6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, jen malinkatej rozdil v tom je: nevera je spatnost, a vecne se podrizovat spatnosti je hloupost. Takze: oboje zlikvidovat.
Byt verny (sobe), spravedlivy (vuci vsem) a svobodny (navzdy)
Není tady
Draku, neblbni.....to byl příklad, nevěra! Zrovna Zklamče!! A ivelný tohlencto......to taky
Není tady
Přerod společnosti můe být tehdy, a kadý jedinec společnosti bude mentálně schopný.
Hezký přirovnání - nevěra stávajícm pořádkům. Pak se hukáe :-) Ale i pak bude nutné, aby na tom následném pořádku vichni pracovali - tak, aby se měli dobře, přesně tak, jak chtějí. Aby to klapalo ku spokojenosti vech. Jene člověk je ne/myslící tvor. Někteří svůj rozum vyuívají na 25% a jiní na pouhých 5% pak tu je právě ten nepoměr.
Prostě lid se dělí na schopný, neschopný a vehoschopný.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Draku, neblbni.....to byl příklad, nevěra! Zrovna Zklamče!! A ivelný tohlencto......to taky
Sklidni hormon Vlčice rejping by ti el
jetě dopisuji...
ale jsem se s tím vypořádala ku spokojensti , rychle, jasně, stručně....ádné dlouhodobé rejpání v houně a přesně takhle by mohla na svém problému máknout i ta vdova uklízečka = ku spokojenosti své vlastní. Protoe spokojenst jedince se odráí do celého ití.
Upravil(a) Zklamaná (8. 10. 2011 18:25)
Není tady
Jestli si někdo myslí, e se z toho marasmu vyvlíkne tím, e umře, mýslí se. Inkarnuje se zase do toho marasmu
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Erem:
kdysi jsem ti nabídla monost vydělávat - jen jsem chtěla vědět, co jsi ochotna pro své lepí ití udělat. Nebyla jsi ochotná si udělat ani řidičák, a ani se přestěhovat za prací. Nemluvě o tom, e bys místo tlachání na Babinetu se měla naučit anglicky, nebo německy. Tak co brečí? Ty se chce mít takhle - pokud by ses chtěla mít jinak, tak pro to něco udělá - třeba zvedne zadek.
No, to je chyba, člověk se má učit nový věci a má chytit příleitost, kdy bych dostala nějakou nabídku na dobrou a dobře placenou práci, perspektivní, zajímavou a pro mě přínosnou, naučila bych se klidně i hebrejsky a udělala si řidičák třeba na obrněnej transportér
Kdy se někomu nechce ,je to pak těký. Kdy někdo není ochoten udělat pro lepí ití nic,nemá právo brečet, e má patný ití.
Není tady
KALIK napsal(a):
Jestli si někdo myslí, e se z toho marasmu vyvlíkne tím, e umře, mýslí se. Inkarnuje se zase do toho marasmu
Nejni nad správné slovo v pravou chvíli Hřejivé a povzbudivé. Ale já to teda jetě odloím.
Není tady
KALIK napsal(a):
take tímto vlastně říká, e se nic moc nezmění....
Není tady
A jaká e je mentalita lidí v ČR?
http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz- … l?ref=boxF
nejde o zloděje a nejde o útočníka......
a s tímhle materálem chce někdo spravedlivý svět? No, jestli nějaké inkarnace jsou, tak hezky zpátky do stejného marasmu ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
A jaká e je mentalita lidí v ČR?
http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz- … l?ref=boxF
nejde o zloděje a nejde o útočníka......
a s tímhle materálem chce někdo spravedlivý svět? No, jestli nějaké inkarnace jsou, tak hezky zpátky do stejného marasmu ...
Zklamaná, co se ti na tom nelíbí? Cikáni se chtěli postarat sami o sebe, příhlíející se starali té sami o sebe....a ten, co se staral o ty druhý a ne o sebe, dostal po papuli. Tak to má být, jak stále zde opakuje, kadej se má starat sám o sebe.
Není tady
Zklamčo, neboj, bude mít monost si proít to, co dělá teď ostatním
Není tady
haiel napsal(a):
...Zklamaná, co se ti na tom nelíbí? Cikáni se chtěli postarat sami o sebe, příhlíející se starali té sami o sebe....a ten, co se staral o ty druhý a ne o sebe, dostal po papuli. Tak to má být, jak stále zde opakuje, kadej se má starat sám o sebe.
Dobry postreh...
Jakto, ze jim vsem nefandi?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Dobry postreh...
Jakto, ze jim vsem nefandi?
A já bych řekl, e fandí
Není tady
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Není tady
Viktorko, Kaliku...
Postarat se o sebe a postarat se o sebe je diametrálně odliné. Těko to vak stále vysvětlovat "zaslepeným" viď Viktorko
haiel: ironie?
Není tady
Jó, kdyz zaslepeny vysvetluje, ma to nekdy opravdu tezky... , pak si musi furt overovat, jestli byl dostatecne pochopen, nebo si z nej nekdo jen dela prcu... (teda pardon - reaguje "vazne", nebo "ironicky"...)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Jó, kdyz zaslepeny vysvetluje, ma to nekdy opravdu tezky... , pak si musi furt overovat, jestli byl dostatecne pochopen, nebo si z nej nekdo jen dela prcu... (teda pardon - reaguje "vazne", nebo "ironicky"...)
Ví co Viktorko - ty dostává od ivota přesně to, co potřebuje. Ráda zůstanu tak "zaslepená" jak mě vidí. Jsem tak spokojená - jak si na tom ty se svou ivotní spokojeností? Jetě e má k dispozici tyto monosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si uívej plnými douky
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Jetě e má k dispozici tyto monosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si uívej plnými douky
Bingo. A preju to vsem... bez rozdilu...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Jetě e má k dispozici tyto monosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si uívej plnými douky
Bingo. A preju to vsem... bez rozdilu...
no hlavní je, e se má čím uchlácholit.... to já radi srandu a koláče vem, co chtějí
Upravil(a) Zklamaná (9. 10. 2011 11:36)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Cokoliv dělá, to se ti vrátí. Pokud lidi miluje, chová se k nim s úctou a láskou, toté se ti vrátí To je přeci fajn, ne?
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Cokoliv dělá, to se ti vrátí. Pokud lidi miluje, chová se k nim s úctou a láskou, toté se ti vrátí To je přeci fajn, ne?
Tak to jsem v naprostý pohodě...vím, co dělám
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ví co Viktorko - ty dostává od ivota přesně to, co potřebuje.
To vichni, Zklamčo, to vichni.
Není tady
Jo.
Nekteri se ale holt ponekud minuli cilem...
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ví co Viktorko - ty dostává od ivota přesně to, co potřebuje.
To vichni, Zklamčo, to vichni.
proto vím, co dělám
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tak to jsem v naprostý pohodě...vím, co dělám
To to gut. Nevědomost je blbá a kdy ví, co dělá, tak pak nebude překvapená, co se ti vrátí. A tak je ideální
Není tady