Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 14. 10. 2011 22:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Přítelova kamarádka

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Sama cynicky píšeš , že se nepozastavuješ nad cizím životem (jinými slovy - co mi je do něj)
Přesně na mě Majkafo takhle tvoje písmenka vyskočila, co je Ti vlastně do toho, jak se cítí jeho manželka. Vůbec Tě třeba nezajímá, jestli o TObě ví, nebo neví?
Jestliže dělá ,že to nevidí, je to pro Tvého milého plus,že on nemusí nic tajit a nic vymýšlet a má prostě Vás dvě.
Jak už jsem psala, Majko - je to Tvůj život, když si s ním štastná,bud, ale věta, že ti je jedno, jak se cítí jeho manželka mi přijde bezohlednost.

Duši, ale Majce to je skutečně jedno, kdyby nebylo a byla s ní soucitná, tak by s jejím manželem neměla milenecký vztah. Milenky nikdy nezajímají pocity manželek.
No a pokud Majčin milý doma lhát nemusí, protože jeho žena o tom ví, je shovívavá a bere to tak, že zákusků se člověk časem přežere a milenka je něco jako zákusek po obědě, tak je ona ta nad věcí. Pakliže o manžela nechce přijít, třeba z existenčních důvodů, pak je to rozumná žena, že ho nechá si pohrát s novou hračkou. Ta ho časem omrzí. A Majka je taky chytrá ženská (a to myslím vážně, ne ironicky) a tohle všechno ví a uvědomuje si to.
Když jí to přináší teď pocit štěstí, tak je to pro ni pozitivní.

Ja osobne si myslím, že pocity manželiek môžu zaujíma akurát tak manželov... milenky nemusia, pokiaž to teda nie sú blízke kamarátky tongue - to je potom iný hardcore a ten sa mi nechce komentova. Ak je manželka cudzia osoba, tak akékožvek snahy o rozbor pocitov sú nutne domnienky a ako také bezcenné. Ja som sa, úprimne, "mojej manželke" čudovala, že ho dávno nevyhodila, ale ona určite mala svoje dôvody prečo nie... ktoré ja som nechápala, takže som rozbory vzdala a a zamerala som sa na nᚠvzah a na to, ako ho ja ukočírujem. Odporúčam to aj ostatným, mnaželkám rovnako ako milenkám (a manželom, ak sem nejakí chodia wink ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#927 14. 10. 2011 22:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Modroočka napsal(a):

lupina montana napsal(a):

A to jsi na omylu, Očko.

Možná jo, ale já mám na mysli ty pocity, že milenku nejspíš moc nezajímá, jestli se žena trápí. I když, některý možná jo, některý milenky si to přímopřejí.
Mᚠpravdu Lupi. Tak spíš tvrdí, že je to nezajímá a ve skutečnosti je to zajímá hodně. Jo, i tak to může být.
Naše milenka chtěla, abych se to dozvěděla a hlavně, abych jí brzo manžela předala. Jenže to nešlo tak rychle, jak si přála a on taky zas tak moc jít nechtěl.

Tak fajn....ale pochopilas to úplně obráceně.
Jsou i milenky, který vědí, kde je jejich místo.

stolt A dokonca by nemenili....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#928 14. 10. 2011 22:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Bramborka napsal(a):

Nechápu, proč tady píšeš o diskusi o nevěře v souvislosti se zakladatelkou vlákna.

No, není to přímo o nevěře, ale nevěře potencionální

Teď už jo, ale původně to bylo o něčem jiném.
Je to, jako když příjde slepý na chirurgickou ambulanci, protože špatně stoupl, poranil si kotník a chce ho dát do sádry. Sestra ho pošle na RTG. Ambulantní lékař, který má možná nějaký zánět, či problém s krvetvorbou, ale nikdo neví, zda a co (patrně nejméně on sám) začne na základě rentgenového nálezu vyprávět slepci o krevním obrazu jako takovém, ale patrně svém, pak  o krevním obrazu přiznaně svém - kdy byl vyšetřen, nezmiňuje, pak o hypotetickém krevním obrazu slepcově a zakončí to tím, že si z toho pacient, jež se místy dožaduje sádry, o níž není jasno, zda je namístě, snad něco vybere. Že se s tím potýká spousta lidí......
Takhle vypadá přepis a přenos některých příspěvků  do názornější podoby. Že by potenciální leukemie? hmm

Toto ale NIE JE ani vedecké pracovisko, ani pomáhacia ińštitúcia, ale inštitucionalizovnaá pavlač... a tak to tu treba aj bra. wink Keďže platím zdravotné odvody - až 2x - tak od profíkov očakávam profi pomoc. Sem sa chodím zabavi a možno ponúknu svoje názory, ale pomoc, kvalifikovanú pomoc, hžadám inde. A som vyrovnnaá  stým, že sa v prvom rade dozviem veci o druhých (vrátane krvetvorby), až potom o sebe.

