1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Pavlo,za chvíli si tu bude psát sama se sebou,má tempo arabského klusáka v tom éfování tady..
Není tady
Calimero30 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
calimero, ty nemůe vydýchat, co ti majkafa napsala ?
Pavlo, proč ten útok? Vdy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní
to není útok to je otázka, nevimla sis toho otazníku ?
mám jen v ivé paměti, jak se ti nelíbily reakce majkafy na tvé dva nicky.
Není tady
lea64 napsal(a):
Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je moné chlapa úplně zblbnout a jak je moné se vnucovat. Pokračovalo to telefonáty do práce, návtěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i kdy V vzdělaný), prostě mu to nedolo. A zasáhla manelka a manelovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manelé jsou nai kamarádi a ta manelka je tolerantní enská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu, nelo o árlivost nebo nedůvěru. Myslím, e mazané enské chlap naletí ani ví jak.
tak to je jetě chlápek dobrej, e to vzal a nedělal z manelky blázna, co vidí, co není.
Není tady
Revliba napsal(a):
Pavlo,za chvíli si tu bude psát sama se sebou,má tempo arabského klusáka v tom éfování tady..
a tebe to trápí ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
calimero, ty nemůe vydýchat, co ti majkafa napsala ?Pavlo, proč ten útok? Vdy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní
to není útok to je otázka, nevimla sis toho otazníku ?
mám jen v ivé paměti, jak se ti nelíbily reakce majkafy na tvé dva nicky.
Neboj, otazníku jsem si vimla, číst jetě umím To, e jsem dala dusičce palec nahoru nijak nesouviselo s Majkou a jejími dřívějími komentáři. Jen nechápu, proč to musí rozebírat... Nic za tím nehledej
Není tady
Calimero30 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
Pavlo, proč ten útok? Vdy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervníto není útok to je otázka, nevimla sis toho otazníku ?
mám jen v ivé paměti, jak se ti nelíbily reakce majkafy na tvé dva nicky.Neboj, otazníku jsem si vimla, číst jetě umím
To, e jsem dala dusičce palec nahoru nijak nesouviselo s Majkou a jejími dřívějími komentáři. Jen nechápu, proč to musí rozebírat... Nic za tím nehledej
no vidí a já zase nechápu, e zrovna tohle, co si ty dvě řeily mezi sebou tě přimělo k reakci, ale k tématu kde nic, tu nic. a ty nejsi z těch, co by se běně zapojovaly do témat. proto se ptám.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lea64 napsal(a):
Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je moné chlapa úplně zblbnout a jak je moné se vnucovat. Pokračovalo to telefonáty do práce, návtěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i kdy V vzdělaný), prostě mu to nedolo. A zasáhla manelka a manelovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manelé jsou nai kamarádi a ta manelka je tolerantní enská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu, nelo o árlivost nebo nedůvěru. Myslím, e mazané enské chlap naletí ani ví jak.
tak to je jetě chlápek dobrej, e to vzal a nedělal z manelky blázna, co vidí, co není.
Ale to ví, e reagoval tak, e vidí, to co není, ale asi se mu nakonec rozsvítilo.
Není tady
Piskote - probírali jsme to doma s přítelem, tvůj "problém" a on coby chlap té nevěří pohádkám o tom, e mezi tvýmpřítelem a kamarádkou jde jen o kamarádství, kor kdy víme o její pověsti..... prostě nae rada zní - vyříkej si to s přítelem, a tak bude vědět na čem jsi! probírat to tady o tom jak to je nebo není, je o ničem, prostě udělej něco dobrého k jídlu, nějaké vínko, nebo nevím jak trávíte páteční večer a prostě se ho narovinu zeptej.....
ono ít v nevědění je jen trápení.... moná má strach z jeho odpovědi... ale je to asi jediná monost, se ho narovinu zeptat, jestli tě má rád, tak to pochopí a normálně ti odpoví, a ty u konečně bude v klidu...
Není tady
A já bych skoro řekla, e je to fakt takový trumbera, e mu to nedolo.
Není tady
koniklec napsal(a):
Potkánku Pikotku
, souhlasím s Helenou a Leou, ta holka po něm pálí. Moná ho opravdu chce, moná jen "ze sportu". Jak jsi psala, i vai kamarádi si toho vimli. To nahrává tomu, co radila myslím Helena, e by si s ním nějaký kamarád promluvil. Ta holka dobře ví, co dělá a chlapi jsou oblbnutelní, protoe na tyhle taktiky prostě nestačí. Od tebe to nevezme, ale od kamarádů třeba jo.
Na domeček bych nespoléhala, naopak myslím, e by mělo být vyjasněno dřív, ne bude domeček. Jetě mě napadá, jestli přítel tak trochu nepanikaří z toho domečku na obzoru...
Pokud by se nic nezměnilo ani po intervenci kamarádů, tak bych se s ním rozela, aby si to ujasnil. Já to udělala, kvůli jedné "takykamarádce" a vyplatilo se. Přítel jí najednou mohl mít a pod nos (co vím, tak se snaila dost, co spolu měli nebo neměli nevím a je mi to fuk). Kadopádně zjistil e chce mě, tak s ní přeruil kontaky a zabojoval o mě. Nikdo ho k tomu netlačil, a proto mám z toho dobrý pocit. Od té doby mám klid. Bylo to emocionálně hodně náročné, tenkrát jsem nečekala, e budeme jetě někdy spolu.
Není tady
lea64 napsal(a):
buď trumbera, nebo mu to tak vyhovuje, kdy nemá čas jedna, má čas druhá,:-D a proč by člověk měnil to, co mu dělá dobře, e????
Není tady
lea64 napsal(a):
souhlasím. taky mi přijde, e ani netuí, e je lovenej. on to bere, e má s kým jít, víc ne.
Není tady
mona123456 napsal(a):
lea64 napsal(a):
buď trumbera, nebo mu to tak vyhovuje, kdy nemá čas jedna, má čas druhá,:-D a proč by člověk měnil to, co mu dělá dobře, e????
on těch kamarádů má víc, proč to celé tlačí do toho, e má buď pikota, nebo tuhle. tak to přece není.
Není tady
já nikoho nikam netlačím ani nesměruju, jen říkám svůj názor jako ty :-), prostě dle mého názoru a větiny holek zde, si myslím e prostě tady něco nesedí, a jak je vidno, nesedí to ani Pikotovi, jinak by to tu neřeila, ne???
Není tady
ok, ji nesedí, e po něm jede. ale on na mě působí jako una.
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
Dobrý den vem
potřebovala bych poradit, protoe nevím jak se v dané situaci zachovat. S partnerem jsem tři roky máme pohodový vztah.Zatím bydlíme kadý jinde,ale plánujeme společné bydlení a zatím k tomu ve směřuje. Máme spolu společných známých,i kadý svoje.Partner je sportovní typ,některé aktivity děláme společně.Já pracuji s pracovní dobou od po do pá,on ne,je OSVČ.A teď k situaci ,kterou řeím.Máme společnou kamarádku,která je stejně stará jako já,svobodná bezdětná.Nevím proč,vdy jsme se setkávaly v rámci společných akcí,začala vyhledávat mého partnera a trávit s ním svůj volný čas.Vzhledem k tomu,e ona má nestálou pracovní dobu,má volný čas i přes týden,stejně jako můj partner.Já nesdílím vechny jeho sportovní aktivity,ani časově nemohu.Začalo to společnými běkami,říkala jsem klidně běte,jetě jsem je odvezla na hory a pak pro ně přijela.Neděla jsem ádné scény, není důvod,je přece dospělý a svéprávný a jak mi říká je to pro něj jen kamarádka.Pak squash po večerech.Ale na ten chodíme i spolu.Jene pak přila grilovaní akce,já u byla unavená a la jsem domů,s tím,e přítel dopije pivo a je mi v patách samozřejmě nebyl .Čekala jsem,přiel ráno v povznesené náladě.U mi začala blikat kontrolka O pár dní později jsem jí volala s tím,e jestli nemá partnerku na badminton,e s ní ráda půjdu.Řekla mi,e má stálou partnerku,ale pokud vypadne,zavolá mi a půjdem spolu.Místo toho opět kontaktovala mého přítele a domluvila se s ním na pravidelných dnech.Já nevím,ale u jsem zpozorněla,protoe enská intuice je občas neomylná.Naí společní přátelé začali rýpat co se děje.
Snaila jsem se s přítelem na toto téma promluvit,ale nemělo to cenu,snaila jsem se mu sdělit,e bych ráda trávila čas společně,ale debata směřovala k tomu,e jsem árlivá hysterka,tak jsem ji ukončila.Věřím,e je to pro něj jen kamarádka, se kterou tráví volný čas,protoe já ho přes týden nemám.Dotyčná slečna pořád tvrdí,e má kolem sebe spoustu přátel,ale vyhledává jen mého přítele.Minulý týden byla sportovní akce v jiném městě,kterou vymysleli nai společní přátelé,se kterými ona nemá nic společného.Já se nemohla účastnit,ale byla tam má nejlepí přítelkyně,která jak u to bývá,o těchto mých obavách ví.Jaké bylo její překvapení,kdy se ta dotyčná kamarádka objevila na této akci,s tím e se přila podívat.Kdo ji pozval,nebo jí o této akci řekl,nemám tuení
Já nevím jestli jsem paranoidní,nejsem ádná stíhačka,přítel má volnosti kolik potřebuje, já ji respektuji,nezpovídám ho,nediktuji,nehlídám.Bohuel tahle slečna má pověst rozbíječky vztahů,takový ten typ co chlapa svede,pouije a zahodí,nechtěla jsem tomu věřit,ale potom co se děje v poslední době u jsem na pochybách.Já se s ním,u o ní nebavím,ovem pokud se někde sejdeme vichni,ona vdy nezapomene se " zmínit" e si psali na skype,telefonovali,pokud ji potkám třeba v obchodě,nezapomene mi sdělit,jak se jí s přítelem báječně sportuje.
Nevím co dělat,nemůu mu lustrovat přátele a u vůbec ne něco zakazovat
tak nevím - ale tohle mi jako uňta teda rozhodně nepříjde.....bohuel :-( nechci rozhodně malovat čerta na zeď, neznám ani jeho ani ji, jen odpovídám na to, co si tu přečtu
Není tady
Mně přijde, e je mazanej jak malzkafé a hlavně, e ten uňa je u toho Potkanka. Normálně z ní dělají trubku. Jo, kamarádství mezi chlape a enskou fungovat můe, ale tohle u není kamarádství.
Není tady
já to teda nevidím tak dramaticky.
Není tady
pikote mám dojem, e u se tu něco podobného kdysi řeilo - u nevím jak se to vlákno jmenovalo, ale bylo to podobné, taky jim do vztahu zasáhla kamarádka, tak to zkus najít a přečti si to, normálně mi to teď připomíná i vztah mezi milenkou a enatým muem - tam milenka taky pořád čeká jak se enatý mu zachová.... ono to asi vdy vyjde nastejno, kdy se ze vztahu stane trojúhelníkový vztah, najednou je v tom vztahu někdo navíc....
Není tady
A jak vite, ze minimalne z jeho strany to neni kamaradstvi? On asi kazdej (a naprosto logicky) soudi podle svych zkusenosti. Takze treba Kuty, ktera dopo radila s milencem tomu, ze jdou dopo na kafe neveri. Stejne tak majkafa, ktera na kamaradstvi mezi muzem a zenou neveri a navic manzel ji s jednou kamaradkou odesel. Mono ty jsi necetla asi uplne pozorne, jinak bys nepsala, ze s tou kamaradkou travi vsechen volny cas (nebo jak si to napsala). Ja jsem neveru jeste nezazila (nebo aspon si to myslim, protoze o tom nevim, teda ze strany partnera, o sobe to vim ), tak dokazu i verit tomu, ze jemu (a snad i ty kamaradce) muze jit jen o to kafe nebo tenis.
Není tady
já věřím, e o kamarádství jde u něj, u ní ne.
Upravil(a) PPavlaa (7. 10. 2011 16:04)
Není tady
Hm, Pecule, z jeho strany to třeba kamarádství je, ale co z její strany?
Měla zavolat Pikotě, ale zavolala jejímu příteli, popravdě, kdybych měla kamarádku a přítelem, tak sama za sebe bych byla natolik soudná, abych s ním netrávila o samotě víc času, ne je pro kamarádství zdrávo.
Jo, kamarád taky rád, u jsem to psala a toté platí o kamarádce. Ta hranice do sklouznutí mimo kamarádství je velice tenká a tady u to na mě působí, jakoe je to u pěkný kus za hranicí,
Není tady
já myslím, e jsem to právě četla a moc dobře......a souhlas s modroočkem
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já věřím, e o kamarádství jde u něj, u ní ne.
ale na kamaráda jí věnuje a moc prostoru. Na to, e má svoji partnerku.
Pikota mu sice věřit můe, ale určitě ne slepě důvěřovat....to můe v této situaci snad jen naprostý jeliman. Protoe ono se to můe zvrhnout jakýmkoliv směrem, přestoe on si to teď třeba nepřipoutí....
Řeč bych s ním určitě dala, nemám ráda ve vztahu takové to mazání medu kolem huby, být na něj za kadou cenu milá, kdy to ve mně vře. ádné velké scény, ale klidu bych mu řekla o svých obavách.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hm, Pecule, z jeho strany to třeba kamarádství je, ale co z její strany?
Měla zavolat Pikotě, ale zavolala jejímu příteli, popravdě, kdybych měla kamarádku a přítelem, tak sama za sebe bych byla natolik soudná, abych s ním netrávila o samotě víc času, ne je pro kamarádství zdrávo.
Jo, kamarád taky rád, u jsem to psala a toté platí o kamarádce. Ta hranice do sklouznutí mimo kamarádství je velice tenká a tady u to na mě působí, jakoe je to u pěkný kus za hranicí,
očko, ale o tom, e ona to tak nebere a jede po něm, se tu bavíme celou dobu.
Není tady