Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 10. 2011 17:22

váhavá
♥♥♥----

Kineziologie

Absolvovali jste někdy kineziologii? Pomohla vám?

Není tady

#2 9. 10. 2011 18:39

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kineziologie

váhavá napsal(a):

Já i moje dcera, ano pomohla

Není tady

#3 9. 10. 2011 19:19

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

ano a pomohla

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#4 22. 10. 2011 21:41

váhavá
♥♥♥----

Máte někdo zkušenost nebo typ na dobrého kineziologa v Praze?

Není tady

#5 23. 10. 2011 10:06

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj, pomohla na čas, ale nevím zda ptoto, že jsem se vypovídala či protože fungovala.

Není tady

#6 23. 10. 2011 13:53

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Absolvovala, bohužel mi vůbec nepomohla. Pro mě vyhozené peníze. Ale možná to bylo proto, že jsme si s paní nesedly....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#7 23. 10. 2011 13:59

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Dvakrát, u dvou "odborníků".
Bylo to k ničemu, ale tonoucí se stébla chytá.
Dodnes nevím, jestli ty paní (a jedna z nich byla dokonce MUDr.!) tomu věřily, co prodávaly, ale každopádně to ani nesedělo, ani nepomohlo.
Nic. Minulo mě to. A to jsem tomu fakt věřit chtěla.

Není tady

#8 23. 10. 2011 19:18

Janči
♥♥♥----
Místo: Praha

Absolvovala a nic se nezměnilo...takže nepomohlo....dostala jsem i bachovy esence (no, koupila si) ale nemůžu říct, že bych viděla jakékoli výsledky...

Není tady

#9 23. 10. 2011 19:43

agewa
♥♥♥♥♥♥-

kdysi jsem jich absolvovala několik a pomohly

Není tady

#10 27. 10. 2011 22:10

Mari
♥♥-----

váhavá napsal(a):

Ahoj, chodila jsem na kineziologii před pár lety. Ta paní pracovala i s minulými životy. A na to já moc nevěřím. Ale i tak mi  to pomohlo. Vžila jsem se totiž do jedné ženy z prvobytně pospolné společnosti. Díky tomu jsem teď silnější.wink

Upravil(a) Mari (27. 10. 2011 22:11)

Není tady

#11 28. 10. 2011 9:27

Blossom
Host

Damila napsal(a):

Dvakrát, u dvou "odborníků".
Bylo to k ničemu, ale tonoucí se stébla chytá.
Dodnes nevím, jestli ty paní (a jedna z nich byla dokonce MUDr.!) tomu věřily, co prodávaly, ale každopádně to ani nesedělo, ani nepomohlo.
Nic. Minulo mě to. A to jsem tomu fakt věřit chtěla.

Přesně tak jsem to měla já, jen s tím rozdílem, že jsem byla v průběhu několika let u tří různých kinezioložek. Mimochodem - ty tři dámy se neshodly vůbec v ničem. Jen každá z nich mě "našla" jiné období, kdy jsem se údajně zablokovala (jedna prý v 17, jedna prý v mých 2 letech a ta třetí myslím někde v minulém životě).

Mě přijde, že tady dost funguje to, že se ze svého trápení vypovídáte ( už to přináší úlevu) a dál někomu zkrátka funguje placebo efekt: Oni vám "najdou" kdy jste se "zablokovala", následně vás "odblokujou" a řeknou - teď už to máte odblokované, už vám bude líp.

Mě to nepomohlo tedy vůbec (naopak mě to na pár dní víc rozhodilo), mě pomohla vždy dobrá psycholožka.

Zajímavé je však to, že dcera to má přesně naopak - psycholožka nezabírala, až pak ta kineziologie. A byla to tatáž psycholožka a jedna z těch kinezioložek byla tatáž u mě i u ní.

Myslím, že to je tím, že dcera je při svém mládí důvěřivější, snadněji něčemu opravdu uvěří. No a já omlácená životem a vybavená zkušenostmi prostě už jen tak něčemu nevěřím. Přestože  ke všem třem kinezioložkám jsem šla s důvěrou , nadějí a touhou s nimi spolupracovat.

Mimo jiné - o mé a dceřině zkušenosti s kineziologií jsem tu založila asi před 2 lety vlákno, jmenovalo se myslím Kineziologie - jakou s ní máte osobní zkušenost?
Tak si to kdyžtak zájemci najděte, ať tu znovu neopakujeme již dávno probrané téma.

#12 30. 10. 2011 13:20

Alyssa
♥♥♥♥---

Absolvovala a nepomohla.. asi to bylo tím, že mě metody kineziologie moc nepřesvědčily. Paní byla velmi milá, ale když mi oznámila, že zablokování se stalo kolem 40tého roku mojí prapraprababičky a ať si asi představím, co mohla mít za problém, vůbec jsem si nic představit nedokázala a nechápala jsem ani to, jak by to mohlo s mým tehdejším problémem souviset.
Myslím, že dobrý psycholog je lepší řešení - asi pro lidi racionálněji uvažující a naopak pro ty, kteří věří v alternativní medicínu a věci mezi "nebem a zemí" může být přijatelnější cesta kineziologie..

Není tady

#13 30. 10. 2011 16:10

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já když si pomáhám sama, tak na sobě zrovna vidím výsledky. Když jsem přijela z prvního týdenního semináře, tak jsem nesprdla mamku, že tu měkou matraci místo nad tu tvrdou dala pod tvrdou matraci, takže Davídek spal celý týden na tvrdé matraci. Já se tomu musela smát a mamka nechápala big_smile
Pak jsem objala tátu, se kterým jsem se neobjímala snad nikdy a ten chudák byl tak paf, že mě ani nebyl schopný obejmout dumbom
Takže existují metody, kde jsou ihned viditelné výsledky, kdy se ti už na terapii uleví a pak přijdeš domů a už ty změny vidíš ve svém životě stolt

Není tady

#14 30. 10. 2011 16:40

majkafa
Host

Tulipánko, ale zřejmě ti to moc nefunguje, když máš problémy se svým šéfem, jak jsem někde četla.

Vlastně se zamýšlím sama nad sebou. Myslím, že i když bychom byli v "superpohodě", čas od času přijdou smutky a splíny. Ale pokud jsme uvnitř v pohodě, vyrovnaní, lépe se nám i tyto smutky a splíny překonávají. Zjistila jsem, že není dobré s nimi bojovat. Že je stačí nechat s tím, že zase časem odezní.
Někde jsem četla: Nebojujte. Sněte.smile

Upravil(a) majkafa (30. 10. 2011 17:07)

#15 30. 10. 2011 17:19

koniklec
♥♥♥♥---

Byla jsem kdysi a ovlivnilo mě to - jenže úplně jinak, než jsem potřebovala.

Není tady

#16 30. 10. 2011 18:32

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Já vám nevím, já mám kinezku především za dobrou diagnostiku. když je potřeba vytáhnout z podvědomí něco, co "nevidíte a nejste schopni vidět". Pak u dobrého kineziologa ty obrazy mohou pomoci rozklíčovat problém. No a pak je to bud na sezení u psychologa a nebo si pomaloučku pomáhat sám, když víte jak fungujete a jak vám to pokračuje. Já si takhle vyřešila vleklý zdravotní problém. Psychosomatický základ jsem rozpitvala a vyřešila a od té doby mám zase nealergický průběh. ne že bych tedy nereagovala na alergeny, ale rozhodně v mírné formě, kterou nemusí ani farmaka.

Majkafo, to že si Tulip vyřeší jednu otázku a jednu úroveň neznamená automaticky, že má vyřešeno vše. Bud se posmíváš a jsi jedubaba a nebo nevíš o čem mluvíš. V každém případě na mě tvoje slova působí jako slon v porcelánu.

Není tady

#17 30. 10. 2011 18:34

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majkafo,
myslíš, že existuje zázračná metoda, která tě během několika hodin zbaví všech tvých problémů? Pokud je někdo zasekanej, může to trvat i roky.
Jsou témata, která odbouchneš hned. Pokud si ale 25 let buduješ mindráky spojené s vlastní hodnotou a sebeláskou nečekej, že za 1 sezení je z tebe sebevědomý člověk, který zná svoji hodnotu, ví co chce a umí toho dosáhnout.

Není tady

#18 30. 10. 2011 18:36

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Problémy s internetem, omylem posláno 2x

Upravil(a) Tulipánka (30. 10. 2011 18:36)

Není tady

#19 30. 10. 2011 18:43

majkafa
Host

Tulip, ty to přeciž neděláš jedno sezení. Čtu tě už roky.

#20 30. 10. 2011 18:49

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

A kdo jsi ty majkafo, že si troufáš soudit a hážeš kamenem........?

Není tady

#21 30. 10. 2011 18:50

majkafa
Host

PavlaH napsal(a):

A kdo jsi ty, že si troufáš tvrdit, že soudím? hm.

#22 30. 10. 2011 18:53

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Majky,
nedělám to jedno sezení, ale od srpna minulého roku wink A myslím, že kdybys mě znala, viděla bys, jaké se se mnou od té doby udály změny.
Vím, že většina z nás si nese z dětství hodně bloků, ale já byla fakt pekelně zamindrákovaná a pocit viny obrovský.
Teď se cítím svobodněji a mám nadhled. To je pro mě velký pokrok a za něj se oceňuji hjarta

Není tady

#23 30. 10. 2011 18:54

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

PavlaH napsal(a):

Pavlo, děkuji ti pussa . Zvládám to už sama storstark

Není tady

#24 30. 10. 2011 19:19

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Tuli, tohle se ale tebe vůbec netýká, primárně na třech diskuzích vidím totéž. Nedá mi to abych se neptala. Já vím, že už zvládáš. Znám tě... hjarta

Majkafo, sáhni si na své ego, sáhni si na své emoce a čti po sobě... třeba pochopíš co za tvými slovy vidím. Nejde jen o tento výkřik, ale trvá to tři čtyři měsíce. Pomalu nám hořkneš, nebo ti hořkne život? Ještě nedávno jsi tu ženská plánovala a radovala se ze změn a ted... hm hm... No dost už, co jsem chtěla jsem udělala, to ostatní už není moje. PApa

Není tady

#25 30. 10. 2011 19:25

majkafa
Host

Tulipánko, děkuji za vysvětlení a držím palce. par
Jak už jsem psala v předchozím příspěvku, že se zamýšlím vlastně sama nad sebou, zemřel mi tento týden nečekaně můj oblíbený bratranec. Kdysi mezi 13 a 20 lety jsem ho milovala a kdoví, možná i on mě, strávili jsme spolu hodně hezkých chvil. Ale byli jsme příbuzní a nikdy jsme nemluvili o citech. V posledních letech, když zůstal sám a já taky, jsme byli spolu hodně v kontaktu a bylo to jako tenkrát, zase ta hluboká vzájemná blízkost a spřízněnost.
V úterý večer se díval na televizi a zemřel. Byl o 6 let starší, než já. Tak se s ním v duchu loučím a vím, že jestli o tom měl vědět, že jsem ho milovala, tak to určitě věděl. A že je tu stále se mnou, i když fyzicky odešel.
A tak je mi tak nějak smutno, ale jsem ráda, že jsem ho mohla znát a že patřil do mého života. Byl to muž, jakého bych si přála mít jako životního partnera.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí