Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 9. 2011 14:40

wamp1
♥------

Betadine roztok

Potřebuji poradit ohledně roztoku betadine...můj 3letý syn má po celém těle vyrážku, ktrou má i v pusince na horním patře. Doktor mi napsal betadine, že mu to mám potírat 4xdenně, tzn. že i do té pusinky, to se mi teda nějak nezdá:(nemáte stím někdo zkušenost. A celé tělíčko mu tím mám taky potírat? možná se ptám hloupě, ale já fakt nevím. Díky za rady.

Není tady

#2 30. 9. 2011 15:09

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Betadine roztok

Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, že vůbec neštípe, tudíž vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějšímu užití, tudíž mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal žádné info?

Není tady

#3 30. 9. 2011 16:30

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

když měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíšu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, ať synka brzy ta vyrážka přejde

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Když najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede."

Není tady

#4 30. 9. 2011 16:44

wamp1
♥------

AndreaP. napsal(a):

Betadine je typická dezinfekce skvělá tím, že vůbec neštípe, tudíž vhodná pro malé děti. Nicméně je určena k vnějšímu užití, tudíž mazat v pusině, to se mi taky teda nezdá. Lékař nepodal žádné info?

Moc mi toho teda neřekl, jen, že mu to mám 4x denně potírat, to je všechno a až doma jsem si uvědomila, že vlastně jak to mám dělat.

Není tady

#5 30. 9. 2011 16:46

wamp1
♥------

Cassiopeia napsal(a):

když měla dcera aftovou angínu, jediné Betadine jí opravdu ulevilo, ředila jsem ten roztok vodou, přesný poměr z hlavy nenapíšu, ale v příbalovém letáku je to 100% napsáno ... přeju, ať synka brzy ta vyrážka přejde

Děkuji, no...má to po celém tělíčku a teplotky k tomu, tak snad to zvládneme a máte pravdu s tím ředěním, je to 1:10..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí