Teď jsem se na chvíli odmlčela a hodně o vem, co tu bylo napsáno přemýlela.
Nechci se v tom, co se tenkrát stalo, pořád dokola babrat, to vůbec ne, moc bych chtěla ve pustit z hlavy, zapomenout úplně asi nejde, ale aspoň na to pořád nemyslet.
Ale jak si poradit s tím, kdy VÍM, e mi manel kadou chvilku le? Nevím, co si o tom mám myslet, ale řekne, e byl přes týden hrát volejbal, pak se sám prořekne, e tam vůbec nebyl. Pak mi volá, e jde zrovna od lékaře, líčí mi, co mu řekl, a já pak kdy přijede na víkend domů, tak vidím na zprávě od lékaře úplně jiný datum, jindy mi zase řekne, e u nedobíjel telefon několik měsíců, pak se zase sám prořekne, e si kupoval dobíjecí kupon před několika dny atd. atd.
Jak mu potom důvěřovat? Jsou to třeba hlouposti, ale proč mi le? Proč nemluví pravdu? Nebo v tom je něco jinýho? Honí se mi potom hlavou velicos. Proč to dělá a jak mu mám potom důvěřovat?
proč on cokoli dělá není tvá věc a vynakládá tím zbytečnou energii,kterou bys mohla vynaloit jediným uitečným způsobem a to tím,e obstará sama sebe...vím,e se to patně čte,ale věz,e je lepí být připravený,ne překvapený...a abys to nepochopila patně,nemyslím tím nějaký okamitý radikální řez..
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Proč mu vlastně potřebuje věřit, kdy on sám ti dává stále nové a nové důkazy, e mu věřit ale vůbec nemá?...
Není tady
A to on Ti to takhle hlásí sám od sebe? Nebo to vyaduje? PRoč to vůbec řeí, kdy si nabil nebo nenabil kredit.,v který den byl nebo nebyl u lékaře? Proč Tebe to vůbec zajímá?Proč se tím trápí? CHce mu důvěřovat, ale bojí se mu důvěřovat,protoe stále nové a nové li.
No tak bych řekla - bud se s tím smiř,e lhal a bude lhát a neře to, co bylo bylo. Protoe z toho by ses brzo zbláznila.
Proč řeí jeho? Proč nad ním přemýlí, kde lhal a kde ne?
Proč se nezačne zaobírat sama sebou, mylenky na hezkou kníku, hezký film, hezkou procházku.
Nech ho plavat at si říká co chce a nezkoumej,co je a není pravda. Mluv o sobě, jak sis proila tu dobu, co nebyl doma. Mysli na sebe
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Myslím, e to dělá, protoe to dělat chce. Buď ho ty tvoje snahy o víru ve li (v lee ) baví, nebo ti tím něco říká, co ti nechce, buď z vrozeného soucitu, či neschopnosti, říci jinak. Jedna z věcí, co ti chce takhle říct je, e je fuk, co ti říká, e je jedno, jak to chápe, nebo aby ses prostě o něj nestarala .......a nebo něco jiného.
Není tady
Chimano, já mám podobnýho dárečka doma. On nemá dojem, e by lhal - on má dojem, e není nutno, ba ani zdrávo říkat, co si doopravdy myslí, nebo doopravdy dělá. Proč je otázka - z podstaty věci je jasný, e na tohle proč se nedovím odpověď, e take z mnohaletých zkueností dedukuju, e zřejmě se mu nevyplácelo říkat, jak se věci skutečně mají.
Anebo je skutečnost jetě jednoduí - je z rodiny tzv. zároháků.
Toti, vimla jsem si za svůj dlouhý ivot, e jsou m.j. dva druhy lidí: jedni si něco myslí a tak to řeknou a následně udělají - tedy větinou.
Druzí si něco myslí, něco jiného řeknou a něco třetího udělají.
Samo o sobě to není nic proti ničemu, protoe se vdycky domluví (v obou skupinách) pokud jsou sami mezi sebou. Zároháci toti mají nějaký tajný kódy, díky kterým si překládají řečené a kupodivu se nepletou.
Průser nastane, kdy se snaí domluvit přísluníci těchhle dvou skupin mezi sebou
Jeden něco řekne a druhý něco řekne: ten první si myslí, e ví, protoe ten druhý to řek. Ten druhý si taky myslí, e ví, protoe si přeloil, co ten první řek - a malér je na světě
Heleď, já jsem se prostě naučila moc nevnímat, co říká a soustředit se na to, co DĚLÁ....to je nejspolehlivějí. A jeliko dělává poměrně chvályhodné věci, tak u to prostě neřeím.
Teď jsem koukala na Comeback a viděla jsem tam brilantní ukázku, jak se domluvit s chlapem Tatínek zakázal v rámci etření Ivuce teplou vodu, svícení i kopírku - a Ivuka nic nevysvětlovala a neřeila.
Udělala tatínkovi k snídani studenej čaj a syrový tousty.....
Jojo, tam bych jednou chtěla dojít....
Není tady
Pandorra se ptala,proč manelovi potřebuji věřit, kdy mi dává důkazy, e mu věřit nelze...jak ale potom mít vztah s člověkem, kterému nebudu věřit ani pozdrav?
A jsou to jeho slova, e ví, e mi tenkrát ublíil, ale pokud mu nyní nebudu důvěřovat, tak ná vztah nemá smysl...
Duičko, rozhodně nevyaduji, aby mi hlásil kdy si nabil mobil, kdy byl u doktora, to je jeho věc a právě proto to nechápu. Proč mi volá do práce, e teď jde od lékaře, e mu řekl to a to a přitom to vůbec není pravda. Vdy mi přece vůbec volat nemusel (a udělal by líp)...
Je to tak jak říká, moc bych mu chtěla důvěřovat, ale bojím se. Navíc po té jeho nevěře nevím, co je jen "nevinná le" a co je účel, prostě mi to pak vrtá v hlavě, mám obavy, e za tím je něco jinýho (nebo spí nějaká jiná). Moc bych si přála tyto mylenky vyhnat z hlavy, ale zatím se mi to moc nedaří. A stojí mě to hodně energie, kterou bych mohla vynaloit na něco jinýho, jak píe Revliba.
Není tady
jak ale potom mít vztah s člověkem, kterému nebudu věřit ani pozdrav?
Chimano - a musí ho mít?
ví, e mi tenkrát ublíil, ale pokud mu nyní nebudu důvěřovat, tak ná vztah nemá smysl...
... co přece neznamená, e mu musí slepě věřit kdejakej s odputěním blábol, kterým si tě dost moná "testuje" právě proto, e nerozezná "co je jen "nevinná le" a co je účel". Jako známá potvora, která vdycky vidí i to horí bych uvaovala i na tím, jestli ono "vrtání v hlavě" není účelem prostředky světícím... zcela negativisticky mě napadá, e takový vrtání můe vést k otázkám, slovnímu napadání a následně jekotu či pláči (dle nátury)... a copak s "takovou enskou" se dá ít???
Upravil(a) helena (1. 11. 2011 11:06)
Není tady
chimano, proč s ním furt mermomocí chce mít vztah? Neukazuje ti dostatečně, e ne? Potřebuje jetě jasnějí indicie?
dusička napsal(a):
A to on Ti to takhle hlásí sám od sebe? Nebo to vyaduje? PRoč to vůbec řeí, kdy si nabil nebo nenabil kredit.,v který den byl nebo nebyl u lékaře? Proč Tebe to vůbec zajímá?Proč se tím trápí? CHce mu důvěřovat, ale bojí se mu důvěřovat,protoe stále nové a nové li.
No tak bych řekla - bud se s tím smiř,e lhal a bude lhát a neře to, co bylo bylo. Protoe z toho by ses brzo zbláznila.
Proč řeí jeho? Proč nad ním přemýlí, kde lhal a kde ne?
Proč se nezačne zaobírat sama sebou, mylenky na hezkou kníku, hezký film, hezkou procházku.
Nech ho plavat at si říká co chce a nezkoumej,co je a není pravda. Mluv o sobě, jak sis proila tu dobu, co nebyl doma. Mysli na sebe
Asi proto e neije sama,ale s ním,no ne? Ale věřím,e je to myleno dobře.Myslet i na sebe je pro vztah důleité.
Není tady
Znovu jsem se vrátila k názvu tvého tématu ...... zdá se mi, e ty nejsi sto svému manelovi věřit to, co ti říká, vlastní smysly, mozek a nakonec ani srdce ti to nedovolují. Protoe mu ale věřit/důvěřovat chce (jinak by vztah neměl smysl, říká), nemůe si věřit sama.
Momentálně mě napadá jediné - přestat mu důvěřovat - ne proto, e s ním končí, nechce nebo nemůe dál, ale proto, abys mohla začít věřit sobě. Prostě ho nechat stranou, neposlouchat, nehodnotit, nechat být, pouze monitorovat, zda zrovna neběí něco, co by tě nějak váněji ohroovalo (telefonní kredit, jeho vyetření, krom STD a spol., je-li důvod, a sportovní vyití není nic, co by se tě týkalo) a pozorně vyslechnout sama sebe, neskákat si do řeči a neumlčovat se před koncem, ani si nezacpávat ui.
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Ahoj Chimano,
četla jsem příspěvky, kde píou, e prostě takový je - nepamatuje si nebo je to chronický lhář...
Hmmmm, pokud takový byl od začátku vztahu, tak asi takový opravdu je...Pokud je tohle záleitost posledních pár měsíců po nevěře, tak bych zbystřila....
Cituji z tvého příspěvku: "ví, e mi tenkrát ublíil, ale pokud mu nyní nebudu důvěřovat, tak ná vztah nemá smysl..." A on se nějak snaí, abys mu opět důvěřovala? Jeho chování a li tomu vůbec nenapovídají.
Chimano, aby vá vztah zase klapal, tak se musíte snait oba. Ty se snaí, a moc, upozadila jsi sama sebe jen proto, aby a tvůj manel dorazí domů, bylo ve nachystané, navařeno, vypráno a on nemusel nic...Promiň, ale uklizený barák a plné hrnce jídla ti chlapa doma neudrí.
Chlap se musí do té domácnosti taky zapojit, být ti ve vztahu partnerem a ne paou, u kterého jsou vichni rádi (ty), e vůbec dorazil na víkend domů...Být pro chlapa zajímavá a občas i nedostupná (koníčky, víkendy s kámokama, masáe, dovoloné s kámokama)....Máte u odrostlé děti, tak je na čase, si ten ivot taky u uívat...
Ty má prostě strach - strach ít sama. e to nezvládne a bla bla bla...Ty u to ale teď zvládá vechno sama. Tvůj manel je mimo, víkendy si doma zarelaxuje a vekeré starosti jsou jen a jen na tobě.
Není tady
Děkuji vem za názory a postřehy, spoustu toho co píete si v hloubi due uvědomuji a cítím, ale jak uvést do souladu rozum, srdce a cit, to zatím váně netuím, nějak se mi to nedaří. A pak jetě nastupuje strach, který ve ostatní často přebije...a je vymalováno.
Často se sama sebe ptám, proč se tak zuby nehty drím ivota, na který jsem zvyklá, proč tak bojuju o vztah (dobře vím, e jeden na to nestačí), proč prostě vechny starosti a zaobírání se manelem prostě nepustím z hlavy a neiju si svůj ivot, těch proč je spousta...
Přitom nejsem člověk, co toho druhého potřebuje mít pořád u sebe, jsem ráda sama se sebou, mám prima kamarádky, se kterýma se můu kdykoli sejít (a poslední dobou to dělám čím dál častěji), mám fajn děti, práci, bydlet taky kde mám, nemám problém s komunikací s ostatními...někdy jsem natvaná sama na sebe, říkám si: sakra, proč se tak bojí, e zůstane sama, proč jsi na něm tak závislá, proč má takový strach, e Tě opustí...
Moná je to i tím, e jsem sama nikdy neila, nikdy jsem si to nevyzkouela, z rodičovskýho hnízda jsem hodně mladá hupsla hned do manelství a tak nic jinýho neznám.
Pak se k tomu přidají ty existenční obavy, jestli bych to zvládla finančně, co bych si sama počala v baráku (u jsem psala,e jsem technický antitalent), no prostě se to ve mě pere a já nevím, jak z toho ven...
Není tady
Chimana888 napsal(a):
Děkuji vem za názory a postřehy, spoustu toho co píete si v hloubi due uvědomuji a cítím, ale jak uvést do souladu rozum, srdce a cit, to zatím váně netuím, nějak se mi to nedaří. A pak jetě nastupuje strach, který ve ostatní často přebije...a je vymalováno.
Často se sama sebe ptám, proč se tak zuby nehty drím ivota, na který jsem zvyklá, proč tak bojuju o vztah (dobře vím, e jeden na to nestačí), proč prostě vechny starosti a zaobírání se manelem prostě nepustím z hlavy a neiju si svůj ivot, těch proč je spousta...
Přitom nejsem člověk, co toho druhého potřebuje mít pořád u sebe, jsem ráda sama se sebou, mám prima kamarádky, se kterýma se můu kdykoli sejít (a poslední dobou to dělám čím dál častěji), mám fajn děti, práci, bydlet taky kde mám, nemám problém s komunikací s ostatními...někdy jsem natvaná sama na sebe, říkám si: sakra, proč se tak bojí, e zůstane sama, proč jsi na něm tak závislá, proč má takový strach, e Tě opustí...
Moná je to i tím, e jsem sama nikdy neila, nikdy jsem si to nevyzkouela, z rodičovskýho hnízda jsem hodně mladá hupsla hned do manelství a tak nic jinýho neznám.
Pak se k tomu přidají ty existenční obavy, jestli bych to zvládla finančně, co bych si sama počala v baráku (u jsem psala,e jsem technický antitalent), no prostě se to ve mě pere a já nevím, jak z toho ven...
Má peníze na kvalitní terapii?Jakoukoli..jaká tě osloví..moností je mnoho...tohle asi sama těko zvládne,je to tvůj letitý program..chápu tě..
Není tady
Chimano, vystihla jsi to naprosto přesně: jeden na boj o vztah nestačí. Ty bojuje, on ne. A já v současnosti ani nejsem přesvědčená, e by se ve vztahu mělo bojovat. Dva vztahy jsem tak proila a odela jsem z nich. Jetě před pár lety jsem se ptala stejně jako ty: jsou skutečně vichni chlapi takoví? Bez respektu a úcty k eně, se kterou ijí? Vzteklí, netolerantní, upřednostňující výhradně své vlastní pohodlí? Nestěuji si náhodou zbytečně? Nebylo by to s někým jiným horí? Dnes u vím, e jsem se ptala patně. Ta správná otázka zněla: Jaký ivot chci já ít? A kdy jsem si na ni odpověděla, tak jsem dokázala změnit spoustu věcí.
Není tady
Ahojky, já si to proila taky - ale před půl rokem. Taky se zamiloval do jiné, taky mě s dcerkou chtěl opustit u po pár dnech známosti. Proila jsem si obrovskou krizi a natěstí zjistil, e ta - taky mladí ena - mi prý nesahá ani po kotníky a tak ji nechal. To svědčí o jednom - chlapi i eny jsou u prostě takoví: e se jim i během manelství můe stát, e úplně zblbnou do cizí osoby, vidí ji pak v najivně v růových brýlích, prostě úasnou, dokonalou nádhernou bytost,sexy která je magicky a posedle přitahuje, lítají kolem ní jako včeličky a úplně zapomínají, e u svou královničku nebo krále v domečku dávno mají... prostě zblbnou, mozek a racionální chování odhodí stranou.. co je k tomu ale vede? Já myslím e nespokojenost doma. To kdy vázne komunikace mezi partnery, kdy se hádají, nemají společné koníčky, neplánují společné výlety ani budoucnost, nedělí si rovnocenně peníze, nechovají se vlídně k dětem, křičí po sobě místo aby problémy řeili normálním tónem, neumí vlastně vůbec v klidu probírat ádné problémy jak finanční tak citové, nejsou k sobě upřímní, nemluví o svých nejhlubích pocitech a přáních... s tímhle je manelství dřív či později v krizi. Někdo to řeí nevěrou = nezodpovědný sobec, místo aby se problémům postavil čelem a začal je pomalu řeit se svou enou/muem.
Není tady
..jo a jetě něco! TELEVIZE! Ta otupuje vztah nejvíc. Kdy jste naposledy vypnuli tu blbou telku a místo toho zapálili svíčky a se sklenkou vína nebo piva si popovídali s partnerem o svých snech, co se vám ten den líbilo a co ne, jestli je s vámi astný, co mu na vás vadí? Vsadím se e klasický chlap s tímhle nápadem enu pole do pr... víte kam. Ale holky, to pivo a třeba i rázný příkaz: ,, lehni! udělám ti masá + svlíknlut se do naha .. by mohlo zabrat i na tupce :-)) tak do toho, určitě se to začne zlepovat! Jo a říkat si pravdu! Ve vem. A otevřeně
Není tady
Kdy jste naposledy vypnuli tu blbou telku a místo toho zapálili svíčky a se sklenkou vína nebo piva si popovídali s partnerem o svých snech, co se vám ten den líbilo a co ne, jestli je s vámi astný, co mu na vás vadí?... to pivo a třeba i rázný příkaz: ,, lehni! udělám ti masá + svlíknlut se do naha .. by mohlo zabrat i na tupce[img]
Leda vomámit chloroformem... jene to si zas moc nepokecá...
Není tady