29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
11.10.2011 se Zacce narodil synáček Rudolf, 3,9kg a 58cm, je to kus chlapáka...
Zacko, moc gratuluju, konečně jsi se dočkala miminka a ještě i v takové pěkné datum!!
Je to krásnej chlapeček a teda macík, s váhovým odhadem se nesekli!!
Je to posila pro ty řídké řady klučíků v podzimním chlívku..
Upravil(a) misha88 (18. 10. 2011 14:32)
Není tady
gratuluju k chlapečkovi, ať dělá všem jen samou radost
Není tady
Žačko moc gratuluju ještě tady a přeju hodně moc zdraví celé rodince!!!!Rudík se Vám moc povedl!A konečně posílil řadu kluků v našem chlívku,navíc úctyhodnými mírami!
Upravil(a) maminaanýzek1 (15. 10. 2011 7:44)
Není tady
Teda, Rudik trumfnul i mé míry. Při narození jsem měřila 56 cm, vážila 4 200 gramů, jsem ročník 1986, sestry si prý v porodnici dělaly srandu, že můžu jít rovnou do školy, jak jsem velká. Jsem zvědavá, jaké míry a váhu bude mít Rudík v roce. Já měla buď 92 nebo 98 cm (to si už přesně mamka nepamatuje) a vážila jsem 13,5 kg. Doktorka byla ze mě na mrtvici, páč jsem se jí nevlezla do tabulek. Mamka to řešila tak, že změnila doktorku.
Není tady