29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím jestli jsem správně, ale zkusím to ....
Máte prosím někdo vyzkoušený recept na výrobu domácího musli ???? Vločky, oříšky, med .. popř. nějaké sušené ovoce. Miluju to v kteroukoliv denní i noční hodinu a přijde mi příšerný za to platit takový nehorázný prašule - třeba by to po domácku vyšlo líp ... navíc nesnáším rozinky, takže je stejně vyndavám
Díky
Upravil(a) Dadula (27. 9. 2011 14:11)
Není tady
Do pekáče nasypat 500g ovesných vloček,přidat 4-5 lžic medu,50-60g Hery,2 celá vejce,vše promíchat.Dát péct do trouby o často promíchávat(připaluje se).Po čtvrt hodině přidat Granko a skořici.Péct jště čtvrt hodiny,pak vypnout troubu a přidat ještě 500g rozinek a strouhaný kokos a nechat v teplé troubě dojít.
Není tady
Místo rozinek je možné přidat sušené ovoce podle chuti(já dávám meruňky nebo ananas)
Není tady
a se salkem to musí být dobrota
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=95582
Není tady
Konečně nějaký receptík na musli :-)
Není tady
Nedávno jsem objevila cereální nápoj Caro a musím říci, že v kombinaci s müsly a brusinky vzniknou výborné sušenky.
https://www.caro.cz/napoje/caro-original#
Není tady
v kombinaci s müsly a brusinky vzniknou výborné sušenky
Ten, kdo tě platí za reklamu ví, že nejsi mocna mateřskýho jazyka aspoň natolik, abys mu nedělala vostudu?
Není tady
Taky se přidám, sice mám recept na trochu kaloričtější, ale miluju ho. 500 g vloček promíchat buď se salkem nebo pikaem (v plechu) přidat trochu oleje aby se to dobře obalilo. Péct 15-20min pak přidat ořechy a péct dalších 20min a nechat v troubě dosušit. Po vychladnutí tak naházím tunu čokolády a sušených plodů Vyplatí se to určtitě dělat doma.
Není tady