29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuji poradit ohledně roztoku betadine...můj 3letý syn má po celém těle vyrážku, ktrou má i v pusince na horním patře. Doktor mi napsal betadine, že mu to mám potírat 4xdenně, tzn. že i do té pusinky, to se mi teda nějak nezdá:(nemáte stím někdo zkušenost. A celé tělíčko mu tím mám taky potírat? možná se ptám hloupě, ale já fakt nevím. Díky za rady.
Není tady
Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, že vůbec neštípe, tudíž vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějšímu užití, tudíž mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal žádné info?
Není tady
když měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíšu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, ať synka brzy ta vyrážka přejde
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, že vůbec neštípe, tudíž vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějšímu užití, tudíž mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal žádné info?
Moc mi toho teda neřekl, jen, že mu to mám 4x denně potírat, to je všechno a až doma jsem si uvědomila, že vlastně jak to mám dělat.
Není tady
Cassiopeia napsal(a):
když měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíšu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, ať synka brzy ta vyrážka přejde
Děkuji, no...má to po celém tělíčku a teplotky k tomu, tak snad to zvládneme a máte pravdu s tím ředěním, je to 1:10..
Není tady