6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 17:16)
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 17:17)
Není tady
Grainne, opravdu ti nepřijde divné, e si ABNORMÁLNĚ hlídá?
Není tady
[q
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:25)
Není tady
Grainne, co kdyby ses konečně vykalala na vechny rozbory a abnormální i jakékoliv hlídání a JEN TAK si prostě ila?
Není tady
[
Není tady
[
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
nevim , co tim Al mysli, ze se na vsechno ptam a ze nemam zadne zkusenosti
Vaří podle kuchařky... perfektně dodrí míry, váhy a technologickej postup... a bude to moná výivný a teplý, ale strávníky to nepotěí. Tak bude chodit a ptát se "co mám dělat?" - jenome nikdo ti neporadí... nemůe, protoe někdy je potřeba dát o kventlík víc toho, ubrat ličku onoho nebo nechat na ohni o půl hodinky dýl... i kdy se pořád jedná o to samý jídlo.
cim tlacim na pilu
Tobě není divný, kdy o vztahu řekne "abnormalne si to hlidam"?celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim ... tak se snazim ,aby z me strany nebyl ani naznak neceho podobneho
Teď tlačí na pilu na sebe. Jak ti u napsala dusička. Ty neije s lehkostí ití, ty pořád něco řeí a o něco se snaí či si to abnormálně hlídá. Cítí se takhle dobře?
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne, co kdyby ses konečně vykalala na vechny rozbory a abnormální i jakékoliv hlídání a JEN TAK si prostě ila?
myslis, ze kvuli tomu , ze se obcas na neco zeptam , tak jinak neziju
Nemyslím si nic. Ale tvé dotazy ve mě vzbuzují pocit, e pořád a zbytečně něco řeí, co jsme řeily moná tak v estnácti.
Není tady
ja nemam se sebou zadny problem
To si jenom namlouvá...
Ale uznávám, e je snaí říkat (i sama sobě), e problematičtí jsou ti druzí.
celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim
Paneboe, ty to vidí...
Grainne, "netlačit na pilu" NEZNAMENÁ "abnormalne si to hlidam" - ty povauje za "správný", nebo "vhodný" nebo jak to říct, jen krajní polohy... nic mezi tím.
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:24)
Není tady
helena napsal(a):
ja nemam se sebou zadny problem
To si jenom namlouvá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale uznávám, e je snaí říkat (i sama sobě), e problematičtí jsou ti druzí.
celou dobu jste mi tu tvrdily, ze tlacim na pilu a ze tim vsechno zkazim
Paneboe, ty to vidí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Grainne, "netlačit na pilu" NEZNAMENÁ "abnormalne si to hlidam" - ty povauje za "správný", nebo "vhodný" nebo jak to říct, jen krajní polohy... nic mezi tím.
asi ne , nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic , a o to se snazim ... no nejak to dopadne .
Není tady
nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic
Takový kyvadlo má mezi bodem A a bodem B X poloh a nemůe říct, e by nic nedělalo.
Upravil(a) helena (27. 5. 2013 14:21)
Není tady
helena napsal(a):
nevim jaka poloha je mezitim , krome toho nedelat nic
Takový kyvadlo má mezi bodem A a bodem B nekonečně poloh a nemůe říct, e by nic nedělalo.
jj, jen poznat co je to spravne
Není tady
Grainne - co jsi udělala, e o Tobě hodně píí??
Není tady
rudolf napsal(a):
Grainne - co jsi udělala, e o Tobě hodně píí??
ani nevím , asi je irituje moje divná povaha
Není tady
[
Upravil(a) Grainne (27. 5. 2013 23:26)
Není tady
Grainne napsal(a):
to snad ani nejde , nemůu někoho zahltit svými pocity .... i kdy to v tu chvíli tak cítím a moc bych chtěla , jene kdy si nejsem jistá reakcí , lepí je ta kontrola
To si nejspí nerozumíme. Uívat si naplno neznamená, jak u jsem psala, "vyblejt na partnera"vechno,co se mi momentálně honí hlavou. Ale taky to neznamená kontrolu. Prostě se chovám přirozeně a ani mě nenapadne, e bych chtěla říkat partnerovi vechny své pocity a nemusím se kontrolovat, abych to nedělala. Je to tak samo od sebe.
Upravil(a) Eva. (27. 5. 2013 17:33)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
to snad ani nejde , nemůu někoho zahltit svými pocity .... i kdy to v tu chvíli tak cítím a moc bych chtěla , jene kdy si nejsem jistá reakcí , lepí je ta kontrola
To si nejspí nerozumíme. Uívat si naplno neznamená, jak u jsem psala, "vyblejt na partnera"vechno,co se mi momentálně honí hlavou. Ale taky to neznamená kontrolu. Prostě se chovám přirozeně a ani mě nenapadne, e bych chtěla říkat partnerovi vechny své pocity a nemusím se kontrolovat, abych to nedělala. Je to tak samo od sebe.
tak v tom případě v pohodě , s ničím jiným momentálně problém nemám
Není tady