29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Děti spaly od narození v postýlce a má vnoučátka taky. S usínáním žádný problém. Zazpívala jsem uspávanku, později přečetla pohádku, pusinka na dobrou noc a děti v klidu usnuly.
Kdyby děti spaly s námi v posteli, bála bych se, abychom jim neublížili. A taky by si nikdo z nás neodpočinul, tak k čemu by to bylo dobré, mačkat se a nemít pohodlí ani my, ani děti. Pokud je to jen trochu možné z prostorových důvodů, myslím si, že děti by od narození měly spát ve své postýlce.
Ostatně, vzpomněla jsem si, když jsme bydleli v cikánské kolonii, tam chodila dětská zdravotní sestra kontrolovat, jestli má dítě své vlastní lůžko. Nu a aby to cikáni nebrali jako diskriminaci, kontrolovalo se i v necikánských domácnostech. (To bylo ještě za socializmu)
Není tady
Eva. napsal(a):
Děti spaly od narození v postýlce a má vnoučátka taky. S usínáním žádný problém. Zazpívala jsem uspávanku, později přečetla pohádku, pusinka na dobrou noc a děti v klidu usnuly.
Kdyby děti spaly s námi v posteli, bála bych se, abychom jim neublížili. A taky by si nikdo z nás neodpočinul, tak k čemu by to bylo dobré, mačkat se a nemít pohodlí ani my, ani děti. Pokud je to jen trochu možné z prostorových důvodů, myslím si, že děti by od narození měly spát ve své postýlce.
Ostatně, vzpomněla jsem si, když jsme bydleli v cikánské kolonii, tam chodila dětská zdravotní sestra kontrolovat, jestli má dítě své vlastní lůžko. Nu a aby to cikáni nebrali jako diskriminaci, kontrolovalo se i v necikánských domácnostech. (To bylo ještě za socializmu)
Tam je právě trošku problém s kojením, moje vnoučata byly kojený skoro do 2 let a běžně usínaly u prsu , vnučka jinak neusnula, než u prsu . Takže když se v noci probudila , spala neklidně , dostala prs a byla hned v limbu .To by musela maminka vstávat k postýlce někoikrát za noc a vůbec by se nevyspala .
Není tady
olasik napsal(a):
Moje dcera se taky v určitým věku rozhodla, že děti dá do psstýlky a zkoušela zhora uvedenou metodu .
Nakonec to vzdala a s dětma spí dodnes , myslím že vnouček plynule přejde v 17 letech ke slečně v posteli , protože si neumím představit , jak ho ze svý postele dostane .
Ale pro psychiku dětí je nejlepší bejt v bezpečí u maminky.
Není tady
Moje děti měly své postýlky, ale stejně spaly se mnou. U kojení to je prostě nejpohodlnější, usly u prsa a bylo. Samostatně kluci spali v pokojíku 6 a 3 roky (předtím spali se mnou na letišti ) a holka od 4 let
Pro mě to bylo jednodušší ,že jsem je měla při ruce a nemusela vylejzat, když mě potřebovali.
Není tady
Stránky: 1 2