1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Zklamaná napsal(a):
z čeho?
ze sna
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
z čeho?
ze sna
ani za nic - já iju svůj sen a iju svým snem
kdybych neila, byla bych na tom pravděpodobně jak Viktorka, erem a ty....pravděpodobně bych tu " zápasila" slovně s Petrem, Bloss, Tercilou, miou a nějakou jinou Zklamčou, mým ideálem by byl Baudy, Blisty a Zvědavec, doma na koleně bych si pravděpodobně vyrobila ochranu proti Chemtrails - nejlépe z octa a jiné vychytávky, co bych jejich návod získala na OrgoNetu (fakt dobrý čtení). Snila bych o Království, Jednotě, Jedno jsme apd. a spílala bych Petrovi, e je otrokář a Bloss e se ji povedl Booom...a se zdvieným prstem k nebesům bych lkala - e jeednou přijde den....
Není tady
http://orgo-net.blogspot.com/2011/05/oc … achne.html
koda, e úvodní díl byl ji zruen....tak alespoň výsledky pokusů...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
e udělá první krokJaký první krok ? Prosím, polopaticky
k tomu svému cíli...
má snad nějaký cíl, čeho chce v ivotě dosáhnout?
spíe takové dílčí cíle
Není tady
Grainne napsal(a):
spíe takové dílčí cíle
no tak začni
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
spíe takové dílčí cíle
no tak začni
![]()
to právě nevím jak, asi si nerozumíme . Jedna věc mi ted, ale vysla , take moná to opravdu funguje
Není tady
Grainne napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Grainne napsal(a):
spíe takové dílčí cíle
no tak začni
![]()
to právě nevím jak, asi si nerozumíme . Jedna věc mi ted, ale vysla , take moná to opravdu funguje
Má ode mě SZ
Není tady
Kuty napsal(a):
Zorro Mstitel napsal(a):
U máte dost stávající vlády? Zdají se vám opatření vlády likvidační pro nejchudí vrstvy? Přijde Vám nespravedlivé, e ekonomiku ovládají prakticky jen ty největí celosvětové korporace? Pak jste na tom podobně jako zakladatelka hnutí U stačilo. Rozhovor s ní si můete přečíst opět u nás v magazínu. Diskutovat tu vak můete vichni.
Já těm nejchudím vrstvám říkám jinak-příznačněji:nemakačenka.Vyjmuti z toho jsou jen svobod.matky a maminy na md,tady je to ostuda jak maminy na md bere stát na hůl.
Kuty,
od těch, jak píe "nemakačenků"
bych jetě odečetla:
rodiny ve kterých je jeden z rodičů invalidní,
rodiny slepců a hluchoněmých,
dále rodiny, které se starají léta o leícího prarodiče,
rodiny kde je dítě postiené a rodiče se nemohou zaměřit na svou karieru,
rodiny, kde mají dyslektické děti (znám z vlastní zkuenosti),
rodiny, kde jsou rodiče ne z vlastní viny bez vzdělání a musí vykonávat manuelní práci,
dále lidi kteří se věnují práci pro druhé. Charitě, nebo pracují zdarma v útulcích pro oputěná zvířata.
Dáíle bych od těch "Nemakačenků jetě odečetla lidi z krajů kde je vysoká nezaměstnanost.
Upravil(a) Bláa.. (12. 11. 2011 13:17)
Není tady
Zorro Mstitel napsal(a):
U máte dost stávající vlády? Zdají se vám opatření vlády likvidační pro nejchudí vrstvy? Přijde Vám nespravedlivé, e ekonomiku ovládají prakticky jen ty největí celosvětové korporace? Pak jste na tom podobně jako zakladatelka hnutí U stačilo. Rozhovor s ní si můete přečíst opět u nás v magazínu. Diskutovat tu vak můete vichni.
Podle mého názoru, demise vlády je zbytečná, je třeba změnit pravidla vládnutí.
Ale to zatím bohuel neumíme.
Není tady
Bláa.. napsal(a):
... Co to zkratit na: Nasi "vladari" na nas KASLOU? )"Nas" - - - jsme my, ti, ktere jsi vyjmenovala zde:
"""od těch, jak píe "nemakačenků"
bych jetě odečetla:
rodiny ve kterých je jeden z rodičů invalidní,
rodiny slepců a hluchoněmých,
dále rodiny, které se starají léta o leícího prarodiče,
rodiny kde je dítě postiené a rodiče se nemohou zaměřit na svou karieru,
rodiny, kde mají dyslektické děti (znám z vlastní zkuenosti),
rodiny, kde jsou rodiče ne z vlastní viny bez vzdělání a musí vykonávat manuelní práci,
dále lidi kteří se věnují práci pro druhé. Charitě, nebo pracují zdarma v útulcích pro oputěná zvířata.
Dáíle bych od těch "Nemakačenků jetě odečetla lidi z krajů kde je vysoká nezaměstnanost....
TO NENI MALO LIDI, kterym by se mel nekdo venovat... Nekdo,kdo si rika "pan a vladar"..., ne?
Není tady
Viktorko,
já jsem jen myslela, e tihle lidé, tzv. chudí, nejsou vdy nemakačenkové, jen prostě měli smůlu.
Není třeba se jim věnovat, ale není moné od těhle lidí chtít aby z nich byli úspění podnikatelé, nemají k tomu podmínky.
Ne kadý úspěch je dílem úsilí, je k tomu třeba i těstí.
Kadý prostě nemůe jen hrabat, aby měl veho dostatek.
Problém je, e v tomhle státě k ivotu jedno zaměstnání přestává stačit.
Dávám Ti plně za pravdu, e nai vladaři nás kalou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.
Upravil(a) Bláa.. (12. 11. 2011 21:07)
Není tady
Bláa.. napsal(a):
...Problém je, e v tomhle státě k ivotu jedno zaměstnání přestává stačit.
Dávám Ti plně za pravdu, e nai vladaři nás kalou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.
Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...
Není tady
Viki, nebuď jak malá mně se o taky nelíbí, ale to se mi puberta mých dětí taky ne.
Není tady
No jo, ale zlobicim pubertakum muzes serezat pr..., ale co s nasimi "zlobicimi pohlavari"?
Není tady
A e ty zrovna neví nic o boích mlýnech?
A navíc, to jsi měla nějaký málo vzpurný, nebo zvlátě mrňavý puberáky
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Bláa.. napsal(a):
Dávám Ti plně za pravdu, e nai vladaři nás kalou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...
Viktorko,
jo tohle jsme krucis nechteli. Je to v háji.
Není tady
pro LM: Covece asi jo. Kazda dostala za zivutek tak max. tri poradne facky, ty ostatni jim dal zivot sam, pac jsem "je nechala vyradit dle jejich libosti"...
Joooo, Bozi mlyny... Mno, dlouhe to cekani...
pro Blazu
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
ty ostatni jim dal zivot sam, pac jsem "je nechala vyradit dle jejich libosti"...
No prááávě...........................................
Není tady
Bláa.. napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Bláa.. napsal(a):
Dávám Ti plně za pravdu, e nai vladaři nás kalou, mají sami velké problémy, jak zdůvodnit miliony, co jim skáčou na účty, viz kausa nedávná kausa kocourek.Why?
TOHLE JSME PRECIS NECHTELI, kdyz jsme pred 22 lety cinkali na Vaclavaku klici...Viktorko,
jo tohle jsme krucis nechteli. Je to v háji.
A co jste proto udělali ? Je to tam kam jste (jsme) to zapříčinili dostat, nikde jinde.
Není tady