1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
potkanpiskot napsal(a):
dusička napsal(a):
Take k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Kdy je chlap doma sám a ty v práci?
Jak jsem psala bydlíme zatím kadý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji
e by ji tam vodil,protoe ona bydlí ve stejném městě jako já.
Zda ona jezdí za ním to netuím....
Ale předpokládám,vzhledem k tomu,e vedle bydlí mladí spřátelení sousedi,a z druhé strany rodina,e u by si asi někdo viml,e tam pobíhá cizí slečna..
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
dusička napsal(a):
Take k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Kdy je chlap doma sám a ty v práci?
Jak jsem psala bydlíme zatím kadý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji
Zda ona jezdí za ním to netuím....Ale předpokládám,vzhledem k tomu,e vedle bydlí mladí spřátelení sousedi,a z druhé strany rodina,e u by si asi někdo viml,e tam pobíhá cizí slečna..
ono jde taky o to, jestli by ti to někdo řekl, i kdyby si viml. lidi se do těchto záleitostí, které se jich netýkají, neradi pletou.
Není tady
Piskote a jak dlouho vlastne tuhle kamaradku zna?
Helco mne teda tvoje prirovnani pripadaji velmi trefny
Ja ti nevim Dusicko, ale nejak nerozumim, proc mas potrebu to tak pitvat a snazit se Piskota nekam dotlacit..
Není tady
pecule napsal(a):
Ja ti nevim Dusicko, ale nejak nerozumim, proc mas potrebu to tak pitvat a snazit se Piskota nekam dotlacit..
Asi tři roky,stejně jako já,byli jsme s ní seznámeni společně.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
Zda ona jezdí za ním to netuím....Ale předpokládám,vzhledem k tomu,e vedle bydlí mladí spřátelení sousedi,a z druhé strany rodina,e u by si asi někdo viml,e tam pobíhá cizí slečna..
ono jde taky o to, jestli by ti to někdo řekl, i kdyby si viml. lidi se do těchto záleitostí, které se jich netýkají, neradi pletou.
To je pravda..zase na druhou stranu lidí rádi řeknou....nebo se v nejméně vhodnou chvíli zeptají...
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,e mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,e by nebyla odpověd.Ale my jsme dál probírali, e proto, e není odpověď. Jak u jsem psala. Ty si to ber jak chce.
Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,e ty to můe mít jinak. Proč mě nutí svůj názor?
Není tady
Aha, takze to neni "stara znama". Tak o to vic chapu tvoje obavy.
Není tady
pecule napsal(a):
Aha, takze to neni "stara znama". Tak o to vic chapu tvoje obavy.
ne není,dali jsme se s přítelem k partě lidí se stejným vztahem k sportu,kteří podnikají různé akce a ona tam byla...
Není tady
Zajímavé je,e např. můj nastávající hodnotí mé kamarády na ty, co jsem s nimi kdysi něco měla a na ty, se kterýma ne. ))) Asi na tom něco bude. Jen přemýlím nad tím, zda to tak máme i my eny?
Není tady
Helo ty přirovnává strach z nevěry se strachem o ivot?
Samozřejmě... v obou případech jde o monost "ztráty" blízkého člověka. A dokonce někdo unese líp smrt, ne oputění... je taková "definitivní" a nikdo u ho nebude mít, kdy ho nemá on/a.
Jen přemýlím nad tím, zda to tak máme i my eny?
Mui árlí na své předchůdce. eny árlí na ty, co přijdou po nich. Marcel Achard
Upravil(a) helena (7. 10. 2011 13:39)
Není tady
helena napsal(a):
Helo ty přirovnává strach z nevěry se strachem o ivot?
Samozřejmě... v obou případech jde o monost "ztráty" blízkého člověka. A dokonce někdo unese líp smrt, ne oputění... je taková "definitivní" a nikdo u ho nebude mít, kdy ho nemá on/a.
Jen přemýlím nad tím, zda to tak máme i my eny?
Mui árlí na své předchůdce. eny árlí na ty, co přijdou po nich. Marcel Achard
Já v tom vidím rozdíl
Někdo unese líp smrt - ano, je to hodně moc bolí,kdy tu člověk tady není.
Oputění - kvůli jiné? Kvůli nevěře? To u je ale troku o vlastnictví,já ho mít nemůu,protoe ho má jiná.
Není tady
pecule napsal(a):
Pecule -
ví jak u jsem psala, mám pocit, e Pikot árlí (ale ona psala e ne)
Ale kdyby neárlila,tak by jí přece ta známá byla ukradená, jestli za přítelem leze nebo ne.
Pikot cítí obavy, e ho svede, tudí se bojí o partnera, protoe mu nevěří ,bojí se,e ho známá dokáe svést (jak psala, vichni chlapi se daj svést, ale ona mu přeci věří)
Pak píe dál o sobě, abychom jí tady nepsali,e je stíhačka árlivá. Takto ale o ní nikdo nenapsal, ona se sama takhle pojmenovala.
Já se dokáu vcítit do ní, e se bojí,aby jí ho nepřetáhla ta potvora, e jinak jim ten vztah vyhovuje, a e ho miluje.
A já se snaím dolačit?
Ne, já jsem psala, e bych to partnerovi řekla, e árlím. A klidně kdyby mi řekl,e jsem stíhačka, bych mu to odkejvala,e stíhačka sem,ale e ho nechci ztratit ,kvůli ní. e ho miluju.
Třeba je partnerovi uplně ta známá ukradená, co my víme.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu
Co Ti je do toho? Proč má potřebu mě pořád komentovat? Na tvou adresu nepíu
Není tady
Calimero30 napsal(a):
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ale my jsme dál probírali, e proto, e není odpověď. Jak u jsem psala. Ty si to ber jak chce.Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,e ty to můe mít jinak. Proč mě nutí svůj názor?
calimero, ty nemůe vydýchat, co ti majkafa napsala ?
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu
Co Ti je do toho? Proč má potřebu mě pořád komentovat? Na tvou adresu nepíu
já můu komentovat koho chci. jestli se ti to nelíbí, je to tvůj problém, ne můj.
Není tady
To u je ale troku o vlastnictví,já ho mít nemůu,protoe ho má jiná.
Ale prd a vořech... se smrtí to má toté - taky ho "má jiná". Tady nejde primárně o vlastnictví, ale o oputění... a je úplně fuk, jestli bude sama z toho nebo onoho důvodu.
Není tady
helena napsal(a):
To u je ale troku o vlastnictví,já ho mít nemůu,protoe ho má jiná.
Ale prd a vořech... se smrtí to má toté - taky ho "má jiná". Tady nejde primárně o vlastnictví, ale o oputění... a je úplně fuk, jestli bude sama z toho nebo onoho důvodu.
Mám na to jiný názor
Není tady
Mám na to jiný názor
Na to má plný právo.
Není tady
helena napsal(a):
Mám na to jiný názor
Na to má plný právo.
Já vím, já Ti ten tvůj taky neberu.
Není tady
dusička napsal(a):
pecule napsal(a):
Ja ti nevim Dusicko, ale nejak nerozumim, proc mas potrebu to tak pitvat a snazit se Piskota nekam dotlacit..Pecule -
ví jak u jsem psala, mám pocit, e Pikot árlí (ale ona psala e ne)
Ale kdyby neárlila,tak by jí přece ta známá byla ukradená, jestli za přítelem leze nebo ne.
Pikot cítí obavy, e ho svede, tudí se bojí o partnera, protoe mu nevěří ,bojí se,e ho známá dokáe svést (jak psala, vichni chlapi se daj svést, ale ona mu přeci věří)
Pak píe dál o sobě, abychom jí tady nepsali,e je stíhačka árlivá. Takto ale o ní nikdo nenapsal, ona se sama takhle pojmenovala.
Já se dokáu vcítit do ní, e se bojí,aby jí ho nepřetáhla ta potvora, e jinak jim ten vztah vyhovuje, a e ho miluje.
A já se snaím dolačit?
Ne, já jsem psala, e bych to partnerovi řekla, e árlím. A klidně kdyby mi řekl,e jsem stíhačka, bych mu to odkejvala,e stíhačka sem,ale e ho nechci ztratit ,kvůli ní. e ho miluju.
Třeba je partnerovi uplně ta známá ukradená, co my víme.
Ano dají,POKUD CHTĚJÍ SAMI... a protoe z něj nemám pocit za tu dobu co jsme spolu,e by chtěl,proto mu věřím..
Není tady
Pikotě - fajn,
tak tu holku vypust. Nepřemelej nad ní. Je jen v tvé hlavě.
Já vím,ono se mi to kecá.
Není tady
Je jen v tvé hlavě.
Bohuel není, protoe zcela reálně jejího přítele nahání. V hlavě by byla tehdy, kdy by Pikotovi vadila jen proto, e se bez dalího vyskytuje tam, kde on.
Není tady
Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je moné chlapa úplně zblbnout a jak je moné se vnucovat. Pokračovalo to telefonáty do práce, návtěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i kdy V vzdělaný), prostě mu to nedolo. A zasáhla manelka a manelovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manelé jsou nai kamarádi a ta manelka je tolerantní enská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu, nelo o árlivost nebo nedůvěru. Myslím, e mazané enské chlap naletí ani ví jak.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Calimero30 napsal(a):
dusička napsal(a):
Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,e ty to můe mít jinak. Proč mě nutí svůj názor?
calimero, ty nemůe vydýchat, co ti majkafa napsala ?
Pavlo, proč ten útok? Vdy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní
Není tady
Potkánku Pikotku , souhlasím s Helenou a Leou, ta holka po něm pálí. Moná ho opravdu chce, moná jen "ze sportu". Jak jsi psala, i vai kamarádi si toho vimli. To nahrává tomu, co radila myslím Helena, e by si s ním nějaký kamarád promluvil. Ta holka dobře ví, co dělá a chlapi jsou oblbnutelní, protoe na tyhle taktiky prostě nestačí. Od tebe to nevezme, ale od kamarádů třeba jo.
Na domeček bych nespoléhala, naopak myslím, e by mělo být vyjasněno dřív, ne bude domeček. Jetě mě napadá, jestli přítel tak trochu nepanikaří z toho domečku na obzoru...
Pokud by se nic nezměnilo ani po intervenci kamarádů, tak bych se s ním rozela, aby si to ujasnil. Já to udělala, kvůli jedné "takykamarádce" a vyplatilo se. Přítel jí najednou mohl mít a pod nos (co vím, tak se snaila dost, co spolu měli nebo neměli nevím a je mi to fuk). Kadopádně zjistil e chce mě, tak s ní přeruil kontaky a zabojoval o mě. Nikdo ho k tomu netlačil, a proto mám z toho dobrý pocit. Od té doby mám klid. Bylo to emocionálně hodně náročné, tenkrát jsem nečekala, e budeme jetě někdy spolu.
Není tady