Brita

Není tady

#929 14. 10. 2011 22:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ty nejsi ten, kdo má právo dávat mi tuto otázku
Možná by, Pandorro, tvoje odpověď měla znít "nejsem oprávněna odpovídat"...
Z jakého titulu se cítíš oprávněna upírat jinému jeho právo?

Z titulu človeka, ktorý vie, že každý by sa mal v prvom rade pýta na SVOJE veci a keď ho zaujíma niečo o Majkafe,. spýta sa rovno Majkafy. Do toho, kde vidí Pandora Majkafu, je z môjho pohžadu Arcanum (alebo Fera Kaňaráša alebo starú Blažkovú) úplné ho :-).

Brita

Není tady

#930 14. 10. 2011 22:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

OPĚT to nejsem já, kdo na tomto vlákně vytáhl mého ženatého milého.
Pokládám si otázku, čím to bude, že je vytahován jenom na tebe.

Tak môžeme prepra trochu aj TVOJHO ženáča a nechopnos rozís sa s tým svojím medveďom  a konečne vtvori krásny legálny vzah so ženáčom... rozvies si ho... Keď teda inak nedáš. big_smile A vôbec- aké mᚠTY pocity voči jeho manželke, há? tongue Kožko už ste spolu rokov? Nehovor, že si nikdy nerozmýšžala o tom, ako to má jeho maželka... či majú dostatočne často sex, či je dos uspokojivý... tongue Možno ju aj poznᚠosobne...?

Brita

Není tady

#931 14. 10. 2011 22:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

majkafa napsal(a):

Blossom, já jsem ti s ironií odpověděla v příspěvku 525.
Odpovím ještě jednou polopatě.
To je tvůj pocit, že si VYBÍRÁM ženaté partnery.
Protože já si NEVYBÍRÁM ženaté partnery.
Netřídím na zadané a nezadané a když bych se zakoukala do nezadaného, tak bych neřekla - tebe nechci, ty nejsi zadaný. big_smile
Je to přesně naopak. Moc ráda bych se zakoukala do nezadaného. Ale je to tak, jak to je. 
Tudíž ti nemůžu na tvůj dotaz odpovědět. Jelikož si je nevybírám, není odpověď na to, proč.
Doufám, že už je to dostatečně srozumitelné.

Majkafo, mě se to jeví tak, že tohle  je právě Tvůj kříž - že netřídíš (už při seznamování) na zadané a nezadané.
Kdybys třídila, a zadané z výběru hned v počátku vyřadila, ušetřila bys  ostatním lidem, ale hlavně sama sobě, hodně bolesti a (zbytečného) trápení.

Psalas tu, že se tím mᚠasi něco naučit, a že zatím nevíš co....
Můj názor je, že naučit se mᚠmožná právě toto, a že se motᚠuž pár let v kruhu, právě proto, že "netřídíš" a opakuješ v dalších  a dalších vztazích tu samou chybu.

Jaké si to uděláš, takové to budeš mít. stolt
Tak ber to co jsem napsala čistě jako takový postřeh, pohled z jiného úhlu.

Tak už ju nechaj triedi podža seba a ty si trieď podža seba... Čo sa bojíš, že ti zvedie toho tvojho, alebo prečo a tak irituje? Nám padá vláda, v Sýrii umierajú stovky žudí bojujúcich za slobodu, a teba tu nestrávitežne dráždi nejaká (možno manželkou netušená) nevera. Pripadᚠmi ako chronicky podvádzaná manželka, ktorá si z nevery svojho muža vytovirla životnú traumu... a nechápem prečo.

Brita

Není tady

#932 14. 10. 2011 23:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

helena napsal(a):

...Kde se v tobě bere ta jistota, že fackuješ oprávněně? Že vůbec můžeš někoho fackovat?

A v tobe?!? va Taky to, co chvili, delas... reta

helena napsal(a):

...Netřídím na zadané a nezadané
Téměř by se chtělo podotknout - jako smrt lol lol lol

tummenupp godlike stolt

Sorry, Viki, ale ani ty pdoža mňa nemᚠpráve učebnicový výber partnerov... a od tej (výberovej) smrti tiež nemᚠďaleko, z môjho pohžadu. Aby bolo jasné, ja mám výber pestrý ako asi málokto na Babi... big_smile a fakt širokým spektorm, ale práve preto nebudem komentova výber druhých.

Brita

Není tady

#933 14. 10. 2011 23:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ronji, ja som si a prečítala až teraz.... tak ma teda zmaž, no... dumbom cool Tožko duševnej námahy, tožko reakcií... njn. skurt

Brita

Není tady

#934 14. 10. 2011 23:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Když sem někdo to špinavý prádlo háže, nemůže se divit, že ho někde spere. Když nechci, aby se z mýho života něco tady propíralo, nenapíšu to sem. Pakliže napíšu, chápu, že se to probírá. Jsem natolik silná, že to unesu, proto to sem klidně hodím, i když tím přiznám chybu nebo svoji slabinu.
Já sama za sebe nepotřebuju nasazovat masku dokonalosti, v tom je moje síla a nemusím si na nic hrát, nic předstírat.
Pokud to Majce vadí, neměla to tady zmiňovat, nikdo ji nesoudí, jen to prostě přítomní komentují.
Je zvláštní, že praní špíny jiných tolik nevadí a perou ji i ti, co se nad praním tady zmiňovaného konkrétního prádla pohoršují.
Majka to napsala určitě s vědomím, že ne každý ji pro tohle bere kladně. Tak to je.
Ona ví, co dělá, ví, co dělá dobře a co dělá špatně a pokud je s tím ona smířená a vyrovnaná, pak si stejně negativní názory nepustí do hlavy. A Majka je, podle mě, rozumná ženská, která negativní postoje k jejímu vztahu nechápe jako útok na svoji osobu, ale určitě, když stav podváděné ženy zažila, to chápe, protože zná pohled z obou stran.

Modroočka, ja som sem kedysi písala o sebe dos, aj keď tak, aby sa z toho nedalo pozna o INÝCH, kto je kto. Dnes by som váhala napísa aj počet mojich dioptrií. Z môjho pohžadu je to škoda, lebo z toho "špinavého prádla" sa niekto iný môže špouči bez toho, aby si sám zašpinil to svoje. Babinet je už fakt len bezcenná pavlač... ale aj tak dobre, dá sa sem chodi zabavi - alebo rozcupova niekoho iného, keď mám práve zlú náladu...
Občas cupujem aj ja - kžudne aj Majkafu, Pandoru, hocikoho - ale KONKRÉTNY PRÍSPEVOK, čo mi rozhýbe žlč, nie toho človeka ako takého. Ako že naňho teraz rýchlo vytiahnem niečo spred pol roka, hoci momentálne píše neutrálne niečo o tvarohu (alebo kvázikryštáloch).

Brita

Není tady

#935 15. 10. 2011 8:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, já sem taky píše kdeco, co mi leží v hlavě, pokud mi to teda leží v hlavě moc. Blbosti sem nepíšu. Taky chápu, že ne každej vidí moje záležitosti mýma očima.
Majce přeju, aby byla šastná, pokud je šastná takhle, je to OK. Navíc jsem už o pár stránek zpět psala, že se to těžko posuzuje, protože on to její milý doma nemusí mít s manželkou nijak růžový a můžou mít spolu vztah - jsme manželé, ale žijeme si každý po svém. A to nikdo z nás neví wink

A s kamarádstvím mezi chlapem a ženskou, no, jde to, ale je to náročný, protože partneři těch dvou kamarádů to někdy těžko chápou a to zase chápu já.
Mám dva kamarády chlapy, s jedním už jsem kamarádit přestala, protože z jeho strany se začalo točit s měrek k balení a do toho bych nikdy nešla. Má manželku a malý děti, je mladší než já a on mě jednak nepřitahuje a pak já nechci být ta, co někomu rozbije rodinu. Sama jsem to zažila právě z té druhé strany.
Pak mám dalšího kamaráda, ten je o 12 let starší než já a jeho žena mi párkrát v noci volala, neozvala se do telefonu, jen do něho funěla. Mezi náma se nikdy nic nestalo, ani by se stát nemohlo, z mé strany určitě ne, jen máme rádi stejnou muziku a o tom jsme si dokázali dost pokecat. Už se nesejdeme ani na kafe, nechci, nechci, mít potíže s jeho ženou. Ona by těžko chápala, že mezi náma není nic, absolutně nic.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#936 15. 10. 2011 9:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to už jsme starý páky, když ještě pamatujem ruštinu big_smilevissla

Zuza Fialová tvrdí, že dáma v istom veku by sa už nemala priznáva k tomu, že vie po rusky... big_smile Riadim sa tým.... väčšinou. vissla

lol

ráda tě tu zase vidím, Sel ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#937 15. 10. 2011 9:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Sama cynicky píšeš , že se nepozastavuješ nad cizím životem (jinými slovy - co mi je do něj)
Přesně na mě Majkafo takhle tvoje písmenka vyskočila, co je Ti vlastně do toho, jak se cítí jeho manželka. Vůbec Tě třeba nezajímá, jestli o TObě ví, nebo neví?
Jestliže dělá ,že to nevidí, je to pro Tvého milého plus,že on nemusí nic tajit a nic vymýšlet a má prostě Vás dvě.
Jak už jsem psala, Majko - je to Tvůj život, když si s ním štastná,bud, ale věta, že ti je jedno, jak se cítí jeho manželka mi přijde bezohlednost.

duši, ale ty sama mᚠprvního syna s ženatým pánem, tak proč do majkafy tak reješ, nerozumím .. spíš bych asi čekala, že zrovna ty pochopíš, že se tohle stát může.

a že majka píše, že jí je jedno, jak se cítí jeho žena - já tomu nevěřím. myslím, že se v ní odehrává spousta věcí, který tady neventiluje. jako každej z nás.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#938 15. 10. 2011 9:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

očko, jak to myslíš, že jeho žena do telefonu funěla ?

Není tady

#939 15. 10. 2011 9:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

očko, jak to myslíš, že jeho žena do telefonu funěla ?

Jak, že tam hlasitě dejchala wink

Není tady

#940 15. 10. 2011 9:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no tak to jsem pochopila, já vím, jakej význam má slovo funět big_smile
akorát nechápu smysl toho, že to dělala roll

Není tady

#941 15. 10. 2011 10:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli, to já taky nechápu, napřed mi volala ze svýho čísla, pak z čísla jejich dcery a pak od nějaké kamarádky, od kamarádky mi volala odpoledne. Od dcery a od sebe v noci.
Poslal mi sms z dovolené od moře, jen pozdrav z dovolené, nic ví, tak jsem jen odepsala, že dík, a si to užije a a pozdravuje moře. On mu sebrala mobil a zamkla ho v pokoji a nepustila ho do rána ven.
Mně přišlo směšný, že se k němu chová jako k děcku, ale ona je učitelka ve školce wink tak asi takhle jedná nejen s dětma, ale i s manželem. On teda, osel, tu moji sms smazal, kdyby ji tam nechal, mohla si ji přečíst, viděla by, že tam není ani náznak něčeho milostnýho. No jo, on se své ženy asi bojí. Proto si občas napíšeme jen pozdrav, psal, že mu umřela maminka nebo teď, že měl úraz a že se byl potěšit v Čechách za tříletou vnučnou, že jde na koncert Debustrolu, atd, takový blbosti, nic víc.

Není tady

#942 15. 10. 2011 10:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

není to ten, co si psala, že tě balil na zastávce, nebo kde ?

Není tady

#943 15. 10. 2011 10:09

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Uzavírám vlákno, které je již zcela mimo téma.

Prosím autorku původního příspěvku, jestli chceš ještě dál něco řešit, založ si další vlákno, budeme se s moderátorkami snažit, aby nebylo zaplevelené. Díky za pochopení.

Vám ostatním připomínám pravidla diskusních fór Babinet:

1.3. Chat. Fórum není chat. Nemáte-li k příspěvku konstruktivní reakci, neodpovídejte. Uvědomte si, že příspěvky si přečte i několik tisíc uživatelů. Před odesláním se prosím zamyslete, zda Vᚠpříspěvek, Vaše téma, má nějakou přidanou hodnotu, tj. může být ostatním nějakým způsobem přínosný. Pro běžné povídání o životě, používejte pouze témata s názvem CHAT, případně si založte vhodné téma ve správném fóru/subfóru.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí