6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám tak silnou menstruaci, e si na noc beru a dvě vloky a stejně jetě často umau prádlo. HA beru, ale krvácení sníila jen nepatrně. Na adrese nepovolená reklama, odkaz smazán jsem si objednala pevné silonové kalhotky s klasickou měnitelnou gumičkou. Jsou moc fajn. Sice ádná velká paráda, ale případné skvrny z nich při praní snadno zmizí. Kalhotky sice rychle schnou, ale mám koupené raději troje a mohu je operativně střídat. Dozvěděla jsem se o nich jen náhodou a u mi slouí 4 roky a nemohu si je při svých bídných dnech vynachválit.
Upravil(a) AndreaP. (30. 9. 2011 9:17)
Není tady
Nechci radit, ale moje kamarádka dělá ve fabrice a nemůe jen tak běhat od stroje a měla íleně silnou mestruaci a dost si chválí anionové vloky noční, protoe tam v sobě mají polymer, jako u dětských plenek, take, co se tam dostane, změní se v gel a ty jsi v suchu. Nasají a 200ml a to je dost. Já je taky pouívám, ale kvůli zánětům, abych je neměla. To si ale kadý musí vyzkouet sám. Ahoj
Není tady
Dík za radu, vlói jsou fajn. V kombinaci s trikotýnkama to je super. Kaata vlói pevně drí na správném místě a případný flíček z nich sjede úplně v pohodě.
Není tady
Taky pouívám anionové vloky noční i přes den. Mám je od gentle-day, take se nemusím bát nepříjemného zápachu, kdy si ji nemůu vyměnit hned jak bych chtěla.
Není tady
No není to nic příjemného, kdy je menstruace silná. A ty gentle day jsou nějaké lepí?
Není tady
Já bych moná zkusila i nějakou přírodní "léčbu" či harmonizaci, nebo jak to říct. Právě na silnou menstruaci a dalí enské potíe je skvělý kontryhel - a u koupele, nebo vnitřní uívání. Nějaké základní info můete načerpat zde: http://tajemstvizdravi.cz/kontryhel-a-j … enitelne/.
Není tady