18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, potřebovala bych poradit. Právě se mi na zahradě urodila velikánská cuketa. Jak dlouho mi vydrí uskladněná (třeba ve sklepě, pajzu...)? Děkuju za postřehy (nemám s tímhle zkuenost, vdycky jsme cuketu konzumovali rovnou a neuskladňovali).
Upravil(a) Laskonka (27. 9. 2011 19:38)
Není tady
laskonko, můe ji dát třeba nastrouhanou do mrazáku, zavařit ...
pokud chce v celku do sklepa, tak jestli v něm nemrzne, myslím, e by ti měla vydret tak do ledna, února ..
Není tady
Ve studeném sklepě vydrí dlouho.
Rozesmálo mě - PRÁVĚ se mi urodila. Cuketa přeci roste dlouho, nerodí se TEĎ.
Já jsem nenechávala dorůst cukety do příliné velikosti, protoe velké se rychleji kazí.
Díky holky, za odpovědi! Jo a jinak kadej snad pochopí, jak jsem to myslela, ne? Jasně, e se cuketa neurodí přes noc, to přece vichni víme...
Není tady
:-) Jo a vydrí přesně do té doby, ne se skazí :-) Samozřejmě si dělám legraci, ale někdy do zimy by to mohla zvládnout samo v chladném sklepě.
Není tady