29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a
Upravil(a) katca (26. 2. 2013 14:33)
Není tady
jednou to slíbil, tak ať to dodrží
Ale jo... jenže v tom případě holt budeš muset počkat, až na tebe přijde řada... někdy...
mu šéf nechce přiznat úplně všechno... ještě mu navíc pořád za něco strhávaj peníze
Prosím?
Jak "nechce přiznat"? On se nechce nebo nemůže bránit?
A za copak se tak strhávají ty korunky? Jen tak z plezíru?
Není tady
.
Upravil(a) katca (26. 2. 2013 14:45)
Není tady
katca napsal(a):
helena napsal(a):
Dohodli se, že jí bude alimenty dávat 2.000 kč -ale že soudně to zůstane na 1.500 Kč
Platí další cca 4.000 Kč - na splátku (kterou si vzali společně -ale přítel z dobré vůle ji platí celou)
Hm... a ta dohoda o vyšším výživném i o splátce je pouze ústní, předpokládám? Takže přítel bude těžko dokazovat na co konkrétně je určena ta vyšší částka - jestli na dítě, na splátku nebo například vrací nějakej dluh, když mu to matka dítěte nepotvrdí... což se klidně může stát i přes ty "dobrý vztahy".
Takže holt budeš asi muset s vlastním miminem počkat nejmíň do doby, kdy ta jeho "dobrá vůle" bude zaplacená.to určitě, jinak by to ani nešlo.. jen už mi táhne na skoro na 30 a ještě svoje nemám, navíc když se starám o toho našeho, tak je mi pak líto, že ještě nemám svoje, protože co si budeme povídat, jsem pořád jen ta "teta", která je vždycky druhá
rozhodně bych neměla dítě s někým kdo má problém se finančně postarat o první dítě.
Není tady
Katko, mám tříletého syna a vím, kolik vše stojí. Taky vím, že kdybych zůstala s dítetem sama, šla bych tvrdě za tím, aby otec dítěte platil. Nevím, proč by se měl vzdát finanční zodpovědnosti, či platit jen 1500, když víme všechny, že dítě stojí daleko daleko více.
Není tady
Kaci - vse zalezi na domluve, nekdo ten rad nastavi a nekdo na to kasle ... Syn BM dorazil na tyden na letni kurz tenisu, ktery mu zaplatil BM... ok, nic proti tomu, ale dorazil jaksi bez bot, prej nema na tenis boty. Z vyzivneho 14 000 byl problem koupit boty na tenis ... Soud vymeril vyzivne, ale v podstate vsechny velke polozky jako lyze, kolo, PC platil BM ... a velmi dlouho platilo pravidlo, ze se dite muselo vyzvednout v presne konkretni cas v patek odpoledne, tehdy jsme take jezdili cca 200 Km a pokud BM to nestihl, tak dite na vikend nedostal a jel tam uplne zbytecne. Nesmela pro kluka ani jeho babicka, maminka si to neprala .... Byl problem se domluvit na presunu jakehokoliv vikendu, az po cca 10 letech se to nejak srovnalo a bylo to o neco lepsi ...
Není tady