18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Xsaro - ano, tady, hned v prvním příspěvku je "výlet za jedním takovýmto hnutím - konkrétně U stačilo", co je na tom k nepochopení, e reaguji přímo na toto hnutí?
Píe se o U stačilo a přítomen je Kalik - tudí jsem psala, e jsem konkrétně oslovila toto hnutí a Kalika.
Take tobě by se zdálo více koer, kdybych nejmenovala jen toto hnutí (by o něm je vlákno), nýbr obrázek a hodnocení, či názor si utvořila POUZE, a oběhnu se stejnou otázkou vechny (nespokojí se s tím, e píu, e diskutuji i s podobně zaměřenými skupinami) a pak a podávám raport?
A ano, mě to tak, jak si obstarávám informace postačuje a v drtivé větině se nemýlím, mívám jasno a vytvořen ucelený obrázek - nepotřebuji mít o své aktivitě s kým, jak a proč vydán autorizační certifikát, nejlépe s kulatým razítkem (moná, jetě notářky ověřen pro věrohodnost).
Stačí?Abych si udělala obrázek o tobě? Úplně.
Tak přeci jen to bylo k něčemu dobré
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
...A ano, mě to tak, jak si obstarávám informace postačuje a v drtivé větině se nemýlím, mívám jasno a vytvořen ucelený obrázek - nepotřebuji mít o své aktivitě s kým, jak a proč vydán autorizační certifikát, nejlépe s kulatým razítkem (moná, jetě notářky ověřen pro věrohodnost).
Stačí?Jeste prosim sundat klapky z oci...
Viktorko - ty klapky z očí raději sundej sama - a to pro vechny oblasti ití. Moc by ti to pomohlo
Já nejsem ten, kdo brečí celé dny na internetu, jak ije patný ivot...
Není tady
Není tady
Ok, Klokane... Taky DOBRYYYY!
Stejne jako spousta novych agitatoru...
Bohuzel "konstruktivni reseni" nenavrhuji - nebo jej nevidim?
Není tady
Unikátní data: 50 českých úředníků bere přes 100 tisíc:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spole … =centrumHP
bez komentáře
Není tady
Stránky: 1 2