29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 17:16)
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 17:17)
Není tady
Grainne, opravdu ti nepřijde divné, že si ABNORMÁLNĚ hlídáš?
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:25)
Není tady
Grainne, co kdyby ses konečně vykašlala na všechny rozbory a abnormální i jakékoliv hlídání a JEN TAK si prostě žila?
Není tady
[
Není tady
[
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
nevim , co tim Al mysli, ze se na vsechno ptam a ze nemam zadne zkusenosti
Vaříš podle kuchařky... perfektně dodržíš míry, váhy a technologickej postup... a bude to možná výživný a teplý, ale strávníky to nepotěší. Tak budeš chodit a ptát se "co mám dělat?" - jenomže nikdo ti neporadí... nemůže, protože někdy je potřeba dát o kventlík víc toho, ubrat lžičku onoho nebo nechat na ohni o půl hodinky dýl... i když se pořád jedná o to samý jídlo.
cim tlacim na pilu
Tobě není divný, když o vztahu řekneš "abnormalne si to hlidam"?celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim ... tak se snazim ,aby z me strany nebyl ani naznak neceho podobneho
Teď tlačíš na pilu na sebe. Jak ti už napsala dusička. Ty nežiješ s lehkostí žití, ty pořád něco řešíš a o něco se snažíš či si to abnormálně hlídáš. Cítíš se takhle dobře?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne, co kdyby ses konečně vykašlala na všechny rozbory a abnormální i jakékoliv hlídání a JEN TAK si prostě žila?
myslis, ze kvuli tomu , ze se obcas na neco zeptam , tak jinak neziju
Nemyslím si nic. Ale tvé dotazy ve mě vzbuzují pocit, že pořád a zbytečně něco řešíš, co jsme řešily možná tak v šestnácti.
Není tady
ja nemam se sebou zadny problem
To si jenom namlouváš...
Ale uznávám, že je snažší říkat (i sama sobě), že problematičtí jsou ti druzí.
celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim
Panebože, ty to vidíš...
Grainne, "netlačit na pilu" NEZNAMENÁ "abnormalne si to hlidam" - ty považuješ za "správný", nebo "vhodný" nebo jak to říct, jen krajní polohy... nic mezi tím.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:24)
Není tady
helena napsal(a):
ja nemam se sebou zadny problem
To si jenom namlouváš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale uznávám, že je snažší říkat (i sama sobě), že problematičtí jsou ti druzí.
celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim
Panebože, ty to vidíš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Grainne, "netlačit na pilu" NEZNAMENÁ "abnormalne si to hlidam" - ty považuješ za "správný", nebo "vhodný" nebo jak to říct, jen krajní polohy... nic mezi tím.
asi ne , nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic , a o to se snazim ... no nejak to dopadne .
Není tady
nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic
Takový kyvadlo má mezi bodem A a bodem B X poloh a nemůžeš říct, že by nic nedělalo.
Upravil(a) helena (27. 5. 2013 14:21)
Není tady
helena napsal(a):
nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic
Takový kyvadlo má mezi bodem A a bodem B nekonečně poloh a nemůžeš říct, že by nic nedělalo.
jj, jen poznat co je to spravne
Není tady
Grainne - co jsi udělala, že o Tobě hodně píší??
Není tady
rudolf napsal(a):
Grainne - co jsi udělala, že o Tobě hodně píší??
ani nevím , asi je irituje moje divná povaha
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:26)
Není tady
Grainne napsal(a):
to snad ani nejde , nemůžu někoho zahltit svými pocity .... i když to v tu chvíli tak cítím a moc bych chtěla , jenže když si nejsem jistá reakcí , lepší je ta kontrola
To si nejspíš nerozumíme. Užívat si naplno neznamená, jak už jsem psala, "vyblejt na partnera"všechno,co se mi momentálně honí hlavou. Ale taky to neznamená kontrolu. Prostě se chovám přirozeně a ani mě nenapadne, že bych chtěla říkat partnerovi všechny své pocity a nemusím se kontrolovat, abych to nedělala. Je to tak samo od sebe.
Upravil(a) Eva. (27. 5. 2013 17:33)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
to snad ani nejde , nemůžu někoho zahltit svými pocity .... i když to v tu chvíli tak cítím a moc bych chtěla , jenže když si nejsem jistá reakcí , lepší je ta kontrola
To si nejspíš nerozumíme. Užívat si naplno neznamená, jak už jsem psala, "vyblejt na partnera"všechno,co se mi momentálně honí hlavou. Ale taky to neznamená kontrolu. Prostě se chovám přirozeně a ani mě nenapadne, že bych chtěla říkat partnerovi všechny své pocity a nemusím se kontrolovat, abych to nedělala. Je to tak samo od sebe.
tak v tom případě v pohodě , s ničím jiným momentálně problém nemám
Není tady