27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
dusička napsal(a):
Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,e mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,e by nebyla odpověd.
Ale my jsme dál probírali, e proto, e není odpověď. Jak u jsem psala. Ty si to ber jak chce.
Piskotko ja ti naprosto rozumim.
Mas zcela legitimni pochyby a otazky a zcela pochopitelnou bolest a starosti.
Ta zenska je .... a ma obrovskou motivaci. Jejim cilem je nicit vztahy. Sama nema nikoho,
nebo od ni nekdo odesel a nedopreje klidu tomu, kdo to tak nema. Klasika. Vsadila bych se, ze ji o partnera ani tak nejde jako o to, znicit vztah. Ty ses jeji uhlavni nepritel. Dej ji najevo, ze s tebou nepohne. Kratce jasne suverene.A stale dokola.
Jsem si taky jista, ze partner te ma rad a chce s tebou byt.
A ty svemu partnerovi ukaz, ze s nim jsi stastna. Bud v dobre nalade a planuj s nim konkretne budoucnost. Zadne sceny, nervy a slzy. Jen usmevy.
Upravil(a) sahleb (7. 10. 2011 12:25)
Není tady
Kuty napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
Jessika napsal(a):
Jak to vidím já z mého ivota a okolí, neexistuje něco jako manelova/přítelova kamarádka.
Existuje pouze milenka (bývalá, současná, budoucí).
Ale moná jsem nepotkala ten jiný případtake mui a eny co se přátelí jsou milenci?
Kolik máte kamarádů?A kdo tady má tak trochu problém s "kamarádkou" my nebo ty?
samozřejmě e já....
Není tady
e s ní tráví čas,kdy nemůu,co je větinou během týdne
Abych si to upřesnila - předpokládám, e ne vechen čas. e má taky práci, kamarády stejného pohlaví a tak dál. e ona je pro něj (doufám) něco jako sparring partner, aby nemusel pinkat míček o zeď... a nic jiného.
Upravil(a) helena (7. 10. 2011 12:24)
Není tady
sahleb napsal(a):
Piskotko ja ti naprosto rozumim.
Mas zcela legitimni pochyby a otazky a zcela pochopitelnou bolest a starosti.
Ta zenska je .... a ma obrovskou motivaci. Jejim cilem je nicit vztahy. Sama nema nikoho,
nebo od ni nekdo odesel a nedopreje klidu tomu, kdo to tak nema. Klasika. Jses pro ti ni bezbrana, ale je zdanlive!!! Jsem si jista, ze partner te ma rad a chce s tebou byt. Ty mas partnera o ona ne.
A ty svemu partnerovi ukaz, ze s nim jsi stastna. Bud v dobre nalade a planuj s nim konkretne budoucnost. Zadne sceny, nervy a slzy. Jen usmevy.
Provedu!
Není tady
helena napsal(a):
Abych si to upřesnila - předpokládám, e ne vechen čas. e má taky práci, kamarády stejného pohlaví a tak dál. e ona je pro něj (doufám) něco jako sparring partner, aby nemusel pinkat míček o zeď... a nic jiného.
Samozřejmě ,e má práci,kamarády...
Právě proto píi,e je to během týdne,co je třeba dopoledne,kdy je větina z nás v práci...
Není tady
Pikote ( je mi to příjemnějí ne tě oslovovat potkane:-))), řeknu ti jak to bylo u nás. Občas jsem někam ze svým kamarádem la, po pár týdnech začal být přítel nějaký nesvůj, nakonec z něj vylezlo, e neví co si o tom má myslet. Tak já mu vysvětlila jak to mezi mnou a kamarádem je. To je celé - řekl, e si nebyl jistý, tak se prostě zeptal. A věří mi, ale to u já ovlivnit nedokáu
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
helena napsal(a):
Abych si to upřesnila - předpokládám, e ne vechen čas. e má taky práci, kamarády stejného pohlaví a tak dál. e ona je pro něj (doufám) něco jako sparring partner, aby nemusel pinkat míček o zeď... a nic jiného.Samozřejmě ,e má práci,kamarády...
Právě proto píi,e je to během týdne,co je třeba dopoledne,kdy je větina z nás v práci...
Jájda,dopoledne s milencem,té podnikatelem,byla překrásná a co ve se dalo stihnout.Některá byla melounová,jindy tenisová,tedy krom jetě jiných ehm také velmi příjemných aktivit.Je pravda,e i to lyování jsme někdy stihli...,navečer se lo teda máknout a no a člověk byl furt v jdnom kole ale tak nějak příjemně unavenej a stále dobře naladěnej...
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,e mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,e by nebyla odpověd.Ale my jsme dál probírali, e proto, e není odpověď. Jak u jsem psala. Ty si to ber jak chce.
Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,e ty to můe mít jinak. Proč mě nutí svůj názor?
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím proč bych mu měla vykládat e árlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protoe Ty árlíAle to neni o zarlivosti.
To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.
Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.
Ale je to o árlivosti.
Protoe kdyby neárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí toti nenapadlo, e partner se dá svést.
Není tady
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím proč bych mu měla vykládat e árlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protoe Ty árlíAle to neni o zarlivosti.
To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.
Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.Ale je to o árlivosti.
Protoe kdyby neárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí toti nenapadlo, e partner se dá svést.
kadý chlap se dá svést...
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ale to neni o zarlivosti.
Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.Ale je to o árlivosti.
Protoe kdyby neárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí toti nenapadlo, e partner se dá svést.kadý chlap se dá svést...
Fajn, ale jen kdy bude chtít on. A Ty s tím neudělá vůbec nic.
A kdy se přestěhujete do domku, budete víc spolu, myslí e se něco tedy změní?
Kdy se tvůj chlap nechá svést, protoe podle tebe kadej chlap se nechá svést. A za pár let to bude řeit znova. Prostě podle mého mu nevěří.
Není tady
Kuty Kuty.. Jak jsem na jinem vlakne psala o tom kamaradovi, ktereho mam 20 let, tak jsem se s nim vidala, i kdyz byl zenaty nebo ja vdana. Normalne jsme sli na kafe apod. A tam mi treba vypravel, jak je ted stastny a jak je jeho zena krasna, ze budou kupovat barak a taky plno jinych veci. Podobne ja jemu. Je pravda, ze se nase kontakty omezily, kdyz jeden nebo druhy nekoho mel, ale nikdy neprestaly. A na to kafe jsme sli i dopoledne. To, ze tys k tomu zvladala i neco jineho neznamena, ze to tak je u vsech. Mne pripada, ze kamaradka od Piskotova pritele by i mozna chtela neco vic, ale jak to ma on si takhle hodnotit netroufnu. Treba ji zrovna vypravi, ze se bude k nemu Piskot stehovat a jak se na to tesi. Jasne, treba ne. Ale takhle jasno, jako nektere teda nemam. Piskote radu nemam. Mozna bych to rekla na rovinu partnerovi, ale nic jineho me nenapada. Te kamaradce bych nerikala nic, partner je pro tebe on a ne ona. Ale pokud se s ni bude stykat dal, tak nevim, zalezi jak ti to bude vadit. To jsem moc neporadila, co?
Není tady
dusička napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
dusička napsal(a):
Ale je to o árlivosti.
Protoe kdyby neárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí toti nenapadlo, e partner se dá svést.kadý chlap se dá svést...
Fajn, ale jen kdy bude chtít on. A Ty s tím neudělá vůbec nic.
A kdy se přestěhujete do domku, budete víc spolu, myslí e se něco tedy změní?
Kdy se tvůj chlap nechá svést, protoe podle tebe kadej chlap se nechá svést. A za pár let to bude řeit znova. Prostě podle mého mu nevěří.
pravda..kdy bude chtít on..
Ano myslím,e kdy budeme více spolu,více si porozumíme a já budu vědět jak se v dané situaci chovat..
Není tady
pecule napsal(a):
Kuty Kuty..
Jak jsem na jinem vlakne psala o tom kamaradovi, ktereho mam 20 let, tak jsem se s nim vidala, i kdyz byl zenaty nebo ja vdana. Normalne jsme sli na kafe apod. A tam mi treba vypravel, jak je ted stastny a jak je jeho zena krasna, ze budou kupovat barak a taky plno jinych veci. Podobne ja jemu. Je pravda, ze se nase kontakty omezily, kdyz jeden nebo druhy nekoho mel, ale nikdy neprestaly. A na to kafe jsme sli i dopoledne. To, ze tys k tomu zvladala i neco jineho neznamena, ze to tak je u vsech. Mne pripada, ze kamaradka od Piskotova pritele by i mozna chtela neco vic, ale jak to ma on si takhle hodnotit netroufnu. Treba ji zrovna vypravi, ze se bude k nemu Piskot stehovat a jak se na to tesi. Jasne, treba ne. Ale takhle jasno, jako nektere teda nemam. Piskote radu nemam. Mozna bych to rekla na rovinu partnerovi, ale nic jineho me nenapada. Te kamaradce bych nerikala nic, partner je pro tebe on a ne ona. Ale pokud se s ni bude stykat dal, tak nevim, zalezi jak ti to bude vadit. To jsem moc neporadila, co?
Z kadého příspěvku si beru něco ...o tom ádná..
Mě prostě zaráí i to, e kdy někoho měla, tak jsme o ní neslyeli...a jakmile byla sama
hned jsem ji měla za zadkem...
Není tady
Pikote - a a budete...
Proč nejste u ted víc spolu?
Není tady
dusička napsal(a):
Pikote - a a budete...
Proč nejste u ted víc spolu?
Jsme spolu pokud to jde, přítel má práci závislou na počasí a pokud je hnusně
sedí doma...take kdy dopoledne prí má volno a já sedím v práci,a kdy je pak odpoledne
hezky vyrazí dodělat práci....
Kdy je o víkendu hezky a musí do práce jedu někdy s ním,někdy zustanu doma
a starám se o domácnost...Kdy nemusí trávíme víkendy společně...
Já mu přeci nemůu diktovat co má dělat ve svém volném čase...jene dotyčná slečna
tento stav zná,take pokud je nepříznivé počasí,ví e bude doma....
Upravil(a) potkanpiskot (7. 10. 2011 12:58)
Není tady
árlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby árlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Take buď se bojí, e přítel kecá, nebo e "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkuenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, e jako například horolezec můe vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůe zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemusí
jakmile byla sama hned jsem ji měla za zadkem...
Nojo - někdo vyplňuje volnej čas sportem, někdo lovem
Upravil(a) helena (7. 10. 2011 13:02)
Není tady
Take k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Kdy je chlap doma sám a ty v práci?
Není tady
árlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby árlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Take buď se bojí, e přítel kecá, nebo e "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkuenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, e jako například horolezec můe vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůe zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus
1) Nedůvěra - Pikote - má nějaký podezření na přítele?
2) Helo ty přirovnává strach z nevěry se strachem o ivot?
Není tady
dusička napsal(a):
árlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby árlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Take buď se bojí, e přítel kecá, nebo e "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkuenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, e jako například horolezec můe vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůe zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus
1) Nedůvěra - Pikote - má nějaký podezření na přítele?
2) Helo ty přirovnává strach z nevěry se strachem o ivot?
Příteli věřím
Není tady
KDy mu věří, tak není co řeit ne.
Není tady
dusička napsal(a):
Take k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Kdy je chlap doma sám a ty v práci?
Jak jsem psala bydlíme zatím kadý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji
e by ji tam vodil,protoe ona bydlí ve stejném městě jako já.
Zda ona jezdí za ním to netuím....
Není tady
No, treba po nem fakt jede. Ale treba ten muj kamarad mi hodne pomohl po mym rozvodu. Proste jsem se jen potrebovala vykecat a nic za tim nebylo. Kdyz jsem se z rozvodu oklepala, tak se nase kontakty postupne omezily. On byl v te dobe zenaty. Ale je teda fakt, ze ja mela rada i jeho zenu a taky jsme sly i spolu obcas na kafe nebo se u me stavila po praci. Ale ted zpetne diky tehle diskuzi si rikam, ze me mozna i chtela otestovat I kdyz nutno priznat, ze z toho jak to popisujes, bych spis tipnula prvni moznost, ze na nej mozna ma zalusk.
Upravil(a) pecule (7. 10. 2011 13:18)
Není tady
dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu
Není tady