29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak se mne ptala, zda-li chci 100Kč(za minule i dnes)
Až je mi to blbý, jak mám pravdu...
já bych si za tu první jízdu peníze nebrala. nabídl jsi ji to sám od sebe.
PPavloo, neblbni mu hlavu... teď bude chudák tejden přemejšlet, jestli jí to pade nemá vrátit... a jak nejlíp, aby nebyl za píp a bude takhle vypadat...
Poxi, ne aby tě něco podobnýho napadlo.
Není tady
nene, tak jsem to nemyslela. vracet by to bylo hloupý. já jen tak. já už teda radši držím hubu
Není tady
hrubé porušení pravidel, okamžitý ban
Upravil(a) AndreaP. (7. 10. 2011 18:08)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dastinka napsal(a):
Pokud jste se dohodli i na zaplacení první cesty (kterou jsi ji nabídnul) a dalších cestách, které Ti bude také platit - v tom případě ano, peníze klidně vyžaduj. I když stále nerozumím Vaši dohodě - pokud mi někdo nabídne svezení nebo jinou službu, placení by mě překvapilo. Stejně tak - já někoho svezu nebo pro někoho něco udělám tak také nechci platit.
co tě na tom překvapuje ? moje kolegyně jezdí do práce autem, bere paní od nich, která jezdí stejným směrem. ta paní ji dává to, co by ji stál bus. vždyť je to pohodlnější i pro ni, nemusí se táhnout na zastávku, tlačit se v buse s pubošama, co jedou ze školy. protože ji naloží u baráku a zase ji tam vyloží.
když jezdí pravidelně, tak co. on je rozdíl někoho vzít občas a vozit pravidelně.
Taky tak jezdim s kolegini s prace vzdy na konci tydne ji davam penize za cely tyden najednou,podle toho kolikrat s ni jedu.Dela to 50 kc denne.
Není tady
laminanonte napsal(a):
pokud bych někomu nabídla jednu jízdu sama, nenechala bych si zaplatit. Pokud by tam padla dohoda o pravidelném ježdění, tak ano, pak bych přispět chtěla, bez ohledu na to, že jedeme stejnou trasu..auto nejezdí na vodu.
Z pozice toho, co se vezl, by mi bylo hloupé si říct příště o svezení, když jsem z minule ještě dlužná.(myslím tu druhou jízdu)
Být tebou Poxi, to první svezení hoď za hlavu..to ses jí prostě nabídl sám. Pokud se ptala, co je dlužná, dělala to zřejmě ze zdvořilosti a možná jí i překvapilo, když sis řekl o peníze. Nicméně o druhé svezení si řekla sama a tam už ti tedy dlužná je, protože o podmínkách cesty věděla předem
Taky to tak vidim.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dastinka napsal(a):
Pokud jste se dohodli i na zaplacení první cesty (kterou jsi ji nabídnul) a dalších cestách, které Ti bude také platit - v tom případě ano, peníze klidně vyžaduj. I když stále nerozumím Vaši dohodě - pokud mi někdo nabídne svezení nebo jinou službu, placení by mě překvapilo. Stejně tak - já někoho svezu nebo pro někoho něco udělám tak také nechci platit.
co tě na tom překvapuje ? moje kolegyně jezdí do práce autem, bere paní od nich, která jezdí stejným směrem. ta paní ji dává to, co by ji stál bus. vždyť je to pohodlnější i pro ni, nemusí se táhnout na zastávku, tlačit se v buse s pubošama, co jedou ze školy. protože ji naloží u baráku a zase ji tam vyloží.
když jezdí pravidelně, tak co. on je rozdíl někoho vzít občas a vozit pravidelně.Taky tak jezdim s kolegini s prace vzdy na konci tydne ji davam penize za cely tyden najednou,podle toho kolikrat s ni jedu.Dela to 50 kc denne.
tak proč ne, dělá to tak spoustu lidí. je to lepší pro vás obě, ne ?
Není tady
NOVÉ TÉMA:
zdravím,
mám takovou věc - potřebuji ji vysvětlit, protože mi to motá hlavu.
nechtěl jsem zakládat nový příspěvěk, jelikož to spolu souvisí.
zkrátka sedím s JINOU kamarádkou ve škole bok po boku, ona má přítele, asi několik let a snad, to jsem pochopil, spolu plánují děti a rodinu, ona je věřící.
prostě si celý den povídáme, hrajeme si - člověče nezlob se, kamarádsky se poštuchujeme a OBČAS se jí dotknu, někdy nechtěně jindy trochu záměrně a ona se o mne taky opře - rukou, nohu přitiskne k té mojí atd. - pak jsem z toho na měkko!
-někdy do ní omylen drcnu, když se obracím k batohu, tak řeknu: "pardon" na to ona otočí oči v sloup, jaký jsem asi debil či co - nevím.
dozvěděl jsem se od ní, že jsem urostlej chlap - vůbec si tak nepřipadám.
včera mi to ujelo, řekl jsem jí na sušenku, co mi dala, že má u mne pivo a ona na to, tak jdeme. byli jsme dnes na pivku - normálka si povídali a já byl zase na měkko.
nic k ní necítím, sex v tom není, zamilovaný určo nejsem, jen je mi s ní fajn, je to milá, hezká a chytrá holka... ale já holku nemám, mám ji jako fajn kamarádku na pokec a postuchování.
nestojím o to někomu rozbíjet vztah apod.
Zajímalo by mne, zda-li mi můžete vysvětlit její chování ke mne? Proč se ke mne sama od sebe tiskne, když má přítele? Děkuji. Pox.
Není tady
Promiň, Poxi, já se tu musím smát pod svoje nevytrhané fousy.. dotkne se tě holka, a ty jsi NAMĚKKO? Chlapi v týhle situaci bývaj spíš NATVRDO, néééé????
Není tady
rád jsem tě rozesmál!
Není tady
teda tvoje starosti.
Ona se k tobě tiskne? tím myslíš ...........
ona se o mne taky opře - rukou, nohu přitiskne k té mojí atd.
dle mého tisknout se je něco jiného.
a jestli takhle všechno rozebíráš a ze všeho děláš buhvíjaké závěry ......je s podivem, že ještě nějaké kamarádky máš.
Není tady
Mít tvé starosti a Rottschildovy miliony. Proč máš potřebu se furt ve všem vrtat?
no co no, poxovi se asi zdá, že se tiskne víc, než je zdrávo, tak to řeší, no .. se asi bojí, že po něm slečna jede ..
Není tady
Poxi, fakt asi moc přemýšlíš.. my tady navíc opravdu nevíme, co se jí odehrává v hlavě, co chce či nechce.. podle mého názoru, a co si tak vzpomínám na sebe ve vašem věku, s váma prostě cloumaj hormony, flirtujete od přírody, zkoušíte, jak a že to funguje.. máš mnoho možností, co s tím dělat.. jdi na to pivo a zkus to na ní - buď tě odpálkuje, nebo neodpálkuje, taky se jí můžeš na rovinu zeptat, ale tuším, že ti těžko řekne něco jiného, než že nic, že si ty doteky ani neuvědomuje, že to zveličuješ.. no a pak stejně doteky pokračujou.. ono, asi hlavně ženy, které se takto probouzejí, zjišťují, jakou moc dokáží nad muži mít, manipulovat s nimi.. a ty jsi opravdu vděčný objekt..
Užij si flirt, v rámci školy, pozvedni si sebevědomí, no a v hlavě popřemýšlej, jestli se ti líbí, nebo jen to její dotýkání..
Není tady
Lazurko, myslím, že Pox už je dávno za věkem, o kterém píšeš.
On tu takové věci mezi nebem a zemí řeší furt. Předtím pod jiným nickem. Furt se v něčem nimrá.
Upravil(a) majkafa (16. 10. 2011 15:55)
Ahoj Poxi,
já bych v tom nic nehledala...kdyby tě hladila po ruce, noze a tak, tak to asi jooo
btw. nikde není psáno, že se zadaná dívka už nesmí nijak (slušně) dotýkat jiných můžu...
Není tady
díky moc. já se totiž ve věcech moc vrtám a přemýšlím. děkuju. Pox.
Není tady
kdyby mi nekdo nabidl odvoz a mel to po ceste, sama bych mu rekla, kolik ti dam a kdyby mi rekl, ze nic, tak bych dodala, ze dotycneho/dotycnou pozvu na kafe, az se uvidime. kdyby se jednalo o pravidelne jizdy, davala bych zrejme tu castku, kterou bych platila za bus.
chapu te, Poxi, v tom, ze si chces vymezit hranice mezi pomoci a vyuzivanim.
me osobne by ale dost vadilo, kdyby ses o ty penize prihlasil. jela bych s tebou asi i priste, zaplatila bych ti obe cesty a vic bych asi jela tim busem. kdyz jde o malou castku, tak by ve me tve pripominani vzbuzovalo dojem, ze jsi skrt nebo jak to rict.
Upravil(a) soumrak (22. 9. 2012 12:55)
Není tady