29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím, zda to sem úplně patří..... Zajímá mě, zda některou z Vás partner požádal o ruku nějakým kuriózním způsobem? Již brzy mě to také čeká, tak mě zajímají Vaše zkušenosti a postřehy
Není tady
Neřešíš o pár kousků výš něco důležitějšího? Radši se věnuj tomu:-)
Není tady
Já bych nepředbíhala, Danýsku. Ještě tě nepožádal.
majkafa napsal(a):
Já bych nepředbíhala, Danýsku. Ještě tě nepožádal.
Majko, ale požádá Co u tebe, jak to probíhalo, jestli se můžu zeptat? Klasika?
Není tady
Jeden můj známý požádal svou přítelkyni o ruku tak, že když spolu byli na dovolené, tak naplánoval výšlap na ten největší kopec v okolí. Ona mu celou cestu nadávala, co to bylo za blbý nápad a když tam dolezli, tak před ní poklekl a ...
Není tady
Tak mou kamarádku chtěl její přítel požádat o ruku netradičně. No musím uznat, že se mu to povedlo. Vzbudil ji totž asi okolo 1 hodiny ranní, počkal až bude opravdu vnímat a pak jí požádal
Není tady
sandra napsal(a):
Jeden můj známý požádal svou přítelkyni o ruku tak, že když spolu byli na dovolené, tak naplánoval výšlap na ten největší kopec v okolí. Ona mu celou cestu nadávala, co to bylo za blbý nápad a když tam dolezli, tak před ní poklekl a ...
![]()
Sandro, no nevím, zda bych takové požádání o ruku chtěla zažít Po Tvém příspěvku doufám, že mého přítele nenapadne něco podobného
Navíc to má být v listopadu, to bych asi nerozdýchala
ale díky za Tvůj příspěvek.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Tak mou kamarádku chtěl její přítel požádat o ruku netradičně. No musím uznat, že se mu to povedlo. Vzbudil ji totž asi okolo 1 hodiny ranní, počkal až bude opravdu vnímat a pak jí požádal
Kuřátko i Tobě děkuji za velmi netradiční příspěvek Kam ti chlapi na tyto nápady chodí
Co Tvá kamarádka? Nadávala mu hodně?
Není tady