29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s tímto? http://www.prozdravi.cz/biomultivitamin.html Chtěla bych něco, co by mi pomohlo více odolávat stresu. Kdysi jsem zažila dost nepříjemný rok a ještě stále jsem z toho taková dost náchylná ke stresu. Stačí docela málo, co je podobné těm problémům, co jsem řešila kdysi a už se mi hrnou do očí slzy. Navíc teď začíná škola a bude to těžké, ještě musím chodit k tomu do práce... Kamarádka tohle využívala u státnic, ale jen chvíli a podle mě by musela delší dobu pro efekt. Ale je to dost drahé... třeba máte někdo zkušenost nebo radu na něco levnějšího?
Dík
Není tady
Proti stresu mohu doporučit zvýšit dávky hořčíku v jídelníčku, doplnit lecitinem, klidně i L-karnitinem, omega-3 MK z oříšků a bude lépe.
Není tady
Proti únavě je dobré zkusit něco s obsahem železa a kyseliny listové, může to být nedostatek červených krvinek. Pak se člověk cítí lépe i psychicky. Já beru doplněk stravy Hemoplus, protože jsem od malička chudokrevná a zabírá mi to, i jsem víc v pohodě.
Není tady
Muffy, Stresvit od Walmarku. Je to soubor minerálů (možná i nějaký ten vitamín, teď si honem nevzpomenu) které tělo spotřebuje při stresu a pak se mu jich nedostává. Je to hezky vyážené - Walmark má vůbec dobrý doplňky.
Není tady
dpanthenol, klasická kombinace hořčík vápník zinek a na uklidnění bylinkový persen
Není tady
Mě pomáhají přírodní produkty od české firmy OKG. Zkušenosti zde: reklama
Není tady
doporučuji oříšky a bylinky - kozlík, meduňka, levandule.
Není tady
Já bych se ráda zeptala, jestli někdo nezná senzycol. Je to te´d celkem novinka a zrovna jsem to začala brát, ale taky vím, že účinky se dostaví až po nějaké době. Má pak smysl kupovat další balení?
Není tady
Anathema napsal(a):
Já bych se ráda zeptala, jestli někdo nezná senzycol. Je to te´d celkem novinka a zrovna jsem to začala brát, ale taky vím, že účinky se dostaví až po nějaké době. Má pak smysl kupovat další balení?
Určitě to smysl má, koupila bych rovnou ta balení tři, no musí to být pecka, když to sem dáváš do každého možného vlákna.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Anathema napsal(a):
Určitě to smysl má, koupila bych rovnou ta balení tři, no musí to být pecka, když to sem dáváš do každého možného vlákna.
Není tady
Dobrý den, narazila jsem na stránky www.purecaps.cz máte s něi zkušenosti? Chtěla bych se zeptat jaké přípravky, máte vyzkoušené?
Není tady