|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
Sama cynicky píšeš , že se nepozastavuješ nad cizím životem (jinými slovy - co mi je do něj)
Přesně na mě Majkafo takhle tvoje písmenka vyskočila, co je Ti vlastně do toho, jak se cítí jeho manželka. Vůbec Tě třeba nezajímá, jestli o TObě ví, nebo neví?
Jestliže dělá ,že to nevidí, je to pro Tvého milého plus,že on nemusí nic tajit a nic vymýšlet a má prostě Vás dvě.
Jak už jsem psala, Majko - je to Tvůj život, když si s ním štastná,bud, ale věta, že ti je jedno, jak se cítí jeho manželka mi přijde bezohlednost.Duši, ale Majce to je skutečně jedno, kdyby nebylo a byla s ní soucitná, tak by s jejím manželem neměla milenecký vztah. Milenky nikdy nezajímají pocity manželek.
No a pokud Majčin milý doma lhát nemusí, protože jeho žena o tom ví, je shovívavá a bere to tak, že zákusků se člověk časem přežere a milenka je něco jako zákusek po obědě, tak je ona ta nad věcí. Pakliže o manžela nechce přijít, třeba z existenčních důvodů, pak je to rozumná žena, že ho nechá si pohrát s novou hračkou. Ta ho časem omrzí. A Majka je taky chytrá ženská (a to myslím vážně, ne ironicky) a tohle všechno ví a uvědomuje si to.
Když jí to přináší teď pocit štěstí, tak je to pro ni pozitivní.
Ja osobne si myslím, že pocity manželiek môžu zaujímať akurát tak manželov... milenky nemusia, pokiaľ to teda nie sú blízke kamarátky
- to je potom iný hardcore a ten sa mi nechce komentovať. Ak je manželka cudzia osoba, tak akékoľvek snahy o rozbor pocitov sú nutne domnienky a ako také bezcenné. Ja som sa, úprimne, "mojej manželke" čudovala, že ho dávno nevyhodila, ale ona určite mala svoje dôvody prečo nie... ktoré ja som nechápala, takže som rozbory vzdala a a zamerala som sa na náš vzťah a na to, ako ho ja ukočírujem. Odporúčam to aj ostatným, mnaželkám rovnako ako milenkám (a manželom, ak sem nejakí chodia
).
Není tady

lupina montana napsal(a):
Modroočka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
A to jsi na omylu, Očko.Možná jo, ale já mám na mysli ty pocity, že milenku nejspíš moc nezajímá, jestli se žena trápí. I když, některý možná jo, některý milenky si to přímopřejí.
Máš pravdu Lupi. Tak spíš tvrdí, že je to nezajímá a ve skutečnosti je to zajímá hodně. Jo, i tak to může být.
Naše milenka chtěla, abych se to dozvěděla a hlavně, abych jí brzo manžela předala. Jenže to nešlo tak rychle, jak si přála a on taky zas tak moc jít nechtěl.Tak fajn....ale pochopilas to úplně obráceně.
Jsou i milenky, který vědí, kde je jejich místo.
A dokonca by nemenili....
Není tady

Bramborka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Nechápu, proč tady píšeš o diskusi o nevěře v souvislosti se zakladatelkou vlákna.No, není to přímo o nevěře, ale nevěře potencionální
Teď už jo, ale původně to bylo o něčem jiném.
Je to, jako když příjde slepý na chirurgickou ambulanci, protože špatně stoupl, poranil si kotník a chce ho dát do sádry. Sestra ho pošle na RTG. Ambulantní lékař, který má možná nějaký zánět, či problém s krvetvorbou, ale nikdo neví, zda a co (patrně nejméně on sám) začne na základě rentgenového nálezu vyprávět slepci o krevním obrazu jako takovém, ale patrně svém, pak o krevním obrazu přiznaně svém - kdy byl vyšetřen, nezmiňuje, pak o hypotetickém krevním obrazu slepcově a zakončí to tím, že si z toho pacient, jež se místy dožaduje sádry, o níž není jasno, zda je namístě, snad něco vybere. Že se s tím potýká spousta lidí......
Takhle vypadá přepis a přenos některých příspěvků do názornější podoby. Že by potenciální leukemie?
Toto ale NIE JE ani vedecké pracovisko, ani pomáhacia ińštitúcia, ale inštitucionalizovnaá pavlač... a tak to tu treba aj brať.
Keďže platím zdravotné odvody - až 2x - tak od profíkov očakávam profi pomoc. Sem sa chodím zabaviť a možno ponúknuť svoje názory, ale pomoc, kvalifikovanú pomoc, hľadám inde. A som vyrovnnaá stým, že sa v prvom rade dozviem veci o druhých (vrátane krvetvorby), až potom o sebe.
Není tady

helena napsal(a):
ty nejsi ten, kdo má právo dávat mi tuto otázku
Možná by, Pandorro, tvoje odpověď měla znít "nejsem oprávněna odpovídat"...
Z jakého titulu se cítíš oprávněna upírat jinému jeho právo?
Z titulu človeka, ktorý vie, že každý by sa mal v prvom rade pýtať na SVOJE veci a keď ho zaujíma niečo o Majkafe,. spýtať sa rovno Majkafy. Do toho, kde vidí Pandora Majkafu, je z môjho pohľadu Arcanum (alebo Fera Kaňaráša alebo starú Blažkovú) úplné ho :-).
Není tady

helena napsal(a):
OPĚT to nejsem já, kdo na tomto vlákně vytáhl mého ženatého milého.
Pokládám si otázku, čím to bude, že je vytahován jenom na tebe.
Tak môžeme preprať trochu aj TVOJHO ženáča a nechopnosť rozísť sa s tým svojím medveďom a konečne vtvoriť krásny legálny vzťah so ženáčom... rozviesť si ho... Keď teda inak nedáš.
A vôbec- aké máš TY pocity voči jeho manželke, há?
Koľko už ste spolu rokov? Nehovor, že si nikdy nerozmýšľala o tom, ako to má jeho maželka... či majú dostatočne často sex, či je dosť uspokojivý...
Možno ju aj poznáš osobne...?
Není tady

Blossom napsal(a):
majkafa napsal(a):
Blossom, já jsem ti s ironií odpověděla v příspěvku 525.
Odpovím ještě jednou polopatě.
To je tvůj pocit, že si VYBÍRÁM ženaté partnery.
Protože já si NEVYBÍRÁM ženaté partnery.
Netřídím na zadané a nezadané a když bych se zakoukala do nezadaného, tak bych neřekla - tebe nechci, ty nejsi zadaný.![]()
Je to přesně naopak. Moc ráda bych se zakoukala do nezadaného. Ale je to tak, jak to je.
Tudíž ti nemůžu na tvůj dotaz odpovědět. Jelikož si je nevybírám, není odpověď na to, proč.
Doufám, že už je to dostatečně srozumitelné.Majkafo, mě se to jeví tak, že tohle je právě Tvůj kříž - že netřídíš (už při seznamování) na zadané a nezadané.
Kdybys třídila, a zadané z výběru hned v počátku vyřadila, ušetřila bys ostatním lidem, ale hlavně sama sobě, hodně bolesti a (zbytečného) trápení.
Psalas tu, že se tím máš asi něco naučit, a že zatím nevíš co....
Můj názor je, že naučit se máš možná právě toto, a že se motáš už pár let v kruhu, právě proto, že "netřídíš" a opakuješ v dalších a dalších vztazích tu samou chybu.
Jaké si to uděláš, takové to budeš mít.![]()
Tak ber to co jsem napsala čistě jako takový postřeh, pohled z jiného úhlu.
Tak už ju nechaj triediť podľa seba a ty si trieď podľa seba... Čo sa bojíš, že ti zvedie toho tvojho, alebo prečo ťa tak irituje? Nám padá vláda, v Sýrii umierajú stovky ľudí bojujúcich za slobodu, a teba tu nestráviteľne dráždi nejaká (možno manželkou netušená) nevera. Pripadáš mi ako chronicky podvádzaná manželka, ktorá si z nevery svojho muža vytovirla životnú traumu... a nechápem prečo.
Není tady

ViktorkaM napsal(a):
helena napsal(a):
...Kde se v tobě bere ta jistota, že fackuješ oprávněně? Že vůbec můžeš někoho fackovat?
A v tobe?!?
Taky to, co chvili, delas...
![]()
helena napsal(a):
...Netřídím na zadané a nezadané
Téměř by se chtělo podotknout - jako smrt![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry, Viki, ale ani ty pdoľa mňa nemáš práve učebnicový výber partnerov... a od tej (výberovej) smrti tiež nemáš ďaleko, z môjho pohľadu. Aby bolo jasné, ja mám výber pestrý ako asi málokto na Babi...
a fakt širokým spektorm, ale práve preto nebudem komentovať výber druhých.
Není tady

Ronji, ja som si ťa prečítala až teraz.... tak ma teda zmaž, no...
Toľko duševnej námahy, toľko reakcií... njn. 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Když sem někdo to špinavý prádlo háže, nemůže se divit, že ho někde spere. Když nechci, aby se z mýho života něco tady propíralo, nenapíšu to sem. Pakliže napíšu, chápu, že se to probírá. Jsem natolik silná, že to unesu, proto to sem klidně hodím, i když tím přiznám chybu nebo svoji slabinu.
Já sama za sebe nepotřebuju nasazovat masku dokonalosti, v tom je moje síla a nemusím si na nic hrát, nic předstírat.
Pokud to Majce vadí, neměla to tady zmiňovat, nikdo ji nesoudí, jen to prostě přítomní komentují.
Je zvláštní, že praní špíny jiných tolik nevadí a perou ji i ti, co se nad praním tady zmiňovaného konkrétního prádla pohoršují.
Majka to napsala určitě s vědomím, že ne každý ji pro tohle bere kladně. Tak to je.
Ona ví, co dělá, ví, co dělá dobře a co dělá špatně a pokud je s tím ona smířená a vyrovnaná, pak si stejně negativní názory nepustí do hlavy. A Majka je, podle mě, rozumná ženská, která negativní postoje k jejímu vztahu nechápe jako útok na svoji osobu, ale určitě, když stav podváděné ženy zažila, to chápe, protože zná pohled z obou stran.
Modroočka, ja som sem kedysi písala o sebe dosť, aj keď tak, aby sa z toho nedalo poznať o INÝCH, kto je kto. Dnes by som váhala napísať aj počet mojich dioptrií. Z môjho pohľadu je to škoda, lebo z toho "špinavého prádla" sa niekto iný môže špoučiť bez toho, aby si sám zašpinil to svoje. Babinet je už fakt len bezcenná pavlač... ale aj tak dobre, dá sa sem chodiť zabaviť - alebo rozcupovať niekoho iného, keď mám práve zlú náladu...
Občas cupujem aj ja - kľudne aj Majkafu, Pandoru, hocikoho - ale KONKRÉTNY PRÍSPEVOK, čo mi rozhýbe žlč, nie toho človeka ako takého. Ako že naňho teraz rýchlo vytiahnem niečo spred pol roka, hoci momentálne píše neutrálne niečo o tvarohu (alebo kvázikryštáloch).
Není tady

Seli, já sem taky píše kdeco, co mi leží v hlavě, pokud mi to teda leží v hlavě moc. Blbosti sem nepíšu. Taky chápu, že ne každej vidí moje záležitosti mýma očima.
Majce přeju, aby byla šťastná, pokud je šťastná takhle, je to OK. Navíc jsem už o pár stránek zpět psala, že se to těžko posuzuje, protože on to její milý doma nemusí mít s manželkou nijak růžový a můžou mít spolu vztah - jsme manželé, ale žijeme si každý po svém. A to nikdo z nás neví 
A s kamarádstvím mezi chlapem a ženskou, no, jde to, ale je to náročný, protože partneři těch dvou kamarádů to někdy těžko chápou a to zase chápu já.
Mám dva kamarády chlapy, s jedním už jsem kamarádit přestala, protože z jeho strany se začalo točit s měrek k balení a do toho bych nikdy nešla. Má manželku a malý děti, je mladší než já a on mě jednak nepřitahuje a pak já nechci být ta, co někomu rozbije rodinu. Sama jsem to zažila právě z té druhé strany.
Pak mám dalšího kamaráda, ten je o 12 let starší než já a jeho žena mi párkrát v noci volala, neozvala se do telefonu, jen do něho funěla. Mezi náma se nikdy nic nestalo, ani by se stát nemohlo, z mé strany určitě ne, jen máme rádi stejnou muziku a o tom jsme si dokázali dost pokecat. Už se nesejdeme ani na kafe, nechci, nechci, mít potíže s jeho ženou. Ona by těžko chápala, že mezi náma není nic, absolutně nic.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to už jsme starý páky, když ještě pamatujem ruštinu
Zuza Fialová tvrdí, že dáma v istom veku by sa už nemala priznávať k tomu, že vie po rusky...
Riadim sa tým.... väčšinou.

ráda tě tu zase vidím, Sel ..
Není tady
dusička napsal(a):
Sama cynicky píšeš , že se nepozastavuješ nad cizím životem (jinými slovy - co mi je do něj)
Přesně na mě Majkafo takhle tvoje písmenka vyskočila, co je Ti vlastně do toho, jak se cítí jeho manželka. Vůbec Tě třeba nezajímá, jestli o TObě ví, nebo neví?
Jestliže dělá ,že to nevidí, je to pro Tvého milého plus,že on nemusí nic tajit a nic vymýšlet a má prostě Vás dvě.
Jak už jsem psala, Majko - je to Tvůj život, když si s ním štastná,bud, ale věta, že ti je jedno, jak se cítí jeho manželka mi přijde bezohlednost.
duši, ale ty sama máš prvního syna s ženatým pánem, tak proč do majkafy tak reješ, nerozumím .. spíš bych asi čekala, že zrovna ty pochopíš, že se tohle stát může.
a že majka píše, že jí je jedno, jak se cítí jeho žena - já tomu nevěřím. myslím, že se v ní odehrává spousta věcí, který tady neventiluje. jako každej z nás.
Není tady
očko, jak to myslíš, že jeho žena do telefonu funěla ?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
očko, jak to myslíš, že jeho žena do telefonu funěla ?
Jak, že tam hlasitě dejchala 
Není tady
no tak to jsem pochopila, já vím, jakej význam má slovo funět 
akorát nechápu smysl toho, že to dělala 
Není tady

Pavli, to já taky nechápu, napřed mi volala ze svýho čísla, pak z čísla jejich dcery a pak od nějaké kamarádky, od kamarádky mi volala odpoledne. Od dcery a od sebe v noci.
Poslal mi sms z dovolené od moře, jen pozdrav z dovolené, nic ví, tak jsem jen odepsala, že dík, ať si to užije a ať pozdravuje moře. On mu sebrala mobil a zamkla ho v pokoji a nepustila ho do rána ven.
Mně přišlo směšný, že se k němu chová jako k děcku, ale ona je učitelka ve školce
tak asi takhle jedná nejen s dětma, ale i s manželem. On teda, osel, tu moji sms smazal, kdyby ji tam nechal, mohla si ji přečíst, viděla by, že tam není ani náznak něčeho milostnýho. No jo, on se své ženy asi bojí. Proto si občas napíšeme jen pozdrav, psal, že mu umřela maminka nebo teď, že měl úraz a že se byl potěšit v Čechách za tříletou vnučnou, že jde na koncert Debustrolu, atd, takový blbosti, nic víc.
Není tady
není to ten, co si psala, že tě balil na zastávce, nebo kde ?
Není tady
Uzavírám vlákno, které je již zcela mimo téma.
Prosím autorku původního příspěvku, jestli chceš ještě dál něco řešit, založ si další vlákno, budeme se s moderátorkami snažit, aby nebylo zaplevelené. Díky za pochopení.
Vám ostatním připomínám pravidla diskusních fór Babinet:
1.3. Chat. Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda Váš příspěvek, Vaše téma, má nějakou přidanou hodnotu, tj. může být ostatním nějakým způsobem přínosný. Pro běžné povídání o životě, používejte pouze témata s názvem CHAT, případně si založte vhodné téma ve správném fóru/subfóru.
Není tady