18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Zklamčo, karkulko, neboj se, vlk nepříjdefakt vlkodlak dnes nepřijde - to je koda - a já jsem se tááák těil
Njn...vlk má zajímavějí práci, tak řekl lice, ale ani té to za to nestojí, take slépka můe klíďo píďo svléknout trikot bojový, přeprat si ho v pervolu dočista dočista a jít v klidu zabrt místo na bidýlku
ses asi uklepla. komu si tenhle vzkaz chtěla poslat, ne?
Není tady
Jeste ze se tu nebudou provadet zadne dravosti. Ja to tak nejak jakoze nemam rada.
Zda se ze mam nejakou uchylku branit predatorum v jejich hravosti.
Není tady
majkafa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Poslední reakce na tvé li. Napsal jsi, e kolaboroval s nacisty. A to jako v jakém stáří? Ve dvou nebo osmi létech? Nahlásil jsem tě. Přehnal jsi to.
Narodil se 10.prosince 1937 v Praze jako nejstarí syn Karla Schwarzenberga a jeho manelky Antonie. V prosinci 1948 museli opustit republiku a uchýlit se do zahraničí. Ve Vídni a týrském Hradci studoval práva a v Mnichově lesnictví. Kvůli předčasné smrti svého adoptivního otce Jindřicha Schwarzenberga musel studia přeruit a začít hospodařit na rodinných statcích v Rakousku a Bavorsku............Petře, k tomuto se připojuji. Kdyby to nebyl anonymní nick, take v podstatě NIc, bylo by to na trestní oznámení. Někteří lidé by se měli poučit, e beztrestně otevírat pusu pomluvami, závistí (čeho? těké práce, co má Pan Schwarzenberg za sebou?) a lí je trestné.
Zda se ,ze lide stale dnes jeste nejsou ini,hledaji priciny aby mohli druhe trestat. Boze boze.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petře, klidně hla a udávej, asi si k tomu měl vdycky tendence, viď
A pohádky z ČSFD sem netahejPoslední reakce na tvé li. Napsal jsi, e kolaboroval s nacisty. A to jako v jakém stáří? Ve dvou nebo osmi létech? Nahlásil jsem tě. Přehnal jsi to.
Narodil se 10.prosince 1937 v Praze jako nejstarí syn Karla Schwarzenberga a jeho manelky Antonie. V prosinci 1948 museli opustit republiku a uchýlit se do zahraničí. Ve Vídni a týrském Hradci studoval práva a v Mnichově lesnictví. Kvůli předčasné smrti svého adoptivního otce Jindřicha Schwarzenberga musel studia přeruit a začít hospodařit na rodinných statcích v Rakousku a Bavorsku............
Petře - nahlásila jsem ho taky ... to jen, aby i ostatní věděli, e v tom nejsi sám
pokud se tu navzájem poleme do ...no do horoucích pekel, je to jiné kafe, ne tohle.
Podívej třeba Pandorra - jak láskyplně a mile mě nazvala, ale nechám ji být, přestoe mě taky tve, jak se tu zastává Viktorky, jak ji je ubliováno a přitom neváhá seknout drápem po Blossom a jejich dětech ve stejném duchu, e brali po tátovi, který celý ivot makal, sirotčí důchod. Ona si taky kolikrát nevidí do pusy....
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
"""Pokud jsi nikdy neokusil hlad,má jídlo v lednici,aty ve skříni,střechu nad hlavou,svoji postel,Jsi bohatí ne
75% světové populace.
Hlavně,aby bylo dost česneku na..česnečku,hlavu vzhůru,
českého rentiéra nic neudolá!
Svět patří statečným,na slzy je čas a nakonec.(:-)"""
http://www.novinky.cz/ekonomika/249903- … cechu.html
Ta uvodni slova jsem jen okopcila z diskuse pod clankem.
Tuuuze povzbuzujici...
Tak to já zvýím těch 8% optimistů, protoe já si také myslím (mám názor) e bude líp - ale ovem jen některým - tj. kteří těch 22 let mysleli na zadní kolečka.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Jeste ze se tu nebudou provadet zadne dravosti. Ja to tak nejak jakoze nemam rada.
Zda se ze mam nejakou uchylku branit predatorum v jejich hravosti.
Jakoe? To je opravdu jenom tak nějak a ne doopravdy.
Arcanum napsal(a):
Zda se ,ze lide stale dnes jeste nejsou ini,hledaji priciny aby mohli druhe trestat. Boze boze.
Volá sebe?
Proč s tím nic boe nedělá? Ty nemá tu moc?
Není tady
Arcanum napsal(a):
Bezpráví se postavím v kadé době. A za kohokoliv. I za tebe hirondel, kdy budu cítit, e se ti děje bezpráví.
Jsou jisté hranice, za kterými u zlo přesahuje únosnost a je třeba se mu postavit.
Upravil(a) majkafa (8. 11. 2011 18:38)
Nezvysis. Statistika je udelana ze vzorce, t.j. ze skupiny lidi, kde jsou zastoupeni vsichni. Ty uz jsi zahrnuta v tech 8%.
JA bych se stydela byt v takove skupine, pac je evidentni, kdo ji tvori, ze jo? Bud blazni,... nebo... ti druzi
Není tady
V tomto vlákně dolo k poruení pravidel. O jeho řeení a případném udělení banů se potřebuji poradit s ostatními moderátory, proto zatím vlákno uzavírám. Po vyřeení otevřu nové vlákno, do té doby prosím o klid zbraní.
Upravil(a) Ronja (9. 11. 2011 9:49)
Není tady
Kalikovi byl udělen výstraný týdenní ban za vyjádření, která podle nás hraničí s urákami ostatních diskutujících (jmenovitě Petra). Jsme toho názoru, e za politické názory na tomto fóru není moné banovat, i kdyby se ostatním diskutujícím jakkoli nelíbily. Výjimkou by byly jedině názory překračující zákony tohoto státu, např. podpora hnutí směřujících k potlačování lidských práv a svobod, popírání holocaustu či vyhrocený politický extremismus, k čemu zde podle naeho názoru nedolo.
Blossom udělujeme veřejné varování za podle naeho názoru nepřiměřeně agresivní styl diskuse a nepřímé napadání ostatních uivatelů, jmenovitě Viktorky (např. přirovnávání k veřejností negativně vnímaným sociálním meninám, nařčení z příivnictví apod). Ačkoli ádný konkrétní příspěvek nepřekračuje pravidla tím, e by byl vyloeně sprostý či urálivý, celkové vyznění je agresivní a manipulativní a vede ke zbytečným hádkám a rozbrojům v diskuzi, co je podle naeho názoru pro fórum, které má slouit k diskusi a tříbění názorů ve ví slunosti, stejně kodlivé.
Viktorce udělujeme rovně veřejné varování. Viktorko, ani to, e jsi podle svého názoru vyprovokována, tě neopravňuje uráet ostatní uivatele (stylem "ty jsi úplně blbá"). Zvlá povaujeme za nepřijatelné poukazování na citlivé informace o jejich zdravotním stavu. Za opakování tohoto stylu argumentace budeme okamitě udělovat bany, co se týká vech.
U obou veřejně varovaných uivatelů máme za to, e jejich překročení pravidel by rovně zavdávalo příčinu k banu, přihlííme ale k celkově vyhrocené atomosféře diskuse a od banu zatím upoutíme. Ban bude okamitě udělen na delí dobu, pokud by se podobné excesy měly opakovat.
Děkujeme za pochopení a prosím o dalí diskuzi k tématu (Co vás pálí v politice) na novém vlákně.
Děkujeme taky vem, kteří poslali reporty, pochopte prosím, e se snaíme vdy rozhodnout co nejspravedlivěji a nejobjektivněji a nae rozhodnutí prosím respektujte, i kdybyste třeba sami rozhodli jinak.
Není tady