6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já dneska byla poprvé s Manducou ve "městě" (RK je největí pr.del světa a ne město, ale budi) a naprostá spokojenost. Jsem oběhala tolik obchůdků, kde jsou schody a s kočárem nemono vjeti, e jsem učinila rozhodnutí, e pokud nebude nutné, tak u kočár na takovýhle pochůzky skutečně tahat nebudu. Danča byla celou dobu v klidu a pohodě. Jen opět nespala, ale nevadí. Spinká teď
Já jdu batit.
Jo a srazy jsem měla na mysli dva - jeden opět v Brně a druhý v Praze - jen ne ve stejný termín, bo bych se nerozkrájela
Není tady
Holčí no tak super :-) a ta vychytávka co jsi psala na noenečkách :-) taky dobrý ne :-)
Navrhni termín srazu co by ti vyhovoval:-) Já hlásím, e druhou polovinu října jsem bez tatínka take jen s dětma a to bych asi mohla kdykoliv :-)
Není tady
cau babizny
Pet to nositko vypada skoro jako cinsky satek na noseni. Nikdy jsem ho nepochopila Miso, uvaz na bok mas to zmaknuty
Srazik v Praze jooooooo ale pro me pripadaji v uvahu jedine 2 datumy - 24.10. to je prndeli, nebo 3.10. to je ctvrtek. Jinak budu v Ostrave, takze spis Brno.
K anketni. U nas se koupe kazdy den pred spanim, kdyz mam cas si s detma hrat, tak jim napoustim vanu, kdyz ne, tak sprchuju. Alex polozim do velky vany na lehatko, osprchnu, namydlim, osprchnu. Kolombo chodi do sprchoveho koutu. Rano je oba ocistim od potu detskym telovym mlekem a pindu a pipku ocistim takovou parfemovou vodou od curanek. (I Kolombo ma na noc jeste plenku ) Ja je koupu i kdyz prijdeme vecer z bazenu. V bazenu se nesprchuju ani ja, nemam rada spolecne sprchy, takze prijdem domu a jdeme stejne vsichni do vany.
Leni, cepice je super. Nam ted teta uhackovala cely saticky jsem z nich hotova.
Jooooo Holci, jak jsi chtela tu fotku drakulky, tak se mi zatim nepovedlo zachytit tak, aby bylo neco videt, takze, vydrz Prtka, vydrz
Cipisku, tak tenhle je hodne podobny tomu nasemu, ma senzory aby nespadl ze schodu, ze spoda vypada uplne stejne, je tu videt ten kartacek na vymetani rohu a podel zdi a nabijeci stanici vubec nemam, prijde mi to zbytecny. Ten muj se nabiji na kabliku, jako telefon. Ja bych brala tenhle, urcite mi odpovida v pomeru kvalita/cena. http://www.robzone.cz/roboticky-vysavac-robee
Tady na te strance http://www.robzone.cz/roboticky-vysavac-robee je hned jako prvni ta virtualni zed. Rozhodne ji povazuju za uzitecnejsi, nez dobijeci stanici.
Upravil(a) Dita.L (27. 9. 2011 12:24)
Není tady
je Ditu děkuji za pochvalu, tohle jsem fotila kdy jsem vázala asi podruhé :-) take fakt mám radost, e je to oki :-)
No a ten sraz v pondělí bY nebyl marnej, pokud tedy Holčí řídí nebo by si mana byl ochotnej vzít dovču :-)
Není tady
Mně pondělí neva, kdyby to bylo dopolko, tak bych jela sama s Dádou, kdyby odpoledne, tak i s Kikou, záleelo by taky kde v Praze. Já o ničem nevím, kde by se dalo posedět i s dětským koutkem nebo prostorem pro mimina.
Není tady
No tak kdyby vam nevadil pondelek, tak ja jsem prooooooo.
Miso, fakt to mas pekne uvazany Tenhle uvaz je jednoduchej a rychlej.
P.S. u nas nositko nehrozi, Alex v nositku rve jako tur
Není tady
Dita.L napsal(a):
No tak kdyby vam nevadil pondelek, tak ja jsem prooooooo.
Miso, fakt to mas pekne uvazany Tenhle uvaz je jednoduchej a rychlej.
P.S. u nas nositko nehrozi, Alex v nositku rve jako tur
U mě je pondělí taky v poho :-D
Já nosítko jetě nezkouela ale asi nebudu no uvidíme
Není tady
Holčí řídí a 24.10. je OK, klidně dopolko. Tak jen vymyslet kde. Prosím někde na okraji, abychom ten čas nestrávili v kolonách
jsem teď zjistila, e musím zkrotit své nadení, toho 24.10. by to lo, ale ideální to moc není. Toho 3.11. to vypadá lépe jak jste na tom v ten čtvrtek?
Upravil(a) Holčička (27. 9. 2011 14:07)
Není tady
No tak super kdy Holčí řídí :-D take 24.10 jen vymyslet kde přesně. Nejhorí je e kadá pojedem z jiného směru . Holčí ty to má od Hradce e. Tak já kouknu na mapu kde tam co je. Já to mám na Brno stejně jako Medulka a Tuli to má taky jiným směrem :-D
Není tady
Mío, ideálně něco jako bylo v Brně - obchoďák, kde je kde si sednout a hlavně pohodlně dojet a zaparkovat.
A pokud to nebude přes centrum, tak tu Prahu klidně objedu, to není problém
Upravil(a) Holčička (27. 9. 2011 14:09)
Není tady
Holky, soráček e Vám lezu do diskuze ohledně srazíku ale nemáte někdo vyzkouený podomácku vyráběný musli ???? Vločky, oříky, med, corny, popř. nějaký suený ovoce ??? Dneska u to do sebe tlačím po druhé a napadlo mě, jestli by to nevylo líp - myslím finančně. Pytlík stojí kolem 70,- Kč a u nás padnou týdně klidně i 2 ... A. i mana to maj taky rádi.
Není tady
Se máte, e se uvidíte. My určo nedorazíme. Je to pro nás kapánek z ruky a nevím, jak by to zvládly děcka. A manel . A bude zase něco v Brně, určitě dojedem.
Dneska si hodím malu, páč J. teda jede. Úplně se klepu a u dolo i na slzy... Jako moje slzy. Jeho nepočítám . Asi jsem měkký, ale fakt mám dost.
Není tady
Holčička napsal(a):
Mío, ideálně něco jako bylo v Brně - obchoďák, kde je kde si sednout a hlavně pohodlně dojet a zaparkovat.
Holči, myslím, e z kraje Phy vdycky funguje nějaký parkovitě kde můe nechat auti a dojed do centra dopravou. Já tomu říkám parkovitě pro blb.ce nebo vesničany
Není tady
Holčička napsal(a):
Zjistím a dám vědět. Teď jedu s Míou k babi a vyřeit pojistky dětí. Večer na to kouknu.
Jo a u mám doma golfky :-D a jsou fajn dokonce i perují
Není tady
Čau sráečky, jdu vás pozdravit. Holčí, parkne na čerňáku, hodí D. do vaku a up na metro ...
Jdu se optat, za kolik dní vám prcci dolezli zpět na porodní váhu? Juli ji furt nemá, mám pocit e za týden teď nepřibrala skoro nic..a přitom papá pěkně (mám ten dojem)..ale asi je jak průtokáč. Kojíme. Po svátku jdem k Dr., tak jsem na to zvědavá...
Upravil(a) misha88 (27. 9. 2011 14:29)
Není tady
misha88 napsal(a):
Čau sráečky, jdu vás pozdravit. Holčí, parkne na čerňáku, hodí D. do vaku a up na metro ...
Jdu se optat, za kolik dní vám prcci dolezli zpět na porodní váhu? Juli ji furt nemá, mám pocit e za týden teď nepřibrala skoro nic..a přitom papá pěkně (mám ten dojem)..ale asi je jak průtokáč. Kojíme. Po svátku jdem k Dr., tak jsem na to zvědavá...
Kdy ona to má Holči na čerňák z ruky
my měli víc jak porodní váhu kdy jsme odcházely
Není tady
mvkoty napsal(a):
misha88 napsal(a):
Jdu se optat, za kolik dní vám prcci dolezli zpět na porodní váhu? Juli ji furt nemá, mám pocit e za týden teď nepřibrala skoro nic..a přitom papá pěkně (mám ten dojem)..ale asi je jak průtokáč. Kojíme. Po svátku jdem k Dr., tak jsem na to zvědavá...Kdy ona to má Holči na čerňák z ruky
my měli víc jak porodní váhu kdy jsme odcházely
Ale Holčička to má právě na Čerňák po cestě, vak jede směrem od Hradce ne?
Není tady
vy jste mi plánovačky
Holčička má konec dálnice na Černém mostě, take
Jen se mi na sraz, kde budeme chvíli sedět jít bez kočíku - aby si Danča mohla odfrknout v lee, kdy jinak bude za ten den víc jak 4 hodiny v autosedačce
Ale to je jedno. Já se nějak dopravím
Míi, na porodní váze Dája byla tuím tak po deseti dnech... narozena 3080g ve čtyřech dnech 3000g a v esti týdnech u 4450g ona hrozně rala mezitím jsme neváili.
Neboj, ona tu Julinka doene...
Danča zase třeba teď tak trochu s váhou stagnuje. Teda dle Dr. podle mě ere pořád stejně... hodně
Není tady
misha88 napsal(a):
Misho, tak E. měla ve 2.týdnech 3400g, porodní váha 3230g ... myslím, e mi klesla v porodce na 3100g ... tak nějak. Take záleí jak moc byla pod porodní váhou. Neboj, ikdy bude přibírat na spodní hranici - co je nějakých 150g týdně, tak je to podle mě v pořádku. Některý mudry s tím mají problém (konkrétně nae) ale neřeím to, páč dokud dítě přibírá a s váhou nepadá, tak je to ok. Eli taky není ukázkový příklad
Nemá někde nějaký fotky Julinky ???
Není tady
Upravil(a) bellatrix (11. 11. 2011 11:56)
Není tady
Hele holky já jsem nějaká zmatená, ale já kdy jezdila do Hradce tedy vlastně za hradec tak sjem jezdila po jiní spojce a čerňák jsm tam tedy neměla :-(
A kdy to má tedy Holčí na čerňák při cestě tak se můeme srazit tam. Jak to má ty Tuli na čerňák? Taky při cestě?
Holčí já ti kočár pujčím aby jsi ho nemusela tahat s sebou... Vikue bude v átku :-)
Já jsem si dneska vyzkouela ty golfky kdy bylo krásně a Viku je spokojená koukala oči valila no sranda. Tak jsme je zaparkovali vedle v pokoji aby je omrknul i taka a přijde z práce. Na to jaro budou super a v zimě taky dobro nánoník má Vikča a k bradě kdy jí tam dám :-)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (11. 11. 2011 11:55)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Medulko, Jonákovi eláme krásne prvé meniny!
přidávám se
Mío, to je v poho, já si kočár přivezu, my máme obr auto, to je bez problému. Mě lo o tu teorii, co psala Misha, e zaparkuju a pak pokračuji jen s nosítkem...
Není tady
Holčička napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Medulko, Jonákovi eláme krásne prvé meniny!
přidávám se
Mío, to je v poho, já si kočár přivezu, my máme obr auto, to je bez problému. Mě lo o tu teorii, co psala Misha, e zaparkuju a pak pokračuji jen s nosítkem...
Aha tak to jooo já jsem dneska nějaká vypatá a nemyslí mi to nebo co
Není tady