27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téma zavřeno
Ale to je jedno, četla jsem Marcii příspěvky z minulých let. Nějak fakt nechápu,proč tají, kde ije, přeci jenom bychom si mohli víc představit, jak ije,kdybychom tuili kde. Ale je to Marcii věc,e to nenapíe.
Jenom jsem toti straně zvědavá enská no, přiznávám.
Není tady
A kdy píete o vnitřním odchodu.
Ano, po boji, kdy jsem nedokázala odejít s dětma do podnájmu jedna jedna, kdy jsem zůstala fyzicky, jsem si řekla, e vnitřně odejdu.
Přestalo mě rozčilovat, e chlap dělá tohle a tohle. A protoe jsem tu u zminovala moje oblíbené slovo "taková slepička" a nechala jsem se od chlapa učit řídit po dvaceti letech,řekla jsem mu,e mu věřím,e nás má rád. e jsem přestala vyčítat, on se změnil.
iju stále ve svém nitru, mně to nakonec takto vyhovuje. Protoe vím,e mě v mém vnitřním světě nemůe jen tak nic rozházet.
Není tady
A vůbec Marci - ví co já si myslím?
e se toti íleně nudí.
Co takhle propustit osobní kuchařku a začít vyvářet českou kuchyn ? To ví, láska prochází aludkem a nejeden pán dobrou batu ocení.
To by asi Tvůj manel čučel,kdyby si mu připravila nějakou mnamku z Čech co?
Co se fakt zaměřit na něco z praktickýho ivota? Přestane si vímat, jestli tenhle na Tebe koukal, tenhle tě pozdravil ,nepozdravil, místo toho bude schánět integrience po svou tvorbu v kuchyni?
PS: TO je jen takový můj bláznivý nápad.
KDy nemůe odejít ted, smiř se s tím. Manel tě má rád, jen je trochu víc moula bručoun no. Má ho ráda taky?
Není tady
dusička napsal(a):
Co takhle propustit osobní kuchařku a začít vyvářet českou kuchyn ?
To ví, láska prochází aludkem a nejeden pán dobrou batu ocení.
Prej a nejeden pan...
Hele Dusi a co kdyz ten pan nema rad hnedlo zelo vepro?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Pokud jsi tam tak straně neastná, tak u jsi vlastně rozhodnutá. Já osobně bych se bála, e se neuivím tak, jak jsem byla zvyklá.
Co to znamena? Jako ze nebudes dotovana tak jak jsi byla zvykla?
Není tady
Marcia111 napsal(a):
Kdyz se ke mne chova hnusne, mam silu jit, pak staci male gesto a jsem tam kde jsem byla.
Zda se Marcio,ze jsi velice ovlivnitelna. Nemas v sobe jasno a proto s Tebou clouma jeho postoj ktery je promenlivy.
Není tady
Marcia111 napsal(a):
Ja jsem ve svem manzelstvi nestastna, ziju s nim prazdny zivot, chci to ukoncit a hledam v sobe silu a odvahu to dotahnout do konce.
Tak to do toho proste skoc.
Není tady
dusička napsal(a):
A vůbec Marci - ví co já si myslím?
e se toti íleně nudí.
Co takhle propustit osobní kuchařku a začít vyvářet českou kuchyn ?To ví, láska prochází aludkem a nejeden pán dobrou batu ocení.
To by asi Tvůj manel čučel,kdyby si mu připravila nějakou mnamku z Čech co?
Co se fakt zaměřit na něco z praktickýho ivota? Přestane si vímat, jestli tenhle na Tebe koukal, tenhle tě pozdravil ,nepozdravil, místo toho bude schánět integrience po svou tvorbu v kuchyni?
PS: TO je jen takový můj bláznivý nápad.
KDy nemůe odejít ted, smiř se s tím. Manel tě má rád, jen je trochu víc moula bručoun no. Má ho ráda taky?
Dui, jsou země, kde se enský musej starat o domácnost denodenně tak, jak nám se ani nezdá, protoe kdy jednou vynechají, druhý den to nezvládnou. A to nejde dohromady s chozením do práce. Třeba perou jednou za týden celou noc vechno, protoe voda teče jen přes tu noc a vypne se, kdy se neplní zásobník na střee... a nebo ti vítr nafouká písek do celýho bytu...
my tu marcie radíme, e na cizince nemůe s českým mylením a pak česky myslíme, e má dělat pomalu domácí knedlíky, e přijde na jiný mylenky. To je třeba mazec i ve skandinávii. Kámoka si je tam vozí v pytlíku, e z tý jejich mouky jsou hnusný a nedá se to moc...
Je fuk, kde Marcia ije. Jen je dobrý přihlídnout občas k tomu, e ne v Čechách.
Není tady
Téma zavřeno