18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Popřípadě jak takticky mu naznačit bez emocí e za jejím chováním je něco víc
Kdy mu to naznačí sebetaktičtěji ty, vdycky bude vypadat jako stíhačka, árlivka nebo ublíenka. Moná by pomohlo, kdyby se mu o slečnině pověsti - rozbíječky vztahů - zmínil někdo jiný a nejlíp chlap. Někdo z kamarádů by to nemohl udělat? Včetně určitého "údivu" nad tím, jak se vdycky "náhodou" objeví na stejném místě.
s ní tráví volný čas,kdy já nemůu
On to moná opravdu vidí tak prostě, jak píe - vyplnění volného času a jako bonus to, e slečna je... hmmm... vstřícná. To ví, obdivný pohledy a řeči jsou tááák úasný.
Napadá mě - co jim párkrát udělat čáru přes rozpočet nějakou "neodkladnou" záleitostí, kterou by přítel musel zařídit? Z jejich reakcí by se moná dalo něco poznat.
Není tady
majkafa napsal(a):
holcina napsal(a):
mia napsal(a):
[/b]
mám přesně tento stejný pocit....
Proč?Tady je názorný příklad - pro dusičku z jiné diskuse - otázky, na kterou nelze slovy odpovědět. To je ten případ, kdy se moudrý člověk neptá - proč.
Já aspoň slovy odpovědět nedovedu. Já to tak prostě mám.
Ptám se proto, e mám kamarádku, ta sportuje, baví se, chodí na kafe - ale jen do chvíle ne má nějakého přítele. Pak pro ni přestanou ostatní existovat. Prý je jí divně, kdy není s ním. Kdy on nemá čas je sama. Závislost jak prase
Není tady
holčino, přečti si mé příspěvky o mém BM, kdy jsem já neměla čas.
Btw závislost v tom vidí ty. Ale to je jenom jedna z moností.
Např. já chodím kdy můj partner nemůe, s kamarádkou, kamarádkami, nebo kolektivem, kde jsou mui i eny. Nebo sama.
Upravil(a) majkafa (7. 10. 2011 10:10)
majkafa napsal(a):
holčino, přečti si mé příspěvky o mém BM, kdy jsem já neměla čas.
Btw závislost v tom vidí ty. Ale to je jenom jedna z moností.
Např. já chodím kdy můj partner nemůe, s kamarádkou, kamarádkami, nebo kolektivem, kde jsou mui i eny. Nebo sama.
Ano, říkala jsi, e na kamarádství muxena nevěří. Ale nemyslí, e to můe být i tím, e si nejsi sama sebou jista ve vztahu s jiným muem a proto ti to přijde divné?
Není tady
sandra napsal(a):
Pikote, tebe by přítel odvezl na běky s tvým kamarádem a pak by pro vás zase přijel? Proběhlo by to úplně v klidu, tak jako u tebe, i kdy by měl drobné pochybnosti jako ty?
Ano odvezl.Není árlivý,mám kamarády a ví e se s nimi stýkám,nikdy jsem od něj neslyela slovo výčitek,árlivost nebo něco podobného.
A ten odvoz jsem jim navrhla sama, nedělala jsem uraenou nebo tak něco podobného.
Chtěla jsem být vstřícná a nechovat se jako hysterická nána.
Není tady
majkafa napsal(a):
holcina napsal(a):
mia napsal(a):
[/b]
mám přesně tento stejný pocit....
Proč?Tady je názorný příklad - pro dusičku z jiné diskuse - otázky, na kterou nelze slovy odpovědět. To je ten případ, kdy se moudrý člověk neptá - proč.
Já aspoň slovy odpovědět nedovedu. Já to tak prostě mám.
No dobře no. Ale moná e se na to odpovědět dá.
Proč by se necítila dobře - svědomí? To ten pocit
Není tady
holčino, Ne.
A - mně to nepřijde divné. Já prostě říkám, e to neexistuje. Říkám to jako fakt, bez hodnocení.
helena napsal(a):
Popřípadě jak takticky mu naznačit bez emocí e za jejím chováním je něco víc
Kdy mu to naznačí sebetaktičtěji ty, vdycky bude vypadat jako stíhačka, árlivka nebo ublíenka. Moná by pomohlo, kdyby se mu o slečnině pověsti - rozbíječky vztahů - zmínil někdo jiný a nejlíp chlap. Někdo z kamarádů by to nemohl udělat? Včetně určitého "údivu" nad tím, jak se vdycky "náhodou" objeví na stejném místě.
s ní tráví volný čas,kdy já nemůu
On to moná opravdu vidí tak prostě, jak píe - vyplnění volného času a jako bonus to, e slečna je... hmmm... vstřícná. To ví, obdivný pohledy a řeči jsou tááák úasný.
Napadá mě - co jim párkrát udělat čáru přes rozpočet nějakou "neodkladnou" záleitostí, kterou by přítel musel zařídit? Z jejich reakcí by se moná dalo něco poznat.
Heli děkuji za tip.
Taky předpokládám, e kdy spolu budeme bydlet (na domečku,kde je práce pořád dost),nebude mít ji tolik času,a já mu ho hodlám vyplnit.Ono kdy mu slečna zavolá jestli půjde tam nebo onam,a on nebude moct...třeba to časem vzdá a pochopí e tady jí penka nepokvete...
Není tady
majkafa napsal(a):
holčino, Ne.
A - mně to nepřijde divné. Já prostě říkám, e to neexistuje. Říkám to jako fakt, bez hodnocení.
Říká, e se necítí dobře s někým jiným. To musí mít nějaký důvod, take na to odpověď existuje, jen si ji přiznat
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
Taky předpokládám, e kdy spolu budeme bydlet (na domečku,kde je práce pořád dost),nebude mít ji tolik času,a já mu ho hodlám vyplnit.Ono kdy mu slečna zavolá jestli půjde tam nebo onam,a on nebude moct...třeba to časem vzdá a pochopí e tady jí penka nepokvete...
Taky jsme si koupili ne domeček, ale dům. Mě to nějak baví.
Byla jsem hloupá, e mě to před 26 lety nevarovalo, e nemá kamarády ale jen kamarádky. e i k nám vodí jen své kamarádky a ádné kamarády,...
holcina napsal(a):
majkafa napsal(a):
holčino, Ne.
A - mně to nepřijde divné. Já prostě říkám, e to neexistuje. Říkám to jako fakt, bez hodnocení.Říká, e se necítí dobře s někým jiným. To musí mít nějaký důvod, take na to odpověď existuje, jen si ji přiznat
Já nemám potřebu si cokoliv přiznávat. Je to tak a hotovo. marjá, kdybych se takhle měla vrtat ve vem ve svém ivotě
A nepsala jsem - s někým jiným, ale ve dvojici s jiným MUEM, kdy jsem zadaná.
potkanpiskot napsal(a):
sandra napsal(a):
Pikote, tebe by přítel odvezl na běky s tvým kamarádem a pak by pro vás zase přijel? Proběhlo by to úplně v klidu, tak jako u tebe, i kdy by měl drobné pochybnosti jako ty?
Ano odvezl.Není árlivý,mám kamarády a ví e se s nimi stýkám,nikdy jsem od něj neslyela slovo výčitek,árlivost nebo něco podobného.
A ten odvoz jsem jim navrhla sama, nedělala jsem uraenou nebo tak něco podobného.
Chtěla jsem být vstřícná a nechovat se jako hysterická nána.
V poho, to byla jen otázka. Tak to je fajn, e to máte stejně.
Pikote, za jak dlouho se k sobě máte stěhovat?
Jinak souhlasím s tím, e vymezit hranice by jí měl případně tvůj přítel, ne ty.
Není tady
majkafa napsal(a):
holcina napsal(a):
majkafa napsal(a):
holčino, Ne.
A - mně to nepřijde divné. Já prostě říkám, e to neexistuje. Říkám to jako fakt, bez hodnocení.Říká, e se necítí dobře s někým jiným. To musí mít nějaký důvod, take na to odpověď existuje, jen si ji přiznat
Já nemám potřebu si cokoliv přiznávat. Je to tak a hotovo. marjá, kdybych se takhle měla vrtat ve vem ve svém ivotě
To je jen to,e kdyby si měla potřeba,dokázala by si odpovědět na otázku proč. A není to o tom,e není odpověd
Není tady
majkafa napsal(a):
To není tvá záleitost. To je na tvém příteli, jestli vůbec chce té slečně dát najevo, e je pro ni kamarád. A tak to zůstane? Obdivuji tvou jistotu.
Nemůe udělat nic.
On je dospělý člověk. Ty mu nemá ani co takticky naznačovat. Nejsi jeho matka ale jeho partnerka. Nebo bys měla být.
Můj BM měl taky spousty kamarádek. Nevarovalo mě to.
Naopak! To je naprosto urcite tvoje zalezitost.
V zadnem pripade nejde o to, zda jsi nebo nejsi jeho matka apod. To je trapna poznamka.
Prave jako jeho partnerka je on tvuj partner, tudit je to vec vas dvou a samozrejme taky tvoje. Te slecne dej kdykoliv najevo, co si o ni myslis, tak jako ona ti dava kdykoliv najevo, jak je tvuj chclap bezva.
Patrnerovi nejenom takticky naznacovat, ale takticky si s nim promluvit. A rici mu jasne jak to vidis a jak to vidi ostani. Vztah tu ma trhlinu, ktera muze ohrozit vasi budoucnost.
Jestli mu zalezi na vasem spoluziti, tak musi vedet jak se citis. To je dulezite. Spravnemu chlapovi by na tom urcite zalezelo. Tim , ze zustanes pasivni se nic nezmeni.
Není tady
dusička napsal(a):
To je jen to,e kdyby si měla potřeba,dokázala by si odpovědět na otázku proč. A není to o tom,e není odpověd
Ví o mně víc, ne já?
Já bych nedokázala. Neznám na to slova, co mám uvnitř.
Ty moná ano. Já ne.
Pikot, já bych to neřeila a jak říká, kdy nebude mít čas tak pak uvidí jak to bude dál. otázka je, jak to vidí ta kamarádka, ale to nech jí. pro tebe je důleité jak to vidí tvůj přítel
Není tady
majkafa napsal(a):
potkanpiskot napsal(a):
Taky jsme si koupili ne domeček, ale dům. Mě to nějak baví.
Byla jsem hloupá, e mě to před 26 lety nevarovalo, e nemá kamarády ale jen kamarádky. e i k nám vodí jen své kamarádky a ádné kamarády,...
Nevím proč mám z tebe pocit,e kdy to dopadlo patně u tebe.musí to tak být nutně jinde.
Můj přítel má i kamarády,které si vodí domů a které znám.Nemá kolem sebe jen enské.
Vem svým kamarádům mě na začátku představil,stejně jako kamarádkám.
Pokud někam jde,vdy mi říká jdu s tím a tím,tam a tam.A to jsem to po něm nikdy
nevyadovala,ale dělá to sám ze své vůle...
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
Ví o mně víc, ne já?
Já bych nedokázala. Neznám na to slova, co mám uvnitř.
Ty moná ano. Já ne.
Jasně kadá to máme jinak,kadý to máme jinak.
Ale ty zase nemůe tvrdit,e ne na kadé proč je odpověd. Protoe nezná zase Ty mě,já třeba za sebe říkám,e na kadé proč je proto. A nemluvím zde o moudrém člověku
Upravil(a) dusička (7. 10. 2011 10:54)
Není tady
dusičko, to říkala paní kolitelka Glorie, e moudrý člověk se neptá, proč.
U nás ve firmě se to od té doby stalo okřídleným rčením.
majkafa napsal(a):
holcina napsal(a):
majkafa napsal(a):
holčino, Ne.
Jistě, protoe v kadém MUI po svém boku vidí potenciálního partnera?
U svých kamarádů nerozliuju pohlaví, to je mi opravdu úplně ukradené. proč se necítí teda patně i s kamarádkou?
Pikote, to e to nevylo majce neznamená e to tak je vdycky.
Není tady
Pikote napsala si:nebude mít ji tolik času,a já mu ho hodlám vyplnit.Ono kdy mu slečna zavolá jestli půjde tam nebo onam,a on nebude moct...třeba to časem vzdá a pochopí e tady jí penka nepokvete... - to je jen tvoje velmi najivní představa,ale je fkt,e nebude první,která bude chtít převychovávat chlapa a taky zároveň nebude první,od které odejde za jinou.
Majkafě píe,proč byto mělo u tebe dopadat patně jao u ní,ale kdyby si něco netuila,nebude sem přece psát.A e tuí velmi dobře.
Ty chce u pochopitelně hnízdit-budovat si hnízdo,podle toho co ale píe,tvůj přítel má jiný ivot,ty ho jetě s prominutím hloupě někam dováí na lye se svou kámokou.Ne nechovej se jako stíhačka ale ani né jako blb.ka prosímtě.
Začni dělat tvému drahému trochu drahoty,začni se dělat pro něj vzácnou,neměj vdy pro něj čas,uvidí,jestli o tebe bude opravdu stat,pozoruj,jestli mu to začne mu vadit,pokud mu a tak chybět nebude,a ani si toho nevimne při svých neustálých aktivitách s přítelkyněmi,tak ti to snad u docvakne.
Jako kámo by byl tenhle kluk-mu třeba dobrej (srandičky a tak),ale jako ivotního partnera bych takového teda já nechtěla.
A klidně mu nic nenaznačuj,ale řekni rovnou,i tvé kámoce - 2.varianta.
Upravil(a) Kuty (7. 10. 2011 11:01)
Není tady
potkanpiskot napsal(a):
Nevím proč mám z tebe pocit,e kdy to dopadlo patně u tebe.musí to tak být nutně jinde.
Mam naprosto stejny pocit. Uz z jeji spontani odpovedi : "Rozejdi se s nim, nemuzes nic delat. "
MMCH, drahoty mu nedelej. To bude jen vyborna prolezitost pro tu druhou a navic ona bude mit eso v rukave. Ty s nim preci byt moc nechces a ona je ta lepsi....nebo podobne.
Myslim si stejne, ze tvuj pritel vidi vec jinak nez ta dama. Ta ho chce uhnat. Jiste nikoho nema. Nekteri muzi tohle nechapou dost dlouho. Dockvakne jim to, az kdyz se probudi v jeji posteli aona jim rozkosne rekne, ze ceka dite....
Fakt jsou nekteri takovi jelimani, ze netusi, ktera bije.
Upravil(a) sahleb (7. 10. 2011 11:05)
Není tady
Pikotku, to je tvůj pocit. Já ti to nevnucuju. Ukazuji ti, jaké to taky můe být.
S tím domečkem, to je pro mě opravdu zajímavé. Taky jsem si myslela, e kdy má BM tolik volného času a my starý dům, e bude pilně pracovat, zatím co jsem v práci.
To vůbec není o tom, e by nemohl jít s kamarádkou. Kdy bude chtít, můe mít 10 domů a půjde.
A kdy nebude chtít, nepůjde ani kdyby neměl do čeho píchnout.
Jeíi, co jsem to napsala. No, u to nechám.
Piskote - a co kdyby si mu na férovku řekla,e árlí na tu holku.
Přiznala se mu,e nechce být stíhačka, ale e fakt árlí.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pikotku, to je tvůj pocit. Já ti to nevnucuju. Ukazuji ti, jaké to taky můe být.
S tím domečkem, to je pro mě opravdu zajímavé. Taky jsem si myslela, e kdy má BM tolik volného času a my starý dům, e bude pilně pracovat, zatím co jsem v práci.
To vůbec není o tom, e by nemohl jít s kamarádkou. Kdy bude chtít, můe mít 10 domů a půjde.
A kdy nebude chtít, nepůjde ani kdyby neměl do čeho píchnout.
Jeíi, co jsem to napsala. No, u to nechám.
Musím se smát,protoe jsme jí to naspaly stejně - ty o třeba těch 10 domech,já o tom,jak naivně přemýlí o převýchově.Je to defakto jedno a to samý.
Ale ví co,nejlepí zkuenosti jsou vdycky ty vlastní,ejo.
Není tady