29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, jen malinkatej rozdil v tom je: nevera je spatnost, a vecne se podrizovat spatnosti je hloupost. Takze: oboje zlikvidovat.
Byt verny (sobe), spravedlivy (vuci vsem) a svobodny (navzdy)
Není tady
Draku, neblbni.....to byl příklad, nevěra! Zrovna Zklamče!! A živelný tohlencto......to taky
Není tady
Přerod společnosti může být tehdy, až každý jedinec společnosti bude mentálně schopný.
Hezký přirovnání - nevěra stávajícm pořádkům. Pak se hukáže :-) Ale i pak bude nutné, aby na tom následném pořádku všichni pracovali - tak, aby se měli dobře, přesně tak, jak chtějí. Aby to klapalo ku spokojenosti všech. Jenže člověk je ne/myslící tvor. Někteří svůj rozum využívají na 25% a jiní na pouhých 5% pak tu je právě ten nepoměr.
Prostě lid se dělí na schopný, neschopný a všehoschopný.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Draku, neblbni.....to byl příklad, nevěra! Zrovna Zklamče!!
A živelný tohlencto......to taky
Sklidni hormon Vlčice rejping by ti šel
ještě dopisuji...
ale jsem se s tím vypořádala ku spokojensti , rychle, jasně, stručně....žádné dlouhodobé rejpání v houně
a přesně takhle by mohla na svém problému máknout i ta vdova uklízečka = ku spokojenosti své vlastní. Protože spokojenst jedince se odráží do celého žití.
Upravil(a) Zklamaná (8. 10. 2011 18:25)
Není tady
Jestli si někdo myslí, že se z toho marasmu vyvlíkne tím, že umře, mýslí se. Inkarnuje se zase do toho marasmu
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Erem:
kdysi jsem ti nabídla možnost vydělávat - jen jsem chtěla vědět, co jsi ochotna pro své lepší žití udělat. Nebyla jsi ochotná si udělat ani řidičák, a ani se přestěhovat za prací. Nemluvě o tom, že bys místo tlachání na Babinetu se měla naučit anglicky, nebo německy. Tak co brečíš? Ty se chceš mít takhle - pokud by ses chtěla mít jinak, tak pro to něco uděláš - třeba zvedneš zadek.
No, to je chyba, člověk se má učit nový věci a má chytit příležitost, když bych dostala nějakou nabídku na dobrou a dobře placenou práci, perspektivní, zajímavou a pro mě přínosnou, naučila bych se klidně i hebrejsky a udělala si řidičák třeba na obrněnej transportér
Když se někomu nechce ,je to pak těžký. Když někdo není ochoten udělat pro lepší žití nic,nemá právo brečet, že má špatný žití.
Není tady
KALIK napsal(a):
Jestli si někdo myslí, že se z toho marasmu vyvlíkne tím, že umře, mýslí se. Inkarnuje se zase do toho marasmu
Nejni nad správné slovo v pravou chvíli Hřejivé a povzbudivé. Ale já to teda ještě odložím.
Není tady
KALIK napsal(a):
takže tímto vlastně říkáš, že se nic moc nezmění....
Není tady
A jaká že je mentalita lidí v ČR?
http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz- … l?ref=boxF
nejde o zloděje a nejde o útočníka......
a s tímhle materálem chce někdo spravedlivý svět? No, jestli nějaké inkarnace jsou, tak hezky zpátky do stejného marasmu ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
A jaká že je mentalita lidí v ČR?
http://www.novinky.cz/krimi/246869-muz- … l?ref=boxF
nejde o zloděje a nejde o útočníka......
a s tímhle materálem chce někdo spravedlivý svět? No, jestli nějaké inkarnace jsou, tak hezky zpátky do stejného marasmu ...
Zklamaná, co se ti na tom nelíbí? Cikáni se chtěli postarat sami o sebe, příhlížející se starali též sami o sebe....a ten, co se staral o ty druhý a ne o sebe, dostal po papuli. Tak to má být, jak stále zde opakuješ, každej se má starat sám o sebe.
Není tady
Zklamčo, neboj, budeš mít možnost si prožít to, co děláš teď ostatním
Není tady
haiel napsal(a):
...Zklamaná, co se ti na tom nelíbí? Cikáni se chtěli postarat sami o sebe, příhlížející se starali též sami o sebe....a ten, co se staral o ty druhý a ne o sebe, dostal po papuli. Tak to má být, jak stále zde opakuješ, každej se má starat sám o sebe.
Dobry postreh...
Jakto, ze jim vsem nefandi?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Dobry postreh...
![]()
Jakto, ze jim vsem nefandi?
A já bych řekl, že fandí
Není tady
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Není tady
Viktorko, Kaliku...
Postarat se o sebe a postarat se o sebe je diametrálně odlišné. Těžko to však stále vysvětlovat "zaslepeným" viď Viktorko
haiel: ironie?
Není tady
Jó, kdyz zaslepeny vysvetluje, ma to nekdy opravdu tezky... , pak si musi furt overovat, jestli byl dostatecne pochopen, nebo si z nej nekdo jen dela prcu...
(teda pardon - reaguje "vazne", nebo "ironicky"...)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Jó, kdyz zaslepeny vysvetluje, ma to nekdy opravdu tezky...
, pak si musi furt overovat, jestli byl dostatecne pochopen, nebo si z nej nekdo jen dela prcu...
(teda pardon - reaguje "vazne", nebo "ironicky"...)
Víš co Viktorko - ty dostáváš od života přesně to, co potřebuješ. Ráda zůstanu tak "zaslepená" jak mě vidíš. Jsem tak spokojená - jak si na tom ty se svou životní spokojeností? Ještě že máš k dispozici tyto možnosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si užívej plnými doušky
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Ještě že máš k dispozici tyto možnosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si užívej plnými doušky
Bingo. A preju to vsem... bez rozdilu...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ještě že máš k dispozici tyto možnosti - sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo - tak si užívej plnými doušky
Bingo. A preju to vsem...
bez rozdilu...
no hlavní je, že se máš čím uchlácholit.... to já radši srandu a koláče všem, co chtějí
Upravil(a) Zklamaná (9. 10. 2011 11:36)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Cokoliv děláš, to se ti vrátí. Pokud lidi miluješ, chováš se k nim s úctou a láskou, totéž se ti vrátí To je přeci fajn, ne?
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Co dělám teď ostatním?
Cokoliv děláš, to se ti vrátí. Pokud lidi miluješ, chováš se k nim s úctou a láskou, totéž se ti vrátí
To je přeci fajn, ne?
Tak to jsem v naprostý pohodě...vím, co dělám
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Víš co Viktorko - ty dostáváš od života přesně to, co potřebuješ.
To všichni, Zklamčo, to všichni.
Není tady
Jo.
Nekteri se ale holt ponekud minuli cilem...
Není tady
Xsara napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Víš co Viktorko - ty dostáváš od života přesně to, co potřebuješ.
To všichni, Zklamčo, to všichni.
proto vím, co dělám
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tak to jsem v naprostý pohodě...vím, co dělám
Tož to gut. Nevědomost je blbá a když víš, co děláš, tak pak nebudeš překvapená, co se ti vrátí. A tak je ideální
Není tady