29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé dámy, tentokrát by nás zajímal Váš postoj ke všemu bio- eko-. Inspirovat se můžete článkem Zapeklité otázky o ekologickém životním stylu. Co vy a např. biostrava? Snažíte se svůj život žít v souladu s přírodou? Není zvýšený zájem o trvale udržitelný rozvoj jen taková další módní vlna poblázněných fanatiků? Těšíme se na Vaše postřehy.
Není tady
Ten článek to jsou jen kecy v kleci. A nejvíc mě pobavila ještě tady ta věta:"A na samozásobitelství si přece dobře pamatujeme z dob totáče." - dnes stále zavařuje spousta lidí,mají domácí vajíčka od svých slepic,vl.dženy,dokonce si na rozdíl od socíku pečou vl.chleba - nechápu,ale každému co jeho jest.
Jo a baví mě,když slyším,jak si někteří nechali nabulíkovat,že než vyhodí kelímky od jogurtu a másla,musí je umýt.A oni to fakt dělají,znám dokonce konkr.příklady ze svého okolí i rodiny.A že sem na druhé straně směřují vlaky s jader.odpadem,to nikoho nezajímá,hlavně že si ty kelímky mohou recyklovat,to nás všechny fakt zachrání.
Není tady
Článek jsem začala číst, ale nedočetla. Přiznám se, že většina článků tady na Babi mě nezaujme a končím po dvou odstavcích. Ekologie je hezká věc, každý by měl dělat co může, třídit odpad třeba. Jinak být ministrem zakážu vyrábět sluneční energii, myslím, že je neúměrně drahá i vzhledem k odpadu:-(
Není tady
Ale dobrá zpráva je to, že Češi patří mezi největší třídilce odpadu :-) Já osobně odpad třídila, když jsme měli kuchyň, kam se vešly 3 odpadkové koše. Teď máme malý byteček a s místem je to horší. Ale určitě jsem pro všemi 10 třídit! (jen těch sběrných kontejnerů by mohlo být trošku více).
Není tady
Všeobecná zdravotní pojišťovna se zapojila do unikátního projektu Zelená firma a přispívá tak k ochraně životního prostředí, přírodních zdrojů a zdraví lidí.
více zde: http://www.vzp.cz/klienti/aktuality/vzp … lena-firma
Není tady