6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mvkoty napsal(a):
Pet napsal(a):
Jo a jetě jedna věc..odstříkané mléko nemám stejně jak Mice podat, odmítala toti lahvičku A na stříkačku či ličku u fakt nemám Přeci jen u víc jak dva měsíce s tím kojením hodně bojejeme, take sil a odhodlání pomalu ubývá
A jetě jsem chtěla.. Dadul, to je fakt, Pynosol bys mohla zkusit..sice je to fakt síla, ale mě vdy pomohl a při kojení se můe určitěPet tak zkus tu kai a nebo místo kae dej na nnoc UM to tak sladké není
Já jsem dávala Vikče kai dřív jak zeleninku a vzala jí docela dobře
Mío, jak jsem psala, Mika mi nikdy nic z lahve nevypila...zkouela jsem jí dát své mléko
Take nevím, jak bych do ní to UM dostala
Ten Sinlac (kae) je fakt docela dobrej..takovej slaďoučkej...Domíkovi také moc chutnal
Není tady
Pet napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Pet napsal(a):
Jo a jetě jedna věc..odstříkané mléko nemám stejně jak Mice podat, odmítala toti lahvičku A na stříkačku či ličku u fakt nemám Přeci jen u víc jak dva měsíce s tím kojením hodně bojejeme, take sil a odhodlání pomalu ubývá
A jetě jsem chtěla.. Dadul, to je fakt, Pynosol bys mohla zkusit..sice je to fakt síla, ale mě vdy pomohl a při kojení se můe určitěPet tak zkus tu kai a nebo místo kae dej na nnoc UM to tak sladké není
Já jsem dávala Vikče kai dřív jak zeleninku a vzala jí docela dobřeMío, jak jsem psala, Mika mi nikdy nic z lahve nevypila...zkouela jsem jí dát své mléko
Ten Sinlac (kae) je fakt docela dobrej..takovej slaďoučkej...Domíkovi také moc chutnal
To je fakt to UM by jsi do malé dávala patně,......Sinlac znám Mía ho taky měl
Hele jestli takhle bojujete tak jí dej kai a se napucne a je spokojená a ty taky, třeba ti bude soát celou noc
Není tady
mvkoty napsal(a):
Pet napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Pet tak zkus tu kai a nebo místo kae dej na nnoc UM to tak sladké není
Já jsem dávala Vikče kai dřív jak zeleninku a vzala jí docela dobřeMío, jak jsem psala, Mika mi nikdy nic z lahve nevypila...zkouela jsem jí dát své mléko
Ten Sinlac (kae) je fakt docela dobrej..takovej slaďoučkej...Domíkovi také moc chutnalTo je fakt to UM by jsi do malé dávala patně,......Sinlac znám Mía ho taky měl
Hele jestli takhle bojujete tak jí dej kai a se napucne a je spokojená a ty taky, třeba ti bude soát celou noc
Kdyby neměla takové problémy s ekzémem, tak to u dávno neřeím a má kai...ale takhle si pořád říkám, e by asi bylo dobré jetě chvíli vydret jen na MM. Ona přes den asi ani nemá poadavek na větí mnoství, protoe mezi jídly ty cca. tři hodinky vydrí. Jen teď večer mám pocit, e jí to nějak míň teče. Ale zase to můe být i tím, e je u unavená a proto hůř tahá . Jinak v noci, je to u nás tak, e se teď budí 1x...a to někdy v 1, někdy ve 2 a někdy třeba a v 5. Akorát pak mrka má dvě hodiny volnou zábavu, při které se tedy moc spát nedá . Ale to není tím, e by nebyla nasycená...v noci mám mlíka a a, prostě se jí jen nechce spát...
Není tady
Akorát jsem stáhla fotky z foáku...tak pro holky "nosičky"
a tohle je můj první pokus o navázání kříe s kapsou (kolíbky nám nely ), tohle také sicé taky nic moc, ale účel to splnilo
Tak a jdu spinkat
Upravil(a) Pet (26. 9. 2011 23:29)
Není tady
Dobrý jitro,
Pet to má Mei tai nosítko? A kří super, já ho neváu, nějak mi nesedí. U jsem si zvykla na DK a je super a teď jsem zkouela vázat na bok podle odkazu od Dity a taky super, jen jsem celá oslintaná a poprskaná od Vikuky :-)
Dnení noc docela la. Mía spinkal v pohodě ani nekalal ale Vikča odpět nasadila nic moc spánek. Budila se opět od půlnoci po chvilkách, ve 2 v půl 3 v půl 5 a v sedm vstávala.
Tak jsem na ní zvědavá přes den. teď si hraje na dece válí sudy sem a tam, vytáhla si ubrousky a myje si obličej :-D Fakt sranda jí pozorovat
Upravil(a) mvkoty (27. 9. 2011 7:43)
Není tady
Nazdárek,
nosičky super . Mío, ten boční úvaz se mi moc líbí. Myslím, e i Viktorka z něj má dobrý rozhled.
Dnení noc byla u nás taky celkem v pohodě. Adélka spala krásně celou noc, vzbudila se akorát ve čtvr na est na jídlo a teď jetě spí. Jareček byl v noci vzhůru 2x, poprvé pásl koníky a řval, tak jsem ho přetočila a usnul, podruhé kalal a řval. Na jídlo vstával v půl esté a od té doby nespí ! Jsem hotová, fakt bych jetě spala, ale mladý pán je jiného názoru. A dneska to vypadá, e má navíc svoji obvyklou náladičku - ječí a neví proč . To zas bude den.
Dneska musím něco upíct a připravit pomazánku na chlebíčky na zítra. Přijedou toti teta a strýc z Prahy - jsou vzácná návtěva, vídáme je tak jednou ročně. Na oběd budou u naich a k nám přijedou odpoledne jen na rychlovku na kafčo podívat se na děti - jetě je neviděli. Nevím, co upeču, páč teta je zatraceně dobrá cukrářka, tu jen tak něčím neohromím a strýc má cukrovku. Ale tak něco na stole být musí. Těím se na ně, jsou fajn. Je blbé, e se vidíme tak málo, ale je to přeci jen dálka a oni u nejsou nejmladí, aby rajzovali sem tam několikrát ročně.
Pet, díky za odkazy, u jsem něco z toho prolítla. Jetě uvidíme, pro co se rozhodneme.
Není tady
Cipí je to fakt super Vikča se můe koukat a pozorovat co v DK nemohla a pořád se v něm nějak snaila zkroutit aby viděla :-) tohle je fakt super, jen do mikiny se nevejdu, nebo vejdu, ale nezapnu jí :-( take musíme víc oblékat, ale tak zatím je teplo tak to jde.
Není tady
Peti, super (co je to přesně za nosič, vypadá moc hezky )
Mío, Viki vypadá naprosto spokojeně a ten átek je krásný!!! já bych asi neměla odvahu jít do takové barevné divočiny, protoe jsem srab, ale uvázaný je krásný!
Není tady
lenkaB napsal(a):
Peti, super (co je to přesně za nosič, vypadá moc hezky )
Mío, Viki vypadá naprosto spokojeně a ten átek je krásný!!! já bych asi neměla odvahu jít do takové barevné divočiny, protoe jsem srab, ale uvázaný je krásný!
Leni abych pravdu řekla, tak jsem ten átek kupovala právě kvůli těm barvičkám. Zamilovala jsem se do něj na první pohled a ve skutečnosti je jetě hezčí ne na fotce. Na to e je to polák tak je super, skvěle se váe a fakt drí. Jsem z něj nadená, za ty peníze byl fakt to nej co jsem si mohla přát. Ten u nedám, vydrí myslím dlouho má nosnost do 15kil co bude mít Vikuka tak ve dvou letech nejdřív :-D no a na mimi potom pořídím jen elastik.
Není tady
Ahoj holky,
jdu vás po 100 letech pozdravit .
Jak se tu máte,co dětičky?Mrzí mě,e jsem provihla sraz,mám to 10 minut autem .Dadulko díky za zprávu,četla jsem to a teď .
Peti pěkné fotky,já bych řekla,e nosítko je Beco .
Mío krásně navázáno,jen s rukama ven se má vázat a dítko opravdu pevně sedí.A copak to má za átek?Má moc pěkné barvy.
Cipísci jsou kouzelní
Cipi a ten robotickej krám jsem si taky pořídila a přesně za 14 dní el z domu.Měl mop i UV,ale neměla jsem nervy na jeho styl a čas vysávání .
Holčičko já bych jetě zkusila vydret.Já zatím plně kojím,malá je drobek,ale pije pěkně.Jen poslední dobou mmně hrozně natahuje bradavky a pěkně to bolí.Dělal to i Filda a pak se nám vyklubal první zub.Sári slintá jak bernardýn,ruku má pořád vraenou v puse a sem tam je i pěkná protiva.
Jinak na poslední kontrole měla 5500g a 64cm,doma jsem ji váila minulý týden a měla 5800.
Já bych chtěla začít přikrmovat co nejpozději,tak uvidím,jak nám to vyjde.
Filda je od začátku září ve kolce,moc se mu tam líbí a já mák konečně víc času,tak snad nakouknu častěji .Včera tam měli vyvěeno,e tam mají 5. dětskou nemoc,tak jsem zvědavá,jestli to ustojíme.
Není tady
Jé a leni obdivovala jsem tvoje čepičky na MMB.Peru se teď s tou podzimní a včera mi dost pomohl tvůj komentář .Díky za něj .
Mío take Leny lamb,nebo jak se to píe
Není tady
No ahojky Heri,
to jsem ráda, e taky zavítá mezi nás :-)
átek je Womar Zaffiro a je fakt super. Měla jsem trochu strach kdy jsem zjistila e výrobce Polsko, ale fakt super. Jinak Vikče ty ruce schovávám, tedy tady v tom úvazu jen tu co má u mě na zádech, druhou má venku a musí něco batit nebo si hlodá prstíky :-)
jetě Heri hoď nám sem míry Sáruky ve 3měsících a doplním nástěnku :-)
Není tady
Ahojky
Nosítko je opravdu Beco, Heri to správně poznala . Máme ho u od Domíka, ale ten v něm kaňour vůbec nechtěl být . On je takový málo kontaktní . I teď se tulí jen kdy je nemocný a nebo si někde namlátí Ale Miulce se to docela líbí, tak nosítko konečně vyuijeme
Mío, ty má pěkný átek, barvy super Ale pro mě je přeci jen lepí to nosítko, větinou toti pospícháme a nosítko mám up, up na břie S átkem se vztekám podstatně delí dobu
Heri, s tím vydrení u kojení jsi asi myslela mě??
Není tady
Ahoj Heri - s kojením zápolí Pet - ale mě Dája dělá to samé, co tobě Sára. Natahuje mi bradavky, u asi měsíc. Je jak těňátko - se opírá do prsa , snaím se jí dret ruce, no a pak i hlavu, kterou zaklání, abych to přeila, ale mám pocit, e dítě stále vede auauauau...
koda s tím srazem - holky, co udělat dalí - Ditoooo!!! (ptám se asi po sté, já vím )Kdy e to má přijet do ČR? Bychom to naplánovali i s tebou a vůbec - co praandy? Vám se do srazu nechce? Já to mám stejně na obě strany - tedy... stejně daleko - ale my cestujeme rádi
Holky, mě Dája včera poprvé usnula v átku (po tříměsíčních úpo*ných bojích) a já objevila novou dimenzi - jsem si připadala, jak Kolumbus
Upravil(a) Holčička (27. 9. 2011 9:23)
Není tady
Páč jsme u dali koupací kyblík pryč a ve vaničce u nebudu plácat vodu kadý den, tak mám anketní:
Jak často koupete děátka?
Já teď 1x za dva dny s tím, e kadý večer omyju ínkou a jednou týdně chodíme do bazénu. Take vlastně doma koupu 2x do týdne.
Není tady
Holčí praský sraz jsme jetě nedomluvily, S Medí jsem se viděla na chatičce a s Tuli no to u je doba co jsme se viděli a ostatní jsou dalekoooo, ale psala sjem si s Terry a taky by klidně přijela do Prahy. Take klidně můeme něco domluvit :-)
K anketní: Já koupu obden, jinak to nestíhám díky Míovo fotbalu a myslím si e to Viku ani nevadí ikdy je to kachna a ve vodě si fakt libuje.
Není tady
Holči, my koupeme kadý třetí den, zbývající dny otíráme ínkou.
Co se týče srazu, tak já jsem pro . Tentokrát bychom se třeba vychomtali i dřív .
Upravil(a) Cipisek79 (27. 9. 2011 9:33)
Není tady
Holči, my tedy koupeme kadý den a to i přes ten ekzém. Máme to schválené od koařky, ale musíme hned po koupání pořádně promazat
My to kadodenní koupání máme osvědčené i u Domíka..je to takový rituál..okoupeme...nakojím a jde se spát Mika u ví, co bude následovat, take usíná větinou bez problému, nemusíme jí uspávat a tak Tak doufám, e jí to i dlouho vydrí
Není tady
Holči, na anketní nemám odvahu odpovídat ale e jsi to Ty - my koupem max 2x týdně (jakoe ve vaně), jinak ji samozřejmě kadý den omývám ínkou a vodou na přebalováku a kupodivu je v pohodě... Kdy víc kadí, tak jí večer třeba opláchnu rychle zadeček v umyvadle, kdy byly horka, tak jsem ji samozřejmě koupala častěji, ale jinak fakt jen tak málo a vyhovuje to...
Mío, kdybych bydlela blí, klidně bych Ti nosítko na chvilku půjčila, a si to můe zkusit, já si ho fakt nemůu vynachválit, mně se zdá praktičtějí ne átek právě kvůli tomu, e jen nacvaknu a je to, nosí i P., do átku bych ho nedostala... ale Ty má zas vázání u v malíčku, já jsem s tím vdycky trochu zápasila (i kdy mi to u lo, nebyla jsem si tak jistá), je to asi hodně o zvyku... taky mi hodně vadilo, e u átku jsem při navazování vdycky cípy tahala po zemi (ale to je moná taky jen o cviku), zatímco manducu zvládám přicvaknout i v autě - např. při deti není problém malou rychle naloit , ani bychom zmokly
Není tady
Peti, ten rituál s koupáním jsme měli i u Dorči - pokud se večer nekoupala, byla z toho rozhozená a nela uspat, po koupání v klidu... natěstí Aneka je v tomto mnohem lepí, má ten reim nastavený líp
Není tady
lenkaB napsal(a):
Mío, kdybych bydlela blí, klidně bych Ti nosítko na chvilku půjčila, a si to můe zkusit, já si ho fakt nemůu vynachválit, mně se zdá praktičtějí ne átek právě kvůli tomu, e jen nacvaknu a je to, nosí i P., do átku bych ho nedostala... ale Ty má zas vázání u v malíčku, já jsem s tím vdycky trochu zápasila (i kdy mi to u lo, nebyla jsem si tak jistá), je to asi hodně o zvyku... taky mi hodně vadilo, e u átku jsem při navazování vdycky cípy tahala po zemi (ale to je moná taky jen o cviku), zatímco manducu zvládám přicvaknout i v autě - např. při deti není problém malou rychle naloit , ani bychom zmokly
Leni mě taky trvá ne átek naváu pořádně, kort kdy dělám nějaký úvaz co jsem dlouho nedělala nebo nějaký nový. Ale právě nosítko se mi líbí e je raz dva a jde se. No uvidíme.
Teď mě straně fascinují úvazy na záda, ale na to nemám odvahu kort tady v MHD bych to asi neriskovala.
A cípy od átku taky courám po zemi :-(
Není tady
Ahoj holky!!
Herii!!! No e se taky ukáe!
Maličká je teda drobínek , uka nějakou fotku
Holči, no já koupu tak 2x do týdne, jinak omývám prdku v umyvadle a několikrát denně meju ručičky, Davídek je furt oslintanej a na dece a na zemi nasbírá kdeco je furt samej chlup. Do kyblíku se kupodivu jetě vleze, ale je velkej, oproti tomu, co jsem měla na Kiku je dvojnásobnej, Kika ač byla mrňavá v 5m musela do vaničky. Davídek se do kyblíku jetě podle mě tak měsíc vleze
Pro mě je to docela náročný ty večery, kdy bych měla denně koupat oba, tak to bych si mohla hodit mali co o to, s Kikou je to jednoduchý, ta se sprchne lehce, sama se svlíkne, oblíkne i namydlí, ale oba jsou nějak naladění na stejný čas, take oba mají hlad ve stejnou dobu večer, oba by se měli koupat ve stejnou dobu, oba jdou spát ve stejnou dobu a to je náročný.
Mío, átek se mi líbí moc, krásné barvy, o úvazu neřeknu nic, páč mu nerozumím , Pet, Michalce se evidentně líbí
No a já řeím co zítra, máme mít od 10h sportovní den a u druhý den je tu po ránu ílená mlha...zvlá na kopci, na hřiti, tak nevím, jestli se to nakonec bude vůbec konat nebo to posunout na 2h odpoledne...zase u jsou letáky, já dala i do kolky, hlásí se to rozhlasem...fakt mi to mrzí.
Dneska jsem váila Davídka...má 6,9kg , on si fakt od těch 3m jede co měsíc to kilo...snad se taky někdy zastaví nebo aspoň zpomalí..takhle měl přibírat od narození do 3m a ne teď No a v kočárku u je pěkně napasovaný...asi budeme muset co nevidět vytáhnout sporák, fakt se mi do toho nechce, jak je otočený proti mně , zase kupovat nový nebo teda starí, ale jiný...já fakt nevím, jak na to, tenhle nejde do úplného lehu, myslím, e na to je Dáda jetě malej, aby pořád pololeel..zvlá, kdy v kočáru tráví stále docela dost času denně. Ale kdy jsem viděla ty jeho skrčený noičky, co si opíral pomalu ven, protoe se svezl a nebyl hlavou a u stěny, tak na fusak můu rovnou v korbičce zapomenout
Jinak pro sraz v Praze jsem, ráda vás uvidím, poznám
Není tady
Heri ahóóóój ... no to je mazec, kde se fláká ??? Tak s tím srazem mě to teda taky moc mrzí ... ale já se holek ptala, jestli na Tebe nemá telefon
Srazík bych dala, ale Praha je pro mě příli daleko
Holči i mě Ela poslední dobou tahá bradavky ... asi nějaká erupce nebo co
Jinak k anketní ... koupeme denně obě holky, Elu teda mydlím jen tak 2x za týden. Taky to máme jako rituál, na A. to fungovalo, E. si začíná zvykat ... teprve přecházíme na nějaký pevnějí reim.
Pet, moc Vám to s Miulkou sluí - nosítko je super, taky o nějakém uvauju uvidím, jestli ty úvahy někdy dotáhnu do konce ...
Mío, takté - jste kočky a átek je fakt moc hezký
Jinak je mi dneska o něco líp, ale ádná sláva to není. U E. jsem u odsávala vysavačem, ručně to nelo. Je statečná, chechtá se jak blázen .... snad jí to vydrí.
Ha, slyím ji, tak běím ....
Není tady