Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 7. 10. 2011 12:20

majkafa
Host

Re: Přítelova kamarádka

dusička napsal(a):

Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,že mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,že by nebyla odpověd.

Ale my jsme dál probírali, že proto, že není odpověď. Jak už jsem psala. Ty si to ber jak chceš. smile

#102 7. 10. 2011 12:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Piskotko ja ti naprosto rozumim.

Mas zcela legitimni pochyby a otazky a zcela pochopitelnou bolest a starosti.
Ta zenska je .... a ma obrovskou motivaci. Jejim cilem je nicit vztahy. Sama nema nikoho,
nebo od ni nekdo odesel a nedopreje klidu tomu, kdo to tak nema. Klasika. Vsadila bych se, ze ji o partnera ani tak nejde jako o to, znicit vztah. Ty ses jeji uhlavni nepritel. Dej ji najevo, ze s tebou nepohne. Kratce jasne suverene.A stale dokola.

Jsem si taky jista, ze partner te ma rad a chce s tebou byt.

A ty svemu partnerovi ukaz, ze s nim jsi stastna. Bud v dobre nalade a planuj s nim konkretne budoucnost. Zadne sceny, nervy a slzy. Jen usmevy.

Upravil(a) sahleb (7. 10. 2011 12:25)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#103 7. 10. 2011 12:23

potkanpiskot
♥♥-----

Kuty napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

Jessika napsal(a):

Jak to vidím já z mého života a okolí, neexistuje něco jako manželova/přítelova kamarádka.
Existuje pouze milenka (bývalá, současná, budoucí).
Ale možná jsem nepotkala ten jiný případ smile

takže muži a ženy co se přátelí jsou milenci?
Kolik máte kamarádů?

A kdo tady má tak trochu problém s "kamarádkou" my nebo ty?

samozřejmě že já....
godlike

Není tady

#104 7. 10. 2011 12:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že s ní tráví čas,když nemůžu,což je většinou během týdne
Abych si to upřesnila - předpokládám, že ne všechen čas. Že má taky práci, kamarády stejného pohlaví a tak dál. Že ona je pro něj (doufám) něco jako sparring partner, aby nemusel pinkat míček o zeď... a nic jiného.

Upravil(a) helena (7. 10. 2011 12:24)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#105 7. 10. 2011 12:24

potkanpiskot
♥♥-----

sahleb napsal(a):

Piskotko ja ti naprosto rozumim.

Mas zcela legitimni pochyby a otazky a zcela pochopitelnou bolest a starosti.
Ta zenska je .... a ma obrovskou motivaci. Jejim cilem je nicit vztahy. Sama nema nikoho,
nebo od ni nekdo odesel a nedopreje klidu tomu, kdo to tak nema. Klasika. Jses pro ti ni bezbrana, ale je zdanlive!!!  Jsem si jista, ze partner te ma rad a chce s tebou byt. Ty mas partnera o ona ne.

A ty svemu partnerovi ukaz, ze s nim jsi stastna. Bud v dobre nalade a planuj s nim konkretne budoucnost. Zadne sceny, nervy a slzy. Jen usmevy.

Provedu!tummenupp

Není tady

#106 7. 10. 2011 12:26

potkanpiskot
♥♥-----

helena napsal(a):

Abych si to upřesnila - předpokládám, že ne všechen čas. Že má taky práci, kamarády stejného pohlaví a tak dál. Že ona je pro něj (doufám) něco jako sparring partner, aby nemusel pinkat míček o zeď... a nic jiného.

Samozřejmě ,že má práci,kamarády...
Právě proto píši,že je to během týdne,což je třeba dopoledne,kdy je většina z nás v práci...

Není tady

#107 7. 10. 2011 12:30

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Piškote ( je mi to příjemnější než tě oslovovat potkane:-))), řeknu ti jak to bylo u nás. Občas jsem někam ze svým kamarádem šla, po pár týdnech začal být přítel nějaký nesvůj, nakonec z něj vylezlo, že neví co si o tom má myslet. Tak já mu vysvětlila jak to mezi mnou a kamarádem je. To je celé - řekl, že si nebyl jistý, tak se prostě zeptal. A věří mi, ale to už já ovlivnit nedokážu

Není tady

#108 7. 10. 2011 12:30

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

potkanpiskot napsal(a):

helena napsal(a):

Samozřejmě ,že má práci,kamarády...
Právě proto píši,že je to během týdne,což je třeba dopoledne,kdy je většina z nás v práci...

Jájda,dopoledne s milencem,též podnikatelem,byla překrásná a co vše se dalo stihnout.Některá byla melounová,jindy tenisová,tedy krom ještě jiných ehm také velmi příjemných aktivit.Je pravda,že i to lyžování jsme někdy stihli...,navečer se šlo teda máknout a no a člověk byl furt v jdnom kole ale tak nějak příjemně unavenej a stále dobře naladěnej...

Není tady

#109 7. 10. 2011 12:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,že mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,že by nebyla odpověd.

Ale my jsme dál probírali, že proto, že není odpověď. Jak už jsem psala. Ty si to ber jak chceš. smile

Majkafo - já si to budu brát jak si budu chtít. Já psala jak to mám já a taky jsem psala,že ty to můžeš mít jinak. Proč mě nutíš svůj názor?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#110 7. 10. 2011 12:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

dusička napsal(a):

Nevím proč bych mu měla vykládat že žárlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protože Ty žárlíš

Ale to neni o zarlivosti.

To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.

Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.

Ale je to o žárlivosti.
Protože kdyby nežárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí totiž nenapadlo, že partner se dá svést.

Není tady

#111 7. 10. 2011 12:41

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

sahleb napsal(a):

dusička napsal(a):

Nevím proč bych mu měla vykládat že žárlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protože Ty žárlíš

To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.

Ale je to o žárlivosti.
Protože kdyby nežárlila, ta holka by jí přeci vůbec nemohla vytočit, vůbec by jí totiž nenapadlo, že partner se dá svést.

každý chlap se dá svést...

Není tady

#112 7. 10. 2011 12:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

potkanpiskot napsal(a):

dusička napsal(a):

sahleb napsal(a):

Ale je to o žárlivosti.

Fajn, ale jen když bude chtít on. A Ty s tím neudělᚠvůbec nic.
A když se přestěhujete do domku, budete víc spolu, myslíš že se něco tedy změní?
Když se tvůj chlap nechá svést, protože podle tebe každej chlap se nechá svést.  A za pár let to budeš řešit znova. Prostě podle mého mu nevěříš.

Není tady

#113 7. 10. 2011 12:49

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Kuty Kuty.. hmm Jak jsem na jinem vlakne psala o tom kamaradovi, ktereho mam 20 let, tak jsem se s nim vidala, i kdyz byl zenaty nebo ja vdana. Normalne jsme sli na kafe apod. A tam mi treba vypravel, jak je ted stastny a jak je jeho zena krasna, ze budou kupovat barak a taky plno jinych veci. Podobne ja jemu. Je pravda, ze se nase kontakty omezily, kdyz jeden nebo druhy nekoho mel, ale nikdy neprestaly. A na to kafe jsme sli i dopoledne. To, ze tys k tomu zvladala i neco jineho neznamena, ze to tak je u vsech. Mne pripada, ze kamaradka od Piskotova pritele by i mozna chtela neco vic, ale jak to ma on si takhle hodnotit netroufnu. Treba ji zrovna vypravi, ze se bude k nemu Piskot stehovat a jak se na to tesi. Jasne, treba ne. Ale takhle jasno, jako nektere teda nemam. Piskote radu nemam. Mozna bych to rekla na rovinu partnerovi, ale nic jineho me nenapada. Te kamaradce bych nerikala nic, partner je pro tebe on a ne ona. Ale pokud se s ni bude stykat dal, tak nevim, zalezi jak ti to bude vadit. To jsem moc neporadila, co?

Není tady

#114 7. 10. 2011 12:49

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale je to o žárlivosti.

Fajn, ale jen když bude chtít on. A Ty s tím neudělᚠvůbec nic.
A když se přestěhujete do domku, budete víc spolu, myslíš že se něco tedy změní?
Když se tvůj chlap nechá svést, protože podle tebe každej chlap se nechá svést.  A za pár let to budeš řešit znova. Prostě podle mého mu nevěříš.

pravda..když bude chtít on..
Ano myslím,že když budeme více spolu,více si porozumíme a já budu vědět jak se v dané situaci chovat..

Není tady

#115 7. 10. 2011 12:52

potkanpiskot
♥♥-----

pecule napsal(a):

Kuty Kuty.. hmm Jak jsem na jinem vlakne psala o tom kamaradovi, ktereho mam 20 let, tak jsem se s nim vidala, i kdyz byl zenaty nebo ja vdana. Normalne jsme sli na kafe apod. A tam mi treba vypravel, jak je ted stastny a jak je jeho zena krasna, ze budou kupovat barak a taky plno jinych veci. Podobne ja jemu. Je pravda, ze se nase kontakty omezily, kdyz jeden nebo druhy nekoho mel, ale nikdy neprestaly. A na to kafe jsme sli i dopoledne. To, ze tys k tomu zvladala i neco jineho neznamena, ze to tak je u vsech. Mne pripada, ze kamaradka od Piskotova pritele by i mozna chtela neco vic, ale jak to ma on si takhle hodnotit netroufnu. Treba ji zrovna vypravi, ze se bude k nemu Piskot stehovat a jak se na to tesi. Jasne, treba ne. Ale takhle jasno, jako nektere teda nemam. Piskote radu nemam. Mozna bych to rekla na rovinu partnerovi, ale nic jineho me nenapada. Te kamaradce bych nerikala nic, partner je pro tebe on a ne ona. Ale pokud se s ni bude stykat dal, tak nevim, zalezi jak ti to bude vadit. To jsem moc neporadila, co?

Z každého příspěvku si beru něco ...o tom žádná..

Mě prostě  zaráží i to, že když někoho měla, tak jsme o ní neslyšeli...a jakmile byla sama
hned jsem ji měla za zadkem...

Není tady

#116 7. 10. 2011 12:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Piškote - až až budete...
Proč nejste už ted víc spolu?

Není tady

#117 7. 10. 2011 12:56

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

Piškote - až až budete...
Proč nejste už ted víc spolu?

Jsme spolu pokud to jde, přítel má práci závislou na počasí a pokud je hnusně
sedí doma...takže když dopoledne prší má volno a já sedím v práci,a když je pak odpoledne
hezky vyrazí dodělat práci....
Když je o víkendu hezky a musí do práce jedu někdy s ním,někdy zustanu doma
a starám se o domácnost...Když nemusí trávíme víkendy společně...
Já mu přeci nemůžu diktovat co má dělat ve svém volném čase...jenže dotyčná slečna
tento stav zná,takže pokud je nepříznivé počasí,ví že bude doma....

Upravil(a) potkanpiskot (7. 10. 2011 12:58)

Není tady

#118 7. 10. 2011 13:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Žárlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby žárlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Takže buď se bojí, že přítel kecá, nebo že "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkušenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, že jako například horolezec může vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůže zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemusí big_smile

jakmile byla sama hned jsem ji měla za zadkem...
Nojo - někdo vyplňuje volnej čas sportem, někdo lovem vissla

Upravil(a) helena (7. 10. 2011 13:02)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#119 7. 10. 2011 13:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Takže k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Když je chlap doma sám a ty v práci?

Není tady

#120 7. 10. 2011 13:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Žárlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby žárlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Takže buď se bojí, že přítel kecá, nebo že "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkušenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, že jako například horolezec může vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůže zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus
1) Nedůvěra - Piškote - mᚠnějaký podezření na přítele?
2) Helo ty přirovnávᚠstrach z nevěry se strachem o život?

Není tady

#121 7. 10. 2011 13:10

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

Žárlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby žárlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Takže buď se bojí, že přítel kecá, nebo že "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkušenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, že jako například horolezec může vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůže zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus
1) Nedůvěra - Piškote - mᚠnějaký podezření na přítele?
2) Helo ty přirovnávᚠstrach z nevěry se strachem o život?

Příteli věřím

Není tady

#122 7. 10. 2011 13:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

KDyž mu věříš, tak není co řešit ne. wink

Není tady

#123 7. 10. 2011 13:11

potkanpiskot
♥♥-----

dusička napsal(a):

Takže k vám chodí přítelkyně dopoledne domu? Když je chlap doma sám a ty v práci?

Jak jsem psala bydlíme zatím každý jinde.Přitel má klíče od mého bytu a silně pochybuji
že by ji tam vodil,protože ona bydlí ve stejném městě jako já.
Zda ona jezdí za ním to netuším....

Není tady

#124 7. 10. 2011 13:12

pecule
♥♥♥♥♥♥-

No, treba po nem fakt jede. Ale treba ten muj kamarad mi hodne pomohl po mym rozvodu. Proste jsem se jen potrebovala vykecat a nic za tim nebylo. Kdyz jsem se z rozvodu oklepala, tak se nase kontakty postupne omezily. On byl v te dobe zenaty. Ale je teda fakt, ze ja mela rada i jeho zenu a taky jsme sly i spolu obcas na kafe nebo se u me stavila po praci. Ale ted zpetne diky tehle diskuzi si rikam, ze me mozna i chtela otestovat smile I kdyz nutno priznat, ze z toho jak to popisujes, bych spis tipnula prvni moznost, ze na nej mozna ma zalusk.

Upravil(a) pecule (7. 10. 2011 13:18)

Není tady

#125 7. 10. 2011 13:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička se fakt řídí tím, co má ve svém podpisu roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí