Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#151 7. 10. 2011 14:46

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Re: Přítelova kamarádka

Pavlo,za chvíli si tu budeš psát sama se sebou,mᚠtempo arabského klusáka v tom šéfování tady..lollol

Není tady

#152 7. 10. 2011 14:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Calimero30 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Calimero30 napsal(a):

tummenupp

calimero, ty nemůžeš vydýchat, co ti majkafa napsala ?

Pavlo, proč ten útok? Vždy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní lol

to není útok to je otázka, nevšimla sis toho otazníku ?
mám jen v živé paměti, jak se ti nelíbily reakce majkafy na tvé dva nicky.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#153 7. 10. 2011 14:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je možné chlapa úplně zblbnout a jak je možné se vnucovat.  Pokračovalo to telefonáty do práce, návštěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i když VŠ vzdělaný), prostě mu to nedošlo. Až zasáhla manželka a manželovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manželé jsou naši kamarádi a ta manželka je tolerantní ženská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu,  nešlo o žárlivost nebo nedůvěru. Myslím, že mazané ženské chlap naletí aniž ví jak.

tak to je ještě chlápek dobrej, že to vzal a nedělal z manželky blázna, co vidí, co není.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#154 7. 10. 2011 14:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Revliba napsal(a):

Pavlo,za chvíli si tu budeš psát sama se sebou,mᚠtempo arabského klusáka v tom šéfování tady..lollol

a tebe to trápí ?

Není tady

#155 7. 10. 2011 14:57

Calimero30
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Calimero30 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

calimero, ty nemůžeš vydýchat, co ti majkafa napsala ?

Pavlo, proč ten útok? Vždy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní lol

Neboj, otazníku jsem si všimla, číst ještě umím smile To, že jsem dala dusičce palec nahoru nijak nesouviselo s Majkou a jejími dřívějšími komentáři. Jen nechápu, proč to musíš rozebírat... Nic za tím nehledej smile

Není tady

#156 7. 10. 2011 14:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Calimero30 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Calimero30 napsal(a):

Neboj, otazníku jsem si všimla, číst ještě umím smile To, že jsem dala dusičce palec nahoru nijak nesouviselo s Majkou a jejími dřívějšími komentáři. Jen nechápu, proč to musíš rozebírat... Nic za tím nehledej smile

no vidíš a já zase nechápu, že zrovna tohle, co si ty dvě řešily mezi sebou tě přimělo k reakci, ale k tématu kde nic, tu nic. a ty nejsi z těch, co by se běžně zapojovaly do témat. proto se ptám.

Není tady

#157 7. 10. 2011 15:01

lea64
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

lea64 napsal(a):

Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je možné chlapa úplně zblbnout a jak je možné se vnucovat.  Pokračovalo to telefonáty do práce, návštěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i když VŠ vzdělaný), prostě mu to nedošlo. Až zasáhla manželka a manželovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manželé jsou naši kamarádi a ta manželka je tolerantní ženská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu,  nešlo o žárlivost nebo nedůvěru. Myslím, že mazané ženské chlap naletí aniž ví jak.

tak to je ještě chlápek dobrej, že to vzal a nedělal z manželky blázna, co vidí, co není.

Ale to víš, že reagoval tak, že vidí, to co není, ale asi se mu nakonec rozsvítilo. smile

Není tady

#158 7. 10. 2011 15:02

mona123456
♥♥♥----

Piskote - probírali jsme to doma s přítelem, tvůj "problém" a on coby chlap též nevěří pohádkám o tom, že mezi tvýmpřítelem a kamarádkou jde jen o kamarádství, kor když víme o její pověsti..... prostě naše rada zní - vyříkej si to s přítelem, a tak budeš vědět na čem jsi! probírat to tady o tom jak to je nebo není, je o ničem, prostě udělej něco dobrého k jídlu, nějaké vínko, nebo nevím jak trávíte páteční večer a prostě se ho narovinu zeptej.....
ono žít v nevědění je jen trápení.... možná mᚠstrach z jeho odpovědi... ale je to asi jediná možnost, se ho narovinu zeptat, jestli tě má rád, tak to pochopí a normálně ti odpoví, a ty už konečně budeš v klidu...

Není tady

#159 7. 10. 2011 15:04

lea64
♥♥♥♥♥♥-

A já bych skoro řekla, že je to  fakt takový trumbera, že mu to nedošlo.smile

Není tady

#160 7. 10. 2011 15:05

mona123456
♥♥♥----

godliketummenupp

koniklec napsal(a):

Potkánku Piškotku smile, souhlasím s Helenou a Leou, ta holka po něm pálí. Možná ho opravdu chce, možná jen "ze sportu". Jak jsi psala, i vaši kamarádi si toho všimli. To nahrává tomu, co radila myslím Helena, že by si s ním nějaký kamarád promluvil. Ta holka dobře ví, co dělá a chlapi jsou oblbnutelní, protože na tyhle taktiky prostě nestačí. Od tebe to nevezme, ale od kamarádů třeba jo.

Na domeček bych nespoléhala, naopak myslím, že by mělo být vyjasněno dřív, než bude domeček. Ještě mě napadá, jestli přítel tak trochu nepanikaří z toho domečku na obzoru...

Pokud by se nic nezměnilo ani po intervenci kamarádů, tak bych se s ním rozešla, aby si to ujasnil. Já to udělala, kvůli jedné "takykamarádce" a vyplatilo se. Přítel jí najednou mohl mít až pod nos (co vím, tak se snažila dost, co spolu měli nebo neměli nevím a je mi to fuk). Každopádně zjistil že chce mě, tak s ní přerušil kontaky a zabojoval o mě. Nikdo ho k tomu netlačil, a proto mám z toho dobrý pocit. Od té doby mám klid. Bylo to emocionálně hodně náročné, tenkrát jsem nečekala, že budeme ještě někdy spolu.

Není tady

#161 7. 10. 2011 15:06

mona123456
♥♥♥----

lea64 napsal(a):

buď trumbera, nebo mu to tak vyhovuje, když nemá čas jedna, má čas druhá,:-D a proč by člověk měnil to, co mu dělá dobře, že????

Není tady

#162 7. 10. 2011 15:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

souhlasím. taky mi přijde, že ani netuší, že je lovenej. on to bere, že má s kým jít, víc ne.

Není tady

#163 7. 10. 2011 15:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mona123456 napsal(a):

lea64 napsal(a):

buď trumbera, nebo mu to tak vyhovuje, když nemá čas jedna, má čas druhá,:-D a proč by člověk měnil to, co mu dělá dobře, že????

on těch kamarádů má víc, proč to celé tlačíš do toho, že má buď piškota, nebo tuhle. tak to přece není.

Není tady

#164 7. 10. 2011 15:21

mona123456
♥♥♥----

já nikoho nikam netlačím ani nesměruju, jen říkám svůj názor jako ty :-), prostě dle mého názoru a většiny holek zde, si myslím že prostě tady něco nesedí, a jak je vidno, nesedí to ani Piškotovi, jinak by to tu neřešila, ne???

Není tady

#165 7. 10. 2011 15:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ok, ji nesedí, že po něm jede. ale on na mě působí jako una.

Není tady

#166 7. 10. 2011 15:38

mona123456
♥♥♥----

potkanpiskot napsal(a):

Dobrý den všem
potřebovala  bych poradit, protože nevím jak se v dané situaci zachovat. S partnerem jsem tři roky máme pohodový vztah.Zatím bydlíme každý jinde,ale plánujeme společné bydlení a zatím k tomu vše směřuje. Máme spolu společných známých,i každý svoje.Partner je sportovní typ,některé aktivity děláme společně.Já pracuji s pracovní dobou od po do pá,on ne,je OSVČ.A teď k situaci ,kterou řeším.Máme společnou kamarádku,která je stejně stará jako já,svobodná bezdětná.Nevím proč,vždy jsme se setkávaly v rámci společných akcí,začala vyhledávat mého partnera a trávit s ním svůj volný čas.Vzhledem k tomu,že ona má nestálou  pracovní dobu,má volný čas i přes týden,stejně jako můj partner.Já nesdílím všechny jeho sportovní aktivity,ani časově nemohu.Začalo to společnými běžkami,říkala jsem  klidně běžte,ještě jsem je odvezla na hory a pak pro ně přijela.Neděla jsem žádné scény, není důvod,je přece dospělý a svéprávný a jak mi říká je to pro něj jen kamarádka.Pak squash po večerech.Ale na ten chodíme i spolu.Jenže pak přišla  grilovaní akce,já už byla unavená a šla jsem domů,s tím,že přítel dopije pivo a je mi v patách…samozřejmě nebyl…….Čekala jsem,přišel ráno v povznesené náladě.Už mi začala blikat kontrolka…O pár dní později jsem jí volala s tím,že jestli nemá partnerku na badminton,že s ní ráda půjdu.Řekla mi,že má stálou partnerku,ale pokud vypadne,zavolá mi a půjdem spolu.Místo toho opět kontaktovala mého přítele a domluvila se s ním na pravidelných dnech.Já nevím,ale už jsem zpozorněla,protože ženská intuice je občas neomylná.Naší společní přátelé  začali „ rýpat“ co se děje.
Snažila jsem se s přítelem na toto téma promluvit,ale nemělo to cenu,snažila jsem se mu sdělit,že bych ráda trávila čas společně,ale debata směřovala k tomu,že jsem žárlivá hysterka,tak jsem ji ukončila.Věřím,že je to pro něj jen kamarádka, se kterou tráví volný čas,protože já ho přes týden nemám.Dotyčná slečna pořád tvrdí,že má kolem sebe spoustu přátel,ale vyhledává jen mého přítele.Minulý týden byla sportovní akce v jiném městě,kterou vymysleli naši společní přátelé,se kterými ona nemá nic společného.Já se nemohla účastnit,ale byla tam má nejlepší přítelkyně,která jak už to bývá,o těchto mých obavách ví.Jaké bylo její překvapení,když se ta „dotyčná kamarádka“ objevila na této akci,s tím že se přišla podívat.Kdo ji pozval,nebo jí o této akci řekl,nemám tušení…
Já nevím jestli jsem paranoidní,nejsem žádná stíhačka,přítel má volnosti kolik potřebuje, já ji respektuji,nezpovídám ho,nediktuji,nehlídám.Bohužel tahle slečna má pověst „rozbíječky vztahů“,takový ten typ co chlapa svede,použije a zahodí,nechtěla jsem tomu věřit,ale potom co se děje v poslední době už jsem na pochybách.Já se s ním,už o ní nebavím,ovšem pokud se někde sejdeme všichni,ona vždy nezapomene se " zmínit" že si psali na skype,telefonovali,pokud ji potkám třeba v obchodě,nezapomene mi sdělit,jak se jí s přítelem báječně sportuje.

Nevím co dělat,nemůžu mu lustrovat  přátele a už vůbec ne něco zakazovat…

tak nevím - ale tohle mi jako uňta teda rozhodně nepříjde.....bohužel :-( nechci rozhodně malovat čerta na zeď, neznám ani jeho ani ji, jen odpovídám na to, co si tu přečtu

Není tady

#167 7. 10. 2011 15:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně přijde, že je mazanej jak malzkafé a hlavně, že ten uňa je u toho Potkanka. Normálně z ní dělají trubku. Jo, kamarádství mezi chlape a ženskou fungovat může, ale tohle už není kamarádství.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#168 7. 10. 2011 15:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já to teda nevidím tak dramaticky.

Není tady

#169 7. 10. 2011 15:53

mona123456
♥♥♥----

piškote mám dojem, že už se tu něco podobného kdysi řešilo - už nevím jak se to vlákno jmenovalo, ale bylo to podobné, taky jim do vztahu zasáhla kamarádka, tak to zkus najít a přečti si to, normálně mi to teď připomíná i vztah mezi milenkou a ženatým mužem - tam milenka taky pořád čeká jak se ženatý muž zachová.... ono to asi vždy vyjde nastejno, když se ze vztahu stane trojúhelníkový vztah, najednou je v tom vztahu někdo navíc....

Není tady

#170 7. 10. 2011 16:01

pecule
♥♥♥♥♥♥-

A jak vite, ze minimalne z jeho strany to neni kamaradstvi? On asi kazdej (a naprosto logicky) soudi podle svych zkusenosti. Takze treba Kuty, ktera dopo radila s milencem tomu, ze jdou dopo na kafe neveri. Stejne tak majkafa, ktera na kamaradstvi mezi muzem a zenou neveri a navic manzel ji s jednou kamaradkou odesel. Mono ty jsi necetla asi uplne pozorne, jinak bys nepsala, ze s tou kamaradkou travi vsechen volny cas (nebo jak si to napsala). Ja jsem neveru jeste nezazila (nebo aspon si to myslim, protoze o tom nevim, teda ze strany partnera, o sobe to vim wink ), tak dokazu i verit tomu, ze jemu (a snad i ty kamaradce) muze jit jen o to kafe nebo tenis.

Není tady

#171 7. 10. 2011 16:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já věřím, že o kamarádství jde u něj, u ní ne.

Upravil(a) PPavlaa (7. 10. 2011 16:04)

Není tady

#172 7. 10. 2011 16:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, Pecule, z jeho strany to třeba kamarádství je, ale co z její strany?
Měla zavolat Piškotě, ale zavolala jejímu příteli, popravdě, kdybych měla kamarádku a přítelem, tak sama za sebe bych byla natolik soudná, abych s ním netrávila o samotě víc času, než je pro kamarádství zdrávo.
Jo, kamarád taky rád, už jsem to psala a totéž platí o kamarádce. Ta hranice do sklouznutí mimo kamarádství je velice tenká a tady už to na mě působí, jakože je to už pěkný kus za hranicí,

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#173 7. 10. 2011 16:15

mona123456
♥♥♥----

já myslím, že jsem to právě četla až moc dobře......a souhlas s modroočkem

Není tady

#174 7. 10. 2011 16:24

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

já věřím, že o kamarádství jde u něj, u ní ne.

ale na kamaráda jí věnuje až moc prostoru. Na to, že má svoji partnerku.

Piškota mu sice věřit může, ale určitě ne slepě důvěřovat....to může v této situaci snad jen naprostý jeliman. Protože ono se to může zvrhnout jakýmkoliv směrem, přestože on si to teď třeba nepřipouští....
Řeč bych s ním určitě dala, nemám ráda ve vztahu takové to mazání medu kolem huby, být na něj za každou cenu milá, když to ve mně vře. Žádné velké scény, ale klidu bych mu řekla o svých obavách.

Není tady

#175 7. 10. 2011 16:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Hm, Pecule, z jeho strany to třeba kamarádství je, ale co z její strany?
Měla zavolat Piškotě, ale zavolala jejímu příteli, popravdě, kdybych měla kamarádku a přítelem, tak sama za sebe bych byla natolik soudná, abych s ním netrávila o samotě víc času, než je pro kamarádství zdrávo.
Jo, kamarád taky rád, už jsem to psala a totéž platí o kamarádce. Ta hranice do sklouznutí mimo kamarádství je velice tenká a tady už to na mě působí, jakože je to už pěkný kus za hranicí,

očko, ale o tom, že ona to tak nebere a jede po něm, se tu bavíme celou dobu.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí