27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jene blbý je,kdy je to mazel na vechny strany
To zatím nevíme nikdo... ani Pikot ne. Jen ty to tvrdí tak, jako bys jim svítila.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, ty mě v poslední době nemile překvapuje.
Toví tichá vody břehy mele, jsem toti ta vyl...pr... jak jsme minule naznačila
která píe,le, přeonaačuje. Co tě na tom překvapuje? Tak si mě dej do ignorace
já ti to nenaznačila. já ti to napsala na tvrdo. tak jako ty píe mě. akorát, e kdy je to směrem ke mně, zdá se ti to být v naprostém pořádku. a taky jsem to nazvala jinak. to s tím lhaním, to u sis tam přidala sama. no, asi ví proč, e.
Upravil(a) PPavlaa (7. 10. 2011 11:58)
Není tady
Kuty napsal(a):
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
No ale - bud mu věří, nebo nevěří.A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.Dui, to je ale úplně jedno, jestli mu věří, nebo nevěří, árlí či neárlí...myslím, e na výsledku to nic moc nezmění, můe to dopadnout dobře, ale spí i blbě a ta pravděpodobnost je docela vysoká řekla bych. A pán by si toho rizika měl být vědom.
Ale jdi.Pán je naopak moc spokojenej a má to dobře zařízený,ne?O jakém riziku to mluví?Problém má jeho partnerka předevím.
vycházím z toho, e je opravdu moné, e z jeho strany tam úmysl není.... i kdy i tak se dle mého vkusu chová a moc free vzhledem k tomu, e má partnerku.
Není tady
helena napsal(a):
tohle tvoje přirovnání vystihlo celou podstatu mého problému
Je blbě vycvičenej? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No... já taky radi mazla, ne sluebního psa http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No asi je:D
Kadopádně máme společný víkend před sebou,take k debatě určitě dojde...
Není tady
helena napsal(a):
To zatím nevíme nikdo... ani Pikot ne. Jen ty to tvrdí tak, jako bys jim svítila.
Hlavně aby se zavčas rozsvítilo jim oběma,pokud jeden o druhého opravdu stojí.
Není tady
Kuty napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
Myslím, e se tato debata ene do tématu
na které jsem radu neádala.
Děláte ze mě árlivou stíhačku,kterou opravdu nejsem, a naivní pipku cosi myslí
e něco změní.
Já si nemyslím,e mě partner podvádí,jen jsen chtěla poradit v dané situaci,právě proto abych ho k tomu svým chováním nepodpořila.
To bych přece mohla árlit na kadého kamaráda,se kterým se vidí častěji ne se mnou...
A já netvrdím,e se s ní vidí kadý den,mě prostě vadí,a slečně dávám najevo e jsme pár
nějak to nebere v potaz...To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou - ale kdy vám to vyhovuje;jen mě tak napadá jestli tedy vůbec je,jestli sis ho nevymyslela,kdy s tebou snad skoro vůbec není nebo jen minimálně?
A vůbec se nemusí vztekat tady,e debata směřuje jinam,ne si chtěla;dupe a vzteká se tujak malé děcko.Vykali se na domlouvání tvé kámoce-já na jejím místě bych se ti rovnou vysmála,ale asi jako kámoka to ona neudělá,vezmi si rázně do parády svého milého.
s tím souhlasím, kdy u to chce řeit, tak s ním, ne s ní.
Není tady
helena napsal(a):
A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.
Ale dusi... i člověk spravedlivý sedmkrát denně zhřeí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png To nemá nic společnýho s ne/důvěrou... to je o tom, e slečna se zaměřila na lov dalího skalpu, kterej si hodlá pověsit na opasek a Pikot se docela obyčejně bojí, aby se jí to nepovedlo. Hele - to musí bejt sakra vycvičenej pes, aby vydrel kadej den buřta před nosem a nechňapnul po něm http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou
Jestlis dobře četla, tak s kamarádkou je tehdy, kdy Pikot pracuje... a něco podobnýho bude asi i s kámoem. Kdy jsem byla na MD a chlap makal od nevidím do nevidím, taky jsme se potkávali doma akorát tak v neděli...
s tím prvním odstavcem souhlas.
Není tady
Kuty napsal(a):
helena napsal(a):
To zatím nevíme nikdo... ani Pikot ne. Jen ty to tvrdí tak, jako bys jim svítila.Hlavně aby se zavčas rozsvítilo jim oběma,pokud jeden o druhého opravdu stojí.
nemyslím,e by byl mazel na vechny strany..to bych si asi za ty tři roky vimla...
Není tady
mia napsal(a):
Kuty napsal(a):
mia napsal(a):
Dui, to je ale úplně jedno, jestli mu věří, nebo nevěří, árlí či neárlí...myslím, e na výsledku to nic moc nezmění, můe to dopadnout dobře, ale spí i blbě a ta pravděpodobnost je docela vysoká řekla bych. A pán by si toho rizika měl být vědom.Ale jdi.Pán je naopak moc spokojenej a má to dobře zařízený,ne?O jakém riziku to mluví?Problém má jeho partnerka předevím.
vycházím z toho, e je opravdu moné, e z jeho strany tam úmysl není.... i kdy i tak se dle mého vkusu chová a moc free vzhledem k tomu, e má partnerku.
ale té partnerce to nevadí, a teď ji blikaj kontrolky.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.
Ale dusi... i člověk spravedlivý sedmkrát denně zhřeí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png To nemá nic společnýho s ne/důvěrou... to je o tom, e slečna se zaměřila na lov dalího skalpu, kterej si hodlá pověsit na opasek a Pikot se docela obyčejně bojí, aby se jí to nepovedlo. Hele - to musí bejt sakra vycvičenej pes, aby vydrel kadej den buřta před nosem a nechňapnul po něm http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou
Jestlis dobře četla, tak s kamarádkou je tehdy, kdy Pikot pracuje... a něco podobnýho bude asi i s kámoem. Kdy jsem byla na MD a chlap makal od nevidím do nevidím, taky jsme se potkávali doma akorát tak v neděli...s tím prvním odstavcem souhlas.
To ano,netráví s ní vekerý volný čas,jen kdy já ho nemám.
Já neřekla,e je s ní od nevidím do nevidím...to u bych asi nedala...
Není tady
dusička napsal(a):
Nevím proč bych mu měla vykládat e árlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protoe Ty árlí
Ale to neni o zarlivosti.
To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.
Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.
Upravil(a) sahleb (7. 10. 2011 12:07)
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
Kuty napsal(a):
helena napsal(a):
To zatím nevíme nikdo... ani Pikot ne. Jen ty to tvrdí tak, jako bys jim svítila.Hlavně aby se zavčas rozsvítilo jim oběma,pokud jeden o druhého opravdu stojí.
nemyslím,e by byl mazel na vechny strany..to bych si asi za ty tři roky vimla...
Tak te´d má -bohuel- (dost velmi pravděpodobně s tím bohuel)monost procitnout.
Dobrá zpráva: je to jetě včas
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, ty mě v poslední době nemile překvapuje.
Toví tichá vody břehy mele, jsem toti ta vyl...pr... jak jsme minule naznačila
která píe,le, přeonaačuje. Co tě na tom překvapuje? Tak si mě dej do ignorace
já ti to nenaznačila. já ti to napsala na tvrdo. tak jako ty píe mě. akorát, e kdy je to směrem ke mně, zdá se ti to být v naprostém pořádku. a taky jsem to nazvala jinak. to s tím lhaním, to u sis tam přidala sama. no, asi ví proč, e.
Pavli - ví co, starej se o sebe
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mia napsal(a):
Kuty napsal(a):
Ale jdi.Pán je naopak moc spokojenej a má to dobře zařízený,ne?O jakém riziku to mluví?Problém má jeho partnerka předevím.vycházím z toho, e je opravdu moné, e z jeho strany tam úmysl není.... i kdy i tak se dle mého vkusu chová a moc free vzhledem k tomu, e má partnerku.
ale té partnerce to nevadí, a teď ji blikaj kontrolky.
Ano začaly blikat,donedávna,kdy měla nějakého " kolouka",byl klid.
Po té co se jejich sportovní spolupráce zintenzivnila ,jsem zjistila e u je zase sama...
Není tady
přikláním se stranu holek, potkanpiskot tady chtěla prostě slyet, e je to normální, e "on" si chodí s kamarádkou a tráví s ní více času ne s ní samotnou...... ale podle mě to normální není, Potkane, vem si to ze své stránky, kolik času ty tráví s kamarády??? já té nevěřím na takového to "kamarádění", mezi muem a enou, kor kdy spolu tráví tolik času, ano je normální, kdy si občas zavolají, ale ne e spolu tráví vekerý volný čas......ta holka po něm evidentě jede, kdyby ne, nepsalas bys sem svoje pochybnosti, ono toti podle mě a mých zkueností, kdy se ti na něčem něco nezdá, tak vdycky na tom něco je... a tím nemyslím, e jsi árlivka a tak něco.... tohle toti vechno má své meze, ví??? a tenhle vztah mi přijde, jako vztah mezi kámoemi, tzv. "volný vztah"... vem si kdyby jednou přili děti??? bude mít práce kolem nich, domácnost, manel..... a co on??? on si bude chodit sportovat s kamarádkou??? já bych teda takovýhle vztah nechtěla....ono a tak či onak, čas to stejně udělá za nás...... třeba za pár měsíců si bude říkat, já hloupá, e jsem to neviděla hned.... nebo naopak, bude to mezi vámi dobré.... tak či onak, já bych byla na pozoru, protoe takovéhle holky typu "rozvracečky vztahů" jsou pěkné zmije..... a dokud nedosáhnou svého nedají si pokoj..... a pak pryč a jdou po jiném zadaném mui.... je jen na tobě, zda ho svede a on ti bude nevěrný a ona se pak na něj vybodne, zda jsi schopná s ním být i nadále a odpoustit mu a tak dále,..... ale já bych určo nemlčela, řekla bych mu, e se mi to nelíbí, a co se mi na tom nelíbí.... to přece není o tom e bys měla být árlivka a stíhačka, prostě se ti něco nelíbí a ne to v sobě dusit, je lepí to prostě říct....snad pochopí co jsem tím chtěla říct .... hodně těstí.... a sil
Není tady
Hele - tak jí najděte chlapa
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Toví tichá vody břehy mele, jsem toti ta vyl...pr... jak jsme minule naznačilakterá píe,le, přeonaačuje. Co tě na tom překvapuje? Tak si mě dej do ignorace
Pavli - ví co, starej se o sebe
dui - proč ? kdy je to naopak, je to ok ? zvlátní, hmmm
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nevím proč bych mu měla vykládat e árlím, o tom to přece není.
a o tom to právě je,protoe Ty árlíAle to neni o zarlivosti.
To je o manipulaci te druhe a mozneho vlivu na jejich vztah, ktery docela pravdepodobne jeji partner nevidi. To opravdu existuje. A na druhe strane existuji patologicke osoby, ktere maji jen jedinnou radost, znicit nekomu jinemu vztah na ktery samy nikdy nemaji.
Ja jsem na nektere zenske taky nezarlila, byly tak pitome a primitivni.
Právě to já vidím a chtěla bych se pokusit nějak partnerovi vysvětlit,e právě tohle se děje...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já ti to nenaznačila. já ti to napsala na tvrdo. tak jako ty píe mě. akorát, e kdy je to směrem ke mně, zdá se ti to být v naprostém pořádku. a taky jsem to nazvala jinak. to s tím lhaním, to u sis tam přidala sama. no, asi ví proč, e.Pavli - ví co, starej se o sebe
dui - proč ? kdy je to naopak, je to ok ? zvlátní, hmmm
Protoe tady plevelíme
Není tady
mono, kde pikot píe, e s tou kamarádkou tráví víc času, ne s ní samotnou ? něco jsem přeskočila, nebo si k tomu sama přidává ?
Není tady
Jak to vidím já z mého ivota a okolí, neexistuje něco jako manelova/přítelova kamarádka.
Existuje pouze milenka (bývalá, současná, budoucí).
Ale moná jsem nepotkala ten jiný případ
Není tady
je jen na tobě, zda ho svede a on ti bude nevěrný a ona se pak na něj vybodne, zda jsi schopná s ním být i nadále a odpoustit mu a tak dále,.....
toto je co
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mono, kde pikot píe, e s tou kamarádkou tráví víc času, ne s ní samotnou ? něco jsem přeskočila, nebo si k tomu sama přidává ?
Nikdy jsem neřekla,e s ní tráví více času ne se mnou.Jen e s ní tráví čas,kdy nemůu,co je větinou během týdne. Vídáme se vichni na společných akcích,ale tam se baví normálně.
Právě proto,jak jsem psala, na společných setkáních partner mluví o nás,ne o tom jak byl s ní hrát.
Není tady
Jessika napsal(a):
Jak to vidím já z mého ivota a okolí, neexistuje něco jako manelova/přítelova kamarádka.
Ale moná jsem nepotkala ten jiný případ
take mui a eny co se přátelí jsou milenci?
Kolik máte kamarádů?
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ale moná jsem nepotkala ten jiný případtake mui a eny co se přátelí jsou milenci?
Kolik máte kamarádů?
A kdo tady má tak trochu problém s "kamarádkou" my nebo ty?
Není tady