Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 15. 5. 2013 14:19

katulinka
♥------

Re: Jak si začít znovu věřit?

Ještě něco.Na mužově chování jsem nesledovala nic neobvyklého,žádné změny nebo nechut k sexu,právě naopak,milý,kouzelný a pozorný jako vždy.Neměla jsem důvod ho z něčeho podezírat.Šmírování mobilu je hnus,není to něco co by člověk dělal pro zábavu a nikdy dřív jsem to neudělala ani já.Až když jsem při čekání v autě hledala papírové kapesníky a náhodou jsem v úložném prostoru mezi sedadly našla ten manželův druhý,nový telefon.Jasně žejsem byla zvědavá a vím,že jsem to nikdy dělat neměla,ublížila jsem jen sama sobě.At už se dělo cokoliv,pořád se vracel domů ke mne a synovi....Ale nevěra je hnus a ty š....y,co kradou chlapy jsou na sebe snad ještě pyšné.

Není tady

#252 15. 5. 2013 14:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nevěděla jsem, že chlap se dá ukrást.big_smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#253 15. 5. 2013 14:25

algebrana
Zablokovaný

Ony je nekradou, ti chlapi je sami aktivně sháněj , protože nejsou normální , doma maj krásný ženy a vlezou na starou babu .

Není tady

#254 15. 5. 2013 14:27

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ty š....y,co kradou chlapy
Tvůj manžel je nepohyblivý nebo nesvéprávný?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#255 15. 5. 2013 14:55

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Suzie napsal(a):

helena napsal(a):

jsem manželovi našla mobil
Jak se dá "najít" mobil?

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Tak holt mu prohrábla osobní věci, protože se choval divně. Tady spousta žen odsuzuje projíždění mobilů partnera, ale když cítím, že se něco děje, miláček tvrdí, že je vše OK, tak se prostě přesvědčím. Není to úplně etické, ale aspoň vím, na čem jsem.

a to jsi četla kde?

Není tady

#256 17. 5. 2013 16:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

katulinka napsal(a):

Dobrý den,všechny moc zdravím.Ano,jak si začít znova věřit?Před čtvrt rokem jsem manželovi našla mobil o kterém jsem ani neměla tušení a tam byly hodně choulostivé věci.Nicméně pořád tvrdí,že s tou druhou nikdy nic neměl...Nevěřím mu,nikdy neuvěřím a nikdy neodpustím at už to bylo jak bylo.Miluji ho a jen doufám,že časem se to trochu obrousí a ta ukrutná bolest a zklamání se třeba aspon trošku zmírní.Nejhorší je,že ta druhá je o dvacet let starší než já,mne bude 33,ona je hnusný dvoumetrový a kostnatý babochlap,a navíc jí přes natupírované vlasy prosvítá holá kůže.No hnus.Já,přesto,že jsem na mateřské,dbám na sebe jak jen můžu a seč mi síly stačí,slušná postava,hezké dlouhé vlasy,pěkné oblečení.Se sebou jsem spokojená a můj muž vždy říkal a říká doted,že hezčí ženu než jsem já neviděl a že mne miluje.Nechápu,proč to udělal,ale jak ho mám vytrestat,aby trpěl stejně jako já?Co mu mám vyvést,aby ho to také tak bolelo a aby dostal za vyučenou?Poradtě mi?Děkuji a všem přeji pevné nervy,hodně síly a klidu.Je to strašně těžké,ale snad se to dá zvládnout.Katka:grater:

Možno výzor nebude to najdôležitejšie... Možno je naňho proste milá, je s ním prirodzená vtipná... A myslím, že TRESTAŤ milovaného človeka nie ej to pravé orechové. Keď ho milujem, nemusím súhlasiť so všetkým, čo robí, a nemusím tým byť nadšená, ale trestať je... divné.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#257 22. 5. 2013 8:45

katulinka
♥------

Já vím.že to není jen o tom vzhledu,ale dnešní doba si to prostě žádá,vypadat aspon přijatelně.Náš vztah s manželem byl tvrdím dokonalý,všichni z našeho okolí nám říkali,že jsme chodíci reklama na štěstí a štastné manželství.Máme stejný názor na život a na podstatné věci v něm,on začne větu a já ji mohu dokončit,protože vím,na co myslí a co chce říct,to samé on.Skvělě jsme se doplnovali ve všem a vždy,byla jsem tak pyšná na náše manželství,myslela jsem že je to to jediné co se mi v mém životě povedlo.Byli jsme štastní,poznám přeci,že jsem milovaná a muž je v mé přítomnosti štastný,smáli jsme se spolu a já ho tak milovala,tedy miluji pořád....Ale co jim dává právo ničit něco takového?Proč to nevěrníci dělají,když je to pak i moc a moc trápí a mají z toho výčitky?Mne to pořád bolí a sama sebe se ptám co jsem udělala špatně,ale není to nic podstatného že by mi musel vyvést tohle,tedy nevěru i když on ji nikdy nepřiznal.Nevím,nechápu.

Není tady

#258 22. 5. 2013 10:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

katulinka napsal(a):

Já vím.že to není jen o tom vzhledu,ale dnešní doba si to prostě žádá,vypadat aspon přijatelně.Náš vztah s manželem byl tvrdím dokonalý,všichni z našeho okolí nám říkali,že jsme chodíci reklama na štěstí a štastné manželství.Máme stejný názor na život a na podstatné věci v něm,on začne větu a já ji mohu dokončit,protože vím,na co myslí a co chce říct,to samé on.Skvělě jsme se doplnovali ve všem a vždy,byla jsem tak pyšná na náše manželství,myslela jsem že je to to jediné co se mi v mém životě povedlo.Byli jsme štastní,poznám přeci,že jsem milovaná a muž je v mé přítomnosti štastný,smáli jsme se spolu a já ho tak milovala,tedy miluji pořád....Ale co jim dává právo ničit něco takového?Proč to nevěrníci dělají,když je to pak i moc a moc trápí a mají z toho výčitky?Mne to pořád bolí a sama sebe se ptám co jsem udělala špatně,ale není to nic podstatného že by mi musel vyvést tohle,tedy nevěru i když on ji nikdy nepřiznal.Nevím,nechápu.

To je zvláštní otázka. Co/kdo nám "dává právo" dělat cokoliv? Nikdy mě nenapadlo ptát se, komu někdo/něco dává k čemukoliv právo. Na své činy přece nepotřebujeme dostat od někoho právo. Prostě je děláme.
Tvůj muž přece nevěru NEVYVEDL TOBĚ. Prostě se to stalo. Tak to je. Nemá cenu nad tím příliš přemýšlet, stejně nic nevymyslíš. Má cenu to přijmout.

Není tady

#259 22. 5. 2013 10:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pyšná na náše manželství,myslela jsem že je to to jediné co se mi v mém životě povedlo
Když se upneš jen na jednu věc, pak je její ztráta vždycky horší.
Proč to nevěrníci dělají,když je to pak i moc a moc trápí a mají z toho výčitky?
Jak kteří, děvče...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#260 26. 5. 2013 7:45

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

katulinka napsal(a):

... a ty š....y,co kradou chlapy jsou na sebe snad ještě pyšné.

Se omlouvam, ze vstupuju do diskuze, ale vubec nevim, jaky pojem mela autorka na mysli pod shlukem š....y ... vubec nic me nenapada, ale strasne me to zajima ... bylo by mozno napsat, abych si mohla pripadne rozsirit slovnik?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#261 26. 5. 2013 10:17

aiga
♥♥♥----

"Štětky"? Nic jiného mě nenapadlo.

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#262 26. 5. 2013 10:41

taonata
♥♥♥♥♥♥-

šlapky,š.ukalky,š.ukačky,šimralky,šikulky,šmátralky,víc taky nevím.Možná ještě šlodějky,když kradou. kapitulation

Upravil(a) taonata (26. 5. 2013 10:44)

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

#263 26. 5. 2013 10:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, tak šimralky, šikulky a šmátralky, tam by nemusela dělat tečky wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#264 26. 5. 2013 11:44

taonata
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

big_smile Máš pravdu,nějak mi to v tom zápalu nedošlo.Katulinko omlouvám se,není to nic proti tobě.Doufám,že ti je trošku lépe.

Žádný člověk není tak chudý,aby nemohl darovat úsměv.

Není tady

#265 26. 5. 2013 12:09

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PPavlaa napsal(a):

No me pripada, ze nic z uvedeneho nepotrebuje tecky ... jsem premyslela, co tak strasneho je potrebuje :-)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#266 26. 5. 2013 12:26

katulinka
♥------

To víte,že šikulky,přece,jak jinak takovou holku nazvat,že?To je jasné,jak mne svědí ruce,jak ráda bych tam napsala něco jiného,co se tam hodí daleko víc,ale pořád si potřebuju aspoň hrát na slušnou.Ten vytečkovaný výraz je také pro jedno malířské náčiní.

Není tady

#267 26. 5. 2013 12:28

katulinka
♥------

Teda ona to v mém případě ani nebyla holka,leda taková poněkud hodně přezrálá,má pár let do důchodu,přesto se snažila moc.

Není tady

#268 26. 5. 2013 12:39

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

katulinka napsal(a):

Teda ona to v mém případě ani nebyla holka,leda taková poněkud hodně přezrálá,má pár let do důchodu,přesto se snažila moc.

JJ, ona je poněkud hodně přezrálá. A ty jsi bohžel pořád ještě pouze malinkatá katulinka.

Není tady

#269 26. 5. 2013 12:47

algebrana
Zablokovaný

katulinka napsal(a):

A jak to víš, že se snažila moc ? Tys u toho byla ?
O zralý ženy je obrovskej zájem, všichni chtějí mít v posteli svojí tetu ............možná potřeboval protiklad proti tvojí naivitě .
Dokonce si na mě jeden takovej mladej s vážným vztahem počkal v Peci pod Sněžkou, že prej mě tam náhodou potkal.
5 let mě na chatu přemlouval a pak mě "náhodou " potkal . My se vůbec snažit nemůsíme, jak vidíš ta havěť se nám sama plete pod nohy .....  big_smile

Není tady

#270 26. 5. 2013 13:05

katulinka
♥------

Jasně,neříkám,že všechny ženy v tomhle věku jsou hnusní babochlapi,jsou ženské co jsou s věkem hezčí a hezčí,ale ne tahle dáma v mém případě.Blbka jsem byla dost dlouho,ale ta naivita mně ted tak rychle přešla...Od jednoho pozorovatele jsem bohužel byla do detailu informovaná,co ta žena předvádí jen aby zaujala,napsala mi také pár výživných zpráv,takže si to umím představit.Nebýt syna.tak bych tu svojí havět kopla do zadku hned po tom zjištění

Není tady

#271 26. 5. 2013 13:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

katulinka napsal(a):

Jasně,neříkám,že všechny ženy v tomhle věku jsou hnusní babochlapi,jsou ženské co jsou s věkem hezčí a hezčí,ale ne tahle dáma v mém případě.Blbka jsem byla dost dlouho,ale ta naivita mně ted tak rychle přešla...Od jednoho pozorovatele jsem bohužel byla do detailu informovaná,co ta žena předvádí jen aby zaujala,napsala mi také pár výživných zpráv,takže si to umím představit.Nebýt syna.tak bych tu svojí havět kopla do zadku hned po tom zjištění

pořád je to lepší verze, než kdyby byla o 15 mladší ... tam jde pak to seběvědomí hodně rychle dolu . ( U některých jedinců tedy )

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#272 26. 5. 2013 13:19

algebrana
Zablokovaný

katulinka napsal(a):

To je právě ta tvoje naivita , vzhled není vůbec důležitej, ty pořád píšeš o udržované ženě .
To je nesmysl, jeho může vzrušovat právě ta zralost a to nikdy nedoženeš , protože nejsi zralá .
Já jsem stará, tlustá , obezní , samé nedostatky a úplně se bojím jít na rande, že se zase někdo bude rozplývat .
Dyt ti říkám, že 30 letej kluk jel až ze Zlína do Pece P.Sněžkou, aby viděl starou zpocenou tlustou bábu ...........a má doma krásnou mladou slečnu.

A Grainne je na tom podobně s naivitou , vzhled často chlapy vůbec nezajímá, zajímá ho, jestli ta žena umí dobře orální sex, jestli je na muže  nažhavená , jestli obdivuje jeho pen"is a podobný nesmysly .
Jednou až budeš stará zjistíš, že o sebe vůbec nemusíš dbát a stejně na tebe vlezou i pěkný chlapi........oni mají svojí podivnou logiku .

Není tady

#273 26. 5. 2013 13:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

algebrana napsal(a):

katulinka napsal(a):

To je právě ta tvoje naivita , vzhled není vůbec důležitej, ty pořád píšeš o udržované ženě .
To je nesmysl, jeho může vzrušovat právě ta zralost a to nikdy nedoženeš , protože nejsi zralá .
Já jsem stará, tlustá , obezní , samé nedostatky a úplně se bojím jít na rande, že se zase někdo bude rozplývat .
Dyt ti říkám, že 30 letej kluk jel až ze Zlína do Pece P.Sněžkou, aby viděl starou zpocenou tlustou bábu ...........a má doma krásnou mladou slečnu.

A Grainne je na tom podobně s naivitou , vzhled často chlapy vůbec nezajímá, zajímá ho, jestli ta žena umí dobře orální sex, jestli je na muže  nažhavená , jestli obdivuje jeho pen"is a podobný nesmysly .
Jednou až budeš stará zjistíš, že o sebe vůbec nemusíš dbát a stejně na tebe vlezou i pěkný chlapi........oni mají svojí podivnou logiku .

jj. určitou kategorii chlapů asi jo

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#274 26. 5. 2013 14:03

katulinka
♥------

Asi jo,ale já delší dobu už fakt nic nechápu,lautr ničemu nerozumím..

Není tady

#275 26. 5. 2013 14:07

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

katulinka napsal(a):

Asi jo,ale já delší dobu už fakt nic nechápu,lautr ničemu nerozumím..

Z toho si nic nedělej , takových nás je víc ... ono se to samo vždycky nějak vyřeší ... asi je nejlepší chvilku počkat

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí