Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#876 13. 10. 2011 23:22

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Přítelova kamarádka

Vis, Ronjo, udelalas presne to, o cem jsem pred kratkou dobou psala.
Tohle vlakno se zvrtlo k jinemu obsahu, ale zilo. O "pritelove kamaradce" uz se psat nebude, pac neni co.
"Ukoncila" jsi ho, coz ja povazuju za skodu, bylo totiz opravdu zajimave... grater

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#877 14. 10. 2011 4:40

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že o stavu svého vlákna by měla rozhodovat zakladatelka. Je to její vlákno, pokud jí vadí, jakým směrem se debata ubírá, může dát podnět k uzavření vlákna, pokud jí to nevadí, pak není potřeba se uchylovat k mazání příspěvků, protože cokoliv se tady napíše, může být přínosem, ačkoliv to na první pohled nevypadá.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#878 14. 10. 2011 7:30

potkanpiskot
♥♥-----

Dobré ráno všem
vlákno jsem přestala sledovat od té doby co si někteří (ré) začaly (i) vyřizovat účty mezi sebou.
K tématu bylo řečeno hodně,a chce to čas abych nějakým způsobem zhodnotila situaci.
Nemůžu každý den říkat, byl s ní - nebyl s ní apod. Každopádně diskuze mi hodně pomohla
se v daném problému trochu zorientovat, probrat to v sobě a ujasnit si co a jak chci.
V současnosti je klid a žádné rozchody se nekonají...godlike

Upravil(a) potkanpiskot (14. 10. 2011 7:31)

Není tady

#879 14. 10. 2011 7:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

V současnosti je klid a žádné rozchody se nekonají.
Tak vám přeju, aby to tak bylo i do budoucna http://fora.babinet.cz/img/smilies/hjarta.gif

Upravil(a) helena (14. 10. 2011 8:24)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#880 14. 10. 2011 8:14

Axi
♥♥♥♥♥♥-

pecule napsal(a):

Axi napsal(a):

pecule napsal(a):

Ale přijde mi smutné se bát říkat ve vztahu nepříjemné věci, protože bych mohla nějak vypadat a co by tomu lidi řekli (nebo partner). A totéž i očekávám, že se mi nebude bát něco říct jen proto, aby nevypadal jako blbec.

V té praktické části vztahu (děti, peníze, byt, auto, dovolená,....) určitě, o tom není pochyb. Ale u té milenecké části vztahu nějak nevěřím, že to může fungovat, tam si myslím, že to chce úplně jiné metody (ale můžu se plést).

Plést se nemusíš, pokud máš partnerku, která má na to stejný pohled, tak je to přece ok. Nedá se čekat, že ve všech vztazích to bude fungovat stejně. Já bych ale od přítele očekávala totéž (že mi to otevřeně řekne) i v té partnerské části vztahu. Snad to tak máme stejně. Ale taky se můžu plést.

Jen pro nás, co to máme jinak, můžeš mi nastínit ty jiné metody? Já totiž pochopila - konkrétně na situaci Piškota - že by neměla dělat nic. Prostě si jen říct, jestli jí to vadí až tolik, že by to měla s partnerem skončit nebo jestli to ještě jde. Ale hlavně to neřešit a už vůbec o těch jejích obavách neříkat jemu. A tím vůbec nemyslím nůž na krk, že by se měl s tou kamarádkou přestat vídat.

Přijde mi, že v milenéceké části vztahu platí spíš činy, dotek, vůně, chutě. Slova jako nástroj rozumu jsou zde příliš mělká a neúčinná. Nezávislý pán jedná, závislá paní mluví; kdo z nich dvou má situaci víc pod kontolou a kdo je rozhozený, hmm?

Za sebe si myslím, že o lásce lze hovořit až tehdy, kdy partnera miluju, přijmu ho, takového jaký je a nesnažím se ho ohýbat k obrazu svému. Ve chvíli, kdy ho ohnu a on tomu podlehne, si ho nakonec stejně nebudu vážit, nějaké jeho kouzlo se ztratí.

Upravil(a) Axi (14. 10. 2011 8:37)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#881 14. 10. 2011 9:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Za sebe si myslím, že o lásce lze hovořit až tehdy, kdy partnera miluju, přijmu ho, takového jaký je a nesnažím se ho ohýbat k obrazu svému. Ve chvíli, kdy ho ohnu a on tomu podlehne, si ho nakonec stejně nebudu vážit, nějaké jeho kouzlo se ztratí.

Ve chvíli, kdy ho "ohnu k obrazu svému" jsem prohrála - ztratila jsem PARTNERA a je zcela fuk, jestli ten pán se mnou dál bydlí a "dělá, co mi na očích vidí".

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#882 14. 10. 2011 12:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Axi napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

Já se přeci neptám na to zda se mám s ním rozejít. Já se ptala,jak se mám v dané situaci zachovat,prosila jsem  o radu,proto abych neudělala nějakou chybu,která by mě mohla později mrzet.Vše je hodně čerstvé a chce to čas na utřepání a rozhodnutí,jak se k tomu postavit.
Přece nemohu předstoupit před partnera s tím, že " tento týden byl s ní dvakrát sportovat" a protože mě se to nelíbí,tak se s ním rozcházím?
Jak píše Sahleb je tu někdo třetí,kdo poznal "jeho slabinu" ....

Pokud se ti zdá slabý, proč si nenajdeš někoho silného? Aha, toho bys nemohla zachraňovat a manipulovat s ním. Ten by se ti vysmál a obratam by si našel nějakou silnější dívku. Tak to jo. smile

lol

Docela by me zajimalo, kde jsi konkretne tak suverene vycetl, ze Piskota s pritelem manipuluje. Fakt by me to zajimalo.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#883 14. 10. 2011 13:14

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

potkanpiskot napsal(a):

Já se přeci neptám na to zda se mám s ním rozejít. Já se ptala,jak se mám v dané situaci zachovat,prosila jsem  o radu,proto abych neudělala nějakou chybu,která by mě mohla později mrzet.Vše je hodně čerstvé a chce to čas na utřepání a rozhodnutí,jak se k tomu postavit.
Přece nemohu předstoupit před partnera s tím, že " tento týden byl s ní dvakrát sportovat" a protože mě se to nelíbí,tak se s ním rozcházím?
Jak píše Sahleb je tu někdo třetí,kdo poznal "jeho slabinu" ....

Pokud se ti zdá slabý, proč si nenajdeš někoho silného? Aha, toho bys nemohla zachraňovat a manipulovat s ním. Ten by se ti vysmál a obratam by si našel nějakou silnější dívku. Tak to jo. smile

lol

Docela by me zajimalo, kde jsi konkretne tak suverene vycetl, ze Piskota s pritelem manipuluje. Fakt by me to zajimalo.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#884 14. 10. 2011 13:56

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Kromě manipulativního patologického sadismu ještě narcisismus jak prase. big_smile  lol

Chtela jsem to taky napsat.

Pandorra tu uz leta tvrdi, ze by mohla ostatni rozdupat argumenty az by trisky litaly, ......kdyby chtela...lol

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#885 14. 10. 2011 15:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Blossom napsal(a):

Kromě manipulativního patologického sadismu ještě narcisismus jak prase. big_smile  lol

Pandorra tu uz leta tvrdi, ze by mohla ostatni rozdupat argumenty az by trisky litaly, ......kdyby chtela...lol

Chtít může............ ale rozdupat nemůže, i když si to třeba myslí a má pocit, že rozdupala.

Napadlo vás někdy, proč se tady Pan takhle prezentuje?

Upravil(a) Modroočka (14. 10. 2011 15:49)

Není tady

#886 14. 10. 2011 16:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Majkafo - ale Piskot nechce to dát najevo partnerovi, on přeci za to nemůže,že po něm jede ta holčina. Když ona nezná aní její minulost. vissla

Vstupovať do vzťahu dvoch ľudí - nech je akýkľovek - je ťažké. A vysvetľovať niekomu, že XY má k tebe taký vzťah, a nie hentaký, ako si ty myslíš roll - to je už podľa mňa vyslovene kvočkovský príznak a tiež príznak, že sa pasujem na matku a hovorkyňu sovjho nesvojprávneho priateľa. Tuná sa nedá veľa robiť, možno skúsiť vysvetliť partnerovi veci okolo slečny; no a potom sa už len pomodliť. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#887 14. 10. 2011 16:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

holcina napsal(a):

majkafa napsal(a):

holčino, Ne. smile
A - mně to nepřijde divné. Já prostě říkám, že to neexistuje. smile Říkám to jako fakt, bez hodnocení.

Říkáš, že se necítíš dobře s někým jiným. To musí mít nějaký důvod, takže na to odpověď existuje, jen si ji přiznat

Já nemám potřebu si cokoliv přiznávat. Je to tak a hotovo. Šmarjá, kdybych se takhle měla vrtat ve všem ve svém životě big_smile
A nepsala jsem - s někým jiným, ale ve dvojici s jiným MUŽEM, když jsem zadaná.

A na prípad, keď spíš s dovmi mužmi naraz, nie? wink Tuším aj také tu bolo... Pravda, kamarátka si tuším bola len s jedným z nich (možno ani s jedným), ale spala si s obidvomi. Ale to, že nie si schopná kamarátstva s mužom, ti verím bezvýhradne. BI. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#888 14. 10. 2011 17:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Jak to vidím já z mého života a okolí, neexistuje něco jako manželova/přítelova kamarádka.
Existuje pouze milenka (bývalá, současná, budoucí).
Ale možná jsem nepotkala ten jiný případ smile

Ja zažila... ako tá tretia, tá kamarátka. Bola som mu aj za svedkyňu na svadbe... ale je fakt, že odkedy sa zoznámil s P. stretávame sa hodne v trojici, v dvojici viac-menej náhodne, alebo pokecám, keď ona ide dať spať malého... a pokecám v dvojici aj s ňou samotnou. Je to také vyrovnané, povedala by som, a to bude ten rozdiel.

Brita

Není tady

#889 14. 10. 2011 17:32

Blossom
Host

Selima napsal(a):

Jessika napsal(a):

Jak to vidím já z mého života a okolí, neexistuje něco jako manželova/přítelova kamarádka.
Existuje pouze milenka (bývalá, současná, budoucí).
Ale možná jsem nepotkala ten jiný případ smile

Ja zažila... ako tá tretia, tá kamarátka. Bola som mu aj za svedkyňu na svadbe... ale je fakt, že odkedy sa zoznámil s P. stretávame sa hodne v trojici, v dvojici viac-menej náhodne, alebo pokecám, keď ona ide dať spať malého... a pokecám v dvojici aj s ňou samotnou. Je to také vyrovnané, povedala by som, a to bude ten rozdiel.

Tak to já zas ze svého života potvrzuju, že to existuje. stolt
A to ze svého hlediska - mám poměrně dost kamarádů mezi muži. Z mé strany jde o kamarádství, z jejich strany to tam u některých jaksi eroticky občas jiskří, ovšem já si dovedu určit své hranice - takže i tak zůstává náš vztah dál ve formě kamarádství.
Jo a mimochodem - hned několik mých velmi dobrých kamarádů je z řad mých bývalých partnerů. stolt

A takto to funguje i mezi mými partnery - pokud vím, manžel taky pár kamarádek měl, věřila jsem a věřím, že to opravdu byly jen kamarádky, nikdy mi nezadal důvod nevěřit.

A současný přítel má kamarádek taky celkem dost, s jednou kolegyní chodí na squash, jedné dělává řidiče když ona jezdí nakupovat zboží (ona je podnikatelka), a asi třem občas jde něco opravit do jejich bytu ( je manuálně velmi šikovný).

Já jsem měla v životě asi velké štěstí - žádný z mých vážných rozchodů nebyl kvůli nějaké další ženě, a dokonce v žádném vztahu jsem neshledala příležitost k opravdovému žárlení. Asi mám v tomto na chlapy štěstí.

Takže - já na kamarádství mezi ženami a muži věřím.

Nakonec - mužů je celá polovina lidstva, a jelikož já chodím a žiju vždy jen s jedním, tak přeci si neupřu možnost setkávat se s tolika fajn lidmi jen proto, že jsou zrovna náhodou opačného pohlaví..... smile

#890 14. 10. 2011 17:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Žárlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby žárlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Takže buď se bojí, že přítel kecá, nebo že "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkušenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, že jako například horolezec může vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůže zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus
1) Nedůvěra - Piškote - máš nějaký podezření na přítele?
2) Helo ty přirovnáváš strach z nevěry se strachem o život?

Dusi, je žiarlivosť a žiarlivosť... aj deti žiarlia na seba navzájom, na čas, ktorý mama venuje tomu druhému -  a nemyslím, že by v tom bola nedôvera, sex alebo čokoľvek podobné. Proste chcem VŠETKU pozornosť toho druhého, alebo čo najviac... Pochopiteľné, ľudské, ale povedzme nie celkom reálne.

Brita

Není tady

#891 14. 10. 2011 17:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Vtipný? Co nabízí chlapi?
Netušila jsem, že ve vztahu musím něco nabízet. Axi je zřejmě dokonalý chlap. Krásný, vysportovaný, inteligentní, jistě čte Immanuela Kanta, Bernarda Bolzana, Goethe je jeho oblíbený autor, má v malíku Einsteinovu teorii relativity, orientuje se v kvantové fyzice, jeho mozek je složitý a v hlavě má jen hluboké myšlenky, nežárlí, partnerce toleruje kamarády, se kterými tráví svůj čas, zatímco on si dře tělo v posilovně nebo pilně studuje exaktní vědy.
Bože godlike

Axi je fajn chlap na pokec a zrejme podobnú ženu by si k sebe aj hľadal. Keby zistil, že si nemajú čo povedať, možno by hľadal (najprv len duševné) impulzy inde. Aspoň ja by som to určite robila. Vzťah by mal prínosom pre oboch partnerov, nie zahnívajúcim stojatým močiarom. Ale zdá sa, že u Piškótika pre potkanov je to offtopic , takže zbytočný smer v diskusii.

Brita

Není tady

#892 14. 10. 2011 17:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Johana50 napsal(a):

Prosím, napište mi někdo (třeba i do SZ) komu by vyhovovalo partnerství  s nevzdělanou obézní troskou .a byl by spokojený nebo alespoň jakž takž vyrovnaný.
Upřímně by mě to zajímalo, protože si o sobě myslím, že  mám vstřícný vztah k lidem, ale  v tomhle bych žít opravdu nemohla a zřejmě ani nežila.
Obézní  (+ inteligentní a života schopný) OK
Neinteligentní.... ( života schopný + štíhlý nebo obézní)..... no...no... na přechodnou dobu taky OK
neživota schopný ( inteligentní+ obézní nebo štíhlý) taky OK
Ale výše uvedená kombinace zdá se absolutně nežitelná.

Najde se tady takový altruista? smile

ja by som brala aj obéznu nevzdelanú trosku, keby mi mohla ponúknuť nejaké zaujímavé citové - alebo aj duševné, to nemusí byť priamo úmerné vzdelaniu - podnety. Keď ma bývalý opúšťal, skoro pasoval na definíciu obéznej nevzdelanej trosky,  a ako som za ním plakala... big_smile stolt

Brita

Není tady

#893 14. 10. 2011 17:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

to už jsme starý páky, když ještě pamatujem ruštinu big_smilevissla

Zuza Fialová tvrdí, že dáma v istom veku by sa už nemala priznávať k tomu, že vie po rusky... big_smile Riadim sa tým.... väčšinou. vissla

Brita

Není tady

#894 14. 10. 2011 17:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Modroočko, já bych tak celkem nesouhlasila. S posuzováním dle vnějšího vzhledu určitě souhlasím. Ale myslím, že důležité je v první řadě to, co je uvnitř. Ten pár, cos popsala, na své bohatství uvnitř na nějakou dobu zapomněl. Bohužel paní si nevzpomněla ani tehdy, když se pánovi stal ten úraz.

Majko, asi neměla na co vzpomínat, protože to v sobě nikdy neměla, měla v sobě nejspíš jen tu povrchnost. To, co je vidět. On měl svým způsobem štěstí v neštěstí, že to našel. Ale že změnil požadavky, že už nechtěl krásnou, dokonalou, perfektní - navenek.
Chtěl takovou, která by ho měla ráda i s následkama úrazu a bylo mu jedno, že nevypadá jako panenka Barbie, přišel docela drsnou zkušeností na to, že život je o něčem jiným.

Alebo mu len nič iné nezostalo, lebo pre Barbíny už nebol zaujímavý... z idealizmu som už vyrástla... stolt Tzv. keď tu nie je tá, ktorú mám rád, tak má rád tú, ktorá tu je. wink

Brita

Není tady

#895 14. 10. 2011 17:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

Žárlit a mít obavy jsou dvě zatraceně rozdílný věci. Kdyby žárlila, pravděpodobně by řádila jinak a vyprávění o kamarádce by tak snadno neskousla. Takže buď se bojí, že přítel kecá, nebo že "podlehne". To první by jistou nedůvěru znamenalo (pokud by něco nebo nějaká jiná zkušenost její podezření o kecání potvrzovalo), to druhý je strach srovnatelnej s tím, že jako například horolezec může vypadnout ze stěny... ale přesto tam on půjde a ona mu to nemůže zatrhnout... nakonec přeci spadnout nemus

Dusi, je žiarlivosť a žiarlivosť... aj deti žiarlia na seba navzájom, na čas, ktorý mama venuje tomu druhému -  a nemyslím, že by v tom bola nedôvera, sex alebo čokoľvek podobné. Proste chcem VŠETKU pozornosť toho druhého, alebo čo najviac... Pochopiteľné, ľudské, ale povedzme nie celkom reálne.

tohle já nepsala lol už v tom máte zmatek

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#896 14. 10. 2011 18:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Modroočko, já bych tak celkem nesouhlasila. S posuzováním dle vnějšího vzhledu určitě souhlasím. Ale myslím, že důležité je v první řadě to, co je uvnitř. Ten pár, cos popsala, na své bohatství uvnitř na nějakou dobu zapomněl. Bohužel paní si nevzpomněla ani tehdy, když se pánovi stal ten úraz.

Majko, asi neměla na co vzpomínat, protože to v sobě nikdy neměla, měla v sobě nejspíš jen tu povrchnost. To, co je vidět. On měl svým způsobem štěstí v neštěstí, že to našel. Ale že změnil požadavky, že už nechtěl krásnou, dokonalou, perfektní - navenek.
Chtěl takovou, která by ho měla ráda i s následkama úrazu a bylo mu jedno, že nevypadá jako panenka Barbie, přišel docela drsnou zkušeností na to, že život je o něčem jiným.

Alebo mu len nič iné nezostalo, lebo pre Barbíny už nebol zaujímavý... z idealizmu som už vyrástla... stolt Tzv. keď tu nie je tá, ktorú mám rád, tak má rád tú, ktorá tu je. wink

Seli, to není o idealismu, ale o tom, že se ti může stát něco, co ti absolutně překope žebříček hodnot. Zjistil, že měl sice atraktivní holku, ale ráda ho neměla, kdyby měla, skutečně, tak by ho neopustila proto, co se mu stalo, protože uvnitř to byl přece pořád on, nebo se pletu? A tak jako tak, podstatný je, že se mají stouhle novou holkou rádi vzájemně, on poznal, že ta, která pro něho byla neatraktivní vzhledem, pro něho může být atraktivní jinak. Mmch, ona tahle holka prý není žádná tlustá chudinka, jen nemá dokonalou figuru a nechodí zmalovaná a výstředně oblečená.
Nedalo mi a té známé jsem se na to ptala. Říkala, že je to hezká holka, ale ne výstřední, což ta jeho barbína byla. A už prý je to pár let, co se to stalo, dokonce mají už spolu mimino.
Popravdě, tohle já taky neřeším u chlapa, pro mě za mě, ať klidně koktá a má hrb na zádech, pro mě musí mít charisma a musí to být chlap, za kterýho se můžu "schovat". A u takových chlapa bych žárlila asi i na kamarádky wink Protože chlapů, co se za ně ženská může schovat, je málo. Tím schovat nemyslím, že musí být dvoumetrovej a dvoumetrákovej, ale schovat, jakže je pro mě oporou a že se s ním nemusím bát ani v pekle.

Není tady

#897 14. 10. 2011 18:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

A taky už nechci víckrát zažít, co popisuje Modroočka. Že se na mě můj partner, kterého miluji, dívá, lže, oba víme, že lže a on přesto lže. To mě dovádělo k šílenství, že jsem přestávala vědět, kdo jsem, přestávala věřit ve svůj zdravý rozum.

Ale Modroočko, vztah, jaký popisuješ u své kolegyně, že udělá bengál a on je jí věrný, po takovém taky netoužím. Ostatně, věrný? Kdovíjestli. smile

Mňa by to tak nebralo... Ale asi by som k nemu stratila úctu a obdiv. A zrejme by som ho skôr poľutovala. stolt

Brita

Není tady

#898 14. 10. 2011 18:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Selima napsal(a):

dusička napsal(a):

tohle já nepsala lol už v tom máte zmatek

Ani ti otázky??? A prečo mi potom citát ukazuje, že "Dusicka" ?

Brita

Není tady

#899 14. 10. 2011 19:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sahleb napsal(a):

Blossom napsal(a):

Tak takové fauly a praní špinavého prádla těch druhých, jak to tu některé z vás  excelentně předvádějí a ani na zadku se přitom nezardí, tak to bych tedy nechtěla tongue

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#900 14. 10. 2011 20:17

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Modroočka napsal(a):

sahleb napsal(a):

...Pandorra tu uz leta tvrdi, ze by mohla ostatni rozdupat argumenty az by trisky litaly, ......kdyby chtela...lol

Chtít může............ ale rozdupat nemůže, i když si to třeba myslí a má pocit, že rozdupala.

Napadlo vás někdy, proč se tady Pan takhle prezentuje?

Jo. Tesne po mem prichodu do Babi, kdy "jsem se PROBRALA z jeji manipulace" - - -
Ale, (ahoj Pan godlike ), priznavam, zalomcovala mnou silne sjuk ...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí