Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#576 24. 10. 2011 20:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Zvlastni chovani

Ale to je jedno, četla jsem Marcii příspěvky z minulých let. Nějak fakt nechápu,proč tají, kde žije, přeci jenom bychom si mohli víc představit, jak žije,kdybychom tušili kde. Ale je to Marcii věc,že to nenapíše.
Jenom jsem totiž strašně zvědavá ženská no, přiznávám. dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#577 24. 10. 2011 20:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A když píšete o vnitřním odchodu.
Ano, po boji, kdy jsem nedokázala odejít s dětma do podnájmu jedna jedna, když jsem zůstala fyzicky, jsem si řekla, že vnitřně odejdu.
Přestalo mě rozčilovat, že chlap dělá tohle a tohle. A protože jsem tu už zminovala moje oblíbené slovo "taková slepička" a nechala jsem se od chlapa učit řídit po dvaceti letech,řekla jsem mu,že mu věřím,že nás má rád. že jsem přestala vyčítat, on se změnil.
žiju stále ve svém nitru, mně to nakonec takto vyhovuje. Protože vím,že mě v mém vnitřním světě nemůže jen tak nic rozházet. stolt

Není tady

#578 24. 10. 2011 20:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A vůbec Marci - víš co já si myslím?
že se totiž šíleně nudíš.
Co takhle propustit osobní kuchařku a začít vyvářet českou kuchyn ? vissla To víš, láska prochází žaludkem a nejeden pán dobrou baštu ocení.
To by asi Tvůj manžel čučel,kdyby si mu připravila nějakou mnamku z Čech co?
Co se fakt zaměřit na něco z praktickýho života? Přestaneš si všímat, jestli tenhle na Tebe koukal, tenhle tě pozdravil ,nepozdravil, místo toho budeš schánět integrience po svou tvorbu v kuchyni?
PS: TO je jen takový můj bláznivý nápad.
KDyž nemůžeš odejít ted, smiř se s tím. Manžel tě má rád, jen je trochu víc šmoula bručoun no. Mᚠho ráda taky?

Není tady

#579 24. 10. 2011 20:38

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

dusička napsal(a):

Co takhle propustit osobní kuchařku a začít vyvářet českou kuchyn ? vissla To víš, láska prochází žaludkem a nejeden pán dobrou baštu ocení.

Prej a nejeden pan... lol
Hele Dusi a co kdyz ten pan nema rad hnedlo zelo vepro? lol

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#580 24. 10. 2011 20:41

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

Pokud jsi tam tak strašně nešastná, tak už jsi vlastně rozhodnutá.  Já osobně bych se bála, že se neuživím tak, jak jsem byla zvyklá.

Co to znamena? Jako ze nebudes dotovana tak jak jsi byla zvykla?

Není tady

#581 24. 10. 2011 20:46

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Marcia111 napsal(a):

Kdyz se ke mne chova hnusne, mam silu jit, pak staci male gesto a jsem tam kde jsem byla.

Zda se Marcio,ze jsi velice ovlivnitelna. Nemas v sobe jasno a proto s Tebou clouma jeho postoj ktery je promenlivy.

Není tady

#582 24. 10. 2011 20:51

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Marcia111 napsal(a):

Ja jsem ve svem manzelstvi nestastna, ziju s nim prazdny zivot, chci to ukoncit a hledam v sobe silu a odvahu to dotahnout do konce.

Tak to do toho proste skoc. big_smile

Není tady

#583 24. 10. 2011 20:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A vůbec Marci - víš co já si myslím?
že se totiž šíleně nudíš.
To by asi Tvůj manžel čučel,kdyby si mu připravila nějakou mnamku z Čech co?
Co se fakt zaměřit na něco z praktickýho života? Přestaneš si všímat, jestli tenhle na Tebe koukal, tenhle tě pozdravil ,nepozdravil, místo toho budeš schánět integrience po svou tvorbu v kuchyni?
PS: TO je jen takový můj bláznivý nápad.
KDyž nemůžeš odejít ted, smiř se s tím. Manžel tě má rád, jen je trochu víc šmoula bručoun no. Mᚠho ráda taky?

Duši, jsou země, kde se ženský musej starat o domácnost denodenně tak, jak nám se ani nezdá, protože když jednou vynechají, druhý den to nezvládnou. A to nejde dohromady s chozením do práce. Třeba perou jednou za týden celou noc všechno, protože voda teče jen přes tu noc a vypne se, když se neplní zásobník na střeše... a nebo ti vítr nafouká písek do celýho bytu...
my tu marcie radíme, že na cizince nemůže s českým myšlením a pak česky myslíme, že má dělat pomalu domácí knedlíky, že přijde na jiný myšlenky. To je třeba mazec i ve skandinávii. Kámoška si je tam vozí v pytlíku, že z tý jejich mouky jsou hnusný a nedá se to moc... tongue
Je fuk, kde Marcia žije. Jen je dobrý přihlídnout občas k tomu, že ne v Čechách. tongue

Není tady

#584 24. 10. 2011 21:04

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Na žádost autorky vlákno uzavírám.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady