29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
z čeho?
ze sna
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
z čeho?
ze sna
ani za nic - já žiju svůj sen a žiju svým snem
kdybych nežila, byla bych na tom pravděpodobně jak Viktorka, erem a ty....pravděpodobně bych tu " zápasila" slovně s Petrem, Bloss, Tercilou, miou a nějakou jinou Zklamčou, mým ideálem by byl Baudyš, Blisty a Zvědavec, doma na koleně bych si pravděpodobně vyrobila ochranu proti Chemtrails - nejlépe z octa a jiné vychytávky, co bych jejich návod získala na OrgoNetu (fakt dobrý čtení). Snila bych o Království, Jednotě, Jedno jsme apd. a spílala bych Petrovi, že je otrokář a Bloss že se ji povedl Booom...a se zdviženým prstem k nebesům bych lkala - že jeednou přijde den....
Není tady
http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/oc … achne.html
škoda, že úvodní díl byl již zrušen....tak alespoň výsledky pokusů...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Že uděláš první krokJaký první krok ? Prosím, polopaticky
k tomu svému cíli...
máš snad nějaký cíl, čeho chceš v životě dosáhnout?
spíše takové dílčí cíle
Není tady
Grainne napsal(a):
spíše takové dílčí cíle
no tak začni
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
spíše takové dílčí cíle
no tak začni
![]()
to právě nevím jak, asi si nerozumíme . Jedna věc mi ted, ale vysla , takže možná to opravdu funguje
Není tady
Grainne napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
spíše takové dílčí cíle
no tak začni
![]()
to právě nevím jak, asi si nerozumíme . Jedna věc mi ted, ale vysla , takže možná to opravdu funguje
Máš ode mě SZ
Není tady
Kuty napsal(a):
Zorro Mstitel napsal(a):
Už máte dost stávající vlády? Zdají se vám opatření vlády likvidační pro nejchudší vrstvy? Přijde Vám nespravedlivé, že ekonomiku ovládají prakticky jen ty největší celosvětové korporace? Pak jste na tom podobně jako zakladatelka hnutí Už stačilo. Rozhovor s ní si můžete přečíst opět u nás v magazínu. Diskutovat tu však můžete všichni.
Já těm nejchudším vrstvám říkám jinak-příznačněji:nemakačenka.Vyjmuti z toho jsou jen svobod.matky a maminy na md,tady je to ostuda jak maminy na md bere stát na hůl.
Kuty,
od těch, jak píšeš "nemakačenků"
bych ještě odečetla:
rodiny ve kterých je jeden z rodičů invalidní,
rodiny slepců a hluchoněmých,
dále rodiny, které se starají léta o ležícího prarodiče,
rodiny kde je dítě postižené a rodiče se nemohou zaměřit na svou karieru,
rodiny, kde mají dyslektické děti (znám z vlastní zkušenosti),
rodiny, kde jsou rodiče ne z vlastní viny bez vzdělání a musí vykonávat manuelní práci,
dále lidi kteří se věnují práci pro druhé. Charitě, nebo pracují zdarma v útulcích pro opuštěná zvířata.
Dáíle bych od těch "Nemakačenků ještě odečetla lidi z krajů kde je vysoká nezaměstnanost.
Upravil(a) Bláža.. (12. 11. 2011 13:17)
Není tady
Zorro Mstitel napsal(a):
Už máte dost stávající vlády? Zdají se vám opatření vlády likvidační pro nejchudší vrstvy? Přijde Vám nespravedlivé, že ekonomiku ovládají prakticky jen ty největší celosvětové korporace? Pak jste na tom podobně jako zakladatelka hnutí Už stačilo. Rozhovor s ní si můžete přečíst opět u nás v magazínu. Diskutovat tu však můžete všichni.
Podle mého názoru, demise vlády je zbytečná, je třeba změnit pravidla vládnutí.
Ale to zatím bohužel neumíme.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
... Co to zkratit na: Nasi "vladari" na nas KASLOU? )"Nas" - - - jsme my, ti, ktere jsi vyjmenovala zde:
"""od těch, jak píšeš "nemakačenků"
bych ještě odečetla:
rodiny ve kterých je jeden z rodičů invalidní,
rodiny slepců a hluchoněmých,
dále rodiny, které se starají léta o ležícího prarodiče,
rodiny kde je dítě postižené a rodiče se nemohou zaměřit na svou karieru,
rodiny, kde mají dyslektické děti (znám z vlastní zkušenosti),
rodiny, kde jsou rodiče ne z vlastní viny bez vzdělání a musí vykonávat manuelní práci,
dále lidi kteří se věnují práci pro druhé. Charitě, nebo pracují zdarma v útulcích pro opuštěná zvířata.
Dáíle bych od těch "Nemakačenků ještě odečetla lidi z krajů kde je vysoká nezaměstnanost....
TO NENI MALO LIDI, kterym by se mel nekdo venovat... Nekdo,kdo si rika "pan a vladar"..., ne?
Není tady
Viktorko,
já jsem jen myslela, že tihle lidé, tzv. chudí, nejsou vždy nemakačenkové, jen prostě měli smůlu.
Není třeba se jim věnovat, ale není možné od těhle lidí chtít aby z nich byli úspěšní podnikatelé, nemají k tomu podmínky.
Ne každý úspěch je dílem úsilí, je k tomu třeba i štěstí.
Každý prostě nemůže jen hrabat, aby měl všeho dostatek.
Problém je, že v tomhle státě k životu jedno zaměstnání přestává stačit.
Dávám Ti plně za pravdu, že naši vladaři nás kašlou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.
Upravil(a) Bláža.. (12. 11. 2011 21:07)
Není tady
Bláža.. napsal(a):
...Problém je, že v tomhle státě k životu jedno zaměstnání přestává stačit.
Dávám Ti plně za pravdu, že naši vladaři nás kašlou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.
Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...
Není tady
Viki, nebuď jak malá mně se o taky nelíbí, ale to se mi puberta mých dětí taky ne.
Není tady
No jo, ale zlobicim pubertakum muzes serezat pr..., ale co s nasimi "zlobicimi pohlavari"?
Není tady
A že ty zrovna nevíš nic o božích mlýnech?
A navíc, to jsi měla nějaký málo vzpurný, nebo zvláště mrňavý puberťáky
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Bláža.. napsal(a):
Dávám Ti plně za pravdu, že naši vladaři nás kašlou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...
Viktorko,
jo tohle jsme krucis nechteli. Je to v háji.
Není tady
pro LM: Covece asi jo. Kazda dostala za zivutek tak max. tri poradne facky, ty ostatni jim dal zivot sam, pac jsem "je nechala vyradit dle jejich libosti"...
Joooo, Bozi mlyny... Mno, dlouhe to cekani...
pro Blazu
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
ty ostatni jim dal zivot sam, pac jsem "je nechala vyradit dle jejich libosti"...
No prááávě...........................................
Není tady
Bláža.. napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Bláža.. napsal(a):
Dávám Ti plně za pravdu, že naši vladaři nás kašlou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...Viktorko,
jo tohle jsme krucis nechteli. Je to v háji.
A co jste proto udělali ? Je to tam kam jste (jsme) to zapříčinili dostat, nikde jinde.
Není tady