19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Potřebuji poradit ohledně roztoku betadine...můj 3letý syn má po celém těle vyráku, ktrou má i v pusince na horním patře. Doktor mi napsal betadine, e mu to mám potírat 4xdenně, tzn. e i do té pusinky, to se mi teda nějak nezdá:(nemáte stím někdo zkuenost. A celé tělíčko mu tím mám taky potírat? moná se ptám hloupě, ale já fakt nevím. Díky za rady.
Není tady
Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, e vůbec netípe, tudí vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějímu uití, tudí mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal ádné info?
Není tady
kdy měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, a synka brzy ta vyráka přejde
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, e vůbec netípe, tudí vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějímu uití, tudí mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal ádné info?
Moc mi toho teda neřekl, jen, e mu to mám 4x denně potírat, to je vechno a a doma jsem si uvědomila, e vlastně jak to mám dělat.
Není tady
Cassiopeia napsal(a):
kdy měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, a synka brzy ta vyráka přejde
Děkuji, no...má to po celém tělíčku a teplotky k tomu, tak snad to zvládneme a máte pravdu s tím ředěním, je to 1:10..
Není tady