27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jo Pan, právě tyhlety diskuze se slepými mi vůbec nechyběly a asi i začínám chápat, proč skalní jádro Babinetu odelo na jiné servery. Nu co, vývoj. Blbý je, kdy se člověk zasekne ve vývoji, ale jak říká, mají na to spousty ivotů.
Není pravda, e ti, kteří zamrzli ve vývoji, nikdo nedonutí se změnit. Okolnosti je donutí a nebo prostě vymřou, stejně jako to říká ná milovaný darwinismus
Není tady
Judyna napsal(a):
Majkafo, souhlasím s Tebou e, "mít se dobře" znamená pro kadého něco jiného.
já bych řekla, e mít se dobře znamená mít střechu nad hlavou a mít co jíst... vecko ostatní je vlastně nadstandart. A je taky moné, e brzo tyhle 2 základní věci budou znamenat mít se hodně dobře....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
A kdy u jsme u té politiky, tak člen NERVu, ekonom miroslav Zámečník, varuje před vyváděním miliard ze státního průběného systému do soukromých penzijních fondu. A to vzhledem ke patné ekonomické situaci. I Roubini varuje před úpo*nými opatřeními v eurozóně.
Mimochodem nechápu, jak mohla vláda počítat při schvalování rozpočtu s tak vysokým hosp. růstem. U v době schvalování bylo jasné, e je to blbost, přesto to schválili. Rozpočet je od samotného počátku patný. Vychází z nereálných příjmů. To nikomu nevadí?Judyno proč se stále rozčiluje. Ten rok 2013 přece s těmi fondy vydríte a po přítích volbách ve zruíte. Tak jak prohlásil vá éf. A pokud bude mení příjem do přítího rozpočtu, tak budou dalí krty. Tak jako v domácnosti. Mení příjmy, mení výdaje. Jak prosté.
do soukromých penzijních fondů bych nedala ani zlámanou greli...
Dnes u bych nevěřila ani ádným státem garantovaným projektům.
Není tady
mia napsal(a):
já bych řekla, e mít se dobře znamená mít střechu nad hlavou a mít co jíst... vecko ostatní je vlastně nadstandart. A je taky moné, e brzo tyhle 2 základní věci budou znamenat mít se hodně dobře....
...a ít se dá i pod mostem a jíst se dá i jídlo z odpadků
Není tady
KALIK napsal(a):
mia napsal(a):
...a ít se dá i pod mostem a jíst se dá i jídlo z odpadků
...jasně, kdy na to přijde, zabydlíme rádi zpátky zas ty jeskyně ...
Není tady
Není tady
Kaliku kali na Zvědavce nebo z toho zblbne úplně.
Není tady
KALIK napsal(a):
...ale jak říká, mají na to spousty ivotů.
No...moná, e u právě nemají....
Jenome protoe je vechno propojeno se vím a vichni jsme jeden, tak se to bohuel dotýká i kadého z nás. A proto má cenu Kaliku i na tomhle servru zůstat
Není tady
Pandoro:
tak jak to vlastně je?
Mám jetě před sebou stovky inkarnací, abych prozřela, nebo jak během pár dní mění názor - tzn. moná, e u právě tito nepoučitělní (mezi které mě vlastně řadí) tu zásobu ivotů před sebou moná u nemají... ?
To by toti odporovalo té teorii, kterou razí takto "ulítlí lidé", e tu bude člověk tolikrát, dokud vlastně se nepoučí a nenaučí a neprozře atd. bla bla bla
Ps. jsem ráda, e má v sobě tu vytrvalost, e bere vlastně za svůj stranický úkol na tomhle serveru zůstávat
Není tady
Kalik napsal(a):
Okolnosti je donutí a nebo prostě vymřou, stejně jako to říká ná milovaný darwinismus
s touto větou s tebou naprosto souhlasím - vidím to vak ze zcela jiného úhlu...
Kdo tedy vymře? Ten, co se bude upínat k nějakým nadpozemským "blábolům", nebo ten, kdo kdy mu poteče do bot, vezme ivot do svých rukou a konečně začne se O SEBE starat?
Myslí, e tě nějaký osvícený, světelný, jinolevelový či jinodimenzový "vanil" zachrání před prachsprostým pojitím od hladu, tím, e ti naslibuje základní příjem, nebo si půjde tedy SÁM něco do té pusy sehnat?
Není tady
Zklamaná, já se o přeití nebojím, ty snad ano?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jenome protoe je vechno propojeno se vím a vichni jsme jeden, tak se to bohuel dotýká i kadého z nás. A proto má cenu Kaliku i na tomhle servru zůstat
Myslí, e nedostávají dost podnětů k zamylení. Já myslím, e dostávají, ale prostě přemejlet nechtějí. Jetě pro ně nenadeel správný čas. Já přijdu, a budou nastavovat zrcadlo
Není tady
KALIK napsal(a):
Tak to je fajn, e se nebojí
Já o nějakém strachu vůbec nemluvím, zejména co se týče mě, jsem toti ten "hnusný kapitalista" a "materialista" a "darwinista" Přeije vdy ten silnějí.
PS: a zejména - nejsem "Obyčejný člověk"
Upravil(a) Zklamaná (3. 10. 2011 9:08)
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Jenome protoe je vechno propojeno se vím a vichni jsme jeden, tak se to bohuel dotýká i kadého z nás. A proto má cenu Kaliku i na tomhle servru zůstatMyslí, e nedostávají dost podnětů k zamylení. Já myslím, e dostávají, ale prostě přemejlet nechtějí. Jetě pro ně nenadeel správný čas. Já přijdu, a budou nastavovat zrcadlo
Ne, o tom to není. Naopak, myslím, e kadý z nás dostává podnětů přesně tolik, kolik jich potřebuje.
Mám spí na mysli teorii, která říká, e situace, která nastává teď, se u po několikáté opakuje. Jene pokusů nemáme nekonečné mnoství.
Nicméně já jsem optimista, vím, e to dáme. Koneckonců roky u na tom pracujeme, e
Není tady
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Já o nějakém strachu vůbec nemluvím, zejména co se týče mě, jsem toti ten "hnusný kapitalista" a "materialista" a "darwinista"Přeije vdy ten silnějí.
PS: a zejména - nejsem "Obyčejný člověk"
Tak bacha na to, aby si tě nějakej jetě darwinističtějí darwinista nespletl se slabým jedincem...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ne, o tom to není. Naopak, myslím, e kadý z nás dostává podnětů přesně tolik, kolik jich potřebuje.
Mám spí na mysli teorii, která říká, e situace, která nastává teď, se u po několikáté opakuje. Jene pokusů nemáme nekonečné mnoství.
Nicméně já jsem optimista, vím, e to dáme. Koneckonců roky u na tom pracujeme, e
Optimismus? Jistěe. Celkově to dopadne pro lidstvo dobře Ne vichni z toho ale budou nadení
Není tady
Jak komentuje ryzí pravičák naeho nejlepího ministra financí?
Koér Miroslav Kalousek
http://abbartos.wordpress.com/2011/10/0 … -kalousek/
Není tady
Tohle je taky zajímavé: http://www.rozhlas.cz/zpravy/amerika/_z … te--955721
Toho, e se dva týdny demonstruje u i na Wall Street si dokonce vimla u i nae TV a to u je co říct
Hmmm...tak nevím nevím, jak to s tím světem rovných ancí a blahobytu pro pracovité lidi nakonec dopane...Vypadá to, e vyírkové a nemakačenkové, kteří si dovolí demonstrovat proti stávajícímu systému, jsou u úúplně vude
Blbý, co
Upravil(a) Pandorraa (3. 10. 2011 11:37)
Není tady
KALIK napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
KALIK napsal(a):
Já o nějakém strachu vůbec nemluvím, zejména co se týče mě, jsem toti ten "hnusný kapitalista" a "materialista" a "darwinista"Přeije vdy ten silnějí.
PS: a zejména - nejsem "Obyčejný člověk"Tak bacha na to, aby si tě nějakej jetě darwinističtějí darwinista nespletl se slabým jedincem...
Není tady
KALIK napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nicméně já jsem optimista, vím, e to dáme. Koneckonců roky u na tom pracujeme, eOptimismus? Jistěe. Celkově to dopadne pro lidstvo dobře
Ne vichni z toho ale budou nadení
Jak to dopadne?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
A kdy u jsme u té politiky, tak člen NERVu, ekonom miroslav Zámečník, varuje před vyváděním miliard ze státního průběného systému do soukromých penzijních fondu. A to vzhledem ke patné ekonomické situaci. I Roubini varuje před úpo*nými opatřeními v eurozóně.
Mimochodem nechápu, jak mohla vláda počítat při schvalování rozpočtu s tak vysokým hosp. růstem. U v době schvalování bylo jasné, e je to blbost, přesto to schválili. Rozpočet je od samotného počátku patný. Vychází z nereálných příjmů. To nikomu nevadí?Judyno proč se stále rozčiluje. Ten rok 2013 přece s těmi fondy vydríte a po přítích volbách ve zruíte. Tak jak prohlásil vá éf. A pokud bude mení příjem do přítího rozpočtu, tak budou dalí krty. Tak jako v domácnosti. Mení příjmy, mení výdaje. Jak prosté.
No vidí a já bych řekla, e je třeba hlavně zajistit příjem a ne se ho dobrovolně zbavovat ve prospěch soukromých firem. A u jde o důchody či kolství (návrh Dobee cpát do soukromých kol tolik,, co do státních).
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Jo jo, začíná to vřít. A e si ČT konečně vimla? No jak by to asi vypadalo, kdyby toho bylo na iterfernetu mraky a v televizi nic. To u by si nikdo nedělal ádné iluze o objektivitě a nezaujatosti naí veřejnoprávní televize Ale co, aspoň tak. Dokonce se do televize dostávají i taková témata, jako jsou konspirační teorie. Zrovna nedávno byl v Hyde parku Baudy ml. Doporučuju. Svět se mění. Pomalu ale přece
Není tady
Arcanum napsal(a):
Jak to dopadne?
No dobře, lidi si prostě budou blií a budou se mít víc rádi
Není tady
KALIK napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Jak to dopadne?
No dobře, lidi si prostě budou blií a budou se mít víc rádi
Není tady
Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Judyna napsal(a):
No vidí a já bych řekla, e je třeba hlavně zajistit příjem a ne se ho dobrovolně zbavovat ve prospěch soukromých firem. A u jde o důchody či kolství (návrh Dobee cpát do soukromých kol tolik,, co do státních).
Judyno můe být. Nevím, jestli jsi to byla ty, kdo se odvolával na Dánsko. Take zvednem DPH jako v Dánsku a bude nějaká kačka navíc. A samozřejmě zruit pár kol, těch patných a budou také nějaké peníze.
Není tady