27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Rozdíl mezi Praákem a Ostravákem, kdy přijdou pozdě na rande:
Praák: "Ahoj, hele, prosim tě promiň, e jdu takhle pozdě, v práci to bylo ílený. Měl jsem jednání a pak éf po mě chtěl jetě něco dodělat, take se to protáhlo. No a pak ta doprava, to je ílenost. Resslovka zase stála a o magistrále ti radi nebudu říkat. Proto to zdrení.
Ostravák: "Sorry, su tu."
Praák přijde do kupé, kde sedí Ostravák a říká mu: Posuň se a k voknu!
Ostravák nereaguje, jen se nechápavě rozhlíí.
Praák zase: Tak se posuň a k voknu.
Ostravák u to nevydrí a povídá: Tak u kvokni, a nevotravuj.
Není tady
Jede takhle ostravak do Prahy a sedne si vedle něj praák a říká mu:
"hele, a co Tě táhné k nám do týý Prahýý"
Ostravak: "Lokomotiva, Ty p..o"
Není tady
Lidojedi zajmou Praáka, Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník a povídá: Máte to patný, pánové, seerem vás a zvaich kůí si naděláme kánoe ale e jste cizinci, můete si vybrat jak umřete. Praák si řekne o dvě krabičky rohypnolu, vechny ty práky sní, usne a tie umře. Brňák si řekne o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák si řekne o vidličku a začne se s ní bodat vude po celém těle . U je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypoutí dui, ale z posledních sil se jetě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: A ma po kánoi, cype!
Není tady
Praák: "Helééé a proč tam u vás v týýý Ostravě mluvíte tak kráátce, véééď?"
Ostravák: "Bo mame malo času, cype!"
Není tady
V Praze na Hlavním nádraí : "Listek p**o! Svinov, nebo Vítkovice pane ?"
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ostravák: "Bo mame malo času, cype!"
Modroočko, Ty asi nejsi z Ostravy, e? Správně je to: Bo neni čas, pi.o.
Není tady
Káča napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ostravák: "Bo mame malo času, cype!"Modroočko, Ty asi nejsi z Ostravy, e? Správně je to: Bo neni čas, pi.o.
do brna to přilo u v té slunějí verzi .
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ostravák: "Bo mame malo času, cype!"Modroočko, Ty asi nejsi z Ostravy, e? Správně je to: Bo neni čas, pi.o.
do brna to přilo u v té slunějí verzi
.
Já to vím, mám v Ostravě známý, ale nechtěla jsem to tady napsat na plný kule
Není tady