Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 10. 2011 22:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Znáte (nové) hnutí/strany, které chtějí něco změnit? Sem s nima!

Xsara napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Xsaro - ano, tady, hned v prvním příspěvku je "výlet za jedním takovýmto hnutím - konkrétně Už stačilo", co je na tom k nepochopení, že reaguji přímo na toto hnutí?
Píše se o Už stačilo a přítomen je Kalik - tudíž jsem psala, že jsem konkrétně oslovila toto hnutí a Kalika.
Takže tobě by se zdálo více košer, kdybych nejmenovala jen toto hnutí (by o něm je vlákno), nýbrž obrázek a hodnocení, či názor si utvořila POUZE, až oběhnu se stejnou otázkou všechny (nespokojíš se s tím, že píšu, že diskutuji i s podobně zaměřenými skupinami) a pak a podávám raport?

A ano, mě to tak, jak si obstarávám informace postačuje a v drtivé většině se nemýlím,  mívám jasno a vytvořen ucelený obrázek - nepotřebuji mít  o své aktivitě s kým, jak  a proč vydán autorizační certifikát, nejlépe s kulatým razítkem (možná, ještě notářky ověřen pro věrohodnost).
Stačí? lol

Abych si udělala obrázek o tobě? Úplně. lol

Tak přeci jen to bylo k něčemu dobré wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#27 8. 10. 2011 22:54

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

ViktorkaM napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...A ano, mě to tak, jak si obstarávám informace postačuje a v drtivé většině se nemýlím,  mívám jasno a vytvořen ucelený obrázek - nepotřebuji mít  o své aktivitě s kým, jak  a proč vydán autorizační certifikát, nejlépe s kulatým razítkem (možná, ještě notářky ověřen pro věrohodnost).
Stačí? lol

Jeste prosim sundat klapky z oci... gloria

Viktorko - ty klapky z očí raději sundej sama - a to pro všechny oblasti žití. Moc by ti to pomohlo cool
Já nejsem ten, kdo brečí celé dny na internetu, jak žije špatný život...vissla

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#28 9. 10. 2011 21:07

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#29 9. 10. 2011 22:15

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Ok, Klokane... Taky DOBRYYYY!
Stejne jako spousta novych agitatoru...
Bohuzel "konstruktivni reseni" nenavrhuji - nebo jej nevidim? stolt

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#30 10. 10. 2011 7:04

Petra101
♥♥♥♥♥♥-

Unikátní data: 50 českých úředníků bere přes 100 tisíc:

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole … =centrumHP

bez komentáře

Optimista prohlašuje,že žijeme v nejlepším možném světě .Pesimista se obává,že je to pravda.
Vox populi - vox dei.   
Drahokamem demokracie je cenzor.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí