27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj,
mam za sebou dvoumesicni vztah- vim ze to je moc kratke na to abych to resila tady,ale patlam se v tom a potrebuji nejake nazory,at si to alespon srovnam v hlave.
Vse bylo super,klapalo,znala jsem se s pritelovo rodinou,bral me snad na vsechny jeho akce s kamarady atd,casto se vidali,vse super..kazdy rikal jak vypadame zabouchle a skoro nas prosili at toho cukrovani nechame:) Posledni tyden to bylo zvlastni,moc se neozyval a par dni jsme se nevideli,bala jsem se co prijde..Ale ted v pondeli jsme se sesli a vse v pohode, hrozne mluvil, nadsene rikal zazitky, zadny problem.. Pritom bylo i nekolik zaminek mi to rict. Domlouvali jsme se na uetry ze tam prespim,a ve stredu vecer jedna akce kam mame jit..Porad nic.Druhy den jsme se navic ani nesesli az vecer, ale i pres den, me prizval, zase jsem za nim jela, vse uplne v pohode, objimal me, drzel za ruku..Ptam se ho jestli plati ze u neho spim,on jasne ze jo..Pak jsme u nej,usiname a zacne to.Ani mi to nedokazal rict,musela jsem se ho ptat co se deje..pry do me neni zamilovany.Ze musi mit u holky dojem ze to bude nafurt a to tady nema..Ale ze me ma hrozne moc rad,3 roky nikoho nemel,az se mnou mu to stalo za to,vse klape,je mu se mnou dobre..Chtel mi to rict uz to pondeli ale nedokazal to..ze jsme si hezky povidali a bylo to hrozne fajn..Coz nechapu proc se na to uterni spani aspon na neco nevymluvil..A u te stredy ze to plati, a "prosim prijd"..Ptala jsem se jestli se mu uz aspon ulevilo kdyz mi to konecne rekl,a on ze vubec,ze je mu ze sebe hrozne.Celou dobu me drzel za ruku,hladi,porad neco.Objimal..A nejdivnejsi bylo,ze jsme sli pak spat,a on me normalne obejmul,daval pusu na celo,do vlasu,na siji..A takhle usinal?Jako kdyz sme spolu chodili..Rikala jsem si ze to bylo jen tim vecerem, ze jsme byli "namekko", ale rano to same,hladil po vlasech,pak chytil za ruku a drzel asi hodinu a hladil..Pak jsme se loucili a on ze me chce porad vidat,coz vim ze jsou obvykle reci,ale zase se ptal na tu vecerni akci a pak daval urcite terminy a podobne..A pak si jeste vyzadal pusu.Nechapu to..Vim od sebe ze je tezke se rozejit,ale kdyz uz se mi to povede,ulevi se mi.Urcite bych to radsi rekla nez abych si domlouvala prespani..(a nebylo to kvuli sexu-vubec nic na me nezkousel). A nemela bych pak potrebu se tulit celou noc a rano..Ten vecer jsem na tu akci samozrejme nesla a nemam v planu ho ted kontaktovat.Muzu mu hrozne vyhovovat kamaradsky, kdyz hned chce domlouvat akce abychom si byli na blizku-ale co pak to divne chovani? A nevim- prijde mi divne to tak moc resit po 2mesicich. Ja bych taky neporhlasila ze spolu "budem nafurt". Ze se to tak moc resi kdyz se splnuje to ze se mame radi a je nam spolu hrozne fajn.
Dekuju za reakce
H.
Není tady
kolik je vám ?
Není tady
Mne 19, jemu 25. Vim ze to byl kratky vztah a bude plno dalsich Jen jak to nechapu, o to vic mi to vrta hlavou..
Není tady
no a tím plánováním to skončilo, nebo jak dál ? pořád se scházíte ?
Není tady
Prozatím skončilo, tohle vechno se odehrálo teď v noci z úterka na středu... A u v tu středu večer měla být ta akce kde mi oba dny říkal a stejně přijdu, kdy říkám e ne, řekl at mu urcite napisu kdyz si to rozmyslím.. Potom, driv jsme byli dohodli ze me bude ucit ridit, mam zacit delat ridicak, tak s tim taky hned vyrukoval ze to porad plati.. pak je 14tyho nejaka akce kam jsem mela jit, tak s tim taky ze se muzeme videt tam.. A ja mu na nic z toho neodpovedela urcite, jen tu stredecni akci jsem hned zavrhla. A je to ted na me, protoze ja jsem rikala ze se mu teda bud ozvu nebo ne, ze uvidime...
Není tady
podle mně je brzy na to, dělat nějáké závěry. ono mu s tebou sice můe být fajn, ale to s těma akcema a tak, to mohl říct, abys to nebrala blbě ten rozchod. abys věděla, e se s tebou rád uvidí, kdo ví.
kdy se neozve, třeba se ani on u neozve. nestavěla bych si vzduné zámky, on ti svůj postoj řekl. ale jestli ho bere jako kamaráda a ráda se s ním někde občas potká, proč ne.
Není tady
asi jo. mne jen prislo divne jak to ani nedokazal rict, pak ze u te akce i rikal "Prijd PROSIM", a pak cele to chovani- noc i rano se choval tak avypadlo to tak, jak kdybysme se ani nerozesli. Tak me to asi zmatlo vic nez melo no, nevím... Dekuju za nazor
Není tady
ty o něj Hani pořád stojí, viď ?
Není tady
ví co, s tímhle se chlapům blbě leze ven. ty by ses do toho taky nehrnula.
Není tady
Vím, ale urcite bych to radsi ze sebe vymackla nez abych se s druhym pak domlouvala na prespani a podobne.. A kdyz teda nejsem zamilovana a je to duvod rozchodu, netulim se pak celou noc a rano.. Nevim. Asi to mam hozeny jinak.. Stojim, moc. Nejsem typ holky co by mu hned po rozchodu psala, a podobne, nedelam to a neudelam.. Ale chybi mi, byl to kratky vztah, ale super.
Není tady
hele a nečeká, kdy se tak tulil, e si spolu občas vyrazíte, dáte sex, ale bez toho, aby mezi vámi byl dalí vztah ?
Není tady
To si nemyslim proto, ze jsem u neho vlastne spala, porad vse v poho, a pak jsem tak jako zacla ja v te posteli, a v tu chvili to stopl a rekl mi to.. Tak si myslim ze pokud by to bylo tak, rekne to az po sexu.. A i pak jak se tulil me to napadlo, ale vubec nic na me nezkousel, myslim tim ani jeden pohyb nebo dotyk kterym by neco naznacoval, vubec nic, bylo to jenom tuleni.. Uz jsem to zazila kdyz se se mnou kluk rozesel a pak se mnou chtel dal spat a vypadalo to jinak. Tak nevím..
Není tady
Ahoj Hanni,
mám podobnou zkuenost.
Chodila jsem s klukem, ve ok. Pak jsem kolaudovala byt a seznámila ho tak se vemi kamarády. Choval se tam skvěle. Druhý den (byl zrovna Valentýn) mi napsal, e mne nemiluje a e je konec...
Take buď ráda, e ti to řekl hned a e z tebe neudělal hlupáka před očima vech známých
S.
Není tady
Nechápu, proč se takhle mladí lidé po pár dnech známosti seznamují s rodiči partnera.
Dekuju, to se taky nema delat no.. to verim ze nebylo prijemny...
majkafa: hleda si ted byt, ale doted byl u rodicu, a ja tam byla pomerne casto s nim. videla jsem je asi po mesici a neco, coz vim ze je brzy, ale prislo nam to i jednodussi nez predstirat ze tam nejsem, coz jim stejne uz bylo jasne, a nevylezat a ignorovat ze tam jsou..
Není tady
tak to má kluk docela tolerantní rodiče. u mě by mladej s tímhle teda nepochodil.
Není tady
majkafa napsal(a):
Nechápu, proč se takhle mladí lidé po pár dnech známosti seznamují s rodiči partnera.
Majkafo,
věř, e jsou i tací, kteří o tohle fakt vůbec nestojí - ale kdy jsou mladí, tak jediné místo, kde mohou být spolu, je byt rodičů.
Já u mám byt vlastní a o seznamování v začátcích vztahu jsem nikdy moc nestála....ale občas je to tak, e to jsou rodiče, kteří tlačí na to, aby u konečně znali toho nebo tu, se kterou jejich syn nebo dcera chodí...
Není tady
sandru, my jsme teda taky kdysi byly mladý ale rozhodně nebylo zvykem, e by jsme byli nalezlí u jedněch z rodičů
a nemyslím, e by jsme byli v porovnání s těma, co se hned kýblují k rodičům, o něco ochuzeni.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sandru, my jsme teda taky kdysi byly mladý
ale rozhodně nebylo zvykem, e by jsme byli nalezlí u jedněch z rodičů
a nemyslím, e by jsme byli v porovnání s těma, co se hned kýblují k rodičům, o něco ochuzeni.
já vím, e byly
mně je tedy teprve 28 a taky si pamatuju, jak jsme s tím mým prvním trávily hodiny v čajovně a mačkali si ruce k naim se jít nedalo, take max k jeho tátovi, který byl na vozíku a byl rád, e tam má nějakou návtěvu
a jak říkám, já se rozhodně do seznamování s rodiči nikdy nehrnula.
Není tady
no, mně je o 6 let víc, tak ty čajovny jetě tak nebyly, my jsme se chodili muchlovat do kina a tak
ale zpětně si říkám, e to bylo daleko lepí, ne kdy u jsme měli volný pole
já se do seznamování s rodiči taky nehrnula a nepohrnu se ani do seznamování s jeho přítelkama, mám těch holek plný zuby a to jetě s ádnou nechodí
Není tady
Nehrnula jsem se do toho. Byvali jsme u nej a byli tam i oni... Pak se ho porad vyptavali, porad me chteli poznat. Tak se to proste stalo. A bylo to v pohode. Nebyly z toho zadny problemy, reseni, nedorozumeni, zbytecnosti, a to co ted resim si myslim ze to taky neovlivnilo..
Není tady
no tak ono taky bodej by se nevyptávali na někoho, kdo se pohyboval v jejich bytě/domě, e jo.
Není tady
odeslalo se to 2x
Upravil(a) PPavlaa (2. 10. 2011 15:20)
Není tady
Kazdy to bere jinak. Tohle nebylo na mne. Co se koukam kolem sebe- plno lidi to melo uplne stejne a vsechno bylo v poradku, plno lidi na to koukali jako ty a taky jim to tak prislo v poradku. Vidim to i tady- u neho vse naprosto ok, ale k nam jsem ho nebrala, protoze nasi na to meli jiny pohled.
Není tady
Dobrý den,dotaz bude dlouhý a asi trochu zmatený,ale já vůbec nevím co mám dělat.
Po Vánocích jsem se rozela s přítelem,se kterým jsem byla 7 let,i přesto,e jsem to viděla jako nejlepí řeení,tak to bylo bolestivé,7 let jen tak ze srdce nevytrhnu.Ale na druhou stranu se mi ulevilo.Jedním z důvodů bylo také to,e se mi ji dlouho velmi líbil ná společný dlouholetý kamarád,který mě velmi přitahoval.
Jeden večer,který jsem společně trávila s kamarády-tedy i s tím,co se mi líbí byl fajn,měla jsem spát u kamarádky,ale ta odela dříve domu s tím,e mi nechá odemčeno.Dále jsme se vichni bavili,smáli se a kdy jsme li domu,tak mě ten kamarád el doprovodit.Kdy jsme se loučili,tak mě políbil,byla jsem straně ráda,ale na druhou stranu jsem to vůbec nečekala,protoe jsem nedoufala,e by mezi námi mohlo něco vzniknout i přesto,e já bych chtěla,jen jsem netuila,e by to mohlo být oboustranné.Mě je 23 a on je o 8 let starí,proto jsem nedoufala,e i on by mohl vidět něco víc,ne já.Nespala jsem u kamarádky,ale u něj.Nic mezi námi nebylo,jen jsme si povídali a bylo to hezké.Řekl mi,e ví,e nemám vyřeenou minulost a at si jí vyřeím,e tomu mezi námi necháme volný průběh a nějak se to vyvrbí.Od dalího víkendu jsme se vídali,kadý víkend jsem u něj spala,milovali jsme se,bylo to nádherné,straně jsem se do něj zamilovala,on sám říkal,e je mu se mnou fajn,jen e byl 4 roky sám a musí si zvyknout na to,e zase sám nebude.
Jeden den se potkal s mým bývalým.Pohádali se a večer se mi u vůbec neozval.Druhý den mi poslal zprávu,e předelý den pochopil hodně věcí,e mu to vechno přilo straně zvlátní,neví co si má myslet a e nejlepí bude v tom dál nepokračovat a dál zůstat jen kamarádi.Pochopila jsem to,byla jsem ochotna přijmout kamarádství,ale i přesto jsem si s ním chtěla promluvit,tak jsem mu to řekla.Opět se ozval po 2 dnech,e se u mě zastaví doma,e si promluvíme,ale na svém rozhodnutí,e nic měnit nebude.
To byl pátek,byla jsem u kamarádky,řeily jsme to a byla jsem z toho patná.V sobotu mi napsal,e si se mnou chctěl promluvit,ale e jsem nebyla doma a neodepsala mu,take to bral tak,e u nic nechci řeit.Večer jsme seděli v hospodě s přáteli,opili jsme se a jeliko jsem nemohla řídit,tak jsem byla odhodlaná jít pěky domu,co by byly asi tak 3 km.On mě zastavil a řekl,e mě rozhodně nenechá jít samotnou ve tmě a e budu spát u něj,přili jsme k němu,tam jsme si řekli jen to,e to ted řeit nebudeme.Druhý den jsme byly na výletě,neřekli jsme si ani slovo,pak jsme přili zpět k němu,jen tak jsme seděli,najednou jsem cítila,jak mi dal ruku kolem ramen,začal mě hladit,ale stejně neřekl ani slovo,potom jsme se spolu zase milovali.V domění,e se to nějak urovnalo a nechce o tom mluvit jsem zůstala v klidu a byla astná.Přes týden se vůbec neozval,ale nechtěla jsem ho uhánět,prostě jsem si řekla,e kdy on sám bude chtít,tak se ozve.V pátek ke mě přijel a řekl,e neví,jak mi to má podat,ale e si stále stojí za tím,e by chtěl aby jsme byly kamarádi,e to bylo vechno straně moc rychlé po mém rozchodu s bývalým,e to vechno bylo hezké,bylo mu fajn a e tím nemyslí sex,ale i jiné společné chvíle,ale e mu to vechno přijde zvlátní.e jsem o 8 let mladí,ale e mu nejde o věk,ale o to,e u je ve fázi,e by třeba za 2 roky chtěl děti a e tím by na mě nechtěl tlačit,protoe jsem mladá,ale e by se zeptal na můj názor?e bych třeba ty děti za 2 roky chtěla taky?.e to ale neznamená,e si přede mnou zavírá vrátka.e třeba za měsíc,za dva,nebo za pů roku zjistíme,e spolu budeme,e sympatie ve mě má,líbím se mu,ale myslím,e to řekl jen proto,abych měla nějakou naději,protoe on ví,e jsem se do něj zamilovala.Opravdu nevím,co si mám myslet,proč najednou změnil názor?Co se stalo?Jsem z toho neastná,protoe nevím,jak si to mám vysvětlit.Pořád na něj musím myslet a nevím,jak se toho zbavit.Nevím,jak si jeho obrat vysvětlit.Zamilovala jsem se do něj :-(
Není tady