29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit. Právě se mi na zahradě urodila velikánská cuketa. Jak dlouho mi vydrží uskladněná (třeba ve sklepě, špajzu...)? Děkuju za postřehy (nemám s tímhle zkušenost, vždycky jsme cuketu konzumovali rovnou a neuskladňovali).
Upravil(a) Laskonka (27. 9. 2011 19:38)
Není tady
laskonko, můžeš ji dát třeba nastrouhanou do mrazáku, zavařit ...
pokud chceš v celku do sklepa, tak jestli v něm nemrzne, myslím, že by ti měla vydržet tak do ledna, února ..
Není tady
Ve studeném sklepě vydrží dlouho.
Rozesmálo mě - PRÁVĚ se mi urodila. Cuketa přeciž roste dlouho, nerodí se TEĎ.
Já jsem nenechávala dorůst cukety do přílišné velikosti, protože velké se rychleji kazí.
Díky holky, za odpovědi! Jo a jinak každej snad pochopí, jak jsem to myslela, ne? Jasně, že se cuketa neurodí přes noc, to přece všichni víme...
Není tady
:-) Jo a vydrží přesně do té doby, než se skazí :-) Samozřejmě si dělám legraci, ale někdy do zimy by to mohla zvládnout samo v chladném sklepě.
Není tady