18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, mám prosbičku?Snaíme se o miminko, jsem 17 DPO a 12dní po jsem dělala TT byli //,druhá čárka ale slaboučká.Teď ale přila MS a je hodně silná, takovou jsem předtím neměla,bolí mě v podbřiku občas,mám návaly horka a občas se mi zamotá hlava.Často se stává, e ikdy je ena těhu dostane MS,nebo jde o samovolný potrat?Nechci plait a běet hned k dr. Co myslíte?
Upravil(a) Scar22 (5. 10. 2011 0:21)
Není tady
Ahoj Scar, pokud dorazila MS - nota bene takhle silná, tak bych to na těhu bohuel moc neviděla ...
Upřímně: kdybys nedělala ten testík, tak ani neví, e se zadařilo a prostě by jen přila MS ...
Samozřejmě, e některá hoka má MS i na začátku těhu, ale pokud je silná s čerstvou, červenou krví (omlouvám se za ten popis) tak bych to tipovala spí, e to nedopadlo ...
Moc optimismu jsem asi nedodala, ale třeba opravdu mile překvapí nebo se tu za pár týdnů bude chlubit fotkou z UZ
Není tady
Scar, asi Te moc nepotesim, ale toto se mi stalo uz 3x (vzdy mezi 5. az 6. tydnem od posledni MS po opakovane pozitivnim testu) a vzdy se jednalo o samovolny "mikropotrat". Druha carka pak postupne vymizela. Souhlasim s nazorem Zuzi - myslim, ze pokud je krvaceni silne s kousky sliznice, sance, ze by se miminko udrzelo je minimalni. K doktorovi pravdepodobne nebudes muset, jenom pokud by test byl i po nekolika dnech stale pozitivni nebo carka dokonce silila, je treba vyloucit mimodelozni tehotenstvi. Vim jake je to obrovske zklamani, ale nezoufej, znamena to, ze muzes otehotnet a je velka sance, ze priste bude vsechno v poradku! Stava se to pry dost casto a kdyz se Ti to nestane vicekrat za sebou (coz se vetsine lidi nestava, ja mam nejspis nejaky problem, ale zatim neni jasne jaky), neni treba to nijak resit. Samozrejme pokud by ses necitila dobre, mela silne bolesti (jine nez pri normalni ms) a stale pozitivni test, tak upaluj k dr. ... Preji Ti, aby to priste vyslo!
Upravil(a) anais.de (5. 10. 2011 6:37)
Není tady
Dobré dopoledne..tak nějak jsem to čekala,ale stejně je člověk zklamaný.Uvidíme jetě po MS,třeba budu mít těstí.Dám vědět.A moc děkuji za odpovědi a pomoc..
Není tady
Take teď mi řekněte co to je...u jen piním, take celkem jsem to měla 3 dny jinak to mívám 7 dní..
Není tady
Scar, jednak pokud lo opravdu o mikropotrat, tak MS bude jiná ne obvykle (co do intenzity, tak délky) a pokud chce jistotu, zkus znovu testík.
Není tady
Ahoj holky, snaíme se druhý měsíc a nějak nevim jestli tu mojí ovu nepropasuju plyvu do toho mikroskopíku a pořád brambory ,ádné kapradí, ale předtím bylo tulíme se ale i přesto jen prostě asi sem se nějak upla na tu mylenku mimi ...e se mi z toho nafouklo břicho a bolí mě, u dr. ve v pohodě tak nevím, to čekání a kaý den ovulace ne a ne je děs..nemáte někdo nějaké zkuenosti?
Není tady
Zuzii napsal(a):
Scar, jednak pokud lo opravdu o mikropotrat, tak MS bude jiná ne obvykle (co do intenzity, tak délky) a pokud chce jistotu, zkus znovu testík.
Ano zkusím hned zítra ráno... děkuji:godlike:
Není tady