27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak čus a přemýlejte o tom Německu, jestli tohle náhodou nebude ta "první vlatovka", by se kancléřka bude snait dret zuby nehty... německý člověk nebude chtít "ivit" a dotovat nemakačenky a velijaké natahovače rukou, kdo bude dalí? Anglie? Francie?
No a nebo by to taky mohla být tááá - zase nějaká kospirace těch mocných, e? No, on zas nějaký chytrák určitě přijde s nějakou "zaručenou" teorií
PS: Klaus měl pravdu, kdy nechtěl do EU a od vstupu odrazoval...asi to není takové terno. Co si chudý lid představoval - e ty bohaté země budou "solidárně" krmit ty, co se povezou...? e bohatí západní Němci se solidárně rozdělí o svých 40 let práce..? Aby se "!jako" měli vichni dobře?
Ono je plno těch, co si to pořád myslí...no jo, asi prostě narazí, no.... kdy u konečně lidem dojde, e jedině kdy sám změní své mylení, sám se přičiní, e dosáhne veho - krádeí, by obhájenou solidaritou, ádné spokojenosti nikdo nedosáhne...
Není tady
Zklamčo, jen letno okomentuji to tvoje zvírazňování slova schopen. On je velký rozdíl mezi slovem schopný a veho schopný Navíc jsem si při přelétnutí textu neviml slova odpovědnost. Zkus nad tím trochu popřemýlet
Není tady
Nejsem sice Zklamča, ale - neměl by mít člověk předevím sám odpovědnost za ty, které přivede na svět a za ty, které k sobě připoutá? Ne aby čekal, e místo něj za ně bude odpovědný někdo jiný?
Není tady
mio, vichni jsme Jedno. Ostatní si u domyslí sama
Není tady
KALIK napsal(a):
mio, vichni jsme Jedno. Ostatní si u domyslí sama
Nejsme. Já jsem já a ty si Kalik, s tebou já nemám nic společného...
Není tady
To má těké, protoe já fakt nevěřím na ten "vesmírný chuchvalec"...
Není tady
mio, pak je těké si porozumět
Není tady
mia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mia napsal(a):
Co vysíláme, by se nám mělo tedy logicky vrátit - kdy já s klidem okradená a dobitá prostě v klidu odkráčím, neoplatím mu, tedy vylu k němu radi to dobro, jemu se pak přece nevrátí to zlo, které vyslal on ne? Dy by měl tedy taky dostat aspoň po hubě, ne?
![]()
A jak ty ví, e on byl PRVNÍ, kdo to zlo vyslal?
...ale já jsem mu fakt nic neudělala
![]()
Mia ,Ty jsi dilo. _ber to s nadhledem,je to neco jako tragakomediocka.
(to nic,to me zase prejde,don't worry )
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamčo, jen letno okomentuji to tvoje zvírazňování slova schopen. On je velký rozdíl mezi slovem schopný a veho schopný
Navíc jsem si při přelétnutí textu neviml slova odpovědnost. Zkus nad tím trochu popřemýlet
No a právě ty tu teď přímo předvedls, co to je "schopný" a "vehoschopný" Vzhledem k tomu, e se honosí titulem, tudí bys měl být "schopný" jsi ale de facto "vehoschopný" - třeba tím, e napíe koláckou chybu (to jen na okraj)
A jinak odpovědnost má člověk předevím sám za sebe a ty, které přivedl na svět. Ty ovem má asi na mysli tu "vybájenou" odpovědnost člověka k člověku. Kadý sám svého těstí strůjce, jaký si to udělá, takový to má (a tím vůbec neomlouvám právě ty vehoschopné) - oč vlastně je ten "obyčejný člověk" lepí, kdy sám nerozezná schopnost od vehoschopnosti? Zatím to tak vypadá, e není schopný, nýbr se klepe na to být tím vehoschopným...oč bude lepí, ne ti vehoschopní? Nebo tomuto to bude "omluveno" a zabaleno do rovnováhy a solidarity?
ad. vichni jedno jsme.... kdy je jedinec neschopný, balí své " kecy v kleci" právě do takovýchto báchorek, aby omluvil svou neschopnost a natahoval ruce v zájmu - Jedno jsme, rovnováha, solidarita....atd.
Upravil(a) Zklamaná (3. 10. 2011 21:55)
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamčo, jen letno okomentuji to tvoje zvírazňování slova schopen. On je velký rozdíl mezi slovem schopný a veho schopný
Navíc jsem si při přelétnutí textu neviml slova odpovědnost. Zkus nad tím trochu popřemýlet
Tak to má Kaliku pravdu. Schopný člověk je schopný se postarat sám o sebe i o svoji rodinu, být odpovědný, i bohatství je schopný svojí prací vybudovat. Vehoschopný člověk je schopný mu toto bohatství vzít, moná ho i poslat do kriminálu, moná i na ibenici. A ten vehoschopný toto bohatství velmi rychle prohýří. A bude opět čekat na dalího schopného.
Upravil(a) Petr100 (4. 10. 2011 5:30)
Není tady
Arcanum napsal(a):
mia napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A jak ty ví, e on byl PRVNÍ, kdo to zlo vyslal?...ale já jsem mu fakt nic neudělala
![]()
Mia ,Ty jsi dilo.
_ber to s nadhledem,je to neco jako tragakomediocka.
(to nic,to me zase prejde,don't worry)
neboj, beru, s veeeelkým nadhledem.... doufám, e dotčení taky....
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Tak to má Kaliku pravdu. Schopný člověk je schopný se postarat sám o sebe i o svoji rodinu, být odpovědný, i bohatství je schopný svojí prací vybudovat. Vehoschopný člověk je schopný mu toto bohatství vzít, moná ho i poslat do kriminálu, moná i na ibenici. A ten vehoschopný toto bohatství velmi rychle prohýří. A bude opět čekat na dalího schopného.
Přesně tak Petře
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petře, proč by schopný měl starat o svojí rodinu? Hezky kadý sám za sebe, jak pravičáci prví Jen jestli nejsi vlastně socan, to by toti odpovídalo
Vehoschopný je vehoschopný, můe krást zbohatlíkům, můe to být taky zbohatlík, který krade slabým a chudým. Není náhodou, e právě ve vysokých manaerských funkcích se nacházejí právě ti vehoschopní, o tom psal i Koukolík. Viz to video s Hnízdilem je dobré, doporučuju
Není tady
Kaliku:
tobě splývají dohromady naprosto neslučitelné výrazy. Stále se zatiuje nějakým "veobecným míněním neschopných", e ti, co jsou schopní, jsou vlastně vehoschopní. Rozliuj tyto dvě slova - schopný a vehoschopný. Promiň, ale dle tvého názoru jsou ti, co nejsou řadový zaměstnanci a mají jakousi vyí funkci (tím i více finančně ohodnocenou) jsou de facto vehoschopní? Pokud tomu tak je, tak například i vedoucí nějaké odboru na magistrátě je de facto ten "vehoschopný" e? Nebo je pak neschopný, e není vehoschopný, tudí se stane neschopným řadovým zaměstnancem, tudí opět (najednou) vidí v těch vyích funkcích vehoschopnost.
No a teď, kdybys uvedl nějaké konkrétní "důkazy" - který vysoký manaer konkrétně je vehoschopný? S kterým jsi nabral tuto zkuenost? Nebo je to opět jen o tom, e je to názor těch neschopných, e ti nahoře jsou vehoschopní? Jak by se tam asi dostali jinak, ne tou vehoschopností, e? Není to tak něco o těch kyselých hroznech, kdy neschopný nazve schopného vehoschopným, jen aby omluvil vlastní neschopnost?
Není tady
A opět míchá jablka s hrukama - proč by seschopný člověk neměl starat o svou rodinu? Ty nepobírá smysl rodiny? Dle tebe ti pravičáci se nestarají o své rodiny - jen ti socani - protoe takto sis utvořil názor z toho, kdy se řekne - starat se sám o sebe? Názor starat se sám o sebe (o svou rodinu) je velmi důleitý a je to o odpovědnosti, jene socani a ti neschopní volají po tom, aby se ti schopní starali o CIZÍ NESCHOPNÉ. To je socanské.
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře, proč by schopný měl starat o svojí rodinu? Hezky kadý sám za sebe, jak pravičáci prví
Jen jestli nejsi vlastně socan, to by toti odpovídalo
Vehoschopný je vehoschopný, můe krást zbohatlíkům, můe to být taky zbohatlík, který krade slabým a chudým. Není náhodou, e právě ve vysokých manaerských funkcích se nacházejí právě ti vehoschopní, o tom psal i Koukolík. Viz to video s Hnízdilem je dobré, doporučuju
Kaliku schopný se samozřejmě umí postarat o svoji rodinu protoe je SCHOPNÝ. To ale ty nepochopí, předpokládám, e patří k těm vehoschopným. Můe mně napsat, co můe zbohatlík /krásné komunistické slovo/ ukrást slabým a chudým?
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Petře, proč by schopný měl starat o svojí rodinu? Hezky kadý sám za sebe, jak pravičáci prví
Jen jestli nejsi vlastně socan, to by toti odpovídalo
Kaliku schopný se samozřejmě umí postarat o svoji rodinu protoe je SCHOPNÝ. To ale ty nepochopí, předpokládám, e patří k těm vehoschopným. Můe mně napsat, co můe zbohatlík /krásné komunistické slovo/ ukrást slabým a chudým?
to by mě také zajímalo, po čem ten zbohatlík touí, co on nemá a ti chudí a slabí mají....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pokud tedy je schopný, pak se dokáe postarat i o dalí lidi, nejen svoji pokrevní rodinu. Jsem rád, e to začíná chápat
Co bohatý můe krást chudým? No lol, si dělá prd..., nebo si skutečně tak "nepolíbený"?
Není tady
Kaliku samozřejmě se schopný dokáe postarat finančně i o dalí lidi. Se socanstvím to nemá nic společného. Dodej pár příkladů, co můe schopný bohatý ukrást chudému. Já to při mé malé inteligenci nevím. Zatím to bylo vdy tak, e chudý okrádal bohatého.
Není tady
Petře, nejprve to začíná tím, e není bohatý a není chudý. Pak jeden vehoschopný začíná krást druhému majetek, tu legálně tu nelegálně, podvodem, lstí, úskokem atd Z toho "slabého" se stává chudý a z toho vehoschopnýcho zase boháč. Celkem běná věci i dnes
Příklad, co jeden můe vzít druhému? Co třeba majetek? Peníze? Dalí si určitě domyslí
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, nejprve to začíná tím, e není bohatý a není chudý. Pak jeden vehoschopný začíná krást druhému majetek, tu legálně tu nelegálně, podvodem, lstí, úskokem atd
Z toho "slabého" se stává chudý a z toho vehoschopnýcho zase boháč. Celkem běná věci i dnes
Příklad, co jeden můe vzít druhému? Co třeba majetek? Peníze? Dalí si určitě domyslí
Otázka nebyla co můe jeden vzít druhému. Ty jsi napsal, e zbohatlík okrádá chudého. Klasická komunistická rétorika. Ptám se znovu, co můe bohatý ukradnout chudému. Pokud nedá příklad tak opět "prdy u Habrdy", jak my v Brně říkáme.
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, nejprve to začíná tím, e není bohatý a není chudý. Pak jeden vehoschopný začíná krást druhému majetek, tu legálně tu nelegálně, podvodem, lstí, úskokem atd
Z toho "slabého" se stává chudý a z toho vehoschopnýcho zase boháč. Celkem běná věci i dnes
ha, a jsme u toho, kdy na začátku neměl nikdo nic, co ten veschopný tomu slabému teda ukradl?
"nejprve to začíná tím, e není bohatý a není chudý"
.... a pak ten schopný začne makat, vytvářet hodnoty a ten slabý si radi lehne s tím, e ten "vehoschopný" mu přece musí taky něco dát, ne?
Upravil(a) mia (4. 10. 2011 11:54)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Otázka nebyla co můe jeden vzít druhému. Ty jsi napsal, e zbohatlík okrádá chudého. Klasická komunistická rétorika. Ptám se znovu, co můe bohatý ukradnout chudému. Pokud nedá příklad tak opět "prdy u Habrdy", jak my v Brně říkáme.
Na komunistickou rétoriku si hraje ty, tak si hraj. Já ti příklady jasné dal a jestli nechápe, e i chudý má třeba ty 2 koruny na rohlík a e o ně můe přijít, pak asi nemá smysl s tebou debatovat... O co můe chudý jetě přijít? O střechu nad hlavou, o svobodu, důstojnost, rodinu...
Není tady
Kaliku jasně zbihatlík ukradne chudému dvě kačky na rohlík. Bě se vycpat.
Není tady
Petře, podívej se na film "Zítra to roztočíme, drahouku...!" pro názornost. Já si fakt nemyslel, e někdo můe být tak omezen
Není tady