29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Majko, pozor, při téhl emetodě se můžeš dostat hodně hluboko a může to být dost "kruté". Však víš, že nic není zadarmo. Tak kdyby něco, napiš Tulip a nebo volej.
Není tady
Dík Pan. Myslím, že je to v pohodě.
Kdybych neměla ten řídící blok, mohla bych mít služební auto... No, prostě mám z řízení strach. Že bych byla na silnici nebezpečným vrahem.
Už bych se měla ale zabývat něčím jiným. Zjistit, jaký je vztah já - Jeruzalem. Třeba se dívám na fotky ze svých dovolených, z naší vesnice,... Všechny fotky v pohodě. A vidím Jeruzalem, kdekoliv, a nahlas brečím a nejde to zastavit a strašně moc moc moc tam toužím být. Co jsem v něm byla, tak ještě daleko víc, než předtím. Je to přímo fyzická bolest srdce. Neskutečně toužím dotýkat se rukami kamenů ve Zdi nářků. Přitisknout se k ní celým tělem a zůstat tak. Musím se na veřejnostech vyhýbat tomu, abych někde viděla fotky Jeruzalema. Protože mám co dělat, abych zadržovala hlasitý pláč a je mi trapné na veřejnosti plakat zdánlivě z ničeho nic. Nevím zatím, co s tím.
Upravil(a) majkafa (8. 11. 2011 18:33)
majkafa napsal(a):
Už bych se měla ale zabývat něčím jiným. Zjistit, jaký je vztah já - Jeruzalem. Třeba se dívám na fotky ze svých dovolených, z naší vesnice,... Všechny fotky v pohodě. A vidím Jeruzalem, kdekoliv, a nahlas brečím a nejde to zastavit a strašně moc moc moc tam toužím být. Co jsem v něm byla, tak ještě daleko víc, než předtím. Je to přímo fyzická bolest srdce. Neskutečně toužím dotýkat se rukami kamenů ve Zdi nářků. Přitisknout se k ní celým tělem a zůstat tak. Musím se na veřejnostech vyhýbat tomu, abych někde viděla fotky Jeruzalema. Protože mám co dělat, abych zadržovala hlasitý pláč a je mi trapné na veřejnosti plakat zdánlivě z ničeho nic. Nevím zatím, co s tím.
dovolit si prožít tu bolest až do dna a zjistit, co tě bolí?
Není tady
majkafa napsal(a):
přestat se kontrolovat. že brečíš na veřejnosti? No a?
Ale mezi náma....dlouho mi trvalo, než jsem dospěla k tomu "dovolit si" prožít emoce, když je cítím. Ovšem potlačovaná bolest bolí víc.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Bloss,
já přijímám, co mi vadí a taky vzhledem k tomu, že to bylo hodně o sebevědomí, tak jsem se na papírek napsala všechny své dobré vlastnosti. A jen jsem zírala, často se na to dívámTo chceš říct, že třídenním díváním se na seznam Tvých dobrých vlastností jsi vypudila z nesympatického šéfa?
![]()
![]()
Tak tomu principu nerozumím.....Blossom ,muzu se zeptat po cem se tu pidis a proc?
Zeptat se můžeš.
Agewo, mě bolí, že nejsem v Jeruzalemě. Ale nevím, proč tam chci být.
Tulipánko,mohla bys více osvětlit co ještě jsi - kromě pročítání si seznamu svých dobrých vlastností - pro zbavení se svého šéfa dělala?
Jsme tu na vlákně kineziologie, tak to myslím není úplně , dozvědět se, jak někomu podobé metody zafungovaly...
Upravil(a) Blossom (8. 11. 2011 20:05)
majkafa napsal(a):
Tak se tam rozjeď, aspoň zas na dovolenou. Nebo z nějakého důvodu nemůžeš?
Blossom napsal(a):
Zeptat se můžeš.
To teda jo,to vim. Zdani klamou-ja se vlastne ani neptam.
Me se na Tvych otazkach pro Tyliupku proste cosi nezda. To je cele.
Není tady
Blossom, já už jsem tam byla. A pojedu zase, možná už příští rok.
majkafa napsal(a):
Jestli ona to agewa nemyslela prave tak,ze si tu bolest mas prozit az do dna a zjistit proc Te to boli ze tam nejsi. Kapito ?
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jestli ona to agewa nemyslela prave tak,ze si tu bolest mas prozit az do dna a zjistit proc Te to boli ze tam nejsi. Kapito ?
hirondel, prosím tě, buď tak laskava a nepřekládej mi jiné babinetky. nebo máš pocit, že agewa potřebuje mluvčí a že já od tebe potřebuji něco vysvětlit? Proč máš ten pocit?
hirondel, Metelescu blescu. ČIli - jdi si po svejch.
Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
Blossom Tvoje reseni je asi takovy jako dat mrtvemu salu aby mu nebyla zima.
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
hirondel, prosím tě, buď tak laskava a nepřekládej mi jiné babinetky. nebo máš pocit, že agewa potřebuje mluvčí a že já od tebe potřebuji něco vysvětlit? Proč máš ten pocit?
hirondel, Metelescu blescu. ČIli - jdi si po svejch.
Klidek. Rekla jsem timto zpusobem svuj nazor.Nikoho neprekladam. Kapito?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
Blossom Tvoje reseni je asi takovy jako dat mrtvemu salu aby mu nebyla zima.
No, možná je to mé řešení pořád ještě lepší, než to tvé - totiž žádné.
A nebo maximálně zas několik tvých nekonečných otázek....
Blossom napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tak se tam rozjeď, aspoň zas na dovolenou. Nebo z nějakého důvodu nemůžeš?Blossom Tvoje reseni je asi takovy jako dat mrtvemu salu aby mu nebyla zima.
No, možná je to mé řešení pořád ještě lepší, než to tvé - totiž žádné.
![]()
![]()
A nebo maximálně zas několik tvých nekonečných otázek....
V zadnem pripade to Tve reseni neni lepsi,protoze je mimo misu.
No a co se tyka meho reseni,to co bylo receno uplne staci.
Není tady
Arcanum napsal(a):
majkafa napsal(a):
myslela to tak.Majkafa sice odpověděla "správně"., ale je to jen začátek. Ona musí zjistit, "co je za tím".
Není tady
Majko,
teď jsi mi připomněla moji poslední klientku. Taky jsme hledaly a ona nevěděla vlastně co...ani já jsem to dlouho nevěděla a ani jsem nemohla, protože to nebylo moje a nemohla jsem jí nic podsouvat, taky k čemu. Jen bych "hádala".
Tak mně napadlo pustit jí hudbu. Konkretní hudbu. A byly jsme TAM. Byl to fičák, ale zvládla to, protože je to holka šikovná
Ty tu "konkretní hudbu" hledat nemusíš, pro tebe je to Jeruzalém.
Jen nevím, zda je tak úplně dobré, abys do toho šla sama, vím, co "to" umí.... Ale to je na tobě. Každopádně do toho jdi, ať to na tebe pak někde nejukne v nejméně vhodnou dobu a nezastihne tě to nepřipravenou.
Příjdeš na to, určitě
Není tady
agewa napsal(a):
Majkafa sice odpověděla "správně"., ale je to jen začátek. Ona musí zjistit, "co je za tím".
Ano i to jsem pochopila.
Není tady
Pan dvě události a konkrétní místa v Jeruzalemě ze života Ježíše ve mně vyvolávají jistotu, že jsem tam tenkrát byla. To zní asi bláznivě, šíleně, neslučuje se to s rozumem, ale já to opravdu cítím.
Vyhnání kupců z chrámu a místo, kde podle bible Ježíš potřetí padá pod křížem, když uvidí po své levé ruce Golgotu. Na tom místě jsem v sobě cítila, co cítil on. Je to střelené, ale já to vím. Podíval se doleva a cítil naprostou beznaděj, že ještě dojte támhle, kousíček a tam bude viset a tam zemře a všechno skončí. Ty pocity nelze slovy popsat, na to žádná slova nestačí.
majkafa napsal(a):
Pan dvě události a konkrétní místa v Jeruzalemě ze života Ježíše ve mně vyvolávají jistotu, že jsem tam tenkrát byla. To zní asi bláznivě, šíleně, neslučuje se to s rozumem, ale já to opravdu cítím. Vyhnání kupců z chrámu a místo, kde podle bible Ježíš potřetí padá pod křížem, když uvidí po své levé ruce Golgotu. Na tom místě jsem v sobě cítila, co cítil on. Je to střelené, ale já to vím. Podíval se doleva a cítil naprostou beznaděj, že ještě dojte támhle, kousíček a tam bude viset a tam zemře a všechno skončí. Ty pocity nelze slovy popsat, na to žádná slova nestačí.
a proč by to bylo bláznivé?
Znám tyhle pocity. Sice se týkají jiné osoby v tomto "příběhu" , ale znám to. Teprve nedávno se mi povedlo ty pocity "doprožít" , ukončit bolest , která mě trhala na kusy, drala se z hlubin duše .Zvládla jsem to .
Není tady
majko,
jak říká agewa: znám to a myslím, že takových lidí je víc, jen se o tom nemluví.
A není na tom nic "nadpřirozeného", zvládnout se to dá
Upravil(a) Pandorraa (8. 11. 2011 21:40)
Není tady
Blossom napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Blossom napsal(a):
Prosím, můžeš být konkrétnější? Jako - jakou 3denní práci myslíš? Předem dík.
Bloss,
já přijímám, co mi vadí a taky vzhledem k tomu, že to bylo hodně o sebevědomí, tak jsem se na papírek napsala všechny své dobré vlastnosti. A jen jsem zírala, často se na to dívámTo chceš říct, že třídenním díváním se na seznam Tvých dobrých vlastností jsi vypudila z nesympatického šéfa?
![]()
![]()
Tak tomu principu nerozumím.....
Bloss,
věříš principu, že co máš v hlavě, ve tvém povědomí, to se ti děje ve tvém životě? Pokud ano, tak když změníš své podvědomí (nízká hodnota), už ti to šéf nebude muset pořád ukazovat a bude moci odejít
Konkrétně to funguje tak, že si uvědomíš všechny své nepříjemné pocity. Tak např. vadí mi, že si mě šéf neváží. Tak si přijmu, že si mě šéf neváží. K tomu mě napadne, že si nevážím sama sebe. Přijmu to také. Pak se ptám, zda mám pořád pocit, že si mě šéf neváží, pokud nemám, změnila jsem své podvědomí a šéf si mě může vážit. Tak je to zjednodušené
Upravil(a) Tulipánka (8. 11. 2011 21:13)
Není tady
majkafa napsal(a):
Majkafo,
tak pojeď s námi na jaře do Egypta a můžeš si dát výlet ke Zdi nářků. Letos na podzim to nevyšlo, ale na jaře už to musí vyjít. Pan prý pojede také a už mám další babu do party, možná 2
Není tady