29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
minimici napsal(a):
S kineziologií mám opravdu hodně špatné zkušenosti. Je to jen šarlatánství, které z vás tahá peníze. Pokud by se jednalo o nějakou legitimní formu psychoterapie, našli by jste o kineziologii odborně publikované články. Žádné však neexistují. Později jsem i úplnou náhodou zjistila, jak moc se kineziologie podobá Scientologii. Doporučuji velkou obezřetnos a raději si zaplaťte dobrého psychologa...
v čem?
Není tady
Majkafo a.......je to akční letenky.com
chce to sledovat.....a sledovat diskuzi....ta mi moc pomohla
já byla za 500Kč-zpáteční letenka se všemi poplatky!!! ......tak za tuto cenu jsem byla na Maltě v plné sezóne
a včera jsem si koupila za 4000 Kč.....letenku do Taškentu.....jinak stojí 20 000Kč.
Objevila jsem to před rokem.....a to teda čumím
Není tady
Ty jofka. vero díky
Mi osobně i mé kamarádce kineziologie pomohla, záleží jak moc tomu všemu věříte a taky na osobě, která ji provádí. Já mám zase špatné zkušenosti s psychology. Buď jsem měla smůlu nebo nevím. Chci se zeptat na váš názor na kineziologii ohledně domácích mazlíčků
Není tady
prcccek napsal(a):
Mi osobně i mé kamarádce kineziologie pomohla, záleží jak moc tomu všemu věříte a taky na osobě, která ji provádí. Já mám zase špatné zkušenosti s psychology. Buď jsem měla smůlu nebo nevím. Chci se zeptat na váš názor na kineziologii ohledně domácích mazlíčků
No, to už je spíš kynologie, ne?
Není tady
Jessika napsal(a):
prcccek napsal(a):
Nene, fakt jsem o tom četla, že je to i pro domácí mazlíky
Není tady
Jessika napsal(a):
prcccek napsal(a):
Ale no tak
Svalové testy fungují i u zvířat a tak jako existují zvířecí psychologové, existují i kineziologové, kteří ti dovedou odblokovat domácího mazlíčka.
(Teda mezi námi, ono stačí, když odblokují tebe, protože většina zvířat stejně jen reaguje na blbiny, které vyvádí jejich majitel )
Není tady
prcccek napsal(a):
Jessika napsal(a):
prcccek napsal(a):
Nene, fakt jsem o tom četla, že je to i pro domácí mazlíky
pardon, ale když ono se to tak nabízelo...
Není tady
Tenzan napsal(a):
váhavá napsal(a):
Absolvovali jste někdy kineziologii? Pomohla vám?
Do kina vůbec nechodím, a tak mě ani věda o návštěvě kina nezajímá.
Není tady
Mohu z vlastní zkušenosti doporučit velmi kvalitního profi kineziologa Štěpána Matějku, který má svou poradnu v Jindrichovicich pod Smrkem. Kde pořádá i kurzy.
Umí si poradit s každým problémem. Mě osobně našel a léčil psychické traumata, kvasinku, boreliozu, trávicí potíže spojené s mrtvým zubem, kožní problémy a má velký přehled co se týče těžkých kovů... Všechno čistá kineziologie dle metody Dr. Klinghardta. Na léčbu doporučuje přírodní a čistě tinktury a byliny, které se u něj dají pořídit.
Jeho webovky, kde jsou i zajímavé články http://sila-pro-zivot.cz
Není tady