Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 6. 10. 2011 16:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Zvlastni chovani

Marcia111 napsal(a):

Ve vetsine pripadu si neni vedom toho, ze by neco delal spatne. Bud to hraje, nebo si to vazne neuvedomuje. Naposledy to bylo ted kdyz necekane odletel na dovolenou. Az 3 den po priletu mi poslal sms ve ktere mi licil, jak je tam krasne, kde byl, atp. Odepsala jsem mu na to, ze jsem rada, ze se alespon o dovolene dokaze bavit s lidma s kteryma tam je, kdyz uz pro svou vlastni rodinu neni schopen pripravit ani pekny vikend u nas v meste a at e bavi a uzije si to. Odpovedel mi, ze ja si jezdim na dovolene do CR a ptal se mne jestli on nemuze jet take na dovolenou. Odpovedela jsem mu, ze ja jezdim za svou rodinou, kterou jsem opustila kvuli nemu a beru sebou deti a ze v tom je zasadni rozdil, nicmene, ze neni problem v tom, ze na dovolenou jel, ale jakym zpusobem to udelal. Odepsal mi tazave " Co jsem udelal?" dumbom Dale jsem to s nim nechtela rozebirat a napsala jsem mu, ze to nema smysl, ze to stejne nepochopi a ze jdu spat, jeho odpoved znela, ze vidi, ze se chci zase jen hadat. dumbom Ja uz nevim jak se s nim mam bavit. Predem vybiram slova a fraze, ktere pouziji abych nerekla neco blbe, aby mi to pak nevycital.

Rekla jsem mu i to co bych si prala. Slibi, ale nesplni. grater

A proč taky nejedeš na dovolenou sama bez dětí? Třeba s kamarádkama?

Není tady

#27 6. 10. 2011 16:48

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Prevazne si vyberu celou dovolenou na pobyt v CR. A o samostatne dovolene jsem ani neuvazovala, nejak mne to nenapadlo. Setrila jsem si par dni co mi zustalo, kdyby nahodou manzel. vissla A on si jel sam. dumbom

Není tady

#28 6. 10. 2011 16:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Marcia111 napsal(a):

Ve vetsine pripadu si neni vedom toho, ze by neco delal spatne. Bud to hraje, nebo si to vazne neuvedomuje. Naposledy to bylo ted kdyz necekane odletel na dovolenou. Az 3 den po priletu mi poslal sms ve ktere mi licil, jak je tam krasne, kde byl, atp. Odepsala jsem mu na to, ze jsem rada, ze se alespon o dovolene dokaze bavit s lidma s kteryma tam je, kdyz uz pro svou vlastni rodinu neni schopen pripravit ani pekny vikend u nas v meste a at e bavi a uzije si to. Odpovedel mi, ze ja si jezdim na dovolene do CR a ptal se mne jestli on nemuze jet take na dovolenou. Odpovedela jsem mu, ze ja jezdim za svou rodinou, kterou jsem opustila kvuli nemu a beru sebou deti a ze v tom je zasadni rozdil, nicmene, ze neni problem v tom, ze na dovolenou jel, ale jakym zpusobem to udelal. Odepsal mi tazave " Co jsem udelal?" dumbom Dale jsem to s nim nechtela rozebirat a napsala jsem mu, ze to nema smysl, ze to stejne nepochopi a ze jdu spat, jeho odpoved znela, ze vidi, ze se chci zase jen hadat. dumbom Ja uz nevim jak se s nim mam bavit. Predem vybiram slova a fraze, ktere pouziji abych nerekla neco blbe, aby mi to pak nevycital.

A v čem je Marcio rozdíl,když jedeš Ty na dovolenou a on na dovolenou?
Proč mu vyčítáš,že si opustila rodinu kvůli němu? Vždyt si odcházet nemusela,kdyby si nechtěla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 6. 10. 2011 16:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

Haiel, nemyslim si, ze by mi M. v odchodu branil, podle jeho chovani by byl mozna jen rad kdybych to ja za neho vyresila. Mam takovy pocit, podle toho jak se chova, ze na mne neustale hleda nejake chyby, kterymi by se pozdeji mohl před svou rodinou, svymi znamymi, nasimi detmi a koneckoncu před sebou samym ospravedlnovat, ze mnel uplne nesnesitelnou manzelku a ze ja jsem od neho odesla a ja jsem ten, který tim rodinu rozbil. Nedokazi pochopit to,  proc se mnou nejedna na rovinu. Absolutne nevim co si o jeho chovani mam myslet, pripadam si jako bych toho člověka ani neznala.

Revlibo, s prestavkami sem pisu uz vic jak dva roky. Vis, ono to vazne není snadne rozhodnout se a definitivne odejit, nejen, ale i když hlavne proto, ze mame deti, ale i z toho duvodu, ze se do CR po tak dlouhe době budu vracet prakticky jako cizinec, nese to sebou spoustu prekazek na rozdil od dvou lidi, kteří se rozvadeji v CR. Kdyby mi M. na rovinu řekl je konec, tak bych to tak brala a odjela, ale jsem to prakticky ja kdo je ve vztahu nespokojeny a rozhodnout se musim ja. Celou tu dobu jsem zila v jakemsi tmavem tunelu, dnes uz citim, ze jsem na jeho konci, protože v povzdali vidim svetlo (nadeji?), jen mam strach co mne za tim tunelem ceka, ale to je myslim si normalni. Musela jsem si tim projit abych tyto věci pochopila. Pro mne byl této cas nezbytny.

Zajimal mne vas nazor na jeho chovani (mnoho chlapu – cechu, podle toho co ctu tady na babi se chova podobne), hledam za jeho chovanim nejake logicke vysvetleni…i když vim, ze to normalni a spravene není. M. mne téměř vždy po jakekoliv diskusi, kterou ostatne vyprovokoval on, nakonec ujistil, ze na vine jsem ja a celou historii prekroutil v jeho prospech. Když jsem odchazela s placem, citil se jako vitez, když jsem se nad celou věci povznesla a odchazela jsem s lhostejnym usmevem na tvari, za nedlouho za mnou prisel a zacal se omlouvat.

Ted si ještě v sobe potrebuji ujasnit par věci a hlavne si potrebuji pevne stat za svymi nazory, byt stoporcentne rozhodnuta, ze delam tu spravnou věc abych toho pak jednou v budoucnu nelitovala a neobvinovala se, ze jsem mohla pro zachranu manzelství udelat vic.

Ještě nedavno jsem si myslela, ze třeba nevera, caste hadky, neshody, nadavky atp, muzou byt duvodem k rozvodu, i kdyz ano, byt muzou, ale nyní je pro mne dulezity charakter daneho člověka a ten se NEDA zmenit, to by musel chtit snad jen on sam a musel by pro to něco delat. Dnes uz si nedelam iluze, ze se zmeni, ze to bude lepsi, jen bych rada vedela co ke mne citi. Desne mne to mrzi, ze to takhle dopadlo, vsechno mohlo byt v poradku, mame krasne a zdrave deti……..

u vás tenhle stav trvá už dva roky, co sem píšeš ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 6. 10. 2011 16:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

vy jste jezdili dřív na dovolený spolu, nebo ne ? ty když jedeš sem, on s tebou nejezdil ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#31 6. 10. 2011 17:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

A v čem je Marcio rozdíl,když jedeš Ty na dovolenou a on na dovolenou?
Proč mu vyčítáš,že si opustila rodinu kvůli němu? Vždyt si odcházet nemusela,kdyby si nechtěla

to, že mu vmetla, že odešla kvůli němu mě taky zarazilo.

Není tady

#32 6. 10. 2011 17:07

Marcia111
♥♥♥♥♥--

No, do Ceska jezdim za rodinou, dovolena jako takova je spis to co on ma ted. Hotel, relax, odpocinek, atp. V Cesku spise litam, zarizuji, pochuzky po doktorech, atp. On s nama nejezdi, nechce, vzdy se na neco vymluvil.

Ohledne toho, ze jsem sem odjela, protoze jsem chtela....... Odjela jsem proto, protoze v danou chvili jsem nemela na vybranou. Bud zustat sama s ditetem v CR, nebo s nim tady. Nelze to takhle bagatelizovat, jsem tady protoze jsem chtela.

Není tady

#33 6. 10. 2011 17:09

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Jo, a za celych tech 15 let jsme byli na jedine spolecne dovolene.

Není tady

#34 6. 10. 2011 17:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

MOhla si zůstat tady. S dětma sama.
On tě tam netahal násilím.
Takže mu závidíš dovolenou,že si užívá, a Ty se musíš starat o děti.
Chtěla by si,aby byl takový, prostě jako princ,kterýho jsme si vysnily jako holky?
Ale takoví chlapi nejsou.

Není tady

#35 6. 10. 2011 17:36

Dastinka
♥♥♥----

Marcio, proč tak moc tajíš informaci, kde žiješ hmm ?

Není tady

#36 6. 10. 2011 18:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

tak to je blbý. škoda, že sis to nerozdělila, aby ti aspoň týden vyšel na společnou dovču.

Není tady

#37 6. 10. 2011 21:30

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Dusi, sorry, ale asi mas v tom nejake zmatky. dumbom Samozrejme, ze jsem u hlavy nemela pistoli abych jela, ale take jsem nemela na vybranou. Tak se mi zda, ze nekdy pouzivas otrepane fraze tady z babi, jen je nekdy nevhodne aplikujes a nezamyslis se predem proc to asi tak mohlo byt. Tvuj komentar, ze mu zavidim, ze si uziva a ja se musim starat o deti mne docela pobavil. Nezavidim mu, mrzi mne to, to ano, mrzi mne to, ze si na rodinu neudela cas, at uz tady nebo kdekoliv jinde. A jeste jen pro upresneni, manzel mi pred svatbou a ani pred tim, nez se nam narodilo planovane dite nic nerekl o tom, ze se budeme stehovat do jeho zeme. Dozvedela jsem se to tehdy, kdy on uz to mnel za nas vsechny vyresene. Tenkrat jsem dopredu nemohla tusit, jak to dopadne, milovala jsem ho a i presto vsechno ho mam jeste rada, jen uz ne tolik jako driv. A to, ze jsem kvuli nemu at uz chce ci nechce opustila rodinu je pravda.........

Není tady

#38 6. 10. 2011 21:32

Marcia111
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

tak to je blbý. škoda, že sis to nerozdělila, aby ti aspoň týden vyšel na společnou dovču.

Kdyby uz na to prislo, tak by se to v praci nejak zaridilo, ale to by v prvni rade musel chtit on sam.

Není tady

#39 6. 10. 2011 21:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marci - nezlob se na mě, ale nevím,kdo si dělá zmatky hlavně v sám sobě.
Já zmatky nemám. Píšu z toho, co o Tobě vím. Tak napiš, proč si neměla na vybranou? Na to jsem se ptala,to si neodpověděla.
A že on zařídil pobyt u něho v cizině? Vždyt si tam nemusela jít.
A vidíš neřekl Ti,že se budete stěhovat.Tak proč si se stěhovala,když Ti to neřekl.
NIc Ti neříkal už v době,kdy jste spolu začínali a ted se divíš, že ti neřekne,že jede na dovolenou?
čemu se vlastně divíš?
Stěžuješ si na to jaký je. Ale vždyt byl takový od samýho začátku.
Hele, něco Ti napíšu.
Bud se s tím smíříš,že takový je,že si bude dělat všechno podle sebe, nebo od něho odejdi. On se už nezmění, ty ho manipuluješ, vyčítáš. A on TI to vrací tím,že se s Tebou nebaví.
On moc doc dobře ví,že s ním zůstaneš,že jenom vyhrožuješ.

Není tady

#40 6. 10. 2011 21:44

Marcia111
♥♥♥♥♥--

dusička napsal(a):

Já zmatky nemám. Píšu z toho, co o Tobě vím. Tak napiš, proč si neměla na vybranou? Na to jsem se ptala,to si neodpověděla.
A vidíš neřekl Ti,že se budete stěhovat.Tak proč si se stěhovala,když Ti to neřekl.
NIc Ti neříkal už v době,kdy jste spolu začínali a ted se divíš, že ti neřekne,že jede na dovolenou?
čemu se vlastně divíš?
Hele, něco Ti napíšu.
Bud se s tím smíříš,že takový je,že si bude dělat všechno podle sebe, nebo od něho odejdi. On se už nezmění, ty ho manipuluješ, vyčítáš. A on TI to vrací tím,že se s Tebou nebaví.

va dusi, nepopijis ted neco?

Není tady

#41 6. 10. 2011 21:52

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marci - ne
Co Ti nesedí, v tom, co jsem napsala?

Není tady

#42 6. 10. 2011 22:09

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Nemam duvod aby mi na Tvem psani neco nesedelo, jsou to Tve nazory, Tvuj pohled na vec. Jen se mi to Tve psani zda takove zmatene....... Ale i tak diky za Tvuj nazor, kazdy jsme jiny. tummenupp

Není tady

#43 6. 10. 2011 22:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Víš Marci
svůj pohled jsem změnila.
Taky jsem tu psala, že musím od chlapa odejít, že nechci takto žít. Silně mě to připomíná tvé psání, kolotoč, furt dokola.
Vyčítala jsem mu,že chodí na pivo, že nemá práci. Chtěla jsem ho změnit. Nesnášela jsem ho.
Nadávala jsem mu (právem) ale stejně to nepomohlo.
Pak jsem ho nechala dejchat. Začala jsem se zaobírat sama s sebou. At si jde na to pivo,at si jde za chlapama. Smířila jsem se s tím,že se nezmění. Smířila jsem se s tím,že neodejdu, děti tu maj zázemí.
A všechno je ted jinak.

Není tady

#44 6. 10. 2011 22:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Marcia111 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Marcia111 napsal(a):

Kdyby uz na to prislo, tak by se to v praci nejak zaridilo, ale to by v prvni rade musel chtit on sam.

já bych nečekala, co on. klidně jsi to mohla zkusit nadhodit při nějáké příležitosti.

Není tady

#45 6. 10. 2011 22:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

čemu se vlastně divíš?
Hele, něco Ti napíšu.

duši, nevidíš v tom kousek sebe, že tak zostra ?

Není tady

#46 6. 10. 2011 22:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - už jsem psala, že v tom vidím sebe.

Není tady

#47 6. 10. 2011 22:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak se přitom nerozčiluj na marciu big_smile

Není tady

#48 6. 10. 2011 22:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak se přitom nerozčiluj na marciu big_smile

Takhle moje písmenka vypadaj?
Vidíš, jak ty písmenka klamou.
Já to přeci takhle nemyslela, já si na ní nerozčiluju. Jen jsem chtěla říct, že nejde změnit někoho,aniž by se změnila ona

Není tady

#49 6. 10. 2011 22:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, přišlas mi taková rozohněná. jako kdyby ses zlobila na ni, za to, co jsi sama nezvládla. sama jsi měla důvody, proč jsi neodešla, proč nešlo tohla a tamto. když je má ona, tak ji sprdneš smile

Není tady

#50 6. 10. 2011 22:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

no, přišlas mi taková rozohněná. jako kdyby ses zlobila na ni, za to, co jsi sama nezvládla. sama jsi měla důvody, proč jsi neodešla, proč nešlo tohla a tamto. když je má ona, tak ji sprdneš smile

Ne Pavli, Marci se naštvala první ,když jsem napsala,že on jí násilím do ciziny netahal. Tak mi napsala ,že jsem zmatená, a že něco popíjím. Tak jsem odpověděla zostra, že tedy nee.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí