27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,dotaz bude dlouhý a asi trochu zmatený,ale já vůbec nevím co mám dělat.
Po Vánocích jsem se rozela s přítelem,se kterým jsem byla 7 let,i přesto,e jsem to viděla jako nejlepí řeení,tak to bylo bolestivé,7 let jen tak ze srdce nevytrhnu.Ale na druhou stranu se mi ulevilo.Jedním z důvodů bylo také to,e se mi ji dlouho velmi líbil ná společný dlouholetý kamarád,který mě velmi přitahoval.
Jeden večer,který jsem společně trávila s kamarády-tedy i s tím,co se mi líbí byl fajn,měla jsem spát u kamarádky,ale ta odela dříve domu s tím,e mi nechá odemčeno.Dále jsme se vichni bavili,smáli se a kdy jsme li domu,tak mě ten kamarád el doprovodit.Kdy jsme se loučili,tak mě políbil,byla jsem straně ráda,ale na druhou stranu jsem to vůbec nečekala,protoe jsem nedoufala,e by mezi námi mohlo něco vzniknout i přesto,e já bych chtěla,jen jsem netuila,e by to mohlo být oboustranné.Mě je 23 a on je o 8 let starí,proto jsem nedoufala,e i on by mohl vidět něco víc,ne já.Nespala jsem u kamarádky,ale u něj.Nic mezi námi nebylo,jen jsme si povídali a bylo to hezké.Řekl mi,e ví,e nemám vyřeenou minulost a at si jí vyřeím,e tomu mezi námi necháme volný průběh a nějak se to vyvrbí.Od dalího víkendu jsme se vídali,kadý víkend jsem u něj spala,milovali jsme se,bylo to nádherné,straně jsem se do něj zamilovala,on sám říkal,e je mu se mnou fajn,jen e byl 4 roky sám a musí si zvyknout na to,e zase sám nebude.
Jeden den se potkal s mým bývalým.Pohádali se a večer se mi u vůbec neozval.Druhý den mi poslal zprávu,e předelý den pochopil hodně věcí,e mu to vechno přilo straně zvlátní,neví co si má myslet a e nejlepí bude v tom dál nepokračovat a dál zůstat jen kamarádi.Pochopila jsem to,byla jsem ochotna přijmout kamarádství,ale i přesto jsem si s ním chtěla promluvit,tak jsem mu to řekla.Opět se ozval po 2 dnech,e se u mě zastaví doma,e si promluvíme,ale na svém rozhodnutí,e nic měnit nebude.
To byl pátek,byla jsem u kamarádky,řeily jsme to a byla jsem z toho patná.V sobotu mi napsal,e si se mnou chctěl promluvit,ale e jsem nebyla doma a neodepsala mu,take to bral tak,e u nic nechci řeit.Večer jsme seděli v hospodě s přáteli,opili jsme se a jeliko jsem nemohla řídit,tak jsem byla odhodlaná jít pěky domu,co by byly asi tak 3 km.On mě zastavil a řekl,e mě rozhodně nenechá jít samotnou ve tmě a e budu spát u něj,přili jsme k němu,tam jsme si řekli jen to,e to ted řeit nebudeme.Druhý den jsme byly na výletě,neřekli jsme si ani slovo,pak jsme přili zpět k němu,jen tak jsme seděli,najednou jsem cítila,jak mi dal ruku kolem ramen,začal mě hladit,ale stejně neřekl ani slovo,potom jsme se spolu zase milovali.V domění,e se to nějak urovnalo a nechce o tom mluvit jsem zůstala v klidu a byla astná.Přes týden se vůbec neozval,ale nechtěla jsem ho uhánět,prostě jsem si řekla,e kdy on sám bude chtít,tak se ozve.V pátek ke mě přijel a řekl,e neví,jak mi to má podat,ale e si stále stojí za tím,e by chtěl aby jsme byly kamarádi,e to bylo vechno straně moc rychlé po mém rozchodu s bývalým,e to vechno bylo hezké,bylo mu fajn a e tím nemyslí sex,ale i jiné společné chvíle,ale e mu to vechno přijde zvlátní.e jsem o 8 let mladí,ale e mu nejde o věk,ale o to,e u je ve fázi,e by třeba za 2 roky chtěl děti a e tím by na mě nechtěl tlačit,protoe jsem mladá,ale e by se zeptal na můj názor?e bych třeba ty děti za 2 roky chtěla taky?.e to ale neznamená,e si přede mnou zavírá vrátka.e třeba za měsíc,za dva,nebo za pů roku zjistíme,e spolu budeme,e sympatie ve mě má,líbím se mu,ale myslím,e to řekl jen proto,abych měla nějakou naději,protoe on ví,e jsem se do něj zamilovala.Opravdu nevím,co si mám myslet,proč najednou změnil názor?Co se stalo?Jsem z toho neastná,protoe nevím,jak si to mám vysvětlit.Pořád na něj musím myslet a nevím,jak se toho zbavit.Nevím,jak si jeho obrat vysvětlit.Zamilovala jsem se do něj :-(
Není tady