18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pokračování .....
Není tady
Někteří lidé se neslyí a nechtějí slyet, to by se pak nad sebou museli zamyslet a to oni apriori nechtějí. To by toti mohlo i znamenat, neměli pravdu a museli by lecos přehodnotit, změnit. Někomu ani 2000 let lekcí nepomůe, s tím se musíme smířit. Nemá smysl jim cokoliv říkat, je to zbytečná práce, i já to pochopil Věnujme energii lidem, co chtějí pochopit, co jsou schopní se nad sebou zamyslet, co jsou schopní se třeba i změnit. Ti za to stojí
Není tady
Ejhle, Kalik!
To je dost, e se ukáe, Péa u tu pomalu začal trpět samomluvou....
Vidím, e tě tvé inovátorské vize (ve smyslu inovace lidstva) neopustily ...
No pokud se lidstvo ani za 2000 let nezměnilo, moná to bude tím, e to třeba má být tak, jak to je ... to tě nenapadlo?
Proč chce pořád měnit lidstvo, obracet někoho na tvoji víru, není to troku neskromné, chtít opravovat přírodu? Notabene kdy nikdo z nás neví, co je TO SPRÁVNÉ... Kadý to vidí a cítí po svém...
Braňme se proti grázlům, zlodějům a neřádům veho druhu, dodrujme jistá pravidla, a u jim říkáme desatero nebo etický kodex, ale snait se napravovat to, co prolo tisíce let trvajícím vývojem mi připadá poněkud nabubřelé...a hlavně nemoné...
Není tady
mia napsal(a):
no co jsem mohla čekat jiného ...
Jene já jsem opravdu spí přes ta fakta. Uvnitř si můeme vybájit kadý co chceme.
A nikoho jiného, krom zdejích "čarodějnic" jsem o tom neslyela mluvit.... a to nepotkávám jen samé hlupáky...
Mio a co bys chtěla? Zázrak ihned, nemoné na počkání?
Nebo si snad myslí, e to není o lidech?
Jsi na ta fakta? Nu tak je hledej, dívej se kolem sebe, vímej si a nechtěj, aby ti je někdo strkal pod nos, protoe jak tě tak čtu, myslím, e si někdy o to, co potkává, spí ten nos rozbije, ne abys si toho vůbec vimla....
Právě e je to o lidech, tak proto já ádný zázrak a u vůbec ne na počkání nečekám ...
Rozbít nos si můeme vichni, by budeme sebeopatrnějí, ale přece jen ne ten nos někam strčím, tak si radi troku zmapuju terén, a vím, co čeho se to hrnu.... vrhat se někam po hlavě a bez rozmyslu povauju za výsadu nezkueného mládí... a to mám u docela za sebou ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Jejda - KALIK - nic ho nepřitáhne sem, ne Zklamča...k ostatním byl hluchý - musím se poplácat po zádech, jsem dobrá
Kalik napsal(a):
Jsi moc domýlivá. Po pravdě to bylo úplně jinak. Prej se Petrovi po mě stýskalo, tak jsem zaskočil ho povzbudit a sním jeho soukmenovce
tak kdy je to jinak, tak je to jinak...
take abych nepřicházela o tvé inovátorské vize, kam se mám přesunout? Byla by to pro mě velká ztráta
Není tady
Zklamčo, já bych se třeba ráda o té "nové a lepí" budoucnosti dozvěděla něco víc, protoe cíl máme v podstatě vichni stejný - ít ve společnosti, kde se budou mít vichni dobře. Taky bych si to přála, kdo ne.
Jene bych čekala, e nezůstane jen u mylenky, ale e se ta mylenka taky nějak posune do praktické roviny - jak bude fungovat ekonomika, sociální systém, zdravotnictví atd. Jene to se nedozví nic, jen významné mlčení a mlení, vak ono se no "nějak" vyvine. Čekala bych, e její propagátoři budou právě na tomto pracovat. Tady nestačí dívat se do svého nitra, ale spí zapojit mozky.... ó jak přízemní a materialistické...
Protoe i kdy se budeme sebevíc vzájemně milovat a budeme solidární, ale nebude co do huby, stejně se pomlátíme a seereme navzájem...
Já u fakt nevím, co je na tom k nepochopení...
Není tady
mio, kde se budou mít VICHNI dobře?
Hm. To u tady bylo. Díkybohu to v roce 1989 (doufám) navdy skončilo.
Protoe kadému tak, jak se snaí.
Nu, ostatně, kdy se budeme snait vichni, tak má vlastně pravdu.
Prosím tě, nejsi náhodou u Jehovistů? Ti teda neříkají, e vichni, ale e Jehovisté...
Uff, jak lehce lze zneuít mylenky.
A jak rychle zapomínáme.
ví, některých lidí vize je ta, e kadý by měl dělat to, co ho baví - to je krásná mylenka a je prfektní, jene dalí mylenka je ta, e lid by měl být solidární - tzn. nenechat pochcípat ta, kteří prostě ani to, co by je bavilo, dělat nebudou - leda e by to spočívalo např. v tom, e mě bude bavit chlastat, brát drogy, hrát automaty a celý dny sedět v hospodě, nebo honit PC střílečky...a někdo solidární přijde, co celý den tedy dělal něco, co ho baví, a jeliko bude rozradostněn z práce, co ho bavila, a nebude frustrován (jak současný zaměstnanec), tak tomu nemakačenkovi jetě dá "narat", aby nepoel. Nebo vize - kadý dělat to, co ho baví a výměnný obchod - já upeču koláče, ty mi za to přinese dříví z lesa...hups, můem se vrátit na stromy. Prý lidi budou rádi pracovat - kecy - práce, pokud nebude ohodnocena, proč by ji někdo dělal - navíc, kdy by měl dostat tzv. Základní příjem )kolik, to se jetě stále neví, ale měl by pokrýt obydlí, jídlo, energie, oacení..co jetě? prostě, aby si "důstojně" il...prostě těch vizí a návrhů je plno, jene zatím jsou to jen nic neříkající plky. Sama jsem říkala, pokud byto mělo fungovat, jak propogátoři píáí a omílají - proč pořád zůstávájí jen u teorie? Necht tedy dovedou "laboratorně" nějakou pokusnou kolonii do praxe - myslím, e plno takto angaovaných by se tohoto projektu zůčastnilo. Ale ono to troskotá asi na tom, e by potřebovaly nějaký grant, nebo dotaci - aby se vůbec měli od čeho odpíchnout.. proč tedy pár dobrovolníků nedá dohromady své majetky a nevloí je jako investici do takového projektu - vizí je plno, některé dokonce i vizuelně krásné - ale nikde není psáno, kdo to vechno bude investovat. Krásné kolonie, plno zeleně, normálně tu pohodu a rodost a spokojenost z toho je cítit...ale ono to vechno chce peníze. No a jeliko ty peníze nejsou, prote o tom sní předeví ti nemajetní (kteří mají mezi sebou tyto projektanty, co to tak krásně navrhli a vizualizovali) - tak jediná cesta je proto vechno vem vzít, asi to hodit na hromadu a začít zcela od nuly....jen mě ourala napadá - co ti, co nemakali, nemakají a makat nebudou? A pak aby to nebylo tak, e tu bude přesuperstárováno, přemalířováno, překartářkováno, přebubeníkováno a přebásníkováno....kdo bude třeba dojit krávy? Tito snílci prostě počítají s tím, e ti "vynálezci" čehokoliv budou v rámci toho, e je to baví, dělat tu svou práci a tím de facto usnadňovat ití i těch, co ani přemýlet se nebudou namáhat....
ale Kalik by mě mohl opět opravit, e to tak přeci vůbec není myleno - jen nebude vědět, jak je to vlastně myleno, proto mě odkáe zpětně na kdysi dané odkazy...na které ji usedl prach a vlastně byl to jen takový BOOM...a skutek utek....teď je prioritou svrhnout vládu a nastolit tu Isladský model...
Není tady
majkafa napsal(a):
Prosím tě, nejsi náhodou u Jehovistů? Ti teda neříkají, e vichni, ale e Jehovisté...
A jak rychle zapomínáme.
Majko, evidentně sis spletla adresáta ...
Není tady
...abys byla v obraze, musela bys zabrousit do "místní historie"...
Není tady
majkafa napsal(a):
A jak rychle zapomínáme.
Bohuel to nefunguje. Ale bylo by to krásné.
Není tady
http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot … ?id=715990
Ano, já to beru a ty koly, které jsou na tom nejhůř, a je inspekce opravdu pořádně proklepne. kol je opravdu hodně. Ale jedno nechápu. Omezuje se počet státních středních kol, slučují se a zároveň pan ministr chce soukromým kolám od roku 2013 přidat tolik, aby dostávaly od státu stejně peněz, jako ty státní. To je na tom ná rozpočet tak dobře, e se můe do soukromých kol, kde se vybírá kolné, dávat tolik peněz? Nyní je to myslím asi o 30% míň ne do státních. To je jako by soukromá bezpečnostní agentura dostávala od státu stejné peníze jako PČR a jetě brala od klientů za své sluby peníze.
Není tady
A jak je to vlastně s tím hazardem? Bude u od ledna 2012 zdaněný nebo se to zase Kalouskovi podaří odsunout?
Není tady
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
A jak rychle zapomínáme.Bohuel to nefunguje. Ale bylo by to krásné.
Právě naopak - naprosto jasně a přesně to tak funguje. Ono jnejde o pouhou snahu - ono jde i o to, e pokud chce se mít tak, jak touí, musí to mít pod "osobní kontrolou". Já vím, e se snaí i lidé, co jsou třeba zaměstnanci, ale tam nemají tu "osobní kontrolu", jsou kontrolováni. V tom to právě je. Vdy se bude mít jen tak, jak dalece osobně svůj ivot dokáe řídit. Jinak ti ivot řídí jiní lidé a okolnosti.
Upravil(a) Zklamaná (1. 10. 2011 9:51)
Není tady
mia napsal(a):
Zklamčo, já bych se třeba ráda o té "nové a lepí" budoucnosti dozvěděla něco víc, protoe cíl máme v podstatě vichni stejný - ít ve společnosti, kde se budou mít vichni dobře. Taky bych si to přála, kdo ne.
Jene bych čekala, e nezůstane jen u mylenky, ale e se ta mylenka taky nějak posune do praktické roviny - jak bude fungovat ekonomika, sociální systém, zdravotnictví atd. Jene to se nedozví nic, jen významné mlčení a mlení, vak ono se no "nějak" vyvine. Čekala bych, e její propagátoři budou právě na tomto pracovat. Tady nestačí dívat se do svého nitra, ale spí zapojit mozky.... ó jak přízemní a materialistické...
Protoe i kdy se budeme sebevíc vzájemně milovat a budeme solidární, ale nebude co do huby, stejně se pomlátíme a seereme navzájem...
Mio,
nechci se tě nijak dotknout a nepáu to ve zlém úmyslu, ale opravdu u dlouho jsem nečetla nic tak dětsky naivního a e jsem kolikrát nucena číst hodně velké vásty a stupidní sebeobhajoby, kecy v kleci...
Nezlob se, ale umí si předstasvit někoho například v rozpadající se feudální společnosti, jak bude lidem vykládát o tom, e nebudou přikovaní k půdě, nebudou muset robotovat, budou mít volební právo, děti mohou vychovávat a dávat na koly kam budou chtít, budou moci například vlastnit zámek svého bývalého pána, protoe jsou schopnějí ne on a budou mít tedy mopnost si na něj vydělat?
e společnost bude fungovat na zcela jiných principech ne dopopsud, nikoliv na rodovém právu,a le na právu schopnějího?
Tohle si tehdy na počátku budoucích změn nikdo - ani feudál, ani jeho poddaný - neuměl vůbec představit. Přesto i v téhle společnosti někteří lidé věděli, e ona tak, jak funguje, nemůe fungovat donekonečna, e se něco musí prostě stát, musí dojít ke změně, aby lidstvo moho pokračovat.
Někteří lidé prostě věděli e změny příjdou, jen si nedovedli ani představit, jaké přesně.
A pracovali na tom,a by byli připraveni, to jest hlavně PRACOVALI.
Take tvoje doadování se KONKRETNÍCH informací, JAK a CO BUDE, je proto dost legrační.
Navíc, kdo si asi tak myslí, e ty změny udělá a vymyslí? Já osobně jsem přesvědčená, e lidí s "čistým stolem". A aby měl KDOKOLIV čistý stul, musí si nejprve uklidit sám v sobě, podívat se do nitra, aby byl připraven.
Myslí, e stačí, kdy "propagátoři" budou na něčem, podle tebe smysluplném, pracovat?
A co ty, na čem pracuje ty?
Neříkej mi, e čeká, e to někdo "odprAcuje" za tebe...
Pokud ti tahle moje odpověď nestačí, tak hledej dál. Hledej dál sama, hledej kdekoliv.
Cokoliv udělá ty sama na sobě a pro sebe, projeví se na celém lidstvu, cokoliv udělá kadý sám se sebou, podpoří ten výsledek, po kterém ty tolik volá.
Take prosím tebe: na co vlastně čeká?
Jetě dodám: pokud bude vycházet z toho, e změny se udají v intencích SOUČASNÉHO lidského nastavení, současného nastavení mylení, tak to se nikam prostě nedostane, protoe to by pak nebyly ádné podstatné změny. A nás podstatné změny čekají. Něco jako naprosté "přeinstalování systému pro výkonnějí počítač". Take klidně je moné, e dobře se budou mít opravdu vichni a kadý bude dělat jen to, co ho baví. Proč nakonec ne
Upravil(a) Pandorraa (1. 10. 2011 10:23)
Není tady
Ne Zklamaná, nikdo neije ve vzduchoprázdnu a sterilním prostředí, kde by se snad dalo to, co píe, uplatnit. Ovlivněna jsi prakticky u tím, e se někam narodí.
Není tady
A kdy u jsme u té politiky, tak člen NERVu, ekonom miroslav Zámečník, varuje před vyváděním miliard ze státního průběného systému do soukromých penzijních fondu. A to vzhledem ke patné ekonomické situaci. I Roubini varuje před úpo*nými opatřeními v eurozóně.
Mimochodem nechápu, jak mohla vláda počítat při schvalování rozpočtu s tak vysokým hosp. růstem. U v době schvalování bylo jasné, e je to blbost, přesto to schválili. Rozpočet je od samotného počátku patný. Vychází z nereálných příjmů. To nikomu nevadí?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
Právě naopak - naprosto jasně a přesně to tak funguje. Ono jnejde o pouhou snahu - ono jde i o to, e pokud chce se mít tak, jak touí, musí to mít pod "osobní kontrolou". Já vím, e se snaí i lidé, co jsou třeba zaměstnanci, ale tam nemají tu "osobní kontrolu", jsou kontrolováni. V tom to právě je. Vdy se bude mít jen tak, jak dalece osobně svůj ivot dokáe řídit. Jinak ti ivot řídí jiní lidé a okolnosti.
Zklamčo, na tom, e ideálem je společnost, kde se budou mít vichni dobře, se snad můeme shodnout, ne?
To, jak dalece je to reálné a v praxi proveditelné, je u věc jiná ...
Není tady
... umí si předstasvit někoho například v rozpadající se feudální společnosti, jak bude lidem vykládát o tom, e nebudou přikovaní k půdě, nebudou muset robotovat, budou mít volební právo, děti mohou vychovávat a dávat na koly kam budou chtít, budou moci například vlastnit zámek svého bývalého pána, protoe jsou schopnějí ne on a budou mít tedy mopnost si na něj vydělat?
e společnost bude fungovat na zcela jiných principech ne dopopsud, nikoliv na rodovém právu,a le na právu schopnějího?
Pan, ale to je přece to samé, co říkám já, tedy e dopředu půjdou a líp se budou mít právě ti schopnějí... kolik těch bohatých feudálů přilo přece o své majetky tím, e udělali patná rozhodnutí, neuměli dobře spravovat majetek jim jejich předky svěřený, kolik jich ho prohýřilo, předluilo se atd... a jejich statky nabyli právě ti schopnějí... ten princip je pořád stejný, tehdy, jako dnes.
"Take tvoje doadování se KONKRETNÍCH informací, JAK a CO BUDE, je proto dost legrační."
ale ono to přece dnes nějak funguje, schopní lidé pracují, vytvářejí práci pro ostatní, akorát e jim velká skupina lidí jejich dílo maximálně znesnadňuje, jiní na nich parazitují... jde jen o to vytvořit jim prostor, nastavit pravidla, ale nechat je dýchat....
Je potřeba zatočit s těmi, co k obrovským majetkům přili trestnou činností - korupcí, zneuíváním moci, krádeí... proto se ptám na ten recept, co konkrétně pro to udělat.
Je blbost s vaničkou vylít i dítě.
"Navíc, kdo si asi tak myslí, e ty změny udělá a vymyslí?"
protoe o mylence radikálních společenských změn tady mluví například ty s Kalikem, tedy se ptám logicky vás, jak dalece víte, o čem mluvíte.
"A co ty, na čem pracuje ty?
Neříkej mi, e čeká, e to někdo "odprAcuje" za tebe..."
kdyby udělal pro společnost kadý tolik co já a moje rodina, vypadalo by to tu jinak.
Nikdy jsme nezneuívali sociální systém, ale starali se o sebe sami, pro přírodu jsme udělali a děláme troufnu si říct mnohem víc, větina "ekologů"... já bych řekla, e pro společnost dělám a a...
"pokud bude vycházet z toho, e změny se udají v intencích SOUČASNÉHO lidského nastavení, současného nastavení mylení, tak to se nikam prostě nedostane"
no a to je to, jak změnit to mylení.... ti, co chtějí, se tak chovají u dnes, ti, co ne, ty k tomu nikdo nedonutí... co s těma chce dělat?
Není tady
mia napsal(a):
"pokud bude vycházet z toho, e změny se udají v intencích SOUČASNÉHO lidského nastavení, současného nastavení mylení, tak to se nikam prostě nedostane"
no a to je to, jak změnit to mylení.... ti, co chtějí, se tak chovají u dnes, ti, co ne, ty k tomu nikdo nedonutí... co s těma chce dělat?
Mio, lituji, ale já ti skutečně nejsem schopná vysvětlit ti, co říkám....
Zbytečně ten můj příspěvek pitvá, protoe jeho podstata ti tak jen uniká...
I ten příklad s feudáklem pobírá z hlediska toho, kdo u VÍ, jak to dopadlo i tvá věta o tom, e "se tak chovají u dnes" vychází z tvého současného nastavení. Ty přesně ví, jak to TAK vypadá?
Ja zatím ne.
Jsi pořád omezena tím, co ije teď, principy a mechanismy, na kterých funguje společnost teď....
Jene z toho přece nemůe vycházet. My přeci víme, e tak, jak je to teď, to prostě nefunguje a dál u fungovat nebude, protoe je to pro lidstvo neúnosné, pro planetu neúnosné.
Zkusím to jinak: zná Starý a Nový zákon? Zná vechny hostorické souvislosti s tím spojené? Chápe ten propastný rozdíl mezi oběma epochami?
Myslím, e něco jetě mnohem zásadnějího nás čeká teď.
Není tady
mia napsal(a):
mio, spletla jsem si adresáta? Já myslela, e tohle jsi psala ty, nějak se v tom neorientuji.
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
Má zkuenost je, e funguje. Ale nesmí se to dělat násilně, ale lehounce, bez velkých chtění. Třeba mí rodiče se snaili v rámci svých moností, tak jsme počítali kadou korunu. Oni prostě víc udělat nemohli, nemohli se snait víc, prostě na to neměli. Třeba tchán nemohl studovat stejně jako mí rodiče. Ale on si tu maturitu dodělal ve 40. Mí rodiče rezignovali, tak halt těce pracovali za pár korun.
Myslím, e to je normální, e kadý dosáhneme někam a dál u ne. Take nemůeme být vichni miliardáři jednodue proto, e na to nemáme. Taky mám své hranice a dál u nemůu.
Ale taky je důleitá otázka, co přesně znamená, e se budou mít vichni dobře?
Protoe si myslím, e kadý máme to své DOBŘE individuální. Já bych se určitě neměla dobře jako majitelka obrovských realit. Já se mám dobře jako majitelka mého hezkého bytečku a jsem spokojená a neměnila bych. A někdo se má dobře, kdy celé léto stráví tím, e jede se svými dětmi na kolech po Evropě... To mě by např. "zabilo", po tom vůbec netouím.
Upravil(a) majkafa (1. 10. 2011 12:39)
Robotu zruil sám panovník, pokud by ji NECHTĚL zruit, kdo ví, zda by tu jetě robota nebyla.
ití tady a teď plně ovlivňuje to, jak se bude vyvíjet budoucnost konkrétního jedince.
My přece víme? Kdo je to MY?
Pandora a její názor? Pandora VÍ, e mechanismy, na kterých nyní funguje společnost prostě nefungují a nemohou dál fungovat...proč tedy nefungují? e se neplní její představy o fungování? Já naopak VÍM, e tyto mechanizmy fungují, jen společnost (ta, co se domnívá, e nefungují) se je snaí překrucovat k obrazu svému. To, co nefunguje by mělo zemřít, to, co nefunguje, jen neumí fungovat na principech ivota. I v přírodě to, co nefunguje, není ivotaschopné, je určeno k zániku.
Feudál zruil robotu a dal lidu svobodu - a kadý s ní pak naloil tak, jak uměl. A e někteří uměli a jiní neuměli? To je ten princip a mechanizmus
V minulém století propagátoři lepích zítřků se snaili násilím a "příkazem" změnit společnost - někde se jim to na čas podařilo - a hle, vize o společnosti, kde kadý bude se mít dobře, kadý bude mít stejně, nebude chudých ani bohatých se nějak nepovedla. 89 rok dal lidu ZNOVU svobodu - a opět, někteří s tím naloili tak, jak uměli ku svému prospěchu a ono to funguje. Někteří si s nově nabytou svobodou dosud neuměli poradit, tak říkají, e mechanizmus a princip nefunguje.
Změna určitě přijde, to bezpochyby, jen si osobně myslím, e to nebude novodobý "krásný a milý vstřícný svět ke vem ivým bytostem" Myslím si, e člověku bude dána jetě větí míra svobody, o jaké ani dnes nemá tuení - ale bude to mít jeden "háček" - KADÉMU, CO JEHO JEST...A MONÁ SE ULEVÍ JAK CELÉ SPOLEČNOSTI, TAK I PLANETĚ ZEMI
Není tady
Blbec nikdy nepochopí, e je blbcem skutečně,
pravdu o tom, e je blbcem,
říká blbci zbytečně.
Pepa Fousek
Není tady
Pandorraa napsal(a):
mia napsal(a):
no a to je to, jak změnit to mylení.... ti, co chtějí, se tak chovají u dnes, ti, co ne, ty k tomu nikdo nedonutí... co s těma chce dělat?Mio, lituji, ale já ti skutečně nejsem schopná vysvětlit ti, co říkám....
Zbytečně ten můj příspěvek pitvá, protoe jeho podstata ti tak jen uniká...
I ten příklad s feudáklem pobírá z hlediska toho, kdo u VÍ, jak to dopadlo i tvá věta o tom, e "se tak chovají u dnes" vychází z tvého současného nastavení. Ty přesně ví, jak to TAK vypadá?
Ja zatím ne.
Jsi pořád omezena tím, co ije teď, principy a mechanismy, na kterých funguje společnost teď....
Jene z toho přece nemůe vycházet. My přeci víme, e tak, jak je to teď, to prostě nefunguje a dál u fungovat nebude, protoe je to pro lidstvo neúnosné, pro planetu neúnosné.
Zkusím to jinak: zná Starý a Nový zákon? Zná vechny hostorické souvislosti s tím spojené? Chápe ten propastný rozdíl mezi oběma epochami?
Myslím, e něco jetě mnohem zásadnějího nás čeká teď.
ano, vycházím z toho, co ijeme dnes, jak taky jinak. Protoe co bude a kam se bude vývoj ubírat, to nikdo z nás neví. Poučovat se z historie je taky po*né, protoe dnes je svět někde úplně jinde, výchozí stav je prostě jiný...
Protoe ijeme tady a teď (jak s oblibou říká Majka ), musíme se snait napravovat to, co je v naí moci, to, co nefunguje, co se neosvědčilo. Chovat se k zeměkouli co moná nejmíň humpolácky. Dodrovat etický kodex a toté vyadovat po ostatních, nenechat bujet neřádstvo veho druhu... i v zájmu svojí ochrany.
Ono to moná vypadá jednodue, ale je to sakra práce.
A budoucno nechat řeit zase dalí generace.
Není tady