Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 9. 11. 2011 8:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kineziologie

minimici napsal(a):

S kineziologií mám opravdu hodně špatné zkušenosti. Je to jen šarlatánství, které z vás tahá peníze. Pokud by se jednalo o nějakou legitimní formu psychoterapie, našli by jste o kineziologii odborně publikované články. Žádné však neexistují. Později jsem i úplnou náhodou zjistila, jak moc se kineziologie podobá Scientologii. Doporučuji velkou obezřetnos a raději si zaplaťte dobrého psychologa...

v čem?

Není tady

#102 9. 11. 2011 9:45

vera
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo a.......je to akční letenky.com

chce to sledovat.....a sledovat diskuzi....ta mi moc pomohla
já byla za 500Kč-zpáteční letenka se všemi poplatky!!! ......tak za tuto cenu jsem byla na Maltě v plné sezóne

a včera jsem si koupila za 4000 Kč.....letenku do Taškentu.....jinak stojí 20 000Kč.
Objevila jsem to před rokem.....a to teda čumím

Není tady

#103 9. 11. 2011 10:48

majkafa
Host

Ty jofka. vero díky

#104 15. 10. 2012 9:50

prcccek
♥------

Mi osobně i mé kamarádce kineziologie pomohla, záleží jak moc tomu všemu věříte a taky na osobě, která ji provádí. Já mám zase špatné zkušenosti s psychology. Buď jsem měla smůlu nebo nevím. Chci se zeptat na váš názor na kineziologii ohledně domácích mazlíčků big_smile

Není tady

#105 16. 10. 2012 10:12

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

prcccek napsal(a):

Mi osobně i mé kamarádce kineziologie pomohla, záleží jak moc tomu všemu věříte a taky na osobě, která ji provádí. Já mám zase špatné zkušenosti s psychology. Buď jsem měla smůlu nebo nevím. Chci se zeptat na váš názor na kineziologii ohledně domácích mazlíčků big_smile

No, to už je spíš kynologie, ne?  wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#106 17. 10. 2012 8:02

prcccek
♥------

Jessika napsal(a):

prcccek napsal(a):

Nene, fakt jsem o tom četla, že je to i pro domácí mazlíky smile

Není tady

#107 17. 10. 2012 11:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jessika napsal(a):

prcccek napsal(a):

Ale no tak wink
Svalové testy fungují i u zvířat a tak jako existují zvířecí psychologové, existují i kineziologové, kteří ti dovedou odblokovat domácího mazlíčka.
(Teda mezi námi, ono stačí, když odblokují tebe, protože většina zvířat stejně jen reaguje na blbiny, které vyvádí jejich majitel lol)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#108 17. 10. 2012 16:16

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

prcccek napsal(a):

Jessika napsal(a):

prcccek napsal(a):

Nene, fakt jsem o tom četla, že je to i pro domácí mazlíky smile

pardon, ale když ono se to tak nabízelo... wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#109 17. 10. 2012 17:17

Weatherwax
♥♥♥----
Místo: Brno

Tenzan napsal(a):

váhavá napsal(a):

Absolvovali jste někdy kineziologii? Pomohla vám?

Do kina vůbec nechodím, a tak mě ani věda o návštěvě kina nezajímá.

tummenupptummenupptummenupp

Osud rozdal karty, my hrajeme. (A. Schopenhauer) usch storstark dumbom

Není tady

#110 13. 3. 2013 13:11

Kubis
♥------

Mohu z vlastní zkušenosti doporučit velmi kvalitního profi kineziologa Štěpána Matějku, který má svou poradnu v Jindrichovicich pod Smrkem. Kde pořádá i kurzy.

Umí si poradit s každým problémem. Mě osobně našel a léčil psychické traumata, kvasinku, boreliozu, trávicí potíže spojené s mrtvým zubem, kožní problémy a má velký přehled co se týče těžkých kovů... Všechno čistá kineziologie dle metody Dr. Klinghardta. Na léčbu doporučuje přírodní a čistě tinktury a byliny, které se u něj dají pořídit.

Jeho webovky, kde jsou i zajímavé články http://sila-pro-zivot.cz

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí