Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#126 7. 10. 2011 13:14

potkanpiskot
♥♥-----

Re: Přítelova kamarádka

potkanpiskot napsal(a):

dusička napsal(a):

Takže k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Když je chlap doma sám a ty v práci?

Jak jsem psala bydlíme zatím každý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji
že by ji tam vodil,protože ona bydlí ve stejném městě jako já.
Zda ona jezdí za ním to netuším....

Ale předpokládám,vzhledem k tomu,že vedle bydlí mladí spřátelení sousedi,a z druhé strany rodina,že už by si asi někdo všiml,že tam pobíhá cizí slečna..

Není tady

#127 7. 10. 2011 13:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

potkanpiskot napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

dusička napsal(a):

Takže k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Když je chlap doma sám a ty v práci?

Jak jsem psala bydlíme zatím každý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji

Ale předpokládám,vzhledem k tomu,že vedle bydlí mladí spřátelení sousedi,a z druhé strany rodina,že už by si asi někdo všiml,že tam pobíhá cizí slečna..

ono jde taky o to, jestli by ti to někdo řekl, i kdyby si všiml. lidi se do těchto záležitostí, které se jich netýkají, neradi pletou.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#128 7. 10. 2011 13:16

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Piskote a jak dlouho vlastne tuhle kamaradku zna?
Helco mne teda tvoje prirovnani pripadaji velmi trefny smile
Ja ti nevim Dusicko, ale nejak nerozumim, proc mas potrebu to tak pitvat a snazit se Piskota nekam dotlacit..

Není tady

#129 7. 10. 2011 13:18

potkanpiskot
♥♥-----

pecule napsal(a):

Ja ti nevim Dusicko, ale nejak nerozumim, proc mas potrebu to tak pitvat a snazit se Piskota nekam dotlacit..

Asi tři roky,stejně jako já,byli jsme s ní seznámeni společně.

Není tady

#130 7. 10. 2011 13:19

potkanpiskot
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

ono jde taky o to, jestli by ti to někdo řekl, i kdyby si všiml. lidi se do těchto záležitostí, které se jich netýkají, neradi pletou.

To je pravda..zase na druhou stranu lidí rádi řeknou....nebo se v nejméně vhodnou chvíli zeptají...

Není tady

#131 7. 10. 2011 13:23

Calimero30
♥♥-----

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,že mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,že by nebyla odpověd.

Ale my jsme dál probírali, že proto, že není odpověď. Jak už jsem psala. Ty si to ber jak chceš. smile

Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,že ty to můžeš mít jinak. Proč mě nutíš svůj názor?

tummenupp

Není tady

#132 7. 10. 2011 13:24

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Aha, takze to neni "stara znama". Tak o to vic chapu tvoje obavy.

Není tady

#133 7. 10. 2011 13:30

potkanpiskot
♥♥-----

pecule napsal(a):

Aha, takze to neni "stara znama". Tak o to vic chapu tvoje obavy.

ne není,dali jsme se s přítelem k partě lidí se stejným vztahem k sportu,kteří podnikají různé akce a ona tam byla...

Není tady

#134 7. 10. 2011 13:34

Krevetka
♥♥♥----
Místo: sev.čechy,ač rodilá Pražanda

Zajímavé je,že např. můj nastávající hodnotí mé kamarády na ty, co jsem s nimi kdysi něco měla a na ty, se kterýma ne. smile))) Asi na tom něco bude. Jen přemýšlím nad tím, zda to tak máme i my ženy?

"Nedělej druhým to, co sám nechceš, aby dělali oni tobě".

Není tady

#135 7. 10. 2011 13:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Helo ty přirovnávᚠstrach z nevěry se strachem o život?
Samozřejmě... v obou případech jde o možnost "ztráty" blízkého člověka. A dokonce někdo unese líp smrt, než opuštění... je taková "definitivní" a nikdo už ho nebude mít, když ho nemá on/a.

Jen přemýšlím nad tím, zda to tak máme i my ženy?
Muži žárlí na své předchůdce. Ženy žárlí na ty, co přijdou po nich. Marcel Achard

Upravil(a) helena (7. 10. 2011 13:39)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#136 7. 10. 2011 13:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

helena napsal(a):

Helo ty přirovnávᚠstrach z nevěry se strachem o život?
Samozřejmě... v obou případech jde o možnost "ztráty" blízkého člověka. A dokonce někdo unese líp smrt, než opuštění... je taková "definitivní" a nikdo už ho nebude mít, když ho nemá on/a.

Jen přemýšlím nad tím, zda to tak máme i my ženy?
Muži žárlí na své předchůdce. Ženy žárlí na ty, co přijdou po nich. Marcel Achard

Já v tom vidím rozdíl
Někdo unese líp smrt -  ano, je to hodně moc bolí,když tu člověk tady není.
Opuštění - kvůli jiné? Kvůli nevěře? To už je ale trošku o vlastnictví,já ho mít nemůžu,protože ho má jiná.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#137 7. 10. 2011 13:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

pecule napsal(a):

Pecule -
víš jak už jsem psala, mám pocit, že Piškot žárlí (ale ona psala že ne)
Ale kdyby nežárlila,tak by jí přece ta známá byla ukradená, jestli za přítelem leze nebo ne.
Piškot cítí obavy, že ho svede, tudíž se bojí o partnera, protože mu nevěří ,bojí se,že ho známá dokáže svést (jak psala, všichni chlapi se daj svést, ale ona mu přeci věří)
Pak píše dál o sobě, abychom jí tady nepsali,že je stíhačka žárlivá. Takto ale o ní nikdo nenapsal, ona se sama takhle pojmenovala.
Já se dokážu vcítit do ní, že se bojí,aby jí ho nepřetáhla ta potvora, že jinak jim ten vztah vyhovuje, a že ho miluje.
A já se snažím dolačit?
Ne, já jsem psala, že bych to partnerovi řekla, že žárlím. A klidně kdyby mi řekl,že jsem stíhačka, bych mu to odkejvala,že stíhačka sem,ale že ho nechci ztratit ,kvůli ní. že ho miluju.
Třeba je partnerovi uplně ta známá ukradená, co my víme.

Není tady

#138 7. 10. 2011 13:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu roll

Co Ti je do toho? Proč mᚠpotřebu mě pořád komentovat? Na tvou adresu nepíšu

Není tady

#139 7. 10. 2011 13:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Calimero30 napsal(a):

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ale my jsme dál probírali, že proto, že není odpověď. Jak už jsem psala. Ty si to ber jak chceš. smile

Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,že ty to můžeš mít jinak. Proč mě nutíš svůj názor?

tummenupp

calimero, ty nemůžeš vydýchat, co ti majkafa napsala ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#140 7. 10. 2011 13:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu roll

Co Ti je do toho? Proč mᚠpotřebu mě pořád komentovat? Na tvou adresu nepíšu

já můžu komentovat koho chci. jestli se ti to nelíbí, je to tvůj problém, ne můj.

Není tady

#141 7. 10. 2011 13:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To už je ale trošku o vlastnictví,já ho mít nemůžu,protože ho má jiná.
Ale prd a vořech... se smrtí to mᚠtotéž - taky ho "má jiná". Tady nejde primárně o vlastnictví, ale o opuštění... a je úplně fuk, jestli budeš sama z toho nebo onoho důvodu.

Není tady

#142 7. 10. 2011 13:57

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

To už je ale trošku o vlastnictví,já ho mít nemůžu,protože ho má jiná.
Ale prd a vořech... se smrtí to mᚠtotéž - taky ho "má jiná". Tady nejde primárně o vlastnictví, ale o opuštění... a je úplně fuk, jestli budeš sama z toho nebo onoho důvodu.

Mám na to jiný názor

Není tady

#143 7. 10. 2011 14:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mám na to jiný názor
Na to mᚠplný právo.

Není tady

#144 7. 10. 2011 14:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Mám na to jiný názor
Na to mᚠplný právo.

Já vím, já Ti ten tvůj taky neberu. pussa

Není tady

#145 7. 10. 2011 14:09

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

pecule napsal(a):

Pecule -
víš jak už jsem psala, mám pocit, že Piškot žárlí (ale ona psala že ne)
Ale kdyby nežárlila,tak by jí přece ta známá byla ukradená, jestli za přítelem leze nebo ne.
Piškot cítí obavy, že ho svede, tudíž se bojí o partnera, protože mu nevěří ,bojí se,že ho známá dokáže svést (jak psala, všichni chlapi se daj svést, ale ona mu přeci věří)
Pak píše dál o sobě, abychom jí tady nepsali,že je stíhačka žárlivá. Takto ale o ní nikdo nenapsal, ona se sama takhle pojmenovala.
Já se dokážu vcítit do ní, že se bojí,aby jí ho nepřetáhla ta potvora, že jinak jim ten vztah vyhovuje, a že ho miluje.
A já se snažím dolačit?
Ne, já jsem psala, že bych to partnerovi řekla, že žárlím. A klidně kdyby mi řekl,že jsem stíhačka, bych mu to odkejvala,že stíhačka sem,ale že ho nechci ztratit ,kvůli ní. že ho miluju.
Třeba je partnerovi uplně ta známá ukradená, co my víme.

Ano dají,POKUD CHTĚJÍ SAMI...   a protože z něj nemám pocit za tu dobu co jsme spolu,že by chtěl,proto mu věřím..

Není tady

#146 7. 10. 2011 14:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Piškotě - fajn,
tak tu holku vypust. Nepřemešlej nad ní. Je jen v tvé hlavě.
Já vím,ono se mi to kecá.

Není tady

#147 7. 10. 2011 14:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Je jen v tvé hlavě.
Bohužel není, protože zcela reálně jejího přítele nahání. V hlavě by byla tehdy, kdy by Piškotovi vadila jen proto, že se bez dalšího vyskytuje tam, kde on.

Není tady

#148 7. 10. 2011 14:30

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Viděla jsem takovou lovkyni v akci na jedné oslavě a nevěřila jsem vlastním očím, jak je možné chlapa úplně zblbnout a jak je možné se vnucovat.  Pokračovalo to telefonáty do práce, návštěvami v práci, potom si dotyčná s něčím nevěděla rady doma atd. Chlap prostoduchý (i když VŠ vzdělaný), prostě mu to nedošlo. Až zasáhla manželka a manželovi řekla, jaké má obavy a tak to asi skončilo, on opravdu není typ záletníka, Oba manželé jsou naši kamarádi a ta manželka je tolerantní ženská, ale nechtěla si nechat rozvrátit rodinu,  nešlo o žárlivost nebo nedůvěru. Myslím, že mazané ženské chlap naletí aniž ví jak.

Není tady

#149 7. 10. 2011 14:38

Calimero30
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

Calimero30 napsal(a):

dusička napsal(a):

tummenupp

calimero, ty nemůžeš vydýchat, co ti majkafa napsala ?

Pavlo, proč ten útok? Vždy jsem nic proti nikomu nepsala, jen se mi líbilo, co dusička napsala. Ty jsi dnes nějaká nervní lol

Není tady

#150 7. 10. 2011 14:45

koniklec
♥♥♥♥---

Potkánku Piškotku smile, souhlasím s Helenou a Leou, ta holka po něm pálí. Možná ho opravdu chce, možná jen "ze sportu". Jak jsi psala, i vaši kamarádi si toho všimli. To nahrává tomu, co radila myslím Helena, že by si s ním nějaký kamarád promluvil. Ta holka dobře ví, co dělá a chlapi jsou oblbnutelní, protože na tyhle taktiky prostě nestačí. Od tebe to nevezme, ale od kamarádů třeba jo.

Na domeček bych nespoléhala, naopak myslím, že by mělo být vyjasněno dřív, než bude domeček. Ještě mě napadá, jestli přítel tak trochu nepanikaří z toho domečku na obzoru...

Pokud by se nic nezměnilo ani po intervenci kamarádů, tak bych se s ním rozešla, aby si to ujasnil. Já to udělala, kvůli jedné "takykamarádce" a vyplatilo se. Přítel jí najednou mohl mít až pod nos (co vím, tak se snažila dost, co spolu měli nebo neměli nevím a je mi to fuk). Každopádně zjistil že chce mě, tak s ní přerušil kontaky a zabojoval o mě. Nikdo ho k tomu netlačil, a proto mám z toho dobrý pocit. Od té doby mám klid. Bylo to emocionálně hodně náročné, tenkrát jsem nečekala, že budeme ještě někdy spolu.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí