18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Máme v dnením světě mnoho starostí. Od těch, co moc nemůeme změnit (i kdy máme demokracii a volby)
jako je například portfolio potenciálních (neschopných a předem skorumpovaných) taky-politiků (odejdou růový, přijdou modří, či jiní kanárci a ptáci, z kterých si pak vybíráme nae elity, co nás (ne-)representují), a po ty mení problémy, kaodenní, jako např. co dát naemu dítku na svačinu, co uvařit dnes k večeři, kam (a za co) na dovolenou. Mezitím jetě dalí, větí, jako například jak si najít (lepí) práci, vybrat levnou dovolenou, nejlepí hypotéku a nedat se u toho napálit, zvolit dobré očkování pro dceru, atd atd... Starostmi nevíme někdy co dřív, jak se zastavit, zasmát.
Ale u toho se nám dějí rovně veselé věci. Někdy i právě, kdy ty starosti řeíme. Určitě jsou rovně kadodenní součástí naeho ivota. Smích pomáhal lidem i národům v nejtěích chvílích. Známe vtipy z roku 68, například.
Máte chu se podělit s vaím smíchem, úsměvem, něčím co potěí dalí? Zasmát se nad svým veselým příběhem? Říci zde něco vtipného, co se stalo včera vaemu sousedovi (nebo vám, samozřejmě) zábavného, komického, nebo vaemu dítku ve kole, kolce či vaí mamince v domově důchodců, kde jste jí za úplatke po dvou letech dostala? Já práve včera slyel, jak se na sluební cestě muselo auto plné kolegů kůli zapomenuttému mobilu jedné z pasaérek
vrátit sto kilometrů - aby na místě pak zjisitili, a dotyčná, která jej "ztratila", se zvedla ze sedačky v autě, e na tom mobilu seděla? Nezabila by jste jí v tu chvíly? Ja asi ano, kdy bych v tom autě seděl...
Nebo jen znáte dobrý vtip, který jste včera slyela u vaí kadeřnice? Nebo přečetla v místním plátku "Mysliveckého/Femistického sdruení Horní Dolní"? Klidně můe být i v místním nářečí - ty já mám osobně
moc rád. Hned začnu nějakým tam od nás, ze "aženeho Vychodu" (tj Východního Slovenska, četí mui co byli z některým na vojně vám řeknou, co je to za "ivočiní druh" ů), kde se mluví tak, e si u někdy nerozumíme ani my jeden druhému. A sám doufám, e si zde přečtu brzo například nějaký typický vtip pro Ostravu, či z
Jiních nebo Západních Čech...
Máte ráda černý humor, humor anglický, nebo ten z dob komunismu či z časů vejka? Mám sám pocit e vejk je tady pořád s náma... Či o policajtech? ;-)
Tak na to ve je tady teď prostor. Pozor, začínáme... Vae příspěvky a komentáře vítány. A tady toho bude víc, tak uděláme vhodná subfora, například, extra pro vtipy a extra vae příhody ze ivota, zatím je pite, jak si přejete...
Není tady
"Mami, zjá mám lístek za devět, za kolik ty?"
"Já s Matýskem za 18."
"A kolik z toho je za Matýska?"
"Nic."
"Aha. Tak ty má za 18, protoe se u stará, jo?"
"Stará ne, dospělá."
"Mami, a za kolik by měl lístek děda?"
(Dialog se starím synem při čekání na MHD)
Není tady
poslala jsem manela do lékárny pro Holtovu mast. Chce to napsat? ptám se. Ne, to nezapomenu, holt nejsem tupej, ne. Přiel do lékárny a chtěl Tupoltovu mast, lékárnice na něj koukala, e to nezná, tak mi volal a vylíčil, co se stalo, abych mu řekla, jak e se ta mast jmenuje.
Není tady
Mne otec vzdy hovoril ze ked pridem domov s priatelom... tak mu zabije psa a zlomi bielu palicku
Není tady
To je ale karedá nevesta
!! NO DOVOźTE to je moja dcéra!!!
Prepáčte ja som nevedel e ste jej otec!
NO DOVOźTE ja som jej matka!!!!!
Není tady
Pár vtipů o muích
Úspěný mu je takový, který dokáe vydělávat víc, ne jeho ena utrácet.
Co je chlapská definice romantiky? . . Sex.
Proč se chlap po čtyřicítce zpotí mezi prvním a druhým číslem? . . Protoe je mezi tím léto.
Dalí skvělé vtipy naleznete zde http://www.mrte.cz/vtipy/
Není tady
Stránky: 1