18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
To je jen to,e kdyby si měla potřeba,dokázala by si odpovědět na otázku proč. A není to o tom,e není odpověd
Ví o mně víc, ne já?
Já bych nedokázala. Neznám na to slova, co mám uvnitř.
Ty moná ano. Já ne.Jasně kadá to máme jinak,kadý to máme jinak.
Ale ty zase nemůe tvrdit,e ne na kadé proč je odpověd. Protoe nezná zase Ty mě,já třeba za sebe říkám,e na kadé proč je proto. A nemluvím zde o moudrém člověku
dui, souhlasím s majkafou, e ne na kadé proč se dá odpovědět. a mám pocit, e i ty to ví. ale za ádnou cenu to nechce přiznat.
Není tady
kadý to můe mít opravdu jinak..já razím heslo nečin druhým to, co bys nechtěl, aby oni činili tobě a tudí protoe vím, e mě by nedělalo dobře, kdy by můj mu chodil s kamarádkami na kafe a podobně..tak ani já s jinými mui nikam nechodím.
Není tady
majkafa napsal(a):
dusičko, to říkala paní kolitelka Glorie, e moudrý člověk se neptá, proč.
U nás ve firmě se to od té doby stalo okřídleným rčením.
Jo tak tuto větu ale beru jinak.
Moudrý člověk se neptá proč kvůli tomu,e mu do toho nic není. Ne kvůli tomu,e by nebyla odpověd.
Není tady
Nevím proč bych mu měla vykládat e árlím, o tom to přece není.
A jak jsem psala snaila jsem se s ním o tom promluvit,ale vzhledem k tomu,e to opravdu směřovalo k tomu,e jsem stíhačka,a jeho závěr "je to jen kamaradka" a nehodlám se v tom dál pitvat..jsem debatu ukončila.
je to jak to vidí SAHLEB,on je to chlap a vidí to jinak.
A ano,pokud začnu dělat drahoty,on si to vyloí jako nezájem a o to více
bude trávit času jinde...mám se stěhovat a ne mu ukazovat,e mám nezájem,
to si taky můe vyloit jako nezájem o společný ivot...
A je pravda - tuím,ale ne podraz z jeho strany,spíe z její...
A nikde jsem nepsala e ho chci převychovávat,to u chlapa nejde,není mi 18
abych byla tak naivní...
Není tady
a o tom to právě je,protoe Ty árlí
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
A jak jsem psala snaila jsem se s ním o tom promluvit,ale vzhledem k tomu,e to opravdu směřovalo k tomu,e jsem stíhačka,a jeho závěr "je to jen kamaradka" a nehodlám se v tom dál pitvat..jsem debatu ukončila.
je to jak to vidí SAHLEB,on je to chlap a vidí to jinak.
A ano,pokud začnu dělat drahoty,on si to vyloí jako nezájem a o to více
bude trávit času jinde...mám se stěhovat a ne mu ukazovat,e mám nezájem,
to si taky můe vyloit jako nezájem o společný ivot...
A je pravda - tuím,ale ne podraz z jeho strany,spíe z její...
A nikde jsem nepsala e ho chci převychovávat,to u chlapa nejde,není mi 18
abych byla tak naivní...
na to přeci jsou vdy dva.Nevím,kolik ti je,ale naivní jse dost hodně.Velmi mírně řečeno.
Upravil(a) Kuty (7. 10. 2011 11:24)
Není tady
Řekla bych, e spí tuí jisté ohroení ze strany slečny... a není si jistá, jestli přítel přeci jen nepodlehne psím očím...
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.
Není tady
Myslím, e se tato debata ene do tématu
na které jsem radu neádala.
Děláte ze mě árlivou stíhačku,kterou opravdu nejsem, a naivní pipku cosi myslí
e něco změní.
Já si nemyslím,e mě partner podvádí,jen jsen chtěla poradit v dané situaci,právě proto abych ho k tomu svým chováním nepodpořila.
To bych přece mohla árlit na kadého kamaráda,se kterým se vidí častěji ne se mnou...
A já netvrdím,e se s ní vidí kadý den,mě prostě vadí,a slečně dávám najevo e jsme pár
nějak to nebere v potaz...
Není tady
e něco změní.
V tomto je.
On toti Ti tady nikdo nenapsal,e si stíhačka. To si napsala Ty.
Není tady
helena napsal(a):
Řekla bych, e spí tuí jisté ohroení ze strany slečny... a není si jistá, jestli přítel přeci jen nepodlehne psím očím...
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.
No ale - bud mu věří, nebo nevěří.
A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.
Není tady
dusičko, ty mě v poslední době nemile překvapuje.
Není tady
helena napsal(a):
na to přeci jsou vdy dva
To je přesně ono, pokud na něj začnu vyvíjet nátlak, tím rychleji uteče do "podporující náruče",nejsem si vědoma ,e by někdy sám řekl,e jí zavolal protoe chce jít hrát,nebo aby la taky...a přesně není ten typ,co by odmítl, jen proto aby nebyly drby.díky sociálním sítím,se dnes člověk dopátrá čehokoliv.navíc to můe být způsobem uvaování " je cyklista,rád závodí,o víkendu jsou tady závody,zajdu tam,co kdy tam bude..."
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
e něco změní.
Já si nemyslím,e mě partner podvádí,jen jsen chtěla poradit v dané situaci,právě proto abych ho k tomu svým chováním nepodpořila.
To bych přece mohla árlit na kadého kamaráda,se kterým se vidí častěji ne se mnou...
A já netvrdím,e se s ní vidí kadý den,mě prostě vadí,a slečně dávám najevo e jsme pár
nějak to nebere v potaz...
To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou - ale kdy vám to vyhovuje;jen mě tak napadá jestli tedy vůbec je,jestli sis ho nevymyslela,kdy s tebou snad skoro vůbec není nebo jen minimálně?
A vůbec se nemusí vztekat tady,e debata směřuje jinam,ne si chtěla;dupe a vzteká se tujak malé děcko.Vykali se na domlouvání tvé kámoce-já na jejím místě bych se ti rovnou vysmála,ale asi jako kámoka to ona neudělá,vezmi si rázně do parády svého milého.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, ty mě v poslední době nemile překvapuje.
Toví tichá vody břehy mele, jsem toti ta vyl...pr... jak jsme minule naznačila která píe,le, přeonaačuje. Co tě na tom překvapuje? Tak si mě dej do ignorace
Není tady
dusička napsal(a):
helena napsal(a):
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.No ale - bud mu věří, nebo nevěří.
Myslím si toté
Není tady
dusička napsal(a):
helena napsal(a):
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.No ale - bud mu věří, nebo nevěří.
Znáte pravidlo 100x nic by umořilo i vola?
Není tady
Ale dusi... i člověk spravedlivý sedmkrát denně zhřeí To nemá nic společnýho s ne/důvěrou... to je o tom, e slečna se zaměřila na lov dalího skalpu, kterej si hodlá pověsit na opasek a Pikot se docela obyčejně bojí, aby se jí to nepovedlo. Hele - to musí bejt sakra vycvičenej pes, aby vydrel kadej den buřta před nosem a nechňapnul po něm
To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou
Jestlis dobře četla, tak s kamarádkou je tehdy, kdy Pikot pracuje... a něco podobnýho bude asi i s kámoem. Kdy jsem byla na MD a chlap makal od nevidím do nevidím, taky jsme se potkávali doma akorát tak v neděli...
Upravil(a) helena (7. 10. 2011 11:51)
Není tady
Kuty napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
e něco změní.
nějak to nebere v potaz...To musíte mít fakt divný vztah - je častěji s kámoem ne s tebou,kdy není s kámoem je s tvojí kamarádkou - ale kdy vám to vyhovuje;jen mě tak napadá jestli tedy vůbec je,jestli sis ho nevymyslela,kdy s tebou snad skoro vůbec není nebo jen minimálně?
A vůbec se nemusí vztekat tady,e debata směřuje jinam,ne si chtěla;dupe a vzteká se tujak malé děcko.Vykali se na domlouvání tvé kámoce-já na jejím místě bych se ti rovnou vysmála,ale asi jako kámoka to ona neudělá,vezmi si rázně do parády svého milého.
Kamarád byl jen přirovnání....
Není tady
helena napsal(a):
Ale dusi... i člověk spravedlivý sedmkrát denně zhřeí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png To nemá nic společnýho s ne/důvěrou... to je o tom, e slečna se zaměřila na lov dalího skalpu, kterej si hodlá pověsit na opasek a Pikot se docela obyčejně bojí, aby se jí to nepovedlo. Hele - to musí bejt sakra vycvičenej pes, aby vydrel kadej den buřta před nosem a nechňapnul po něm http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Díky Heli
tohle tvoje přirovnání vystihlo celou podstatu mého problému...
Není tady
dusička napsal(a):
helena napsal(a):
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.No ale - bud mu věří, nebo nevěří.A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.
Dui, to je ale úplně jedno, jestli mu věří, nebo nevěří, árlí či neárlí...myslím, e na výsledku to nic moc nezmění, můe to dopadnout dobře, ale spí i blbě a ta pravděpodobnost je docela vysoká řekla bych. A pán by si toho rizika měl být vědom.
Není tady
tohle tvoje přirovnání vystihlo celou podstatu mého problému
Je blbě vycvičenej?
No... já taky radi mazla, ne sluebního psa
Není tady
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
helena napsal(a):
na to přeci jsou vdy dva
Jistě - ale snahu vyvíjí ta děvenka. Ona domlouvá aktivity, ona se vyskytuje na akcích... jistěe je moné, e ji tam chlapec tajně zve - ale taky je mu třeba jen blbý odmítnout společnej sport a ona se klidně můe pro ni podstatnjech informací dopídit vlastní snahou, jestli ho skutečně chce urvat.No ale - bud mu věří, nebo nevěří.A asi moc nevěří,kdy se bojí,e ho ta druhá svede.
Dui, to je ale úplně jedno, jestli mu věří, nebo nevěří, árlí či neárlí...myslím, e na výsledku to nic moc nezmění, můe to dopadnout dobře, ale spí i blbě a ta pravděpodobnost je docela vysoká řekla bych. A pán by si toho rizika měl být vědom.
Ale jdi.Pán je naopak moc spokojenej a má to dobře zařízený,ne?O jakém riziku to mluví?Problém má jeho partnerka předevím.
Není tady
Prostě bych to shrnula tak - tento kamarádoft by se mi hrubě nelíbil, ale nemyslím, e by bylo v mé moci s tím něco velice nadělat....
Není tady
helena napsal(a):
tohle tvoje přirovnání vystihlo celou podstatu mého problému
Je blbě vycvičenej? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No... já taky radi mazla, ne sluebního psa http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jene blbý je,kdy je to mazel na vechny strany:D,co Piot jaksi nechce pochopit. A u je úplně mimo srovnávat chování páníčkovo se psím chováním a neodolatelnosti k buřtům.
Upravil(a) Kuty (7. 10. 2011 11:57)
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
helena napsal(a):
Ale dusi... i člověk spravedlivý sedmkrát denně zhřeí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png To nemá nic společnýho s ne/důvěrou... to je o tom, e slečna se zaměřila na lov dalího skalpu, kterej si hodlá pověsit na opasek a Pikot se docela obyčejně bojí, aby se jí to nepovedlo. Hele - to musí bejt sakra vycvičenej pes, aby vydrel kadej den buřta před nosem a nechňapnul po něm http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pngDíky Heli
tohle tvoje přirovnání vystihlo celou podstatu mého problému...
A co s tím Heli? Co kdy se jí to povede? To přeci nezáleí na Pikotkovi,jak se bude ona chovat.
Není tady